-
Eυχαριστώ παίδες....ευχαριστωωωωωωωωω
-
ωραία συλλογή !!!!
-
pad, πραγματικα αλλη κλαση, καλοταξιδη και ολα τα συναφη, να τη χαιρεσαι mate Περιμενω καμια βολτα τωρα που θα κατεβω
-
Danke sir!
-
Καλοτάξιδη και καλόστριφτη Παντ!
Να τη χαίρεσαι! -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Με το Ε30 τι έγινε ρε συ;
Mε τσάντισε και του είπα να πάει να g@m*&^%..
Όλο και ανέβαζε την τιμή.....είχε βάλει και τον άλλο τον απλυτο λεχρίτη απέναντι μου,ως 'και καλά υποψήφιο αγοραστή'
Ένα είναι σίγουρο....θα αργήσει να πουληθεί...και το τύπος σκάει 500αρες κάθε εβδομάδα για να το συνεφέρει το όχημα....καλα να πάθει το ω-παιδο...Έκανα ήδη τρελές αγορές για την δικιά μου Ε30....εμφανισιακές...αλλά και μηχανολογικές(πάντα γνήσια πράγματα στο θέμα της εμφάνισης)
Yπάρχουν όμως,και αλλού πορτκαλιές που κάνουν περτικάλια Ντίνο!!!
Τι και αν είναι 'μονο' 200 άλογα!!!Τι και αν είναι 22 ετών!!!
Το κομμάτι 'αυτοκίνηση' κλείνει με αυτή εδώ την φωτογραφία....θα περάσει κανα εξάμηνο για να μπούν πινακίδες....αλλά μετά θα έιναι μόνιμο.
Πάω να αράξω στην TV τώρα....δεν το χρειάζομαι άλλο το νέτ!! (πλάκα κάνω )Φοβερό...
Δώσε λεπτομέριες. Που, πως, πότε και γιατί
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Eυχαριστώ παίδες....ευχαριστωωωωωωωωωΆσε τα ευχαριστώ (παρακαλούμε!) και πήγαινε στο γκαράζ να ανεβάσεις καμιά 20αριά φώτο!!!
-
Πρώτο Service σε Mini Cooper φίλου μου (λάδια-φίλτρα) σε αντιπροσωπεία BMW:
188 ευρώ
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
-
Και που να δεις τα επόμενα.
-
Γιατί τόσο ακριβά???
-
Γιατί είναι Premium
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Eυχαριστώ παίδες....ευχαριστωωωωωωωωωΡΕ! ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΡΕ;;;!!!
Μπράβο ρε Παντελή! Έβλεπα τη φωτό από την Ε30 την τετράπορτη στις Σέρρες που γέρνει σα βάρκα και λέω πάει, δεν υπάρχει σωτηρία! ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ! -
Παντελή ΚΑΛΟΣΤΡΙΦΤΗ και ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ!
Να την χαρείς φίλε γερός και δυνατός πάντα και με την πάντα!
-
Ευχαριστώ παίδες!!!!
Επιτρέψτε μου να μη δώσω παραπάνω πληροφορίες και φωτογραφές για ευνόητους λόγους.
Απλά μπαίνουν πολλοί εδώ μέσα που ούτε καν γνωρίζουμε!!Εννοώ άτομα με μηδέν πόστ κτλ...που γυρωφέρνουν σε όλα τα φόρουμ για να πιάσουν 'λαυράκια'... -
Έχω μείνει μαλάκας!!!!!Πω πω πω...
Καλόστριφτο Πατέλοοοοοοοοοοο!
-
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
Έχω μείνει μ@λ@κ@ς!!!!!Πω πω πω...Καλόστριφτο Πατέλοοοοοοοοοοο!
σήκωσε κανα τηλέφωνο ρεεεεε
-
[/QUOTE]
Duez
-
Παντελή...φώτο από τη δική σου θέλουμε!!!
-
Έβαλα 2....δεν έχω περισσότερες( )
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Έβαλα 2....δεν έχω περισσότερες( )Βγάλε, βγάλε!
Θέλουμε να τη δούμε...μέσα, έξω, πλάι, μοτέρ ( )
BMW FORUM