-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,Σήμερα ταξίδι στο Βέλγιο (από εκεί γράφω τώρα) και στο δρόμο (Γερμανικό βέβαια, όσο υπήρχε) ήπιαμε το τσαγάκι μας.....
.......από ένα ταπεινό - έτσι φαινόταν βέβαια αλλά δεν πρόσεξα τη διπλή εξάτμιση - BMW Compact χωρίς διακριτικά πίσω........και το οποίο ήταν τελικά 325ti.....
ΥΓ: Που πας ρε Καραμήτρο!!!! (για μένα το λέω.....)
Σε τελικές σε πήρε μάλλον, ε ?
-
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
Καλησπέρα,
Σήμερα ταξίδι στο Βέλγιο (από εκεί γράφω τώρα) και στο δρόμο (Γερμανικό βέβαια, όσο υπήρχε) ήπιαμε το τσαγάκι μας.....
.......από ένα ταπεινό - έτσι φαινόταν βέβαια αλλά δεν πρόσεξα τη διπλή εξάτμιση - BMW Compact χωρίς διακριτικά πίσω........και το οποίο ήταν τελικά 325ti.....
Θα τον πηγε π!π@ κ@λ@ εμπλ@κη λουκ@ν!κο ξεφτερ! !!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Λίμνη Κόμο βλέπω
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ
Εμ, όταν ήρθες Μιλάνο είχες μάτια μόνο για την πίστα της Monza.
...και 40 πυρετό...και δουλειά τη Τρίτη
Κι εσύ τώρα βρήκες να φύγεις?
ειμαι εγω ομως ακομα Μπολωνια...
χεχε... -
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Καλησπέρα,
Σήμερα ταξίδι στο Βέλγιο (από εκεί γράφω τώρα) και στο δρόμο (Γερμανικό βέβαια, όσο υπήρχε) ήπιαμε το τσαγάκι μας.....
ekloges???
Θα τον πηγε π!π@ κ@λ@ εμπλ@κη λουκ@ν!κο ξεφτερ! !!!!!!!!!!!!
-
Καλησπέρα,
Συμπληρώθηκαν τα χιλιόμετρα για το 1ο service των 30.000ΚΜ (30.500ΚΜ) και την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει η προβλεπόμενη αλλαγή λαδιών - μεταξύ των άλλων - με τα Castrol Edge Formula RS 0W40 και όχι τα Castrol Edge Turbo Diesel 0W30 που είχα ήδη στον κινητήρα (από τις 2400ΚΜ).....
Όσο για το κόστος, θα το μάθω σύντομα.....
-
Καλησπέρα,Συμπληρώθηκαν τα χιλιόμετρα για το 1ο service των 30.000ΚΜ (30.500ΚΜ) και την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει η προβλεπόμενη αλλαγή λαδιών - μεταξύ των άλλων - με τα Castrol Edge Formula RS 0W40 και όχι τα Castrol Edge Turbo Diesel 0W30 που είχα ήδη στον κινητήρα (από τις 2400ΚΜ).....
Γιατί όχι τα 0-30?
-
Καλησπέρα,
Συμπληρώθηκαν τα χιλιόμετρα για το 1ο service των 30.000ΚΜ (30.500ΚΜ) και την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει η προβλεπόμενη αλλαγή λαδιών - μεταξύ των άλλων - με τα Castrol Edge Formula RS 0W40 και όχι τα Castrol Edge Turbo Diesel 0W30 που είχα ήδη στον κινητήρα (από τις 2400ΚΜ).....
Γιατί όχι τα 0-30?
α) Τα είχα αγοράσει ήδη προ 6μήνου έτσι για αλλαγή-δοκιμή στην Ελλάδα, λόγω υψηλότερων θερμοκρασιών Νίκο......
β) Έχω ήδη ακόμα 10Λ από το Castrol Edge Turbo Diesel 0W30 για τις επόμενες αλλαγές.....
