-
Κι εγώ θεωρώ κάπως ατυχές το σχόλιο, αλλά για να επανέλθουμε σε πιο πραγματιστική θεώρηση του θέματος, θα σε παραπέμψω στην προηγούμενή μου απάντηση. Το λάθος στο συλλογισμό σου όπως το έχω αντιληφθεί, είναι πως βάζεις μια δυνατή σύγχρονη BMW στο ίδιο καλάθι με κάποιο αμερικάνικο muscle car των τελών της δεκαετίας του '60 - με σούστες και ταμπούρα παντού.
Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, κάθε άλλο. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πάντως, κατα την γνώμη μου πάντα, ο συνειδητοποιημένος αγοραστής BMW(εξαιρούντε οι ψευτοbmw) δεν λέει ' Να πάρω bmw?|'
αλλά 'ΘΑ πάρω bmw 'ΑΚΡΙΒΩΣ από 122 μέχρι 502 και ΤΕΛΟΣ μετά από αυτό...
Αρα ή είσαι μέρος της μυστικιστικής κάστας που 'θα αγοράσει BMW' ή δεν είσαι άξιος να έχεις μία και είσαι 'ψευτο-BMW' ? (νόμιζα πως μόνο οι alfisti είχαν τέτοια 'κολλήματα' αλλά φαίνεται πως έκανα λάθος)
Εκτός και αν αυτός είναι ο ευγενικός και πλάγιος τρόπος να μου πείτε 'αφού είσαι άσχετος ρε φίλε, που μου θες και Μ'... το οποίο και θα προτιμούσα.
Όχι ρε Νάσο!!!Παρεξήγησες!!!
Συγνώμη που θα το πω αλλα τα 122ps της bmw είναι ....και πανάκριβα...και ..και...και πολλά άλλα..
Απλά είμαι σίγουρος οτι ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!Λοιπόν...
Ο ξάδελφος της γυναίκας μου είχε μια deltona γνήσια...φανταστική αμαξάρα!!
όταν ήρθε η ώρα να πάρει κάτι πιο συγχρονο....φόρτωσα τα μπαγάζια μου και κατέβηκα Καλαμάτα(εκεί μένει)..
Τελικά όπως καταλαβαίνεις....τον έπεισα να πάρει Μ3!!
Μέσα Ιουλίου 2004 παραλάβαμε το αυτοκίνητο....το οποίο μετά απο τρείς μήνες πήγε για πούλημα....τελικά το αυτοκίνητο δεν έχει πουληθεί ακόμα...
Αγοράστηκε τότε 103.000 -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Πάντως, κατα την γνώμη μου πάντα, ο συνειδητοποιημένος αγοραστής BMW(εξαιρούντε οι ψευτοbmw) δεν λέει ' Να πάρω bmw?|'
αλλά 'ΘΑ πάρω bmw 'ΑΚΡΙΒΩΣ από 122 μέχρι 502 και ΤΕΛΟΣ μετά από αυτό...
Αρα ή είσαι μέρος της μυστικιστικής κάστας που 'θα αγοράσει BMW' ή δεν είσαι άξιος να έχεις μία και είσαι 'ψευτο-BMW' ? (νόμιζα πως μόνο οι alfisti είχαν τέτοια 'κολλήματα' αλλά φαίνεται πως έκανα λάθος)
Εκτός και αν αυτός είναι ο ευγενικός και πλάγιος τρόπος να μου πείτε 'αφού είσαι άσχετος ρε φίλε, που μου θες και Μ'... το οποίο και θα προτιμούσα.
Όχι ρε Νάσο!!!Παρεξήγησες!!!
Συγνώμη που θα το πω αλλα τα 122ps της bmw είναι ....και πανάκριβα...και ..και...και πολλά άλλα..
Απλά είμαι σίγουρος οτι ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!Λοιπόν...
Ο ξάδελφος της γυναίκας μου είχε μια deltona γνήσια...φανταστική αμαξάρα!!
όταν ήρθε η ώρα να πάρει κάτι πιο συγχρονο....φόρτωσα τα μπαγάζια μου και κατέβηκα Καλαμάτα(εκεί μένει)..
Τελικά όπως καταλαβαίνεις....τον έπεισα να πάρει Μ3!!
Μέσα Ιουλίου 2004 παραλάβαμε το αυτοκίνητο....το οποίο μετά απο τρείς μήνες πήγε για πούλημα....τελικά το αυτοκίνητο δεν έχει πουληθεί ακόμα...
Αγοράστηκε τότε 103.000 -
Οπότε γιατί δεν θα μου αρέσει ? Επειδή θα είμαι όλη την ημέρα να κυνηγάω την ουρά μου ? Γιατί δεν άρεσε στον ξάδελφο της γυναίκας σου ?
