-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Θανάση, πρώτα θα μάθουμε να στρίβουμε τα 140, και μετά πάμε και στα 170!
Εντάξει, αλλά γιατί με λές Θανάση ? Σούλα με λένε.
Φαντάσου επίσης οτι με το 6κύλινδρο θα μπορείς:
- να βάλεις ss χταπόδι
- να βάλεις ss μεσαίο
- να βάλεις ss καταλύτες
- να βάλεις ss τελικό
- να του κάνεις ατμοσφαιρική βελτίωση
- να βάλεις κομπρεσσέρ ess
κ θα πατάς τα μιτρία..
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,Δύο θέματα προς σχολιασμό σήμερα......
Θέμα 1ο
Σήμερα έκανα μια παράξενη δοκιμή με το κάρο μου, δοκιμή ροπής, είπα να δω από πόσο χαμηλά τραβάνε ικανοποιητικά οι ταχύτητες 5η & 6η.....
Α) Με 5η και 1250σαλ - 70Κμ/Ω είναι το χαμηλότερο που μπορείς να έχεις......μετά τα 85Κμ/Ω ανοίγει γρήγορα....μετά τα 100Κμ/Ω πάει σφαίρα.....
Β) Με 6η και 1500σαλ - 80Κμ/Ω είναι το χαμηλότερο που μπορείς να έχεις.....μετά τα 100Κμ/Ω ανοίγει γρήγορα....μετά τα 130Κμ/Ω πάει σφαίρα.....έως το τέρμα (250Κμ/Ω)
Θέμα 2ο
Ανακάλυψα νέα 'καλούδια' στο υπέροχο Ebay.de......θα κάνω α-μπε-μπα-μπλόμ...
.....για να ακούω γνώμες, Α, Β, ή Γ......
ΥΓ: Αύριο πάω να δώ από κοντά τις 'Β', τις 'Α' & 'Γ' τις έχω δεί σε 3άρα αλλά ποτέ τις 'Β'.....
δες τις β λιγο.....
πανεμορφες και σπανιες....
ααυτο το κομπακτ το γκρι ειναι λες και εχει στρατιωτικο κινητηρα γιατι ειναι χακι!(ο κινητηρας...)
-
Διάβασα προχθές σε εφημερίδα διαδίμηση της Bmw που έλεγε ότι το
20% της bmw που ονειρέυεσαι είναι ήδη δικό σου... ή κάτι τέτοιο...ξέρετε κάτι;
έχει κανείς ενημέρωση για συγκεκριμένα μοντέλα που είναι στοκ και τα δίνουν φτηνότερα;; -
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
κ θα πατάς τα μιτρία..
Mπααά, φοβάμαι ότι θα με ζηλεύουν μετά Σούλα!
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,Δύο θέματα προς σχολιασμό σήμερα......
Θέμα 1ο
Σήμερα έκανα μια παράξενη δοκιμή με το κάρο μου, δοκιμή ροπής, είπα να δω από πόσο χαμηλά τραβάνε ικανοποιητικά οι ταχύτητες 5η & 6η.....
Α) Με 5η και 1250σαλ - 70Κμ/Ω είναι το χαμηλότερο που μπορείς να έχεις......μετά τα 85Κμ/Ω ανοίγει γρήγορα....μετά τα 100Κμ/Ω πάει σφαίρα.....
Β) Με 6η και 1500σαλ - 80Κμ/Ω είναι το χαμηλότερο που μπορείς να έχεις.....μετά τα 100Κμ/Ω ανοίγει γρήγορα....μετά τα 130Κμ/Ω πάει σφαίρα.....έως το τέρμα (250Κμ/Ω)
Θέμα 2ο
Ανακάλυψα νέα 'καλούδια' στο υπέροχο Ebay.de......θα κάνω α-μπε-μπα-μπλόμ...
.....για να ακούω γνώμες, Α, Β, ή Γ......
ΥΓ: Αύριο πάω να δώ από κοντά τις 'Β', τις 'Α' & 'Γ' τις έχω δεί σε 3άρα αλλά ποτέ τις 'Β'.....
