-
Ειχα δει χθες το βραδυ μια διαφημιση που ελεγε για την 116 και 316 και πιο συγκεκριμενα ελεγε για την 316 οτι κανει 22000 και για την 116 16000+κατι. Ξερει κανεις τι ακριβως ειναι αυτη η προσφορα?
-
delete
-
Και μενα το ιδιο μου φαινεται αλλα μηπως παιζει τιποτα με την αποσυρση? Παντως αν ξερει καποιος ας πει.
-
Προσοχή στις διαφημίσεις γιατί αρκετές περιλαμβάνουν το όφελος της απόσυρσης.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
G@MEI.-
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
Και άλλα 15-20Κ για εκτελωνισμό??
λιγοτερα απο 15 θελει.αλλα μαζι με εξοδα μεταφορας εισητηρια αεροπορικα κτλ παει γυρω στο 15αρι
Σωστός.
14 εκτελωνισμός και γύρω στο 1000αρικο τα υπόλοιπα.παντως συνολικα βγαινει σε πολυ καλη τιμη.Και μπορω να πω οτι ειναι εξισου ομορφο με το κουπε
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Ειχα δει χθες το βραδυ μια διαφημιση που ελεγε για την 116 και 316 και πιο συγκεκριμενα ελεγε για την 316 οτι κανει 22000 και για την 116 16000+κατι. Ξερει κανεις τι ακριβως ειναι αυτη η προσφορα?
Φίλος μου πήρε το 316 πριν 1 χρόνο 28 χιλιάρικα (και όχι τόσο 'γυμνό'), αλλά απ' τα 28 να το ρίξανε στα 22, έστω και αν το μοντέλο είναι υπό αντικατάσταση και οι πωλήσεις πνέουν τα λοίσθια, μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο...
θα είναι η τιμή αν αποσύρεις το Hammer (πχ 6000 κυβικα) και πάρεις την 316
Ολοι αυτό το παράδειγμα έχουν και το fiat panda βγαίνει 4000 ευρω.
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Έχω μια αίσθηση ότι ο υπέροχος V10 είχε πολλά να δώσει ακόμα !
μαλλον οχι
στα χναρια του rs6 λοιπον
να βαλουν και καμια 4κινηση , γιατι τουρμπο και πισωκουνα = πιθανος θανατος
αν ειναι να αντιγραψουν μην κανουν μισες δουλεις(το ξερεις οτι σε πειραζω )
-
delete
-
κοιτα αν ο κοσμος δεν 'αγκαλιασει' αυτη τη κινηση ισως σε μελλοντικες γενιες αλλαξει πολιτικη..
τουλαχιστον εσεις οι bimmers επιμενετε στη ταυτοτητα σας και δεν καταπινετε αμασητα ο,τι σας πλασαρουν σαν μερικους μερικους λιγο πιο νοτια, ονοματα δε λεμε
μην ξεχνας ομως οτι πολλοι θελουν κι αλλα γκαζια αμεσα και δε μπορουν να περιμενουν την οποια εξελιξη των μοτερ.και ειδικα στη χωρα μας δεν ειναι ευκολο να παρεις 325 και πανωη μειωση βαρους ειναι πανακριβη, το να γινει V12 ο V10 αστειο , αρα δεν υπαρχουν και πολλες αμεσες λυσεις , ειδικα οταν οι ανταγωνιστες (merc-audi) πουλανε τα αλογα με το τσουβαλι..
εγω παντως πιστευω οτι η πλειοψηφια στο τελος θα το δεχτει..και στο κατω κατω τα τουρμπομοτερ που εχετε μεχρι τωρα ειναι πολυ καλα και ομοιογενη, τι ζορι τραβας?
(μιλαω φυσικα για το 35αρι το οποιο δε θελει συστασεις και το μοτερ του mini ,το οποιο δε συγκρινεται με τουρμποβενζινες των κατα τα αλλα 'εμπειρων' ιταλων , εγω οταν το οδηγησα εμεινα πολυ ενθουσιασμενος απο τη λειτουργια του αρα και στα μικρα κυβικα πιστευω οτι θα βγουν πολυ καλα πραγματα)
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Δυστυχώς (κατ' εμέ) πηγές αναφέρουν ότι η BMW αποφάσισε ότι η επόμενη M5 (2011) θα φοράει τουρμπισμένο κινητήρα V8 με απόδοση 555 (μπορεί και 580) αλόγων/:
http://blogs.edmunds.com/straightline/2009/09/sources-confirm-turbocharged-v8-for-2011-bmw-m5-no-motorsport-1-series.htmlΤέλος εποχής για το M-Division και τους θαυμάσιους ατμοσφαιρικούς κινητήρες του...
