-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
νομίζω ότι ο @mirage2000 κάλυψε το θέμα, σε γκραν βιταρα δε θα πήγαινα σουζουκι γαρ, αρκεί να δεις αν η μπεμπα είναι φτιαγμένη με γερμανικές προδιαγραφές υπάρχουν καλοί μηχανικοί στο φόρουμ, μερικοί είναι και καθηγητές σε ιεκκ γ@μ$ τα ποστ!!!
ωραίο, μου έφτιαξες τη μέρα -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
νομίζω ότι ο @mirage2000 κάλυψε το θέμα, σε γκραν βιταρα δε θα πήγαινα σουζουκι γαρ, αρκεί να δεις αν η μπεμπα είναι φτιαγμένη με γερμανικές προδιαγραφές υπάρχουν καλοί μηχανικοί στο φόρουμ, μερικοί είναι και καθηγητές σε ιεκεχουμε και δοκιμαστες............
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
+1
Posts από το φορουμ σε παράλληλο σύμπαν!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Κύριοι επιδή την κάνω για εξωτερικό, μάλλον θα διώξω την μπέμπα μου, αν ακούσετε τίποτα, μου λέτε
Ευχαριστω -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εξαρτάται τι κοιτάς. Οι παλιές BMW (E36 για παράδειγμα) ήταν τραγικές από άποψη βασικού εξοπλισμού. Οι καινούριες έχουν σχεδόν τα πάντα και μόνο πολύ ψαγμένα πράγματα είναι έξτρα. Μου κάνει εντύπωση αυτό που διάβασα για σιδερένιες ζάντες σε καινούρια 316. Μήπως είδε λάθος ο panosft? Επίσης υπάρχουν Ιάπωνες που το εσωτερικό τους ντροπιάζει άνετα όλους τους Γερμανούς μαζί.Όχι REALZEUS η 116 είναι με πλαστικά καπάκια στις ζάντες. Μας έκανε εντύπωση με έναν φίλο μου και το συζητούσαμε. Νόμιζα πως η BMW δε βγάζει πλέον μοντέλα με πλαστικά καπάκια ακόμη και στον βασικό εξοπλισμό.
:hmmm: Καποιος διαβαζει 4τφ
-
ενα ενδιαφερον λινκ..
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η δικιά μου πάντως έχει μικροτριγμούς από το ταμπλώ.Tι αμάξι έχεις Realzeus;
-
e90 330
με καγκουρόζαντα
-
92 για την ακρίβεια.
-
-
Μάνο, ψήνεσαι για δεύτερη 46αρα;
-
Νομίζω μια αρκεί. Γιατί; Δίνεις τη δική σου;
-
Όχι ακόμα... αλλά ναι, την κάνω απο την Ελλάδα.
-
Θάνο σκέψου καλύτερα να της αλλάξεις πινακίδες στη χώρα που θα πας...
Εγώ στο γκολφ της θα κατεβάσω πινακίδες σε 1 μήνα να το διαγράψω από Ελλάδα και να το δηλώσω στη Γερμανία... 2 χρόνια κ κάτι κυκλοφορώ με ελληνικές, αλλά δε λέει άλλο, ειδικά με το ΚΤΕΟ, πόσο μάλλον σε πολλά κυβικά...
-
Μακάρι να μπορούσα
-
σημερα με συναδελφο χρησιμοποιησα την εφαρμογη myBMW remote σε μια 5αρα GT...
αν δεν το εβλεπα δεν θα το πιστευα...κορυφαια φαση...
-
Τι είναι αυτό;
-
-
BMW FORUM