-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Οι πλάγιοι αερόσακοι στις σειρές Ε90/91 βρίσκονται στα καθίσματα...
Στο Ebay υπάρχει μεγάλη ποικιλία καλυμμάτων για καθίσματα με αερόσακους στο πλάι.Thanks, θα το κοιτάξω....
κοίταξε και εδώ http://bmwfans.info/original/' target='_blank
Δυστυχώς δεν έχει το δικό μου μοντέλο, είναι πολύ καινούργιο (4/2008) κι έχει έως 6/2007......αλλά και πάλι δεν είναι αυτό που ψάχνω.
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Οι πλάγιοι αερόσακοι στις σειρές Ε90/91 βρίσκονται στα καθίσματα...
Στο Ebay υπάρχει μεγάλη ποικιλία καλυμμάτων για καθίσματα με αερόσακους στο πλάι.Thanks, θα το κοιτάξω....
κοίταξε και εδώ http://bmwfans.info/original/' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Δυστυχώς δεν έχει το δικό μου μοντέλο, είναι πολύ καινούργιο (4/2008) κι έχει έως 6/2007......αλλά και πάλι δεν είναι αυτό που ψάχνω.
Δεν έχει σημασία, τα καθίσματα είναι τα ίδια:
Για τα κανονικά καθίσματα:
http://static.bmwfans.info/images/epc/MTQwODA2X3A=.png' target='_blankΓια τα σπορ:
http://static.bmwfans.info/images/epc/MTMyMjYxX3A=.png' target='_blankΟπότε, όπως βλέπεις, ο αερόσακος είναι στο πλάι.
-
-
@DimitriS60:+1
-
που ειναι ο pad μη τα σπασω ολα εδω μεσα...
-
-
-
pad ειχα μια απορια για την ε30...ο θειος ειχε μια 318 που εγινε is και τωρα ενας φιλος απο δω πανω (τον συζητουσαμε πριν κατι βδομαδες) εκανε την ιδια μετατροπη...εννοειται οχι μονο μηχανη...ολα μαζι!
τα χω οδηγησει και τα 2 οπως και την απλη 318...η απορια παει ως εξης...εχει το μπροστινο συστημα της ε30 καποια ιδιαιτεροτητα σε τιμονι και αναρτηση? και τα 3 αμαξια με το που περνανε τα 130-140 εχουν μια τρελη ασαφεια και νιωθεις οτι ολα ειναι στον αερα...το ε30 του φιλου εχει και πιο σκληρη αναρτηση απο τη νορμαλ (οχι βεβαια τπτ σαυροειδες) και παλι τα ιδια...το ιδιο συμβαινει και με το απλο και με το υδραυλικο τιμονι...
ειδικα του θειου το χω παει μεχρι 170-180 και δε μπορω να πω οτι ηταν ωραια η αισθηση...λεω χαλαλι σε οποιον το τελικιαζει...
υποθετω οτι ετσι ειναι το στυλ της ε30 γιατι τα αμαξια δεν ειναι τπτ ραμολιμεντα ενω επειδη ειχαμε μια πριμερα του 90 και θυμαμαι καλα πως πηγαινε στις ψηλες ταχυτητες ηταν η μερα με τη νυχτα..
απλως ρωταω αν υπαρχει καποια λεπτομερεια που δε ξερω στη μπροστινη διαταξη και στο τιμονι...
-
μαλλον δεν εισαι ο μονος που δεν ηξερες καποια λεπτομερεια... (το παιζω εξυπνος, ως ασχετος! )
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μαλλον δεν εισαι ο μονος που δεν ηξερες καποια λεπτομερεια... (το παιζω εξυπνος, ως ασχετος! )τι θες να πεις πονηρε γιαπωνεζε....
(θα προτιμουσα κατι σαν 'τι λες ρε φιλαρακ να ουμ...'
-
Κολλητέ, στην Ε30, αυτό που 'έπασχε' ήταν η πίσω ανάρτηση. Όχι η μπροστά.
Πρέπει να κοιτάξεις, οπωσδήποτε, τα σινεμπλόκ και τα top mounts. Ασάφεια δεν πρέπει να υπάρχει. Ακόμα και σε Ε21/518 που οδήγησα για χρόνια (του πεθερού μου) το τιμόνι ήταν πάντα 'βράχος'. Αν και το αυτοκίνητο είχε 20 χρόνια στην πλάτη του.
-
καλα τη πισω ναι...την εχω μελετησει...
περιεργο...και τα 2 ειναι προσεγμενα και σιγουρα δεν ειναι βραχος στις υψηλες ταχυτητες...ισως εγω συνηθισα αλλιως!
να μας πει και ο αλλος ο ε30 την αποψη του..
-
Μα, δεν λέω ότι δεν είναι προσεγμένα. Ξέρεις πως ήταν τα σινεμπλόκ του Τρούλη όταν τα αλλάξαμε? Απ' έξω κούκλα, κι από μέσα πανούκλα!
Ας ελέγξει με τον παραδοσιακό τρόπο τα ψαλίδια (πιάνει την ρόδα και την κουνάει) για τζόγους.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κολλητέ, στην Ε30, αυτό που 'έπασχε' ήταν η πίσω ανάρτηση. Όχι η μπροστά.Πρέπει να κοιτάξεις, οπωσδήποτε, τα σινεμπλόκ και τα top mounts. Ασάφεια δεν πρέπει να υπάρχει. Ακόμα και σε Ε21/518 που οδήγησα για χρόνια (του πεθερού μου) το τιμόνι ήταν πάντα 'βράχος'. Αν και το αυτοκίνητο είχε 20 χρόνια στην πλάτη του.
+1
Eγώ πλέον πηγαίνω με 230χλμ και το αυτοκίνητο είναι πολύ σταθερό!Θα αλλάξει ΟΛΑ τα μπροστινά σινεμπλόκ και βέβαια τα top mount(αν βάλει απο Μ3 θα είναι λίγο πιο σκληρό αλλά... )
Εγώ τα άλλαξα όλα(ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΩ) με πολυορεθάνης...είναι αρκετά καλό μπορώ να πώ! -
-
Ήταν που ήταν, ήρθε κι απόειδε.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ήταν που ήταν, ήρθε κι απόειδε.Είσαι εμπαθής και προκλητικός
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ήταν που ήταν, ήρθε κι απόειδε.
Είσαι εμπαθής και προκλητικός
μπαν μι
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ήταν που ήταν, ήρθε κι απόειδε.Είσαι εμπαθής και προκλητικός
Μάλλον είναι ειλικρινής, αυθόρμητος και χωρίς BMWδικά συμπλέγματα.....
-
Eιναι απλα κακασχημη.
BMW FORUM