-
Το μικρό νομίζει πως είναι στο λούνα πάρκ με τις πλευρικές δυνάμεις που νιώθει... Μεγάλος παπάρας ο οδηγός..
-
Δλδ εσάς οι γονείς σας σε ταξίδι με όλη την οικογένεια πήγαιναν με 100 χλμ ανώτερη ταχύτητα ( στην εθνική ) και σε επαρχιακούς με 50 ? Κ αν όχι όταν πιάνουν 140 -150 χλμ τι είναι ? Καλύτεροι ή χειρότεροι κανίβαλοι απο τον συγκεκριμένο ?
-
Εγώ πάντως μικρός, σε κάθε στροφή, φώναζα του πατέρα μου 'μπαμπα κωλιά, μπαμπά κωλιά'! και αυτός συχνά δε μου χάλαγε χατήρι .
Ακόμα θυμάμαι την αίσθηση της 'πόρτας' και το στομάχι μου σφίγγεται, που να είχε Μ3, μια ταπεινή κορόλλα είχε.
Το πιτσιρίκι πάντως ακούγεται να τη βρίσκει. -
ναι δεν διαφωνουμε οτι μαλλον κακως εκανε αλλα δεν βλεπω να το πιεζει κι ολας το οχημα...
τελος παντωνε....
περιεργο που τα μικρα δεν τα χαλαει το αυτοκινητο με τοσες στροφες...
ειναι εκπαιδευμενα μαλλον! -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ναι δεν διαφωνουμε οτι μαλλον κακως εκανε αλλα δεν βλεπω να το πιεζει κι ολας το οχημα...τελος παντωνε....
περιεργο που τα μικρα δεν τα χαλαει το αυτοκινητο με τοσες στροφες...
ειναι εκπαιδευμενα μαλλον!Αποφασίστε τελικά ! Είναι...κότα ή ασυνείδητος;
-
Χθες ειχα την τιμη να οδηγησω τη z4 coupe 3.0 που ανεφερα σε προηγουμενο ποστ.
Οι στροφες ευθειες και η 6η ανεβαζε σαν τη 1η, το τιμονι λες και βγηκε απο το sega rally arcade. Ο ηχος του κινητηρα σε κανει να τελειωσεις πιο ευκολα και απο τη Πετρουλα!!
Ευτυχως δηλαδη που εχει τουρμπο το γκολφακι και δεν ξενερωσα τοσο πολυ οταν μπηκα ξανα
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Χθες ειχα την τιμη να οδηγησω τη z4 coupe 3.0 που ανεφερα σε προηγουμενο ποστ.Οι στροφες ευθειες και η 6η ανεβαζε σαν τη 1η, το τιμονι λες και βγηκε απο το sega rally arcade. Ο ηχος του κινητηρα σε κανει να τελειωσεις πιο ευκολα και απο τη Πετρουλα!!
Ακριβώς όπως τα λές...!!! Ένα μπλοκέ της λείπει για να αγγίξει το τέλειο.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Χθες ειχα την τιμη να οδηγησω τη z4 coupe 3.0 που ανεφερα σε προηγουμενο ποστ.
Οι στροφες ευθειες και η 6η ανεβαζε σαν τη 1η, το τιμονι λες και βγηκε απο το sega rally arcade. Ο ηχος του κινητηρα σε κανει να τελειωσεις πιο ευκολα και απο τη Πετρουλα!!
Ακριβώς όπως τα λές...!!! Ένα μπλοκέ της λείπει για να αγγίξει το τέλειο.
Θέλω κάποια στιγμή να ανοίξω topic για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά μια που το θίξατε θα ρωτήσω. Επειδή τον τελευταίο καιρό τη βλέπω στον ύπνο μου την coupe, έχει μεγάλη διαφορά στην αίσθηση η 3.0 si από την Μ? Αν κάποιος έχει και ιδία άποψη ας απαντήσει!
-
Ιδία άποψη μάλλον είναι δύσκολο να βρεις υποθέτω, όταν μάλιστα οι όποιες διαφορές δεν μπορούν εύκολα να βγούν σε 5-10 χλμ βόλτας ή 50-100χλμ μιας δοκιμής.
