-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Αναρτησεις αλλαξα στο ibiza των 18.500€, αν πρεπει να αλλαξω και στη BMW ,ισως καλυτερα να παρω Maybach την επομενη φορα να χω το κεφαλι μου ήσυχο (ΣΣ: αυτο το post δεν ειναι ειρωνικο)
Aγαπητέ μου η 5αρα είναι αμάξι προσανατολισμένο στην άνεση και τη καλή οδική συμπεριφορά. Είναι αμάξι με ηλικιακά συγκεκριμένο target group. Δεν μπορεί να έχει ανάρτηση καγκουρό. Αν θες παραγγέλνεις την m pack με σκληρότερες ρυθμίσεις.
Άτομη η σύγκρισή σου.
Οι οποίες παρεπιπτόντως μετά από κάποια χιλιόμετρα κοπανάνε συνεχώς και η ταχύτητα λειτουργίας τους είναι σαν τη ταχύτητα που κινούνται τα τρόλλεϋ...
Αν υστερα απο μερικα χλμ κοπανανε και λειτουργουν σαν τρολευ,τοτε κατι δεν παει καλα...
-
Ακριβώς. Τα Βmw είναι μούφα αυτοκίνητα.
Ας κλειδωθεί το τόπικ...
-
περα απο αφορισμους και υπερβολες, δυσκολευομαι να πιστεψω οτι το αυτοκινητο της χρονιας 2006,το αυτοκινητο που υμνειται απο τον ειδικο τυπο και απολαμβανει καθολικης αποδοχης,στηριζεται πανω σε 'μπουρδέλα'
-
Δεν υμνείται σαν σπορ μοντέλο ρε συ... Προφανώς ο insanedriver ήθελε κάτι καλύτερο θυσιάζοντας την άνεση που προσφέρει η εργοστασιακή ανάρτηση. Τόσο δυσνόητο είναι;
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Ακριβώς. Τα Βmw είναι μούφα αυτοκίνητα.Ας κλειδωθεί το τόπικ...
Beware what you wish for
-
εννοειται οτι τα BMW ειναι μουφα!
οποιος δε το θελει, το ανταλλασω με το δικο μου
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εγώ!!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν υμνείται σαν σπορ μοντέλο ρε συ... Προφανώς ο insanedriver ήθελε κάτι καλύτερο θυσιάζοντας την άνεση που προσφέρει η εργοστασιακή ανάρτηση. Τόσο δυσνόητο είναι;Το αν εγώ είμαι βλαμένος και πήγα και έφτιαξα ακόμα και στο προηγούμενο 5αρι e-39 coilover ανάρτηση όταν η bilstein δεν είχε κάν βγάλει, δεν σημαίνει ότι η Bmw φταίει...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν υμνείται σαν σπορ μοντέλο ρε συ...Ακριβως για αυτο υμνείται...σπορ οδηγηση,πληροφορηση στον οδηγο,κατευθυνσιμότητα,αμεση αποκριση...ολα αυτα δεν γινονται με μπουρδέλα.....εξ ου και η απορια μου...
-
Οικογενειακό αυτοκίνητο είναι, και στα πλαίσια αυτού εξετάζεται. Κάτι που προφανώς δεν αρκούσε για τον συγκεκριμένο χρήστη.
Τέσπα, δεν είμαι και δικηγόρος κιόλας, μαθηματικός είμαι.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
εγώ!!!!
ποτε και που?
δε πιστευω να ειναι καμια 316 15ετιας?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εγώ!!!!
ποτε και που?
Είχα μια 325 τριετίας.......! .....αλλά την πούλησα
http://img460.imageshack.us/my.php?image=compacthh6.jpg
δε πιστευω να ειναι καμια 316 15ετιας?
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Πότε προέκυψε αυτό?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πότε προέκυψε αυτό?
Όταν αγόρασε ένα Rallye. Το Γαλλάκι τον μάγεψε αλλά δεν το παραδέχεται
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πότε προέκυψε αυτό?
Όταν αγόρασε ένα Rallye. Το Γαλλάκι τον μάγεψε αλλά δεν το παραδέχεται
-
bmwdovideaki
http://video.google.com/videoplay?docid ... 9517650303 -
Του δίνεις και καταλαβαίνει Παντελή!
Πολύ καλή δουλειά,μπράβο στους υπευθύνους...
-
Θυμάται κανείς πότε έκανε face lift η Ε39 και τι περιελάμβανε?
Στοιχεία εντυπώσεις από steptronic σε 520 έχουμε? -
Ο χρήστης vmantas έγραψε:
Θυμάται κανείς πότε έκανε face lift η Ε39 και τι περιελάμβανε?
Στοιχεία εντυπώσεις από steptronic σε 520 έχουμε? -
Για πείτε μου τη γνώμη σας.
520i, steptronic, μοντέλο '00, 77000χλμ, δερμάτινα καθίσματα με μνήμες, cd-changer, cruise control, και άλλα έξτρα, χρώμα biaritz blue, σε άριστη κατάσταση.Τι θεωρείται δίκαιη τιμή για το παραπάνω?
τι να προσέξει κανείς?
Τι έχει να συνατήσει μπροστά του από άποψη service ή γνωστών προβλημάτων (αν υπάρχουν).
Overall αξίζει, ή να πάει κανείς για μοντέλο μετά face lift, και μηχανή 2200 και 170 Hp. Είναι αισθητή η διαφορά τους?
BMW FORUM