-
Αμα μου ξαναέρθει το περιοδικό στο σπίτι με τον τύπο που τον βάλανε στην X5 για να μη κρυώνει....
θα παω στην BMW και θα του το βάλω στον κόλο.Εμενα με αφήσανε στην Αθηνα μέσα στον ήλιο με νεογέννητο και ήρθε ένα τύπος με άρβυλα που έμειναν πάνω στα καινούργια μου πατάκια...
και από όλο το αμάξι μου πλύνανε το πατάκι μόνο μετά από 5 μέρες στο πάρκινγ.... (και τις 2 φορές που έμεινε πλύνανε ένα μόνο πατάκι)
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Και θα κυκλοφορείτε παράνομοι
Τι εννοείς?
Η κάρτα είναι υποχρεωτική μετά το πρώτο έτος κυκλοφορίας του οχήματος, ο έλεγχος είναι υποχρεωτικός και στα ΚΤΕΟ. Οπότε?
Κάρτα συμπληρώνουν και σου δίνουν...στην εκδίδουν, δε το μετράνε όμως γιατί για κάποιο λόγο ακίνητο βγάζει ένδειξη 0. Το είχα γράψει και παλαιότερα:
viewtopic.php?p=1289954#p1289954
ΟΚ εντάξει η απορία μου παραμένει...Στο ΚΤΕΟ τι θα κάνετε?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και θα κυκλοφορείτε παράνομοι
Τι εννοείς?
Η κάρτα είναι υποχρεωτική μετά το πρώτο έτος κυκλοφορίας του οχήματος, ο έλεγχος είναι υποχρεωτικός και στα ΚΤΕΟ. Οπότε?
Κάρτα συμπληρώνουν και σου δίνουν...στην εκδίδουν, δε το μετράνε όμως γιατί για κάποιο λόγο ακίνητο βγάζει ένδειξη 0. Το είχα γράψει και παλαιότερα:
viewtopic.php?p=1289954#p1289954
ΟΚ εντάξει η απορία μου παραμένει...Στο ΚΤΕΟ τι θα κάνετε?
Θα σου πω σε δύο χρόνια...δε ξέρω να σου απαντήσω, εκτός αν λόγω προβλήματος του ΝΟx δε βγάζει καυσαέρια...αν δηλαδή ήταν προβληματικός από την αρχή...ξέρω γω...
Κανένα βύσμα δε μου είπατε όμως...έχουμε σε καμιά BMW να το περάσουμε στην εγγύηση?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Νίκο επικοινώνησε με τον Δ/ντη After Sales της Bmw Hellas (δες τηλέφωνα στο παρακάτω link), εξήγησέ του την κατάσταση, επισημαίνοντάς του την αιτία που προκλήθηκε το πρόβλημα και ζήτησε του ένα email/fax να του τα στείλεις και γραπτώς, ώστε να είναι δεσμευμένος και εκείνος από τη μεριά του να σου δώσει μια απάντηση-λύση.
http://www.yme.gr/?getwhat=7&tid=200&aid=1358&id=
Δεν γνωρίζω εαν είναι ακόμα τα ίδια άτομα στις θέσεις που αναγράφονται.
εγω όταν πηρα τηλ με στείλανε στο μαγαζι και ποτε δεν πήρα καμία απάντηση της προκοπής.
Τωρα θα παω πάλι συνεργείο (μάλλον σε κανα 2 θα παω) για τη μαύρη μπούκα και να δω τι θα μου πουνε και θα ετοιμάσω χεστήριο προς το μαρκετινγ.... γιατί ειναι η μοναδική αντιπροσωπεία που δε μιλας μαζί τους. Μόνο με τα συνεργεία θα μιλάμε λέει... Τα στελέχη δε μας μιλάνε....Δε μου λέγανε καν το όνομα τους...
ΑΠλά στείλανε εμαιλ με το πρόβλημα μου και να το δει το συνεργεία... Αντε και γα,..... 40Κ αμάξι και θα μιλάω με τηλεφωνήτριες....Το ανησυχητικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πως φτάνουν τα θέματα μέχρι εκείνους. Ο Δ/ντης ενός τμήματος/τομέα κτλ πρέπει να είναι ο τελευταίος που θα ασχοληθεί με τέτοιου είδους προβλήματα.
Θεωρητικά τέτοια θέματα θα έπρεπε να είχαν διευθετηθεί σε κατώτερα επίπεδα. Για να φτάνει ψηλά ένα πρόβλημα, και μάλιστα όταν αυτό συμβαίνει με αρκετούς πελάτες (ήδη έχουμε 2 εδώ μέσα), τότε αυτό σίγουρα υποδηλώνει πως κάτι γίνεται λάθος σε προηγούμενες διαδικασίες κατώτερων τμημάτων.
