-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
παιδακι θα μας παιξεις;;;;;
τι να πω....
κανε ερωτα οσο μπορεις.....Από το πολύ παιχνίδι (πέρα δώθε το κωλαράκι της) δεν έχω όρεξη για τίποτε άλλο βρε pik!
Mε εξουθενώνει η άτιμη και γυρίζω ιδρωμένος και κουρασμένος στο σπίτι.
Συμπέρασμα? Μια Μ3 και σε κάνει αντικοινωνικό και σου χαλάει και τις σχέσεις και την τσέπη, αλλά... -
MICZ, καλορίζικη, καλοτάξιδη, καλόστριφτη!
Θερμή παράκληση για μεσοπρόθεσμη καταγραφή κατανάλωσης σε ταξίδι, και τιμών συντήρησης!
Ενδιαφέρει κόσμο... -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
MICZ, καλορίζικη, καλοτάξιδη, καλόστριφτη!
Θερμή παράκληση για μεσοπρόθεσμη καταγραφή κατανάλωσης σε ταξίδι, και τιμών συντήρησης!
Ενδιαφέρει κόσμο...Ευχαριστώ πολύ Coyot. Eυχαρίστως θα ενημερώνω με όσο το δυνατόν σωστότερα στοιχεία.
Πάντως να πω πως επειδή είμαι στις πρώτες μέρες και το ψιλογκαζώνω, δεν έχω κάτσει να μετρήσω πόσο μου καίει το χιλιόμετρο. Στο trip computer ο μέσος όρος μου μέχρι τώρα (περιλαμβάνει ταξίδια στην εθνική και κυκλοφορία μέσα στην Αθήνα) είναι γύρω στα 18 λίτρα (αλλά ξαναλέω είμαι σε φάση δοκιμής ακόμα).
Με το cruise control πάντως στα 140 σε ταξίδι στην εθνική το trip έγραψε και 11.4 λίτρα!! -
Καλοτάξιδη και καλόστριφτη Μιχάλη
Οταν ηρεμήσεις ..... ή εξουθενωθείς από την οδήγηση ... γράψε μερικές εντυπώσεις
-
Καλοτάξιδη Μιχάλη. Να σου χαρίσει πολλά χαμόγελα και ευτυχισμένα χιλιόμετρα εύχομαι!!
-
επειδή είμαι στο ψάξιμο για καινούργιο αυτοκίνητο, πριν ένα μήνα , δλδ αμέσως πριν την μείωση του τέλους ταξινόμησης η bmw έκανε κάποιες προσφορές , σήμερα οι τιμές για 320 είναι αυτές φάινονται στο site ή ισχύει καμία έκπτωση εκτός του ΕΤΤ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ -
Ο χρήστης ksym έγραψε:
επειδή είμαι στο ψάξιμο για καινούργιο αυτοκίνητο, πριν ένα μήνα , δλδ αμέσως πριν την μείωση του τέλους ταξινόμησης η bmw έκανε κάποιες προσφορές , σήμερα οι τιμές για 320 είναι αυτές φάινονται στο site ή ισχύει καμία έκπτωση εκτός του ΕΤΤ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏΈκπτωση (πέραν της μείωσης του ΕΤΤ) ισχύει 20% στην εργοστασιακή αξία, ΜΟΝΟ για ετοιμοπαράδοτα μοντέλα. Αν δεν υπάρχει 320 ετοιμοπαράδοτη, τότε παραγγελία, και έχεις έκπτωση το ΕΤΤ + όποια έκπτωση σου κάνει ο αντιπρόσωπος (συνήθως κάνουν 5-8%).
-
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏΈκπτωση (πέραν της μείωσης του ΕΤΤ) ισχύει 20% στην εργοστασιακή αξία, ΜΟΝΟ για ετοιμοπαράδοτα μοντέλα. Αν δεν υπάρχει 320 ετοιμοπαράδοτη, τότε παραγγελία, και έχεις έκπτωση το ΕΤΤ + όποια έκπτωση σου κάνει ο αντιπρόσωπος (συνήθως κάνουν 5-8%).
Επιπλέον εκπτωση κάνει ο εμπορος αναλογα τον τρόπο πληρωμής και συνήθως είναι μέχρι 2000 ευρώ στα αμάξια παραγγελίας για σειρά 3.
-
Ο χρήστης Karas έγραψε:
Επιπλέον εκπτωση κάνει ο εμπορος αναλογα τον τρόπο πληρωμής και συνήθως είναι μέχρι 2000 ευρώ στα αμάξια παραγγελίας για σειρά 3.Εξαρτάται από τον έμπορο και το μοντέλο του αυτοκινήτου. Εμένα π.χ. μου κάνει 8% στην εργοστασιακή τιμή. Οπότε όσο μεγαλύτερη η τιμή (με τα έξτρα ανεβαίνει περισσότερο) τόσο μεγαλύτερο το ποσό της έκπτωσης.
