-
αυτό τον γάντζο λέω που με τραβάνε... (τον έμαθα απ έξω)
Στο μανουαλ δείχνει παραπάνω εργαλεία γι αυτό το λέω
Εχει 4 θηκες με 2 εργαλεια λοιπόνωραίες τσιγγουνιές
Μάλλον σου λέει με run flat δε χρειάζονται
Και την ζάντα πως την βγάζουμε? αν χρειαστεί? -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
'Εχει κανείς κάποια ιδέα πόσο κοστίζουν τα bmw performance parts για σειρα 1, οι καθρέφτες από ανθρακόνημα, η αεροτομή και ο διαχύτης πίσω;
http://www.bmw.gr/master_rebrush/en/own ... ting1.html
Εξαρτάται για πιο ανταλλακτικό σε ενδιαφέρει και αν σε ενδιαφέρει πραγματικά. Τα ανταλλακτικά τα έχω βρει πιο φθηνά από την Αγγλία. Τους προφυλακτήρες τους πήρα βαμμένους περίπου 1500 ευρώ με τα μεταφορικά και εδώ τους βρήκα 2600. Το τιμόνι το βρήκα στην Αγγλία 800 ευρώ και εδώ 1000+. Τα φρένα 1.500 ευρώ από Αγγλία και στην Ελλάδα 3.000. Δε ξέρω όμως αν παίζουν εκπτώσεις, οπότε ρώτα πρώτα στην Ελλάδα.
!!!!!!! Απίστευτες διαφορές!!! Ευχαριστώ για το heads up. Με ενδιαφέρουν όπως έγραψα οι καθρέφτες, η αεροτομή και ο διαχύτης πίσω. Θα το ψάξω λιγάκι παραπάνω.
Για το διαχύτη γνωρίζεις ότι χρειάζεσαι τον πίσω Performance προφυλακτήρα που είναι σαν του M-Pack, σωστά?
Προφυλακτήρας M-Pack κάνει ή πρέπει να είναι Performance συγκεκριμένα;
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αυτό τον γάντζο λέω που με τραβάνε... (τον έμαθα απ έξω)
Στο μανουαλ δείχνει παραπάνω εργαλεία γι αυτό το λέω
Εχει 4 θηκες με 2 εργαλεια λοιπόνωραίες τσιγγουνιές
Μάλλον σου λέει με run flat δε χρειάζονται
Και την ζάντα πως την βγάζουμε? αν χρειαστεί?Λοιπόν κατέβηκα και το είδα. Έχει 3 εργαλεία. Τον γάτζο, ένα κατσαβίδι και ένα γαλλικό κλειδί μάλλον για τους πόλους της μπαταρίας γιατί είναι μικρό.
Τι να το κάνεις το κλειδί για τις ζάντες...αφού δεν έχει ρεζέρβα
Η BMW με τα runflat γλύτωσε περίπου 30 κιλά νομίζω αφαιρώντας ρεζέρβα, χώρο στο αμάξωμα για ρεζέρβα και εργαλεία.
Κι εσύ τη μπαταρία την έχεις στο πορτ-μπαγκάζ, ε? Για καλύτερο weight distribution
@neten ο Μ-Pack κάνει. ...το carbon diffuser στην Ελλάδα κάνει... 900 ευρώ!
-
αρα μου κλέψανε το κλειδί στο συνεργείο...
Ωραια εταιρία. -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
xenon εχεις βρει? σε καλή τιμή?
Δεν έχω ρωτήσει για να είμαι ειλικρινής...ο PuntoLord τα έβαλε. Εδώ σίγουρα είναι πανάκριβα
εβαλε γνήσια κοντά στα 1800 νομίζω...
αλλά στο ebay έχει ολόκληρα φανάρια...
Τέλος πάντων
Μία ερώτηση προς όλους
Στο πορτπαγκαζ εχει κάτι εργαλέια. Εχει 4 θήκες. Εμένα έχει ένα κατσαβίδι και ένα γρύλο. Τα άλλα 2 είναι άδεια.... Σε εσάς πόσα εργαλεία έχει?Εγώ έβαλα το Retrofit Kit Bi-Xenon (αυτό) και το οποίο κόστισε 2100€ με τοποθέτηση, χωρίς το μηχανισμό πλύσης φώτων (επιπλέον κόστος 300€).
ΥΓ: Εάν τα έβαζα στην παραγγελία, θα κόστιζαν 800€.... έκανα λαλακία....
-
με 2100 στέλνω τη πεθερά μου μπροστά με φακό.... να ανοίγει δρόμο
-
...το carbon diffuser στην Ελλάδα κάνει... 900 ευρώ!Κι εγώ του το βρήκα με 189€ ?? Βάλε τότε και την προμήθειά μου (250€) και είσαι ΟΚ (πάλι στη μισή τιμή θα το πάρεις τυχεράκια)...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αρα μου κλέψανε το κλειδί στο συνεργείο...