-
κι αν εμένα δε μου αρέσει η απάντηση του χαμηλού επιπέδου να παω σε άλλη εταιρία???
ξέρεις... ΄για τα μικρά πληρώνεις κάτι παραπάνω... Τα μικρά κάνουν τι διαφορά
Θεωρώ ότι οι δικαιολογίες που λένε στον κόσμο για τις βλάβες κλπ... ειναι αστείες
-
Κάτι που θυμήθηκα...το δικό μου για κάποιο λόγο δεν έβγαζε ένδειξη στη μέτρηση καυσαερίων πέρσι (και εδώ είναι που έμαθα σήμερα από το συνεργείο ότι δε μοτέρ με απευθείας ψεκασμού ΔΕ βγάζουν) επειδή δουλεύει είπε σε ΠΟΛΥ φτωχό μείγμα. Στα άλλα συνεργεία λοιπόν το πίεζαν και το δούλευαν ακίνητο για αρκετή ώρα που προφανώς δε κάνει γιατί έβγαλε αυτό το σφάλμα που έγραφε το εξής: 'αυξημένες στροφές κινητήρα ακίνητο'.
Υπάρχει κανένας μηχανικός να μας πει τι γίνεται?
-
-
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
ωχ....μου έκανες ζημιά τώρα με τη csl....θεέ μου τι αμάξι!!!!!!και σε τι ωραία πόζα
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Κάτι που θυμήθηκα...το δικό μου για κάποιο λόγο δεν έβγαζε ένδειξη στη μέτρηση καυσαερίων πέρσι (και εδώ είναι που έμαθα σήμερα από το συνεργείο ότι δε μοτέρ με απευθείας ψεκασμού ΔΕ βγάζουν) επειδή δουλεύει είπε σε ΠΟΛΥ φτωχό μείγμα. Στα άλλα συνεργεία λοιπόν το πίεζαν και το δούλευαν ακίνητο για αρκετή ώρα που προφανώς δε κάνει γιατί έβγαλε αυτό το σφάλμα που έγραφε το εξής: 'αυξημένες στροφές κινητήρα ακίνητο'.Υπάρχει κανένας μηχανικός να μας πει τι γίνεται?
Τον βρήκα...σε άλλο φόρουμ:
Ο κινητήρας άμεσου ψεκασμού δουλεύει με 3 διαφορετικές χαρτογραφήσεις.
Η πρώτη είναι Φτωχό μείγμα: όταν δεν υπάρχει φορτίο, έχει την ελάχιστη κατανάλωση, και δεν ψεκάζει κατά την εισαγωγή ή την συμπίεση, αλλά ακριβώς την ώρα που έχει ρευμα το μπουζί. Αυτό επιτυγχάνει την τέλεια κάυση χωρίς να υπάρχει ίχνος οξυγόνο στα καυσαέρια.
Συνεπώς ο λ δείχνει 0, αντι για τον άσσο που ψάχνουν τα 'μαστόρια'
Και έχω την εντύπωση, οτι ο μετρητής καυσαερίων δεν εκδίδει χαρτάκι με λ=0.
Αρχίζει να καθαρίζει το κύκλωμα του επειδή θεωρεί οτι έχει επιμολυνθεί.Τι λέτε?
-
Σε χωρα του εξωτερικου που εχω ζησει τα καυσαερια τα μετρανε με το αυτοκινητο σε κινηση (στους κυλινδρους, οπως οταν δυναμομετρεις την ισχυ στους τροχους). Δεν τα μετρανε ετσι στην Ελλαδα?
-
Η νεα 5αρα...
http://www.auto-motor-und-sport.de/news ... 14438.html
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Σε χωρα του εξωτερικου που εχω ζησει τα καυσαερια τα μετρανε με το αυτοκινητο σε κινηση (στους κυλινδρους, οπως οταν δυναμομετρεις την ισχυ στους τροχους). Δεν τα μετρανε ετσι στην Ελλαδα?όχι, είναι στατικό το αυτοκίνητο.
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Η νεα 5αρα...
http://www.auto-motor-und-sport.de/news ... 14438.html
ΕΛΕΟΣ !
Έχουν χάσει την μπάλα στο θέμα του design στο Μόναχο...
Σαν SUV-οειδές μοιάζει από πίσω !Κατ'αρχάς δεν είναι κάποιο επίσημο σχέδιο...photoshop είναι με άθλια μάλιστα proportions.
