-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Απλά προσπαθώ να πω ότι δεν συγκρίνονται 335 και Μ3 γιατί (όπως έχει πει και ο γνωστός κάτοχος και των δύο) το ένα κάνει τα πάντα (335) και το άλλο είναι καθαρά πισταδόρικο (Μ3).Κάπως έτσι είναι τα πράγματα...απλά πιστεύω οτι η 335 έχει πλησιάσει σε αίσθηση τα M cars πιο πολύ απο όσο περίμενα
btw....o κάτοχος των Μ3-335....έμαθα οτι ετοιμάζεται ΚΑΙ για Μ3 Ε92...
ΦΥΩΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ -
Ο χρήστης pad έγραψε:
ωραίο videaki..
Youtube VideoΝομιζω ειναι της Hartge βελτιωση και υπαρχει αρθρο στο περιοδικο bmw car.
-
Ο χρήστης Tobajara έγραψε:
ωραίο videaki..
Youtube VideoΝομιζω ειναι της Hartge βελτιωση και υπαρχει αρθρο στο περιοδικο bmw car.
Ναί Κώστα...
Μήπως είδες και την τιμή?? -
Παιδιά καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι;
Έχει ο πατέρας μου μία sedan E36 316 του 97 (Ιαν). Έχει 136.000 Km, είναι έκδοση Luxus (δερμάτινο σαλόνι, κλιματισμό) και έχει κάνει όλα τα service στην ώρα τους στον Κουλούρη. Θέλω πολύ χοντρικά να μου πείτε πόσο μπορεί να πωληθεί.
-
Είδος προς εξαφάνιση οι ελληνικές Ε36 με (ειδικά με βιβλίο service)....
Γυρω στα 10.000€ είναι η τιμή για 4πορτες 325 ε36 μετατροπές...
Σαν ιδιώτης ίσως πας γαι 8000€....οι μαντράδες κατεβάζουν χλμ και τις πουλάνε 10-11.000€ -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Κάποιος παράγγειλε κάποιο 2λιτρο και δεν μας το έχει πει ακόμα
Ποιοοοοοος???
Όλα στον 8C................
Σσσσσσσσσσσσσς
Ελα μαρτύρα το .... δεν είναι νροπή
Καλοτάξιδη !!Ευχαριστώ!
Περιμένω να κλείσει πρώτα μια δουλειά για να ανακοινωθεί και επίσημα...γιαυτό ακόμα δεν το έχω ανακοινώσει! Ξέρεις τα πράγματα πως αλλάζουν την τελευταία στιγμή...
Ευχαριστώ Βασίλη!
Οι υπόλοιποι...θα σας φάει η αγωνία
Πάντως είναι BMW και είναι 2λιτρο όπως είπε ο Βασίλης...και καινούριο, όχι μτχ.
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Κάποιος παράγγειλε κάποιο 2λιτρο και δεν μας το έχει πει ακόμα
Ποιοοοοοος???
Όλα στον 8C................
Σσσσσσσσσσσσσς
Ελα μαρτύρα το .... δεν είναι νροπή
Καλοτάξιδη !!Ευχαριστώ!
Περιμένω να κλείσει πρώτα μια δουλειά για να ανακοινωθεί και επίσημα...γιαυτό ακόμα δεν το έχω ανακοινώσει! Ξέρεις τα πράγματα πως αλλάζουν την τελευταία στιγμή...
Ευχαριστώ Βασίλη!
Οι υπόλοιποι...θα σας φάει η αγωνία
Πάντως είναι BMW και είναι 2λιτρο όπως είπε ο Βασίλης...και καινούριο, όχι μτχ.
ε,πέστο μας ντε!!!
-
Λοιπόοοοον...
Έκλεισα μια montego blue 3-θυρη 120i με έξτρα:
-Xenon
-Πακέτο καθρεπτών με ηλεκτρική αναδίπλωση
-Πακέτο φωτισμού
-Εξωτερικό Chrome Line
-Grills της 130i χρωμιομένα
-Δώρο το πίσω PDCΘα κατασκευαστεί τον Ιούλιο και θα την έχω στα χέρια μου τέλη Αυγούστου!!
Το χρώμα το είδα...και είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
Εδώ να πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην καταπληκτική εξυπηρέτηση της BMW Mobility Πειραιώς! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ!!!
To Σάββατο θα την δω στην έκθεση από κοντά, αλλά δε ξέρω σε τι χρ΄μα κλπ θα την έχουν...και θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάποιες πραγματικές φωτογραφίες μιας 120i 3θυρης σε αυτό το χρώμα. Ελπίζω κάποια στιγμή πριν έρθει να την οδηγήσω σε test drive.
Αυτά!
