-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
at last ....a wise man,.,,
στα όρια του φετίχ!
/g -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
από περιέργεια... μετά θέλεις αλλαγη ελαστικού ή επισκευάζεται? Εννοώ αν βάλεις αφρο στο κανονικό ελαστικόΤο ελαστικό ξεζαντάρεται, καθαρίζεται από τον αφρό, επισκευάζεται και ξαναχρησιμοποιείται.
-
καλησπέρα.πήγα σήμερα στην αντιπροσωπεία της bmw για αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού.κόστος 90 ευρώ το οποίο μου φάνηκε νορμάλ.καθώς όμως περίμενα να τελειώσει το servis έριξα μια ματιά στη βιτρίνα και συγκεκριμένα σε διάφορα αεσουάρ.εκεί ήρθε μια δυσάρεστη κατεμέ έκπληξη.τα ανθρακονημάτινα καπάκια για τους καθρέπτες κοστίζουν 510 ευρώ .είναι ακριβά ή μόνο σε εμένα φαίνονται πανάκριβα??επίσης είδα ότι το τιμόνι bmw performance τιμάται στα 1426 ευρώ... πανάκριβο και φρικτής αισθητικής για τα γούστα μου.ειδικά τα leds στην κορυφή της στεφάνης μου φάνηκαν απίστευτα κακόγουστα...ευτυχώς στον ίδιο χώρο βρισκόταν και μια πανέμορφη 335 cabrio οπότε κοιτάζοντάς την ξέχασα αμέσως τα πανάκριβα αυτά αξεσουάρ.
-
ελα ρε... τσάμπα...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
το μοτερ της το ατμοσφαιρικο με τα 270 το 6κυλινδρο που ειναι απο μαγνησιο και αλουμινιο εχει στοιχειωσει τα ονειρα μου....φανταστικο.
Τα spec του είναι όντως πολύ πολύ καλά .... εύστοροφος, δυνατός παντού (για ατομοσφ, έτσι;;) και λένε και οικονομικός όταν δεν πιέζεται (και χαμηλά CO2 εκπομπές για την κατηγορία του)..... αλλά έπεσα σε σκέψεις όταν διάβασα για κάποια θεματάκια που παρουσιάζουν οι Ν52 κινητήρες .....
http://www.zpost.com/forums/showthread. ... gine+noise
Youtube Videoπόσο μεγάλο/σύνηθες είναι το πρόβλημα ρε παιδιά; πολλοί κάτοχοι στην Αμερική (μετά από πολύ πίεση στην εκεί BMW) έχουν αλλάξει κυλιδροκεφαλή στα πλαίσια της εγγύσης. εάν όμως έχει λήξει; τον ήπιες;;
παρακαλώ τα φώτα σας... τί έχετε ακούσει ή εάν σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο..... -
delete
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
καλησπέρα.πήγα σήμερα στην αντιπροσωπεία της bmw για αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού.κόστος 90 ευρώ το οποίο μου φάνηκε νορμάλ.καθώς όμως περίμενα να τελειώσει το servis έριξα μια ματιά στη βιτρίνα και συγκεκριμένα σε διάφορα αεσουάρ.εκεί ήρθε μια δυσάρεστη κατεμέ έκπληξη.τα ανθρακονημάτινα καπάκια για τους καθρέπτες κοστίζουν 510 ευρώ .είναι ακριβά ή μόνο σε εμένα φαίνονται πανάκριβα??επίσης είδα ότι το τιμόνι bmw performance τιμάται στα 1426 ευρώ... πανάκριβο και φρικτής αισθητικής για τα γούστα μου.ειδικά τα leds στην κορυφή της στεφάνης μου φάνηκαν απίστευτα κακόγουστα...ευτυχώς στον ίδιο χώρο βρισκόταν και μια πανέμορφη 335 cabrio οπότε κοιτάζοντάς την ξέχασα αμέσως τα πανάκριβα αυτά αξεσουάρ.Στην Ελλάδα είναι πανάκριβα φίλε μου!
Τα καπάκια για τους καθρέπτες τα έφερα από Αγγλία για ένα φίλο μου με 200 ευρώ με τα μεταφορικά από επίσημη BMW και το τιμόνι το βρήκα 700 ευρώ με τα μεταφορικά.
Είναι εγκληματίες και ΚΛΕΦΤΕΣ στην Ελλάδα...έχω πλακωθεί και μαζί τους εκεί που έβαλα τους προφυλακτήρες BMW Performance τους οποίους και προφανώς έφερα από Αγγλία.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Είναι εγκληματίες και ΚΛΕΦΤΕΣ στην Ελλάδα...έχω πλακωθεί και μαζί τους εκεί που έβαλα τους προφυλακτήρες BMW Performance τους οποίους και προφανώς έφερα από Αγγλία.το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι θα πάνε να τα 'σκάσουν' στην Ελλάδα τα λεφτά τους γιατί δεν έχουν άκρες σε άλλη χώρα ή δεν έχουν εμπιστοσύνη στο internet...