Ωραίο θα είναι...don't worry, έφυγε ο Bangle
Σε χωρα του εξωτερικου που εχω ζησει τα καυσαερια τα μετρανε με το αυτοκινητο σε κινηση (στους κυλινδρους, οπως οταν δυναμομετρεις την ισχυ στους τροχους). Δεν τα μετρανε ετσι στην Ελλαδα?
όχι, είναι στατικό το αυτοκίνητο.
Ακριβώς...και έτσι τα έχουν φτιάξει προφανώς οι Γερμανοί.
-
Καλησπέρα,
Έκτακτη βόλτα σήμερα - ώς συνοδηγός - με μια ολοκαίνουργια 635d....
ΥΓ: Άντε να μπω στο κάρο μου μετά...
-
Με μελέτη του κρυφού μενού ανακάλυψα διάφορα ωραία πράματα (σε Ε39 με μόνο ένα κουμπί για μηδενισμό χλμ στο ταμπλώ κάτι που ίσως δυσκολεύει τον χειρισμό, το κρατάς πατημένο ενώ γυρίζεις το διακόπτη κλπ ξεκλειδώνεις το μενού 19...)
Η μέγιστη ένδειξη λίτρων στο ντεπόζιτο που αντιστοιχεί στο max είναι τα 65 λίτρα (μάλιστα μετράει και χωριστά τα δύο μισά του ντεπόζιτου δεξί και αριστερό μισό) παρόλο που είναι επίσημα 70άρι και χωράει ως 75+ λίτρα (με μηδενισμένη αυτονομία). Μάλιστα έχει δύο συνολικές ενδείξεις, μία πιο ζωηρή και μία πιo αργοκίνητη (που είναι αυτή που αντιστοιχεί στη βελόνα).
Η στιγμιαία κατανάλωση του μενού ανανεώνεται πάνω από 2 φορές το δευτερόλεπτο και είναι πολύ πιο ευαίσθητη από την ένδειξη με τη βελόνα στο στροφόμετρο.
H γραμμή του θερμομέτρου αντιστοιχεί με τους 67°C.
Υπάρχει συχνά διαφορά ανάμεσα στην εξωτερική θερμοκρασία, μάλλον του κρυφού ενημερώνεται άμεσα και περνάει με καθυστέρηση στο ταμπλώ.
Βλέπω ότι σε σχέση με την ψηφιακή ένδειξη (που μάλλον συμφωνεί με GPS) το ταχύμετρό μου κερδίζει (δείχνει παραπάνω) 3χλμ ως τα 70 και 4χλμ ως τα 140. (μετά δεν πρόσεξα).
Επίσης σε σχέση με την ψηφιακή ένδειξη του μενού, το στροφόμετρό μου χάνει (δείχνει λιγότερο) στις 1000 κατά 100+, πιο ψηλά μειώνεται το χάσιμο.
Θα επεκτείνω τις μελέτες μου, έχω περιέργεια να μου πείτε κι εσείς τι δείχνει, αν είναι σχεδόν τα ίδια τότε είναι επιλογή του κατασκευαστή (όπως μάλλον γίνεται για τα χλμ, να δείχνει λίγο παραπάνω) αλλιώς είναι τυχαία περιθώρια κατασκευαστικού λάθους. -
Μίλησα με το συνεργείο πάλι για να δω αν έχω απάντηση για την εγγύηση και τους ρώτησα ξανά. Η απάντηση ήταν ότι ΔΕΝ βγάζουν κάρτα τα άμεσου ψεκασμού, συγκεκριμένα ΔΕΝ βγάζει κάρτα ο 'λ' και αυτό το γνωρίζει η αστυνομία. Έτσι μου είπαν, έτσι απάντησαν. Βγάζει λέει κανονικά για υδρογονάνθρακες κλπ, αλλά ο 'λ' δε βγάζει κάρτα. Τι σημαίνει αυτό? Θα μου εξηγήσει κάποιος τεχνικός? Τι πάει να πει δε βγάζει κάρτα ο 'λ'?
Τώρα...περιμένω απάντηση για τον αισθητήρα και είπαν ότι πρακτικά τα καυσαέρια που βγάζει δεν είναι σωστά λόγω χαλασμένου ΝΟx που η ζημιά προκλήθηκε πιέζοντάς το στην αντιπροσωπεία να βγάλει ο 'λ' τιμές καθώς πέρσι δε γνώριζαν για αυτό.
Coyote...δε ρωτάς το συνεργείο σου καθώς έχεις απευθείας ψεκασμού και να το ξεκαθαρίσεις κι εσύ και να δούμε τι σου λένε?
-
Το 325 τι έχει;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το 325 τι έχει;Δεν έχει απευθείας. Απευθείας έχουν τα 1600άρια τα *18i και τα *20i.
Εσύ είσαι ΟΚ.
BMW FORUM