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Τί δεν του άρεσε????Τα πάντα....Και κάτι τελευταίο....όλη την 'γκρίνια' την άκουσα εγώ...
'Και το λεγα ρε Παντελή....η Ελλάδα είναι μόνο για τετρακίνητα'....έλεγε ο καημένος..Περί ορέξεως...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Όχι βρε φίλε μην είστε τόσο παρεξήγες. Αυτό που είπα είχε και μια δόση χιούμορ. Μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς, εξάλλου και εγώ διαφωνώ με πολλά που λέγονται, παρόλο που λόγω κατοχής (αλλά και δοκιμής πολλών αμαξιών) μπορώ να έχω γνώμη και άποψη.
Ξέρω όμως πως πολλά πράγματα είναι θέμα προτεραιοτήτων, γνώσεων, γούστων κλπ και δεν μπορείς να τα μετράς όλα με βάση τη δική σου προσωπική άποψη.Εγώ έχω γράψει πως για τα δικά μου γούστα και με βάση τα Ελληνικά δεδομένα ένα Golf Gti είναι πιο απολαυστικό στην καθημερινή χρήση από μια Μ3 Ε46, η οποία μόνο όταν ανεβαίνουν οι στροφές ή σε μια πίστα είναι αλλού (αλλά αυτό το λέω γιατί είχα στην κατοχή μου και τα δύο).
Όπως λέω και πως με μια 316 Ε90 (115 ίππων) που είχα πάει εκδρομή στην λίμνη Πλαστήρα, μια χαρά ικανοποιημένο με άφησε. Και πως διαφωνώ με μερικούς που απαξιώνουν τα μικρά μοντέλα της BMW (τα οποία συμφωνώ ότι είναι πανάκριβα) και γενικά με τη φιλοσοφία πως η πεμπτουσία μιας BMW είναι οι εξακύλινδροι και τα άλογα που βγάζει προκειμένου να ''νοιώσεις'' τη σπορτίφ κατασκευή (συνεργασία πλαισίου, κινητήρα κλπ κλπ). Όχι ότι διαφωνώ εντελώς αλλά δεν αφορίζω κιόλας.
Και για να τελειώνουμε, θέλω να πω πως σέβομαι τις επιλογές του καθενός (ανάλογα τις προτεραιότητες και τα βαλάντια που διαθέτει για αγορά αυτοκινήτου) και ΝΑΙ πιστεύω, ότι και να ακούσω (με βάση τα προσωπικά μου βιώματα πάντα) πως μια 316 είναι πολύ καλύτερη από άλλα αμάξια με περισσότερο αριθμό ίππων. -
Ωραίο σαλονάκι...
-
σορρυ αλλα μου φαινεται ελεεινο...
μου θυμιζει εκεινη τη μπουρδελομποξτερ που ειχαν βαλει φωτο στο αντιστοιχο θρεντ...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
σορρυ αλλα μου φαινεται ελεεινο...μου θυμιζει εκεινη τη μπουρδελομποξτερ που ειχαν βαλει φωτο στο αντιστοιχο θρεντ...
Έτσι...Συμφωνώ.Ειδικά από κοντά είναι χάλια.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αρα ή είσαι μέρος της μυστικιστικής κάστας που 'θα αγοράσει BMW' ή δεν είσαι άξιος να έχεις μία και είσαι 'ψευτο-BMW' ? (νόμιζα πως μόνο οι alfisti είχαν τέτοια 'κολλήματα' αλλά φαίνεται πως έκανα λάθος)Εκτός και αν αυτός είναι ο ευγενικός και πλάγιος τρόπος να μου πείτε 'αφού είσαι άσχετος ρε φίλε, που μου θες και Μ'... το οποίο και θα προτιμούσα.
Ως τρίτος και μη εμπλεκόμενος, θα σου πω το εξής:
Ο Παντελής είναι ο πιο ειλικρινής κολλημένος με τις προπέλες! Απλώς μερικές φορές το (έμπρακτο) πάθος του μ' αυτές του δίνει λάθος εικόνα.
Έχοντας κάνει αρκετές παρόμοιες συζητήσεις μαζί του όσο ο γιός μου ψωνίζει, το μόνο πράγμα που μπορεί να τον πικράνει, είναι να γίνει κάποιος ιδιοκτήτης BMW και να μην είναι πλήρως ευχαριστημένος. Είτε από τη συμπεριφορά του ίδιου του αυτοκινήτου, είτε από τα υπόλοιπα που το συνοδεύουν (εικόνα, συντήρηση, κοστολόγια κλπ). ON - OFF. Ενδιάμεσο δεν έχει.
