-
Ε σαφώς. 'Αυτός, αυτή και τα μυστήρια'.
-
Μάκη δες τα π.μ σου και άσε τις 6αρες...
-
Λοιπον,μολις εμαθα,απο εγκυρες πηγες,σχεδον μεσα απο τη BMW,οτι ειναι σχεδον ετοιμος ο διλιτρος turbo.Προκειται για τετρακυλινδρο συνολο,αμεσου ψεκασμου.Η πηγη μου μιλαει για ροπη περι τα 280 Νm.Η πληροφορια ειναι αρκετα αξιοπιστη,αλλα οχι 100%.
Αν αληθευει ,οτι ειναι σχεδον ετοιμος τοτε δεν θα αργησουμε να τον δουμε και στην παραγωγη. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Λοιπον,μολις εμαθα,απο εγκυρες πηγες,σχεδον μεσα απο τη BMW,οτι ειναι σχεδον ετοιμος ο διλιτρος turbo.Προκειται για τετρακυλινδρο συνολο,αμεσου ψεκασμου.Η πηγη μου μιλαει για ροπη περι τα 280 Νm.Η πληροφορια ειναι αρκετα αξιοπιστη,αλλα οχι 100%.
Αν αληθευει ,οτι ειναι σχεδον ετοιμος τοτε δεν θα αργησουμε να τον δουμε και στην παραγωγη.Είχα πει από πέρσι ότι θα βγει 2.0Τ 4cyl για την σειρά 1...και συγκεκριμένα την 1 Coupe...αναβίωση της 2002turbo...
Τον Σεπτέμβρη θα είναι εδώ μάλλον...θα είναι το 125i...
-
Αν αληθευει ,οτι ειναι σχεδον ετοιμος τοτε δεν θα αργησουμε να τον δουμε και στην παραγωγη.περισσότερα στοιχεία?
-
Αναβίωση της 2002turbo??Δεν φαντάζομαι να συμπεριλαμβάνεται και το lag της μέσα ...
Πάντως,το λευκό χρώμα τους πήγαινε πολύ στην έκθεση
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/13456/HPIM4333_resize.JPG
Axxxxx.....
Αν και δεν του πάει το άσπρο, πάλι είναι κούκλα...και οδηγικά, και εμφανισιακά!
φυσικά και της ΠΑΡΑπάει το ΛΕΥΚΟ!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Αν αληθευει ,οτι ειναι σχεδον ετοιμος τοτε δεν θα αργησουμε να τον δουμε και στην παραγωγη.περισσότερα στοιχεία?
Η πηγη που μου το ειπε ,ανεφερε οτι ειδε τον κινητηρα σε 3αρα,η οποια προοριζοταν για δοκιμες σε αλλο υποσυστημα.Μου ειπε ακομα και τον εσωτερικο κωδικο του κινητηρα...Αλλα θα μου βαλει χερι αμα συνεχισω..
Τελος παντων φαινεται οτι ειμαστε πολυ κοντα στην παρουσιαση και ο νεος κινητηρας θα μπει και στην 3αρα...Αμα μαθω τιποτα αλλο και ξεπερασω τον σκοπελο της λογοκρισιας...θα επανελθω με νεοτερα!! -
Η πηγη που μου το ειπε ,ανεφερε οτι ειδε τον κινητηρα σε 3αρα,η οποια προοριζοταν για δοκιμες σε αλλο υποσυστημα.Μου ειπε ακομα και τον εσωτερικο κωδικο του κινητηρα...Αλλα θα μου βαλει χερι αμα συνεχισω..
Τελος παντων φαινεται οτι ειμαστε πολυ κοντα στην παρουσιαση και ο νεος κινητηρας θα μπει και στην 3αρα...Αμα μαθω τιποτα αλλο και ξεπερασω τον σκοπελο της λογοκρισιας...θα επανελθω με νεοτερα!!Λίγο μεγάλη εισαγωγή δεν έχει???