Ωραια εταιρία.Έχω μια δερμάτινη θήκη που είναι αυτά μέσα. Εκεί μέσα έχεις μόνο 2 εργαλεία ενώ έχει 3-4 θήκες?
Πήγαινε και βάλε τις φωνές!!! ...αν θες σου βγάζω φωτογραφία τα δικά μου και στα στέλνω να τους τα τρίψεις στη μούρη.
-
Καλός μου φίλος πουλάει τη μπέμπα του λόγω μεταβολής της οικογενειακής του κατάστασης .
Όποιος ενδιαφέρεται, εδώ είναι και η αγγελία (ανέβηκε πριν από λίγο).
Αν αυτό το post πρέπει να διαγραφεί, κανένα πρόβλημα.
-
οχι σε μας έχει 4 θήκες όπως στη φωτογραφία του μάνυαλ... και τα σκεπάζουν με ένα κάλυμα...
Κατσε να παρω τηλ να ρωτησω... τι εχει μέσα ένα αμάξι
Το θέμα ειναι ότι αυτό έγινε τον Ιούλιο!!!! Τωρα το είδαΣε μένα λεει είχε 2 μόνο
Το κλειδί δε μας το δείνουνε,,, κι ας είναι στο μανυαλ.... Ειναι extra!!!
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
...το carbon diffuser στην Ελλάδα κάνει... 900 ευρώ!
Κι εγώ του το βρήκα με 189€ ?? Βάλε τότε και την προμήθειά μου (250€) και είσαι ΟΚ (πάλι στη μισή τιμή θα το πάρεις τυχεράκια)...
Φίλε puntolord το link που μου παρέθεσες http://cgi.ebay.de/BMW-Performance-Carb ... .m14.l1262
είναι για το εμπρός μέρος (αυτό δε δείχνει η εικόνα; ). Εγώ λέω για το πίσω μέρος http://www.bmw.gr/master_rebrush/en/own ... xitis.htmlκαι μάλλον γι' αυτό βρήκε τιμή και ο Νίκος. Βέβαια και πάλι φαντάζομαι πιο ακριβό θα είναι στην Ελλάδα.
-
Τωρα θα την πω την κακία μου πάλι....
Το από πίσω είναι πιο ακριβό γενικότερα?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το κλειδί δε μας το δείνουνε,,, κι ας είναι στο μανυαλ.... Ειναι extra!!!...κάποιος στο έφαγε γιατί αυτά έρχονται έτοιμα από το εργοστάσιο...εδώ μπήκε χεράκι, όπως κι εμένα μου έφαγαν (άκου τώρα τι βρήκαν) το knob που γυρίζει το volume στο RCD...αλλά δε ξέρουν τι πουτ@ν@ που είμαι και πόσο τα έχω ψάξει όλα. Στο facelift έχει ένα χρωμιομένο δακτύλιο επάνω...όταν πήγα να το δω, όταν είχε φτάσει στην Ελλάδα το είχε. Όταν όμως το παρέλαβα δεν υπήρχε...και δε με πίστευαν μετά. Μου έλεγαν ότι έτσι είναι το RCD
Πάω σπίτι...εκτυπώνω τις φωτογραφίες από τη μέρα που το είχα δει όταν είχε φτάσει, τους το πήγα και μετά έψαχναν να βρούνε δικαιολογίες. Τελικά το έβαλαν και ζήτησαν 1000 συγνώμη.
-
τι να σου πω
κι εμενα μου κάνει εντύπωση να εχει μόνο 2 εργαλεία.
βέβαια λέει κάπου ότι ειναι εχτρα... αλλά και πάλι
θα ανοίξω μία άλλη στο γραφειο να δω τι έχει στο πορτπαγκαζ και θα σου πω.
Δεν εχουν ερθει όλες οι BWM ακόμα.... Δευτέρα από εκλογές ειναι... -
Σκέφτομαι να βάλω στη θέση του αριστερού...το δεξί
Αξίζει? Τι λέτε?
Για να το ξαναζεστάνουμε λίγο το θέμα μπλοκέ.
-
θα τα βγαλει τα λεφτα του??
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
θα τα βγαλει τα λεφτα του??...δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στην αυτοκίνηση. Τίποτα δε βγάζει τα λεφτά του στο αυτοκίνητο.
Το θέμα πέρα από περισσότερο fun-to-drive είναι τι θα μου προσφέρει στη καθημερινή οδήγηση. Το βασικό πρόβλημα που έχω είναι ότι σε μερικές ανηφόρες ή γκαράζ 'κολλάω' και δε μπορώ να βγω γιατί σπινιάρει ο ένας τροχός
-
...δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στην αυτοκίνηση. Τίποτα δε βγάζει τα λεφτά του στο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
...δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στην αυτοκίνηση. Τίποτα δε βγάζει τα λεφτά του στο αυτοκίνητο.
Τι έξτρα μπορείς να προσθέσεις aftermarket και να βγάλει όλα τα 700-1000 ευρώ του?
-
αναρτηση? φρενα??
BMW FORUM