Οι αντιδράσεις στα διάφορα φόρα δεν μπορεί κανείς να πει ότι είναι ενθουσιώδεις (άλλοι...κλαίνε!)Έχω μια αίσθηση ότι ο υπέροχος V10 είχε πολλά να δώσει ακόμα !
Νομίζω ότι αργά ή γρήγορα θα γινόταν όταν ο ανταγωνισμός οργιάζει με turbo μοτέρ. Ποιά εταιρία θέλει να χάνει μερίδιο αγοράς και χρήματα?
Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε το VAG
Πάντως αφού στην Αθήνα δε μπορούμε να πάρουμε diesel, μπορώ να πω ότι ανυπομονώ τα μικρά turbo της BMW. Καλή η ατμόσφαιρα...αλλά δεν είμαστε χώρα για 3λτ λόγω φορολογίας...
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Πάντως αφού στην Αθήνα δε μπορούμε να πάρουμε diesel, μπορώ να πω ότι ανυπομονώ τα μικρά turbo της BMW. Καλή η ατμόσφαιρα...αλλά δεν είμαστε χώρα για 3λτ λόγω φορολογίας...
Έχεις δίκιο για την Ελλάδα και τα κυβικά, αλλά οφείλουμε να είμαστε σφαιρικοί καθώς η Ελλάδα είναι μια πολύ μικρή αγορά και η κύρια αγορά των Μ οχημάτων είναι οι ΗΠΑ.
Μια ερώτηση: τις φήμες περί τρικύλινδρου μοτέρ στις μικρές BMW πως τις σχολιάζεις ?
Δεν θα είναι τραχείς ?ΗΠΑ και Ευρώπη. Δε ξέρω πως θα φανεί στο κόσμο, αλλά είναι μία κίνηση που δικαιολογώ στη BMW λόγω ανταγωνισμού.
Τα 3κυλ μοτέρ είναι πρακτικά μικρά hybrid και θα υπάρχουν 3κυλ turbo diesel μοτέρ. Επίσης είναι μια κίνηση που θα κάνει και η Mercedes. Πως μου φαίνεται? Δε ξέρω, περιμένω να τα δω...δε θα κάνω κάποιο σχόλιο τώρα. Τα μοτέρ που ανυπομονώ να δω είναι τα 2λτ 4κυλ turbo που θα ξεπερνάνε τα 200 άλογα.
Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η ατμόσφαιρα έχει πεθάνει πλέον...καλώς ή κακώς αυτή είναι η αλήθεια και όσο πιο γρήγορα προσαρμοστούν οι εταιρίες, τόσο το καλύτερο γι'αυτές.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Φίλος μου πήρε το 316 πριν 1 χρόνο 28 χιλιάρικα (και όχι τόσο 'γυμνό'), αλλά απ' τα 28 να το ρίξανε στα 22, έστω και αν το μοντέλο είναι υπό αντικατάσταση και οι πωλήσεις πνέουν τα λοίσθια, μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο...
Τωρα μου συγκρινεις την Fiat με την Bmw? Λοιπον ξαναειδα την διαφημιση και λεει οτι τα 8000ευρω που αφαιρει ειναι για αποσυρση 1.600κινητηρα (οσο ειναι και το 316 δηλαδη) + μειωμενο τελος + εκπτωση απο την Bmw, ολα αυτα με 258ευρω το μηνα (αυτο δεν ξερω πως βγαινει). Καλη προσφορα, αν μαθω περισσοτερα θα πω.
-
Ήρθε η απάντηση από BMW...πληρώνουν ανταλλακτικό (411 ευρώ), πληρώνω εργασία 87 ευρώ.
Μια χαρά μου ακούγεται.
Αύριο το φτιάχνω.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ήρθε η απάντηση από BMW...πληρώνουν ανταλλακτικό (411 ευρώ), πληρώνω εργασία 87 ευρώ.Μια χαρά μου ακούγεται.
Αύριο το φτιάχνω.
Θα ήταν ακόμα καλύτερα αν δεν πλήρωνες τπτ για την μαλακία του 'μηχανικού' αλλά και έτσι είναι fair enough.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ήρθε η απάντηση από BMW...πληρώνουν ανταλλακτικό (411 ευρώ), πληρώνω εργασία 87 ευρώ.
