-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θένω να γίνω Micz στην θέση του Micz.Κάτι θα κάνουμε και γι' αυτό, αλλά δεν οργανώνετε και κανένα καφεδάκι να γνωριστούμε και από κοντά!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
- ξέρουμε κάποιον @σωστό@ αντιπρόσωπο που να ξέρει τι
πουλάει ??
thanks !!
Ακου αυτο που σου λεει ο MICZ .Επαρχια και ξερο ψωμι.
Για τεστ drive η λογικη λεει Σπανο ή Κουλουρη-Σφακιανακη(ιδια εταιρεια πλεον).
Αλλα παλι στην επαρχια ειναι διαφορετικα. Πιο ανθρωπινα , με καλυτερη σχεση(παντα σε συγκριση με την αθηνα).
Σπανο ή Κουλουρη-Σφακιανακη ..... όλοι είναι μια εταιρία ?_____????
Nα πας ενα Σάββατο στον Ισθμό,να μιλήσεις,να κάνεις test drive και να παραγγείλεις από εκεί, αν σου αρέσει το συγκεκριμένο κατάστημα...
Τη λογική 'δεν μου αρέσουν,αλλά παραγγέλνω από ΣπανοΣφακιανοΚουλούρηδες αναγκαστικα' δεν την καταλαβαίνω ως καταναλωτικη συμπεριφορά!Τα χρήματά σου να τα δώσεις σε όποιον αισθάνεσαι ότι αξίζει να τα πάρει...
Όταν άτομα όπως ο MICZ και ο pad, που έχουν φάει τα χρονια τους με τις BMW, προτείνουν για δοκιμή ένα συγκεκριμένο αντιπρόσωπο,εγώ δεν θα τον αγνοούσα!
Σε τελική ανάλυση,σιγά την απόσταση ....
-
Εμένα η πρότασή μου είναι να γυρίσει αρκετές αντιπροσωπείες, να πάρει προσφορές(που μπορεί να διαφέρουν αρκετά) και να συνομιλήσει με τους πωλητές.
Εγώ το χα πάρει απο το Κουλούρη στην Κηφισίας κ ο πωλητής ήταν αρκετά ξύπνιος κ με φαντασία ώστε να με πείσει για το κάτι διαφορετικό.Αργότερα μεταφέρθηκε στην Λαυρίου.Να δείς το βάσανο του service κ τους παπάρες στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία και θα φρίξεις.
-
για το service, μου είπαν όταν ανάψει το λαμπάκι ......
σε φίλο με 325χι Ε92, του άναψε στα πρώτα 18.000χλμ,
το έχει αφήσει τώρα στο εξουσιοδοτημένο....
για να δούμε πόσο του στοίχισε ....όταν λήξει η εγγύηση, θα μπορώ να το πηγαίνω σε άλλα συνεργεία??
θέλω να πω δηλαδή?, θα έχουν τα όργανα ... να διαβάζουν τον εγκέφαλο κτλ κτλ ??βενζίνη λέει .... 98RON ... άρα 100άρα ??
-
Εγώ 100άρα βάζω.
-
λοιπόν .... βγήκα βόλτα τις εκθέσεις της BMW ...
για να ενημερωθώ για την Ε92 320i και να κλείσω
test drive ..... μα καλά τόσο άσχετοι είναι οι πωλητές ??- ξέρουμε κάποιον @σωστό@ αντιπρόσωπο που να ξέρει τι
πουλάει ??
thanks !!
Μπορώ να σου πώ (με ΠΜ για να μην κάνουμε διαφήμιση) 2 πολύ καλούς πωλητές σε Σπανό και Κορφιάτη εάν σε ενδιαφέρει. Φυσικά ΠΡΕΠΕΙ να πάρεις προσφορά από 3-4 αντιπροσωπείες, για να δείς τι έκπτωση θα σου κάνει ο καθένας.
-
thanks ...
ἕκπτωση ... ???.... δεν υποτίθεται ότι όλοι πουλάνε στην ίδια τιμή ??
thanks περιμένω pm !!
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Για τη νεα Χ5 3,0 si,εχει κανεις προσωπικη εμπειρια??Ενδιαφερεται φιλικο μου προσωπο.Του ειπα τη δικη μου αποψη,του ειπα και τη λενε οι 4τροχοι,κυριως για τον κινητηρα,αλλα δεν ξερω καποιον που να την εχει...Αν ημουν εγω θα περιμενα την ανακοινωση για το ποτε ακριβως η Χ 5 θα φορεσει τον biturbo 306 ΗΡ.
Για μενα ειναι απλα θεμα χρονου. Σαν αμαξι παντως θελει πολλα εξτρα τα οποια αν φορεσει δεν εχει αντιπαλο.
