Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Για αυτην την επιλογη κερδιζεις σε
- αισθηση καμπριο η οποια ειναι μοναδικη και για μενα αξιζει ...
2)οικονομια κινητηρα.(Βασικοτατο οπως ειπες)
3)MICZ βοηθα
Χανεις ομως σε:
1)Επιδοσεις λογω βαρους μηχανισμου οροφης/σε σχεση με την κουπε.
2)Ακαμψια(θεωρητικα και παντα σε σχεση με την κουπε
3)θελει 10.000 για να εξοπλιστει οπως αρμοζει
Ειναι σημαντικο να σκεφτεις αν θες γκαζι ή γκατζετς. Αν δεν μπορεις να εχεις και τα 2(Δηλαδη μια 335 των 75-80 χιλιαδων)
Τι να πω? Δεν έχω να προσθέ ή να αφαιρέ τίποτα. Είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα όπως τα γράφει ο MANGO
Αυτά που θα προσθέσω μόνο είναι ότι το cabrio από μόνο του σε προδιαθέτει για βόλτες με χαλαρούς ρυθμούς (και όχι μόνο η 320). Το καλό (το κακό είναι το βάρος που προσθέτει και το χώρο που πιάνει) με τη σκληρή οροφή είναι πως όταν είναι κλειστή πολύ λίγο σε κάνει να καταλάβεις ότι βρίσκεσαι σε cabrio και περισσότερο σε κουπέ (θόρυβος, ακαμψία, ποιότητα κύλισης). Τέλος όσον αφορά τον εξοπλισμό είναι κρίμα εκτός από δέρμα στο cabrio να μην έχεις κρυφούς φωτισμούς μέσα έξω, mp3, διάφορους αισθητήρες πάρκινγκ, φώτων, βροχής κλπ κλπ, ζάντες λίιιγο ομορφότερες κλπ. (για να μην πω το navi που δεν το έχω ούτε και γω). Εν ολίγοις καταλήγεις στην έκδοση exclusive (γύρω στα 55.000) και τελειώνεις. Αλλά μετά πρέπει να σκεφτείς και το κόστος συντήρησης (να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στους μηχανισμούς της κουκούλας), το οποίο είναι λίγο ανεβασμένο, επίσης, δεν είναι το ίδιο με την κουπέ απολαυστική στα σβέλτα στροφιλίκια, έχει λιγότερους χώρους για τους πίσω (είναι πιο στενό από την κουπέ και ο χώρος πίσω είναι μικρότερος γιατί τα μπροστινά καθίσματα είναι πιο χοντρά αφού ενσωματώνουν τις ζώνες ασφαλείας), έχει λίγο πιο απότομες αντιδράσεις και είναι πιο δισκίνητη λόγω βάρους και σε τελική είναι σαν να κουβαλάς σχεδόν 4 άτομα επιπλέον στην κουπέ.
Και όλα αυτά γιατί? Για να ξεχωρίζεις λίγο περισσότερο (είναι πιο σπάνια από τις κουπέ), να απολαμβάνεις ανοιχτές ανοιξιάτικες βόλτες (κυρίως οι πίσω επιβάτες) και καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα (με ή χωρίς το έταιρον ήμιση) και να χαζεύεις τον τρόπο που ανοιγοκλείνει η οροφή!!
Η γνώμη μου και η λογική είναι 320 κουπέ exlousive και με navi χωρίς m-pack (αν και το m-pack συνδυάζει απίστευτα το κράτημα με την άνεση), γιατί τα αυτοκίνητα με m-pack (όλες οι εκδόσεις Ε87, Ε90, Ε91, Ε92, Ε93) για κάποιο λόγο (δεν γνωρίζω γιατί) δεν έχουν τις περσίδες που ανοιγοκλείνουν μπροστά στις γρύλιες (μάλλον τις έχουν καταργήσει γιατί δεν ταιριάζουν με τις βάσεις του προφυλακτήρα, ΜΑΛΛΟΝ λέω μη βαράτε) και αργότερα ή βάζεις το m-pack ή το aerodynamic pack (που έχω και γω γιατί είναι πιο σπάνιο) ή κάποιο after market από γνωστό βελτιωτή (Schnitzer, Hamann, Alpina κλπ).
Αυτά