Λίγο μεγάλο intercooler δε φαίνεται να έχει???
-
Αντε να τον δουμε επιτελους,θα εχουμε δυνατο συγκριτικο το Σεπτεμβρη.
Νεο Α4 2,0 TFSI με 2λιτρη 3αρα turbo!! -
πέφτει και το τελευταίο κάστρο της ατμόσφαιρας όμως
Στην Ζ4 ξέρουμε αν κοιτάνε προς υπερτροφοδότηση μεριά?
-
Πως να μη πέσει και το τελευταίο κάστρο της ατμόσφαιρας, όταν τα αμαξώματα ζυγίζουν 50% επάνω σε σχέση με πριν 15 χρόνια, και η ροπή οποιουδήποτε ατμοσφαιρικού (έως τα 3 λίτρα) είναι ανεπαρκής για να τα κινήσει.
Και δη να τα κινήσει όπως πρέπει τα συγκεκριμένα αμάξια. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Πως να μη πέσει και το τελευταίο κάστρο της ατμόσφαιρας, όταν τα αμαξώματα ζυγίζουν 50% επάνω σε σχέση με πριν 15 χρόνια, και η ροπή οποιουδήποτε ατμοσφαιρικού (έως τα 3 λίτρα) είναι ανεπαρκής για να τα κινήσει.
Και δη να τα κινήσει όπως πρέπει τα συγκεκριμένα αμάξια.Δυστυχως ετσι ειναι...ακομα και η 325 μου (218 αλογα) στις προσπερασεις δεν ειναι οτι πιο ασφαλες ειδικα αμα ειναι φορτωμενο το αμαξι, δεν θελω ουτε να φανταστω προσπέραση με 316!
-
Tίγρη μου, το διαπίστωσα (όχι με τη δικιά σου, με άλλη 325).
Γι' αυτο, μου φαίνεται ότι 'θα κρατήσω τους Αλβανούς' που λέει και το ανέκδοτο! -
Εγώ αυτό που ξέρω ισχύει για την 1 Coupe ότι θα 'πάρει' 2.0Τ μοτέρ.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Και δη να τα κινήσει όπως πρέπει τα συγκεκριμένα αμάξια.Δυστυχως ετσι ειναι...ακομα και η 325 μου (218 αλογα) στις προσπερασεις δεν ειναι οτι πιο ασφαλες ειδικα αμα ειναι φορτωμενο το αμαξι, δεν θελω ουτε να φανταστω προσπέραση με 316!
Δεν είναι λίγο υπερβολικό να μιλάμε για έλλειψη ασφάλειας;
-
Στην περίπτωση της 316 όχι, δεν είναι υπερβολικό.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Στην περίπτωση της 316 όχι, δεν είναι υπερβολικό.Για την 325 λέω! Έτσι έγραψε ο Τίγρης.
-
Η ασφάλεια είναι μια σχετική έννοια, βασική παράμετρος της οποίας είναι η εκτίμηση της εξέλιξης των πραγμάτων, με στόχο την αποφυγή επαπειλούμενου κινδύνου.
Συνεπώς, με 316i και λοιπά, κάνεις εκτίμηση των συνθηκών και μετά προσπερνάς, αν έχεις τα περιθώρια...
Αυτό, όμως, που την καθιστά λιγότερο ασφαλή σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι το γεγονός ότι ο χρόνος κατά τον οποίο μένει στο αντίθετο ρεύμα είναι συγκριτικά μεγαλύτερος και κατά συνέπεια αυξάνονται οι πιθανότητες μη επιτυχημένης αποφυγής του απροόπτου.
Σε τελική ανάλυση, ναι, μπορεί να υποστηρίξει κανείς λογικά, ότι με ένα αργό αυτοκίνητο η προσπέραση αποκτά αυξημένο ρίσκο.
Όσο λιγότερο χρόνο εκτεθειμένος, τόσο το ασφαλέστερο. -
BMW FORUM