Εγω δεν θα ψωνιζα εναν κινητηρα που οδευει στο τελος της ζωης του για ενα τοσο βαρυ αυτοκινητο παρολο που λογικα θα αποδειχτει αξιοπιστος. -
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Θένω να γίνω Micz στην θέση του Micz.
Κάτι θα κάνουμε και γι' αυτό, αλλά δεν οργανώνετε και κανένα καφεδάκι να γνωριστούμε και από κοντά!
Είμαι και Θεσσαλονίκη να πάρει ευχή. Όταν κατέβω, θα πέσει σύρμα όμως.
-
Εκπτωση ... ???.... δεν υποτίθεται ότι όλοι πουλάνε στην ίδια τιμή ??
thanks περιμένω pm !!
Έστειλα ΠΜ. Στην ίδια τιμή υποτίθεται...αλλά η BMW δίνει προτεινόμενη Λιανική. Από εκεί και πέρα, ανάλογα με τον αντιπρόσωπο και το μοντέλο μπορείς να πετύχεις έκπτωση από €500 μέχρι και €7.000...ίσως και παραπάνω (μέχρι €7.000 έχω δεί εγώ).
Όσο για το service, υπάρχουν εξειδικευμένα (όχι εξουσιοδοτημένα) συνεργεία BMW που έχουν τον απαραίτητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Απλά, μπορεί να μην έχουν όλα τα μηχανήματα και σίγουρα δεν ενημερώνονται απίο την BMW Hellas για τις τεχνικές εξελίξεις. Όχι ότι στα εξουσιοδοτημένα που ενημερώνονται είναι όλοι καλοί...αλλά λέμε τώρα! Πάντως, γενικά υπάρχουν και εξουσιοδοτημένα και εξειδικευμένα που είναι καλά ή χάλια. Θέλει λίγο δοκιμή το θέμα.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εκπτωση ... ???.... δεν υποτίθεται ότι όλοι πουλάνε στην ίδια τιμή ??
thanks περιμένω pm !!
Έστειλα ΠΜ. Στην ίδια τιμή υποτίθεται...αλλά η BMW δίνει προτεινόμενη Λιανική. Από εκεί και πέρα, ανάλογα με τον αντιπρόσωπο και το μοντέλο μπορείς να πετύχεις έκπτωση από €500 μέχρι και €7.000...ίσως και παραπάνω (μέχρι €7.000 έχω δεί εγώ).
Όσο για το service, υπάρχουν εξειδικευμένα (όχι εξουσιοδοτημένα) συνεργεία BMW που έχουν τον απαραίτητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Απλά, μπορεί να μην έχουν όλα τα μηχανήματα και σίγουρα δεν ενημερώνονται απίο την BMW Hellas για τις τεχνικές εξελίξεις. Όχι ότι στα εξουσιοδοτημένα που ενημερώνονται είναι όλοι καλοί...αλλά λέμε τώρα! Πάντως, γενικά υπάρχουν και εξουσιοδοτημένα και εξειδικευμένα που είναι καλά ή χάλια. Θέλει λίγο δοκιμή το θέμα.
Οι εκπτώσεις είναι ανάλογες με το κόστος του αυτοκίνητου. Εγώ πήρα δώρο πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, μπροστινά χρωμιομένα νεφρά, πατάκια και ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο δωρεάν για 3 μήνες όσπου να έρθει το δικό μου.
Αυτός είναι ένας λόγος που δε πήγα με τη προσφορά αυτή σε άλλες BMW γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να έκαναν κάτι αντίστοιχο. Βεβαίως, με κάλεσαν πίσω οι περισσότεροι πωλητές, αλλά τους γείωσα.
-
Σε μένα, επειδή τα extra μπήκαν στην προσφορά, μου κόψανε 2750 στην πρώτη επίσκεψη.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε μένα, επειδή τα extra μπήκαν στην προσφορά, μου κόψανε 2750 στην πρώτη επίσκεψη.Από τι στα κόψανε??
Θέλει ΠΟΛΥ προσοχή αυτό γιατί αν π.χ. σου κόψανε από τα xenon ΔΕ θα σου βάλουν τα εργοστασιακά και θα σου βάλουν aftermarket xenon conversion kits εδώ. Τα καγκούρικα δηλαδή. Πρόσεχε!
Γενικά, τα δώρα του εξοπλισμού μπαίνουν εδώ γιατί πρέπει να τιμολογηθεί το αυτοκίνητο με τον εξοπλισμό και εδώ να βάλουν τα μαμά xenon π.χ., αποκλείεται!