To A
-
Όχι το Γ πολύ σκέτο και βαρετό. Το Β καλό αλλά έχει πολλές ακτίνες= μπελάς στο πλύσιμο.... οπότε μένει το Α.
Εγώ πάντως δεν θα έβαζα καμία από αυτές... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Όχι το Γ πολύ σκέτο και βαρετό.....δεν έχεις κι άδικο...
Το Β καλό αλλά έχει πολλές ακτίνες= μπελάς στο πλύσιμο....
Ναι αλλά είναι όμορφη, μου άρεσε πολύ και σπάνια την έχε δει να την φοράει 3άρα...
οπότε μένει το Α.
Ναι αλλά έχουν 2 μειονεκτήματα οι συγκεκριμένες:
α) Δεν μπορείς να κάνεις αλλαγή ελαστικών εμπρός-πίσω λόγω διαφορετικής διάστασης.
β) Είναι ακριβότερα τα πίσω ελλαστικά από τα εμπρός.Εγώ πάντως δεν θα έβαζα καμία από αυτές...
-
ασχετο ερωτημα...
με το Γκολφ επαθε ατυχημα ο πατερας μου (μια πορτα αλλαγη και η πισω ελαχιστο φτιαξιμο)και χωρις να ειναι η υπαιτιοτητα δικη του του ζηταει η ασφαλεια ΤΟΥ μπροστα τα χρηματα να πληρωσει ο ιδιος τις ζημιες και μετα λεει θα τον αποζημιωσει...
ετσι λειτουργει το συστημα;
δεν ξερω γιατι εχουμε να εμπλακουμε σε κατι αναλογο πανω απο 10ετια. -
Καλησπέρα,
Γιατί τόση γκαντεμιά ρε γμτ????
Πριν λίγο με ενημέρωσε ο φίλος-πωλητής της BMW εδώ πως το μεγάλο αφεντικό αποφάσισε να πάρει την Μ3 και να πάει ταξιδάκι Διευθυντικής Σύσκεψης κάτω στα κεντρικά... ....τι να πεις ε?? Αφεντικά είναι, ότι θέλουν κάνουν!!!
.....οπότε θα πρέπει να συμβιβαστώ-στριμωχτώ στην 135i γμτ...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ασχετο ερωτημα...με το Γκολφ επαθε ατυχημα ο πατερας μου (μια πορτα αλλαγη και η πισω ελαχιστο φτιαξιμο)και χωρις να ειναι η υπαιτιοτητα δικη του του ζηταει η ασφαλεια ΤΟΥ μπροστα τα χρηματα να πληρωσει ο ιδιος τις ζημιες και μετα λεει θα τον αποζημιωσει...
δεν ξερω γιατι εχουμε να εμπλακουμε σε κατι αναλογο πανω απο 10ετια.ήμαρτον και πάλι ήμαρτον να λες με το κωλοσύστημα που μόνο οταν είναι να πληρώσεις όλα τρέχουν νεράκι.
απλή ή μεικτή έχει ο πατέρας σου?έκανε ο άλλος δήλωση?
σε ρωτάω γιατί έχω μπλέξει και εγώ σε παρόμοια φάση και πλακώνομαι μέρα παραμέρα στο τηλ/νο κ μάλλον θα πάει και σε δικαστήριο. -
ρωτα τον ασφαλιστη σου ,οχι εμας.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ρωτα τον ασφαλιστη σου ,οχι εμας.Ρε φιλε forum ειναι γι αυτο φτιαχτηκε για να ρωταει οτι θελει. Λες να μην ξερει να ρωτησει την ασφαλιστικη του? Περαστικα pik..
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ασχετο ερωτημα...με το Γκολφ επαθε ατυχημα ο πατερας μου (μια πορτα αλλαγη και η πισω ελαχιστο φτιαξιμο)και χωρις να ειναι η υπαιτιοτητα δικη του του ζηταει η ασφαλεια ΤΟΥ μπροστα τα χρηματα να πληρωσει ο ιδιος τις ζημιες και μετα λεει θα τον αποζημιωσει...