Για όσους αναρωτιούνται για κατανάλωση λαδιού, έγινε νέος έλεγχος δείκτη (στη βέργα διότι η ηλεκτρονική ένδειξη έβγαζε και πάλι ένδειξη ΜΑΧ) και υπήρχε ένδειξη στο μέσο της, οπότε να υποθέσω πως ήταν 0,5l λαδιού η κατανάλωση.
Ενδιαφέρον δε έχει το γεγονός πως στη μέτρηση που έκανα πριν λίγο καιρό (στα 26000+ πάντα με τα ίδια λάδια), η ένδειξη στο δείκτη ήταν στο ΜΑΧ, οπότε μάλλον από κάπου εκεί αρχίζει να φτάνει στα όριά του το συγκεκριμένο λάδι....
-
Τον τελευταίο καιρό έχω κολλήσει στο 15-15.1. Τουλάχιστον το ευχαριστιέμαι.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τον τελευταίο καιρό έχω κολλήσει στο 15-15.1. Τουλάχιστον το ευχαριστιέμαι.Αφου δεν μπορεις να το αποφυγεις......
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τον τελευταίο καιρό έχω κολλήσει στο 15-15.1. Τουλάχιστον το ευχαριστιέμαι.Τσούζει αλλά σ αρέσει
-
'Εχει κανείς κάποια ιδέα πόσο κοστίζουν τα bmw performance parts για σειρα 1, οι καθρέφτες από ανθρακόνημα, η αεροτομή και ο διαχύτης πίσω;
http://www.bmw.gr/master_rebrush/en/own ... ting1.html
-
Ο χρήστης neten έγραψε:
'Εχει κανείς κάποια ιδέα πόσο κοστίζουν τα bmw performance parts για σειρα 1, οι καθρέφτες από ανθρακόνημα, η αεροτομή και ο διαχύτης πίσω;http://www.bmw.gr/master_rebrush/en/own ... ting1.html
Οι nikos120 και puntolord είναι οι κατάλληλοι να σου απαντήσουν και - πρακτικά - να σε κατευθύνουν στο να τα φέρεις από το εξωτερικό (π.χ. Γερμανία, Αγγλία). Αν κάνεις μια αναζήτηση στο υποforum των Κατασκευαστών με 'BMW Performance' φαντάζομαι θα βρεις κάποια στοιχεία (από που έχουν παραγγείλει/αγοράσει τα δικά τους, κτλ).
-
Ο χρήστης neten έγραψε:
'Εχει κανείς κάποια ιδέα πόσο κοστίζουν τα bmw performance parts για σειρα 1, οι καθρέφτες από ανθρακόνημα, η αεροτομή και ο διαχύτης πίσω;http://www.bmw.gr/master_rebrush/en/own ... ting1.html
Εξαρτάται για πιο ανταλλακτικό σε ενδιαφέρει και αν σε ενδιαφέρει πραγματικά. Τα ανταλλακτικά τα έχω βρει πιο φθηνά από την Αγγλία. Τους προφυλακτήρες τους πήρα βαμμένους περίπου 1500 ευρώ με τα μεταφορικά και εδώ τους βρήκα 2600. Το τιμόνι το βρήκα στην Αγγλία 800 ευρώ και εδώ 1000+. Τα φρένα 1.500 ευρώ από Αγγλία και στην Ελλάδα 3.000. Δε ξέρω όμως αν παίζουν εκπτώσεις, οπότε ρώτα πρώτα στην Ελλάδα.
-
xenon εχεις βρει? σε καλή τιμή?
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
'Εχει κανείς κάποια ιδέα πόσο κοστίζουν τα bmw performance parts για σειρα 1, οι καθρέφτες από ανθρακόνημα, η αεροτομή και ο διαχύτης πίσω;
Οι nikos120 και puntolord είναι οι κατάλληλοι να σου απαντήσουν και - πρακτικά - να σε κατευθύνουν στο να τα φέρεις από το εξωτερικό (π.χ. Γερμανία, Αγγλία). Αν κάνεις μια αναζήτηση στο υποforum των Κατασκευαστών με 'BMW Performance' φαντάζομαι θα βρεις κάποια στοιχεία (από που έχουν παραγγείλει/αγοράσει τα δικά τους, κτλ).
