-
-
Πάρα πολύ ωραία φωτό pad & sakkunen!
Aπό πού είναι Παντέλο?...κάτι μου λέει ότι προηγήθηκε ενδιαφέρουσα ανάβαση με τις 25άρες σας!
-
316ti k 318i--->325i
-
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Τι να λέμε τώρα......μακάρι να ήταν έτσι και το δικό μου....Αυτή είναι η ζάντα που σου έχω πει ότι μου αρέσει.
Παραλίγο να τη βάλω και στο δικό μου.
-
Θα την πώ την αμαρτία μου...μου αρέσουν πολύ οι ζάντες του Breyton: http://www.breyton-export.com/article/a ... of87ous5b7
Έβαλα τις τελευταίες (μαύρες) στο Mini και δείχνουν πολύ ωραία.
-
Μπα δεν κάνουν, δεν έχουν πατούρα!!
(τώρα που μάθαμε και πως το λένε!!)Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Γνωρίζω καλά πως ο Όνυξ είναι μέγας πολέμιος της καγκουριάς, γι' αυτό ακριβώς και θα τον πειράζω εφ' εξής εφ' όρου ζωής, εξ αφορμής αυτού του ποστ, που αποτελεί ολίσθημά του!
Ο ΟΝΥΞ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ 'ΠΑΤΟΥΡΑ'
(έτσι λέγεται στα καγκούρικα, αγαπητέ, αυτό που περιέγραψες)Ο onyx γουστάρει την πατούρα!!
πω πω ντροπή... όλοι κρύβουμε έναν κάγκουρα μέσα μας...! -
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Θα την πώ την αμαρτία μου...μου αρέσουν πολύ οι ζάντες του Breyton: http://www.breyton-export.com/article/a ... of87ous5b7Έβαλα τις τελευταίες (μαύρες) στο Mini και δείχνουν πολύ ωραία.
Όντως, πολύ ωραίες ζάντες!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Πάρα πολύ ωραία φωτό pad & sakkunen!
Aπό πού είναι Παντέλο?...κάτι μου λέει ότι προηγήθηκε ενδιαφέρουσα ανάβαση με τις 25άρες σας!
Κάναμε αναβασούλα.....αλλά τα έκανα λίγο μαντάρα...
Πάει καιρός που δεν έχω οδηγήσει το όχημα....έτσι αποφάσισα να το πάρω μαζί μου το ΣΚ στη Ψάθα...
Με το που φτάνω,τηλεφωνιόμαστε με τον Κώστα(navouxodonosoras ) και δίνουμε ραντεβού στους πρόποδες του βουνού(Κιθαιρώνας),για την κλασσική βόλτα.
Ξεκινάμε να ανηφορίζουμε σιγά σιγά με γοργούς ρυθμούς.....ώσπου στη μέση του δρόμου βρέθηκε μια πέτρα.....ο Κώστας την απέφυγε....εγώ δέν πρόλαβα....την βρήκα οριακά με το λάστιχο...το οποίο έγινε φυτίλια....μη επισκευάσιμο....
Κάνουμε το όχημα στην άκρη,ανοίγουμε πορτπαγκάζ για να βγάλουμε ρεζέρβα!!!!............που ε'ιναι η ρεζέρβα οεο;;;;;
Tήν είχα ξεχάσει στο γκαράζ....ήταν εκτός αυτοκινήτου από το τελευταίο tday....
Ξέρω....ασυγχώρητος.....και ανεύθυνος....μεγάλο μου λάθος..
Μιάς και είμαι ακόμα με την μία πατερίτσα...έβγαλε ο Κώστας την ζάντα,την φόρτωσε στο compact,και φύγαμε για Ερυθρές...για να βρούμε βουλκανιζατέρ..
Ευτυχώς,βρήκαμε βουλκανιζατέρ στις Ερυθρές και βρήκαμε λάστιχο που στο περίπου ταίριαζε στη ζάντα μου(απο 205-55-15 βρήκαμε 195-50-15)...το βάλαμε στη ζάντα,και ξεκινήσαμε ξανά για το βουνό...
Την τοποθέτηση την έκανε ο Κώστας,γιατί όπως προείπα ακόμα δεν έχω απαλαχθεί τις πατερίτσες..
Ευχαριστώ Κώστα!Τελικά μετά από τόσες δυσκολίες καταφέραμε να ανέβουμε το βουνό..
-
Άσχετο....είναι η καλύτερη εποχή για αγορά 320si!!
Πολύ καλό αυτοκίνητο!!!!...(να είχε και πίο δυνατό κινητήρα.. ) -
pad μην αφηνεις τα κλειδια στην πορτα γρατζουνανε την λαμαρινα
τελος καλο ολα καλα παντ!
ωραιες φωτο!
-
Πολύ τούμπανο το 30άρι !
-
-
Τόσο μεγάλη είναι η Mito????
Κάποιο ps θα παίζει... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τόσο μεγάλη είναι η Mito????
Κάποιο ps θα παίζει...Η ΜΙΤΟ είναι κανονική. Η BMW είναι διαταραγμένη: την έχουν 'στριμώξει' περίεργα και φαίνεται και σαφώς πιο άσχημη (όχι πως διεκδικεί και κάνα βραβείο βέβαια σ' αυτόν τον τομέα... )
-
H BMW είναι κατά 200cm πιο μακριά αλλά αν και έχουν όμοιο πλάτος, η Μίτο φαίνεται απίστευτα πιο στενή.
Επίσης, η 1 έχει σαφώς καλύτερους χώρους μέσα και κυρίως πίσω στο πορτ-μπαγκάζ.
Από πλευράς εμφάνισης τώρα, έχουν βάλει μια Μίτο με 17άρια δίπλα σε μια 1 με 16άρια ...να βάλω το δικό μου δίπλα-δίπλα να συγκρίνουμε?
-
ειδα σημερα μια 130 μπλε σαν του Νικου.εμοιαζε με 116 που ειχε μεγαλες ζαντες..την περιμενα πιο εντυπωσιακη
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
H BMW είναι κατά 200cm πιο μακριά αλλά αν και έχουν όμοιο πλάτος, η Μίτο φαίνεται απίστευτα πιο στενή.Επίσης, η 1 έχει σαφώς καλύτερους χώρους μέσα και κυρίως πίσω στο πορτ-μπαγκάζ.
Από πλευράς εμφάνισης τώρα, έχουν βάλει μια Μίτο με 17άρια δίπλα σε μια 1 με 16άρια ...να βάλω το δικό μου δίπλα-δίπλα να συγκρίνουμε?
ΥΓ. Η Μιτο είναι πιο ωραία...πίσω μόνο.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
H BMW είναι κατά 200cm πιο μακριά αλλά αν και έχουν όμοιο πλάτος, η Μίτο φαίνεται απίστευτα πιο στενή.Επίσης, η 1 έχει σαφώς καλύτερους χώρους μέσα και κυρίως πίσω στο πορτ-μπαγκάζ.
1)ποσα μετρα ειναι τελικα η 1?
- η 1 δεν εχει imho καλυτερους χωρους μεσα απο τη μιτο...στο πορτ δε θυμαμαι καθολου νουμερα παντως μεσα η ιδια δυσφορια με πιανει..
ενω μαρεσει μονο η 130 σαν ιδεα, δε μπορω καθολου τη μιτο..
BMW FORUM