-
Πόσο έχεις μεγαλώσει, μπεεεεμπα μπεεεμπα
Πολύ ομορφη -
Επιπλέον εκπτωση κάνει ο εμπορος αναλογα τον τρόπο πληρωμής και συνήθως είναι μέχρι 2000 ευρώ στα αμάξια παραγγελίας για σειρά 3.
Εξαρτάται από τον έμπορο και το μοντέλο του αυτοκινήτου. Εμένα π.χ. μου κάνει 8% στην εργοστασιακή τιμή. Οπότε όσο μεγαλύτερη η τιμή (με τα έξτρα ανεβαίνει περισσότερο) τόσο μεγαλύτερο το ποσό της έκπτωσης.
Κοιταξε...
εμένα μου είπαν ότι εχουν ξεπουλήσει
Αν όμως κάποιος έχει κάνει παραγγελίαμε προκαταβολή 50ευρώ μπορεί και να το ακυρώσει.
Αρα ρωτα μήπως έχουν κάτι να σου δώσουν με 20% έκπτωση. -
Bασίλη και Φάνη ευχαριστώ για τις ευχές σας. Βασίλη με την πρώτη ευκαιρία θα γράψω εντυπώσεις αλλά να ξέρεις θα ζητήσω και τις γνώσεις σου κάποια στιγμή
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εξαρτάται από τον έμπορο και το μοντέλο του αυτοκινήτου. Εμένα π.χ. μου κάνει 8% στην εργοστασιακή τιμή. Οπότε όσο μεγαλύτερη η τιμή (με τα έξτρα ανεβαίνει περισσότερο) τόσο μεγαλύτερο το ποσό της έκπτωσης.
Κοιταξε...
εμένα μου είπαν ότι εχουν ξεπουλήσει
Αν όμως κάποιος έχει κάνει παραγγελίαμε προκαταβολή 50ευρώ μπορεί και να το ακυρώσει.
Αρα ρωτα μήπως έχουν κάτι να σου δώσουν με 20% έκπτωση.εννοείς οτι δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα;
νομίζω οτι όλο και κάτι θα υπάρχει, ακριβώς γιατί αρκετοί θα είχαν κλείσει με 50 προκαταβολή και τελικά είτε δεν θα έκατσε κάποιο δάνειο είτε θα το ξανασκέφτηκαν , μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος. Πάντως σκοπεύω να περάσω αυτές τις μέρες απο κάποια έκθεση γιαυτό ρωτάω κίολας για να είμαι προετοιμασμένος.
Ευχάριστω και τις πληροφορίες -
Δεν αμφιβάλω,σίγουρα εξαρτάται από τον έμπορο,αλλά και πάλι το 8% μου φάινεται πολύ για αμάξι παραγγελίας με ότι ισχύει καιρό στην αγορά (εκτός του ξεσαβουρώματος ορισμένων εταιριών πρίν και μετά τα μέτρα ΕΤΤ).Μάλλον είναι όπως συμφωνηθεί από τον συνολικό τρόπο πληρωμής.
Συνήθως εκπτώσεις γίνονται στα πακέτα εξοπλισμού (που αρκετα είναι ετοιμοπαράδοτα με καλύτερο εξοπλισμό από άλλα),αλλα ετοιμοπαράδωτα σε πολλές εταιρίες θεωρούνται και αυτά τα αμάξια μέχρι 40 μέρες παράδοση.Ισως εκεί υπάρχει παρανόηση τελικά τι και πώς για τις εκπτώσεις,και θέλει ψάξιμο.
-
To έγραψα στο τόπικ περί Νύρμπουργκρινγκ και δεν σχολίασε κανείς, οπότε το βάζω κι εδώ:
http://www.m3post.com/forums/showthread.php?t=258026
Καννίβαλος με Μ3, σε κυριακάτικη βολτίτσα με τη σύζυγο και τα παιδιά (3 και 5 ετών) στο Ριγκ!
-
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
To έγραψα στο τόπικ περί Νύρμπουργκρινγκ και δεν σχολίασε κανείς, οπότε το βάζω κι εδώ:http://www.m3post.com/forums/showthread.php?t=258026
Καννίβαλος με Μ3, σε κυριακάτικη βολτίτσα με τη σύζυγο και τα παιδιά (3 και 5 ετών) στο Ριγκ!
Κ γιατί είναι κανίβαλος ?
-
Λακαμάς και XXL μάλιστα είναι.
- Αν γίνει κάτι, ακόμα και αν δεν υπάρξει τραυματισμός το παιδάκι θα σοκαριστεί απίστευτα.
- Σε τόσο μικρή ηλικία αμφιβάλλω αν καταλαβαίνει το παραμικρό απ' ότι γίνεται.
-
Ελα ρε φίλε... εδω απαρνηθήκαμε τα σπορ.... γιατί το κεφάλι του μωρού πάει πέρα δώθε... και ο άλλος τα βάζει στο ring
BMW FORUM