Παρών!
Από Γερμανία μπορείς να τα βρεις:
α) Καθρέπτες 459€
β) Αεροτομή 690€
γ) Διαχύτης 189€
Από Ελλάδα δεν ξέρω πόσο κοστίζουν, ούτε από Αγγλία πόσο....(Νίκο εσύ αναλαμβάνεις)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
xenon εχεις βρει? σε καλή τιμή?Δεν έχω ρωτήσει για να είμαι ειλικρινής...ο PuntoLord τα έβαλε. Εδώ σίγουρα είναι πανάκριβα
-
Εξαρτάται για πιο ανταλλακτικό σε ενδιαφέρει και αν σε ενδιαφέρει πραγματικά. Τα ανταλλακτικά τα έχω βρει πιο φθηνά από την Αγγλία. Τους προφυλακτήρες τους πήρα βαμμένους περίπου 1500 ευρώ με τα μεταφορικά και εδώ τους βρήκα 2600. Το τιμόνι το βρήκα στην Αγγλία 800 ευρώ και εδώ 1000+. Τα φρένα 1.500 ευρώ από Αγγλία και στην Ελλάδα 3.000. Δε ξέρω όμως αν παίζουν εκπτώσεις, οπότε ρώτα πρώτα στην Ελλάδα.
!!!!!!! Απίστευτες διαφορές!!! Ευχαριστώ για το heads up. Με ενδιαφέρουν όπως έγραψα οι καθρέφτες, η αεροτομή και ο διαχύτης πίσω. Θα το ψάξω λιγάκι παραπάνω.
-
Παρών!
Από Γερμανία μπορείς να τα βρεις:
α) Καθρέπτες 459€
β) Αεροτομή 690€
γ) Διαχύτης 189€
Από Ελλάδα δεν ξέρω πόσο κοστίζουν, ούτε από Αγγλία πόσο....(Νίκο εσύ αναλαμβάνεις)
Thnx
-
Δεν έχω ρωτήσει για να είμαι ειλικρινής...ο PuntoLord τα έβαλε. Εδώ σίγουρα είναι πανάκριβα
εβαλε γνήσια κοντά στα 1800 νομίζω...
αλλά στο ebay έχει ολόκληρα φανάρια...
Τέλος πάντων
Μία ερώτηση προς όλους
Στο πορτπαγκαζ εχει κάτι εργαλέια. Εχει 4 θήκες. Εμένα έχει ένα κατσαβίδι και ένα γρύλο. Τα άλλα 2 είναι άδεια.... Σε εσάς πόσα εργαλεία έχει? -
Ο χρήστης neten έγραψε:
!!!!!!! Απίστευτες διαφορές!!! Ευχαριστώ για το heads up. Με ενδιαφέρουν όπως έγραψα οι καθρέφτες, η αεροτομή και ο διαχύτης πίσω. Θα το ψάξω λιγάκι παραπάνω.
Για το διαχύτη γνωρίζεις ότι χρειάζεσαι τον πίσω Performance προφυλακτήρα που είναι σαν του M-Pack, σωστά?
Δεν έχω ρωτήσει για να είμαι ειλικρινής...ο PuntoLord τα έβαλε. Εδώ σίγουρα είναι πανάκριβα
εβαλε γνήσια κοντά στα 1800 νομίζω...
αλλά στο ebay έχει ολόκληρα φανάρια...
Τέλος πάντων
Μία ερώτηση προς όλους
Στο πορτπαγκαζ εχει κάτι εργαλέια. Εχει 4 θήκες. Εμένα έχει ένα κατσαβίδι και ένα γρύλο. Τα άλλα 2 είναι άδεια.... Σε εσάς πόσα εργαλεία έχει?Γρύλο? Δεν έχει γρύλο εμένα... ...έχει έναν γάτζο που βιδώνει στο αμάξωμα και ένα κατσαβίδι...τώρα βαριέμαι να κατεβαίνω στο γκαράζ
BMW FORUM