Αλλά οι διαφορές τιμών που λέτε είναι εξωφρενικά μεγάλες (ανάμεσα σε 'έξω' και 'εδώ')...
Από 1400+€ (τιμή Ελλάδας) σε 700€ (τιμή Αγγλίας) για το τιμόνι και από 200€ (τιμή αγγλίας) στα 500+€?Επικοινωνούν οι άνθρωποι?ΥΓ:Ο αδερφός μου έβαλε (όταν είχε το ibiza) τις πεταλιές του Cupra προς 80€ (και τις 3) μαζί με τοποθέτηση (που δεν του χρέωσαν τίποτα βασικά).Μετά από 1 χρόνο, ρώτησε τιμή για το ίδιο αξεσουάρ και η τιμή ήταν 150€ ατοποθέτητες. Το ίδιο και με κάτι ασημένια καπάκια καθρεφτών...κτλ-κτλ...Το εκνευριστικό είναι ότι μιλάμε για το ίδιο προϊόν...Πόση αύξηση να πήρε ρε φίλε πια μέσα σε 1 χρόνο?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Είναι εγκληματίες και ΚΛΕΦΤΕΣ στην Ελλάδα...έχω πλακωθεί και μαζί τους εκεί που έβαλα τους προφυλακτήρες BMW Performance τους οποίους και προφανώς έφερα από Αγγλία.
το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι θα πάνε να τα 'σκάσουν' στην Ελλάδα τα λεφτά τους γιατί δεν έχουν άκρες σε άλλη χώρα ή δεν έχουν εμπιστοσύνη στο internet...
Αλλά οι διαφορές τιμών που λέτε είναι εξωφρενικά μεγάλες (ανάμεσα σε 'έξω' και 'εδώ')...
Από 1400+€ (τιμή Ελλάδας) σε 700€ (τιμή Αγγλίας) για το τιμόνι και από 200€ (τιμή αγγλίας) στα 500+€?Επικοινωνούν οι άνθρωποι?ΥΓ:Ο αδερφός μου έβαλε (όταν είχε το ibiza) τις πεταλιές του Cupra προς 80€ (και τις 3) μαζί με τοποθέτηση (που δεν του χρέωσαν τίποτα βασικά).Μετά από 1 χρόνο, ρώτησε τιμή για το ίδιο αξεσουάρ και η τιμή ήταν 150€ ατοποθέτητες. Το ίδιο και με κάτι ασημένια καπάκια καθρεφτών...κτλ-κτλ...Το εκνευριστικό είναι ότι μιλάμε για το ίδιο προϊόν...Πόση αύξηση να πήρε ρε φίλε πια μέσα σε 1 χρόνο?
Που να δεις διαφορές στους προφυλακτήρες:
viewtopic.php?p=1402746#p1402746 -
Στις αναρτήσεις Performance??
-
Και τα τεστ συνεχίζονται για τη νέα Μ5...
Source: http://www.worldcarfans.com/10909172185 ... s-its-face
Επίσης η νέα Ζ4 με πακέτο Μ:
Source: http://www.worldcarfans.com/10909172184 ... ht-testing
-
Αν και λίγο φτωχότερος θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά μου της ανεύρεσης των πολλών χαμένων ίππων, ένα θέμα σταδιακά επιδεινούμενο που με απασχολεί τους τελευταίους 2-3 μήνες και που από απλά ενοχλητικό έφτασε να γίνει ανησυχητικό ως επικίνδυνο όταν σε πρόσφατο ταξίδι μου δεν μπορούσα να φτάσω ούτε τα 140χλμ. (δηλ από τα 150 άλογα ζήτημα να είχα τα 60....)
Το πρόβλημα τελικά (η λέξη τελικά περιέχει αρκετή ταλαιπωρία και χρόνο, Vanos, MAF, μπουζί, λ κλπ κλπ όλα καλά) αποκαλύφτηκε με τη μορφή ενός καταλύτη με μισολιωμένα εντόσθια. Πιθανότερη αιτία η ποιότητα των καυσίμων... (και τα 132000 χλμ φυσικά)
Αντιμετωπίστηκε επιθετικά αλλά και ριζικά με αντικατάστασή του με καινούργιο μεταλλικό (λέει έχουν καλύτερη ροή και καλύτερη αντοχή στις παλιοβενζίνες μας).
Το αυτοκίνητο βρήκε τον παλιό καλό (και 'κακό') εαυτό του! Μετά από τόσο καιρό μπόρεσε ξανά να κουνήσει πονηρά την ουρά του!