Μια χαρά μου ακούγεται.
Αύριο το φτιάχνω.
Θα ήταν ακόμα καλύτερα αν δεν πλήρωνες τπτ για την μαλακία του 'μηχανικού' αλλά και έτσι είναι fair enough.
Ακριβώς!
Αλλά δίνω τόπο στην οργή και δε το συνεχίζω.
-
Ο χρήστης Biskoto10 έγραψε:
Τωρα μου συγκρινεις την Fiat με την Bmw? Λοιπον ξαναειδα την διαφημιση και λεει οτι τα 8000ευρω που αφαιρει ειναι για αποσυρση 1.600κινητηρα (οσο ειναι και το 316 δηλαδη) + μειωμενο τελος + εκπτωση απο την Bmw, ολα αυτα με 258ευρω το μηνα (αυτο δεν ξερω πως βγαινει). Καλη προσφορα, αν μαθω περισσοτερα θα πω.
H 3αρα αλλάζει το 2012.Δεν πουλά όσο θα ήθελαν γιατί φαίνεται για ακόμα μια φορά δεν αρέσει το facelift της (διεθνώς δεν πουλά) και τα δίλιτρα αμάξια της στην Ελλάδα είναι υπό διωγμό με τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνισης ως τώρα.
Τ'αμαξια που διαφημίζονται αφορούν απόσυρση,είναι γι'αμάξια παραγωγής 3 μηνών που είναι στο τελωνείο με τις παλιές τιμές σε περιορισμένο αριθμό ,είναι συγκεκριμένα πακέτα εξοπλισμου,ορισμένα χρώματα και πιθανόν και όχι ότι καλύτερο απο ποιότητα (αν παραγγέλθηκαν έτσι για πιό φθηνά για προσφορές).-Η εκπτωση των εμπόρων ή της εταιρίας αφορά τρόπο πληρωμής και δεν είναι standard.
Επίσης η απόσυρση είναι και στο αέρα αν δεν εγκριθεί σε 40 μέρες από την νέα βουλή καθώς αφορά τροπολογία όχι νόμο.(το πιό λογικό είναι αν αλλάξει κυβερνιση -συμφωνα με τις δημοσκοπήσεις-να έχουμε καποιες αλλαγές στις επιλογές για το περιβάλλον όπως έχει ανακοινωθεί...)
-
Μια χαρά Νίκο. Καλύτερα να μην πλήρωνες εργασία, αλλά και έτσι πάλι καλα είναι με τους κλέφτες που έχουμε μπλέξει γενικά.
-
Ο χρήστης Karas έγραψε:
H 3αρα αλλάζει το 2012.Δεν πουλά όσο θα ήθελαν γιατί φαίνεται για ακόμα μια φορά δεν αρέσει το facelift της (διεθνώς δεν πουλά) και τα δίλιτρα αμάξια της στην Ελλάδα είναι υπό διωγμό με τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνισης ως τώρα.
Τ'αμαξια που διαφημίζονται αφορούν απόσυρση,είναι γι'αμάξια παραγωγής 3 μηνών που είναι στο τελωνείο με τις παλιές τιμές σε περιορισμένο αριθμό ,είναι συγκεκριμένα πακέτα εξοπλισμου,ορισμένα χρώματα και πιθανόν και όχι ότι καλύτερο απο ποιότητα (αν παραγγέλθηκαν έτσι για πιό φθηνά για προσφορές).-Η εκπτωση των εμπόρων ή της εταιρίας αφορά τρόπο πληρωμής και δεν είναι standard.
Επίσης η απόσυρση είναι και στο αέρα αν δεν εγκριθεί σε 40 μέρες από την νέα βουλή καθώς αφορά τροπολογία όχι νόμο.(το πιό λογικό είναι αν αλλάξει κυβερνιση -συμφωνα με τις δημοσκοπήσεις-να έχουμε καποιες αλλαγές στις επιλογές για το περιβάλλον όπως έχει ανακοινωθεί...)
Επισης ειναι για ταξινομησεις μεχρι 31 Οκτωβριου. Μια ερωτηση, απο την στιγμη που δεν εχουν περασει τελωνειο αν παει καποιος πολυτεκνος μπορει να το παρει ακομα ποιο φθηνα ως πολυτεκνο?
BMW FORUM