Με τους αισθητήρες...τους είπα ότι δε θέλω να μου βάλουν μαύρες τάπες και τελικά μου έβαλαν κάτι πολύ καλούς που δε φαίνονται καν και είναι κρυφοί πίσω από τον προφυλακτήρα.
-
Μου το κόψανε από την τιμή μετρητοίς. Δλδ με τα εργοστασιακά έξτρα βγαίνει 39.551, και μου είπε 2751 έκπτωση.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μου το κόψανε από την τιμή μετρητοίς. Δλδ με τα εργοστασιακά έξτρα βγαίνει 39.551, και μου είπε 2751 έκπτωση.Ξεκαθάρισε όμως ότι θα μπούνε κανονικά στο εργοστάσιο!
Για πες τώρα λεπτομέριες...τι έξτρα έβαλες? Πότε με το καλό έρχεται, παράδοση δηλαδή?
Στη Λειψία κατασκευάζεται πάντως.
-
Παραγγελία δεν έγινε ακόμα.
Θα είναι τρελή καγκουριά όμως ενώ έχω προσφορά για εργοστασιακό εξοπλισμό, με τους κωδικούς κτλ, να βάλουν 'ντόπιο' πράμα.
Πακέτο Μ, Τιμόνι πολλαπλών, Xenon+πιστιλιστήρια, Αισθητήρες βροχής/φωτεινότητας, cruise, Πακέτο φωτισμού, Proffesional (βλακεια που το απλό δεν παίζει mp3, ήμαρτον), μεταλλικό Montego ή άσπρο απλό.
Και στην Σουαζηλάνδη να φτιαχνόταν, δεν θα με χαλΝούσε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παραγγελία δεν έγινε ακόμα.Θα είναι τρελή καγκουριά όμως ενώ έχω προσφορά για εργοστασιακό εξοπλισμό, με τους κωδικούς κτλ, να βάλουν 'ντόπιο' πράμα.
Πακέτο Μ, Τιμόνι πολλαπλών, Xenon+πιστιλιστήρια, Αισθητήρες βροχής/φωτεινότητας, cruise, Πακέτο φωτισμού, Proffesional (βλακεια που το απλό δεν παίζει mp3, ήμαρτον), μεταλλικό Montego ή άσπρο απλό.
Και στην Σουαζηλάνδη να φτιαχνόταν, δεν θα με χαλΝούσε.
Λοιπόν...καταρχάς ο πωλητής κάνει λάθος και από Σεπτέμβρη 2007 (για 2 μήνες το έχασα ) το Business CD παίζει MP3. Πήγαινε στην έκθεση, βρες μια 1 που έχει κατασκευαστεί μετά τον Σεπτέμβρη 2007 βάλε ένα MP3 και δες αν παίζει.
Πρέπει να ξεκαθαρίσεις ότι τα έξτρα θα μπούνε εργοστασιακά!! Να το τονίσεις! Μιλάμε για τη Σπορ έκδοση προφανώς ε?
Στη πορεία της παραγγελίας, μόλις μπει σε μια σειρά φαίνεται ο εξοπλισμός στο σύστημά τους με τους κωδικούς. Σημείωσέ τους λοιπόν, και κάνε double-check ότι είναι όλα ΟΚ. Μόλις κατασκευαστεί, τσέκαρε πάλι ότι όλα είναι ΟΚ.
Τρίμηνο σου είπαν?
Το λευκό το σκεφτόμουν κι εγώ, αλλά λέω μόδα είναι θα περάσει. Επειδή έβαλα το εξωτερικό chrome-line ταιριάζει καλύτερα με το μπλε.
Υ.Γ. ΤΕΛΕΙΑ τα έξτρα σου!!!
-
Τότε η διαφορά του Business με το Proffesional ποιά είναι;
Ναι, για την sport...
Τρίμηνο, Ιούνη...
-
Μην ανησυχείς...99% είναι εργοστασιακά ολα τα έξτρα. €2.750 είναι λογική έκπτωση. Η έκτπωση κυμαίνεται περίπου στο 8% της εργοστασιακής τιμής. Σε ένα φίλο μου που πήρε 320i Cabrio η έκπτωση πήγε στις €3.800 αν θυμάμαι καλά.
@Nikos120i: Καλή προσφορά (το νοικιασμένο αυτοκίνητο περισσοτερο από όλα). Πόσο αξία είχαν όλα αυτά, το υπολόγισες? Πιθανόν να έβρισκες και καλύτερη προσφορά...γενικά θέλει ψάξιμο γιατί παίζουν πολλές προσφορές και διαφορετικές, ανά αντιπρόσωπο και εποχή.
-
Άραγε αν πάρω την προσφορά και πάω σε 1-2 ακόμα παίζει να γίνει κάτι καλύτερο;
BMW FORUM