Σε συγκεκριμένη δοκιμασία επίτευξης ταχύτητας από φανάρι μέχρι ένα σημείο σε ελαφρά ανηφορική διαδρομή ξεπέρασε και τον παλιό καλό του εαυτό ακόμα και με 95άρα. (οπότε ο καταλύτης πρέπει να είναι πιο ελεύθερος. Από θόρυβο αν και ο μάστορας με προειδοποίησε ότι μπορεί να ακούγεται λίγο εγώ δεν κατάλαβα κάτι άξιο λόγου)
Σημειωτέον ότι σε νεότερα μοντέλα με OBDII που έχουν αισθητήρες και μετά τον καταλύτη η βλάβη αυτή θα εμφανιζόταν στο διαγνωστικό ίσως και στο ταμπλώ. Εμάς μας καθοδήγησε ο ήχος που είχε αρχίσει να αλλάζει. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αν και λίγο φτωχότερος θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά μου της ανεύρεσης των πολλών χαμένων ίππων, ένα θέμα σταδιακά επιδεινούμενο που με απασχολεί τους τελευταίους 2-3 μήνες και που από απλά ενοχλητικό έφτασε να γίνει ανησυχητικό ως επικίνδυνο όταν σε πρόσφατο ταξίδι μου δεν μπορούσα να φτάσω ούτε τα 140χλμ. (δηλ από τα 150 άλογα ζήτημα να είχα τα 60....)
Το πρόβλημα τελικά (η λέξη τελικά περιέχει αρκετή ταλαιπωρία και χρόνο, Vanos, MAF, μπουζί, λ κλπ κλπ όλα καλά) αποκαλύφτηκε με τη μορφή ενός καταλύτη με μισολιωμένα εντόσθια. Πιθανότερη αιτία η ποιότητα των καυσίμων... (και τα 132000 χλμ φυσικά)
Αντιμετωπίστηκε επιθετικά αλλά και ριζικά με αντικατάστασή του με καινούργιο μεταλλικό (λέει έχουν καλύτερη ροή και καλύτερη αντοχή στις παλιοβενζίνες μας).
Το αυτοκίνητο βρήκε τον παλιό καλό (και 'κακό') εαυτό του! Μετά από τόσο καιρό μπόρεσε ξανά να κουνήσει πονηρά την ουρά του!
Σε συγκεκριμένη δοκιμασία επίτευξης ταχύτητας από φανάρι μέχρι ένα σημείο σε ελαφρά ανηφορική διαδρομή ξεπέρασε και τον παλιό καλό του εαυτό ακόμα και με 95άρα. (οπότε ο καταλύτης πρέπει να είναι πιο ελεύθερος. Από θόρυβο αν και ο μάστορας με προειδοποίησε ότι μπορεί να ακούγεται λίγο εγώ δεν κατάλαβα κάτι άξιο λόγου)
Σημειωτέον ότι σε νεότερα μοντέλα με OBDII που έχουν αισθητήρες και μετά τον καταλύτη η βλάβη αυτή θα εμφανιζόταν στο διαγνωστικό ίσως και στο ταμπλώ. Εμάς μας καθοδήγησε ο ήχος που είχε αρχίσει να αλλάζει.Πόσο ετών είναι η 'ζωηρή'???
( )
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Σημειωτέον ότι σε νεότερα μοντέλα με OBDII που έχουν αισθητήρες και μετά τον καταλύτη η βλάβη αυτή θα εμφανιζόταν στο διαγνωστικό ίσως και στο ταμπλώ. Εμάς μας καθοδήγησε ο ήχος που είχε αρχίσει να αλλάζει.έλα ρε.... ... μικρή ζημιά....
-
-
-
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
...Καταρχήν μπράβο που επιτέλους το έλυσες το πρόβλημα.
Κατά δεύτερον, με βάζει σε σκέψεις αυτό που λες για το 406 μου. Από την μία σαν να έχει κόψει στις επιταχύνσεις, από την άλλη σε τελική είναι ακμαιότατο σε βαθμό να πιάνει περισσότερα από όσα έπιανε καινούριο. Παλιά έφτανε τα 175, τώρα τα 185 τα έχει άνετα. Σκέφτομαι να το παω για μια δυναμομέτρηση να δω τι παίζει με τις καμπύλες του. -
Αν μετρήσεις την υποπίεση του κινητήρα φαίνεται η βουλωμένη εξάτμιση.
(έχω vaccum gauge αν θέλεις )μάλλον το αμάξι είναι ψόφιο και δεν βούλωσε τίποτε
-
Αν ήταν βουλωμένη εξάτμιση το πρόβλημα λογικά όμως θα είχε πρόβλημα στις τελικές, δεν είναι;
BMW FORUM