δεν ξερω γιατι εχουμε να εμπλακουμε σε κατι αναλογο πανω απο 10ετια.Η ασφαλεια του ή το συνεργειο;
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
δεν ξερω γιατι εχουμε να εμπλακουμε σε κατι αναλογο πανω απο 10ετια.Όσες φορές έχω ακούσει από φίλους, αλλά και έχω δει προσωπικά από τον οικογενειακό κύκλο, έτσι λειτουργεί το σύστημα. Πληρώνεις ΕΣΥ, πηγαίνεις τα τιμολόγια στην ασφαλιστική του άλλου και κατόπιν σε ειδοποιούν για να εισπράξεις, σχετικά σύντομα(κανα΄20ημερο).
-
μεγαλη....μ^%$*α....
ο αλλος εχει κανει δηλωση εννοειται....οτι ειναι η υπαιτιοτητα δικη του...
τι να πω...
δεν ξερω ποιος του τα ζηταει μαλλον η ασφαλεια.
θα το ρωτησω και θα σας πω....δηλαδη αν καποιος σου κανει κατι εσυ πρεπει να εχεις στην ακρη ενα 5χιλιαρο....
ωραιο συστημα ...αναρωτιεμαι το ΙΝΚΑ τι κανει....
italakia.... -
Βρέθηκε μια άκρη και η μικτή μου κάλυψε το κόστος για να αντικαταστήσω τις ζάντες στις οποίες είχα κάνει κάτι μικρογρατσουνιές. Τώρα λοιπόν έχω ένα επιπλέον σετάκι (225/40/18 εμπρός και 255/35/18 πίσω) τις οποίες θα βγάλω σε αγγελία σε κάποια στιγμή (με απώτερο στόχο να αγοράσω σετ 225/45/17 -το μικρότερο που παίρνει το αυτοκίνητο- για χειμερινά από την επόμενη χιονοδρομική περίοδο.
Ξέρουμε σε τι τιμές μπορούν να φύγουν αυτές;
-
παω να παρω εγω τον ασφαλιστη....
δεν εχουμε μεικτη ασφαλεια.
δεν θυμαμαι κι ολας αν την εχουμε στο 320 η στο Γκολφ...
γμτ ειμαι και εξωτερικο...
bill/nonne ευχαριστω...wannabe εσυ πως ακριβως εγινε το θεμα σου;
Χρηστο Λαππα τι εγινε τελικα με το ΜΒΡ;
θα παρεις αλλο;
-
Ο χρήστης vagmag έγραψε:
Διάβασα προχθές σε εφημερίδα διαδίμηση της Bmw που έλεγε ότι το
20% της bmw που ονειρέυεσαι είναι ήδη δικό σου... ή κάτι τέτοιο...ξέρετε κάτι;
έχει κανείς ενημέρωση για συγκεκριμένα μοντέλα που είναι στοκ και τα δίνουν φτηνότερα;;Λοιπόν μετά από ερώτηση σε αντιπροσωπεία μου είπαν πως όντως ισχύει η έκπτωση του 20% απλώς αφορά σε όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα και η έκπτωση υπολογίζεται στην τιμή προ φόρων...δηλαδή προ ΕΤΤ και ΦΠΑ και όχι στην τελική του αυτοκινήτου...άρα την έκπτωση εννοείται την κάνει το ίδιο το εργοστάσιο αφού τα αυτοκίνητα δεν είναι εκτελωνισμένα... και έτσι πάντως μια 116 από 28000 την είχαν 23000 ενώ μια Χ5 από 72.000 περίπου 60.000...ανέφερα δύο, περίπου ακραία, παραδείγματα από άποψη τιμής...εννοείται ότι όσο πιο ακριβό τόσο μεγαλύτερη η έκπτωση... επαναλαμβάνω αφορά σε όλα τα μοντέλα που υπάρχουν σε στοκ...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Χρηστο Λαππα τι εγινε τελικα με το ΜΒΡ;θα παρεις αλλο;
Still hanging on.
-
Koινό πάτωμα Mito-Mini;
BMW FORUM