Υπάρχουν όμως και τεχνικά χαρακτηριστικά αρκετά διαφορετικά αλλά και φυσικά πολλές δοκιμές και των δύο από τις οποίες μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα για το αν αξίζει τα περίπου +20 χιλιάρικα η Μ. Για να μην πελαγώσουμε όμως εδώ, αν θέλεις φτιάξε ένα ξεχωριστό θρέντ όπως είπες για να καταθέσουμε εκεί τον γνωστικό οβολό μας ! -
Ξέρουμε ότι είναι διαφορετικά αυτοκίνητα αλλά το ερώτημα είναι τελικά αυτό, αν αξίζουν τα 20-25 χιλ διαφορά. Τεσπα,ίσως ανοίξω το topic όταν έρθει η ώρα της αγοράς
-
Σημερα παραλαβαμε τη 525i...
Δυστυχως ειμαι μακρια αλλα το ΠΣΚ ερχεται!!
Οποτε εντυπωσεις απο Δευτερα! -
Καλοτάξιδα όλα τα νέα BMW του φόρουμ!!
-
Καλοτάξιδη Κωστή και εύχομαι να σας χαρίσει πολλά χαμόγελα ευτυχίας...!!!
-
Καλησπέρα και καλορίζικα τα νέα BMW των χρηστών του φόρουμ!!
Σήμερα παρέλαβα το νέο σετ ζάντες 17άρες και αύριο η τοποθέτηση......φωτό όταν μπουν παιδιά!!
ΥΓ: Έκπληξη ήταν η αλλαγή των ελαστικών, ενώ ήταν να έχει το σετ ελαστικά Conti Sport Contact 2 SSR, τελικά μου έβαλε τα Dunlop SP Sport 01A, λέγοντας πως για να μείνω ευχαριστημένος μου έβαλε τα Dunlop τα οποία είναι νεότερης κατασκευής από τα Conti (είναι 37/08 ενώ τα Conti θα ήταν 02/08).
-
-
Σήμερα είδα την καινούρια Ζ4 σε λευκό παρκαρισμένη...απίστευτη, πανέμορφη, η ωραιότερη BMW που έχει βγει κατά τη γνώμη μου και ένα από τα ωραιότερα αυτοκίνητα που έχω δει ποτέ γενικώς.
Εννοείται πως οποιοδήποτε διθέσιο roadster δίπλα της είναι οδοντόκρεμα, απλά το εξαφανίζει!
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
...
Εννοείται πως οποιοδήποτε διθέσιο roadster δίπλα της είναι οδοντόκρεμα, απλά το εξαφανίζει!Κυκλοφορούν και καρχαρίες στα βαθιά !
Έχει λίγο δρόμο ακόμη η αγαπητή κυρία BMW. Και ειδικά η νέα Ζ4 δε μου δείχνει να είναι και καμιά αισθητική υπέρβαση !
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα και καλορίζικα τα νέα BMW των χρηστών του φόρουμ!!Σήμερα παρέλαβα το νέο σετ ζάντες 17άρες και αύριο η τοποθέτηση......φωτό όταν μπουν παιδιά!!
ΥΓ: Έκπληξη ήταν η αλλαγή των ελαστικών, ενώ ήταν να έχει το σετ ελαστικά Conti Sport Contact 2 SSR, τελικά μου έβαλε τα Dunlop SP Sport 01A, λέγοντας πως για να μείνω ευχαριστημένος μου έβαλε τα Dunlop τα οποία είναι νεότερης κατασκευής από τα Conti (είναι 37/08 ενώ τα Conti θα ήταν 02/08).
Φασαριοζικα, αλλα κρατανε τελεια στη βροχη,τα εχω στο σιροκκο.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Καλησπέρα και καλορίζικα τα νέα BMW των χρηστών του φόρουμ!!
Σήμερα παρέλαβα το νέο σετ ζάντες 17άρες και αύριο η τοποθέτηση......φωτό όταν μπουν παιδιά!!
Φασαριοζικα, αλλα κρατανε τελεια στη βροχη,τα εχω στο σιροκκο.
Thanks, ειδικά για το βρεγμένο ενδιαφερόμουν.....ξέχασα να πω πως είναι κι αυτά RunFlat
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
...
Εννοείται πως οποιοδήποτε διθέσιο roadster δίπλα της είναι οδοντόκρεμα, απλά το εξαφανίζει!Κυκλοφορούν και καρχαρίες στα βαθιά !
Έχει λίγο δρόμο ακόμη η αγαπητή κυρία BMW. Και ειδικά η νέα Ζ4 δε μου δείχνει να είναι και καμιά αισθητική υπέρβαση !
θελει αγριαδα πολυ παρθενα το παιζει με το βλεμα της!! τα φαναρια ειναι πολυ στρογγυλα και δεν εχει εντονα νευρα στην σιλουετα της@
BMW FORUM