-
να κανω εγω την ηλιθια ερωτηση?? οι πισω θεσεις ειναι διακοσμιτικες?? ή μηπως ειναι επιπλεον χωρος αποσκευων?? για κανενα καρπουζακι , πεπονακι τωρα το καλοκαιρι??
-
Καλορίζικη και καλοοδήγητη Νίκο!
Και ωραίο χρώμα!!!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
να κανω εγω την ηλιθια ερωτηση?? οι πισω θεσεις ειναι διακοσμιτικες?? ή μηπως ειναι επιπλεον χωρος αποσκευων?? για κανενα καρπουζακι , πεπονακι τωρα το καλοκαιρι??Μια χαρά κάθεται κάποιος και στις πίσω θέσεις.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
να κανω εγω την ηλιθια ερωτηση?? οι πισω θεσεις ειναι διακοσμιτικες?? ή μηπως ειναι επιπλεον χωρος αποσκευων?? για κανενα καρπουζακι , πεπονακι τωρα το καλοκαιρι??Εγώ που είμαι 1.85, με την δική μου ρύθμιση μπροστά, πίσω κάθομαι. Αλλά δε με απασχολεί και πολύ...γιατί στις πίσω θέσεις δε θα κάτσω ποτέ. Άλλωστε δε μπορείς να τα έχεις όλα...και πίσω κίνηση και σαλόνι για τους πίσω.
Καλορίζικη και καλοοδήγητη Νίκο!
Και ωραίο χρώμα!!!
Ναι το χρώμα είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Το είδα σε φωτογραφία live και έπαθα τη πλάκα μου. Ευχαριστώ!
-
Νίκο καλοτάξιδη.
Μπράβο για το χρώμα. Για μένα μακράν η καλύτερη επιλογή σε BMW. Αυτοκολητάκι alfisti σε άσπρο να παραγγείλω....; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Νίκο καλοτάξιδη.
Μπράβο για το χρώμα. Για μένα μακράν η καλύτερη επιλογή σε BMW. Αυτοκολητάκι alfisti σε άσπρο να παραγγείλω....;Ευχαριστώ φίλε! Να'σαι καλά!
Αυτοκολλητάκι λες ε? ...εδώ δεν είχα στην 147...!
-
Καλοτάξιδη Νίκο
-
Καλοτάξιδη φίλε. Να είσαι καλα να την χαρείς.
Πες μας αν ξέρεις τίποτα για τον κινητηρα των 170hp. Την έχεις οδηγήσει? Σε σχέση με τον 150hp έχει μεγάλες διαφορές ή πάνω κάτω τα ίδια?
Εγώ είμαι κάτοχος 320 e90 αλλα γλυκοκοιτάζω την 320 coupe
-
Ο χρήστης driver21 έγραψε:
Καλοτάξιδη φίλε. Να είσαι καλα να την χαρείς.Πες μας αν ξέρεις τίποτα για τον κινητηρα των 170hp. Την έχεις οδηγήσει? Σε σχέση με τον 150hp έχει μεγάλες διαφορές ή πάνω κάτω τα ίδια?
Εγώ είμαι κάτοχος 320 e90 αλλα γλυκοκοιτάζω την 320 coupe
Ακόμα δεν την έχω οδηγήσει...βασικά δε μπορώ να βρω τεστ drive ούτε καν 5θυρο...γιατί η 3θυρη επίσημα παρουσιάστηκε τη Παρασκευή. Θα έχουν κάποια κομμάτια στην έκθεση, αλλά για τεστ drive...ποιος ξέρει πότε θα βρούμε. Μου είπαν βέβαια ότι 'όλο και κάτι θα βρούνε'. Έχοντας οδηγήσει την προηγούμενη με τα 150 άλογα...θα γράψω εντυπώσεις/συγκρίσεις.
Επίσης ξέχασα να σας πω ότι όσοι θα αγοράσουν την 3θυρη μέχρι το τέλος του Μαΐου κερδίζουν ένα δώρο (δε ξέρω τι είναι ακόμα) και μπαίνουν σε μια κλήρωση για training day στο Nuerburgring με M Cars!!!!! Ε και αν κερδίσω πάαααρτυυυυυυυ ...δε παίζει να κερδίσω, αλλά λέμε τώρα...κουβέντα να γίνεται!
-
θα γίνει ντου στην έκθεση
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Είδος προς εξαφάνιση οι ελληνικές Ε36 με (ειδικά με βιβλίο service)....
Γυρω στα 10.000€ είναι η τιμή για 4πορτες 325 ε36 μετατροπές...
Σαν ιδιώτης ίσως πας γαι 8000€....οι μαντράδες κατεβάζουν χλμ και τις πουλάνε 10-11.000€Thanks!
-
Καλοτάξιδο Νίκο!!
BMW FORUM