Όταν αρχικός στόχος είναι ένα όχημα όπως το EVO X, κακά τα ψέματα, η προσχώρηση στο στρατόπεδο της προπέλας και μάλιστα σε επίπεδο M3, είναι αλλαγή γραμμής πλεύσης.
Και δε θα με ανησυχούσε το ζήτημα 'μπορώ να την πάω και πόσο;'. Δε θα το κάνεις την πρώτη εβδομάδα, αλλά δε θα αργήσεις. -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Ως τρίτος και μη εμπλεκόμενος, θα σου πω το εξής:
Ο Παντελής είναι ο πιο ειλικρινής κολλημένος με τις προπέλες! Απλώς μερικές φορές το (έμπρακτο) πάθος του μ' αυτές του δίνει λάθος εικόνα.........Όταν αρχικός στόχος είναι ένα όχημα όπως το EVO X, κακά τα ψέματα, η προσχώρηση στο στρατόπεδο της προπέλας και μάλιστα σε επίπεδο M3, είναι αλλαγή γραμμής πλεύσης.
Και δε θα με ανησυχούσε το ζήτημα 'μπορώ να την πάω και πόσο;'. Δε θα το κάνεις την πρώτη εβδομάδα, αλλά δε θα αργήσεις.Aυτές είναι και οι πλέον σωστές εξηγήσεις....
Τα λοιπά περί 'καστών' και 'μυστικισμών' ας τα αφήσουμε σε άλλα,σπουδαιότερα κοινωνικοθεολογικά θεματα.
Στα καθ'υμάς τώρα:
O Παντελής εννόησε ότι από το Εβο Χ στην 330,335,Μ3 υπάρχει μια χαοτική διαφορά φιλοσοφίας,που πιθανόν να μην έχεις συνειδητοποιήσει καλά (που δεν το πιστεύω...)
'Αλλη η ακρίβεια χειρισμών και η ευκολία,μέχρι ένα μέσο επίπεδο, του Χ,και άλλη των αναφερομενων πισωκινήτων.
Πιστεύω όμως, ότι είσαι σε θέση και να στερηθείς κάποια πράγματα που θα σου δώσει το Χ,και να εκτιμήσεις την πληρότητα του χαρακτήρα σε επίπεδα μεταφοράς και οδήγησης που προσφέρουν οι BMW...Nάσσο δοκίμασέ την,το γεγονός ότι ξέρεις από αυτοκίνητα, σού δίνει το πλεονέκτημα να μην παρασύρεσαι από κοινωνικούς συνειρμούς,είτε θετικούς είτε αρνητικούς
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Όταν αρχικός στόχος είναι ένα όχημα όπως το EVO X, κακά τα ψέματα, η προσχώρηση στο στρατόπεδο της προπέλας και μάλιστα σε επίπεδο M3, είναι αλλαγή γραμμής πλεύσης.Είναι όντως ?
Αν το δεις σαν 'θέλω να πάρω ράλι ρέπλικα' τότε ή Evo θα πάρεις ή STI (σε τέτοιες κατηγορίες τιμών, διότι χαμηλότερα και το Type-R αρκετά καλό είναι ) και οποιαδήποτε BMW φαίνεται εντελώς διαφορετικό 'ζώο'.Αν όμως το δείς σαν 'θέλω ένα γρήγορο, σπορ, συμμετοχικό, σέξι αυτοκίνητο' τότε όλα τα αντίστοιχα 'παίζουν'. Μην ξεχνάμε πως και η Mitsu και η Subaru 'έβαλαν νερό στο κρασί τους' και προσπαθούν να κάνουν 'upscale' τα ράλι-ρέπλικά τους για να παίζουν και σε άλλα χωράφια.
Μην ξεχνάς εξάλλου πως ακόμα και αν είναι αλλαγή γραμμής πλεύσης, εφ΄όσον το ένα δεν μου κάνει και το άλλο δεν μου αρέσει, η αρχική γραμμή πλεύσης (σκληροπυρηνικό ράλι ρέπλικα) είναι αδιέξοδη και άρα ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξω γραμμή πλεύσης
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Όταν αρχικός στόχος είναι ένα όχημα όπως το EVO X, κακά τα ψέματα, η προσχώρηση στο στρατόπεδο της προπέλας και μάλιστα σε επίπεδο M3, είναι αλλαγή γραμμής πλεύσης.
Είναι όντως ?
Αν το δεις σαν 'θέλω να πάρω ράλι ρέπλικα' τότε ή Evo θα πάρεις ή STI (σε τέτοιες κατηγορίες τιμών, διότι χαμηλότερα και το Type-R αρκετά καλό είναι ) και οποιαδήποτε BMW φαίνεται εντελώς διαφορετικό 'ζώο'.Αν όμως το δείς σαν 'θέλω ένα γρήγορο, σπορ, συμμετοχικό, σέξι αυτοκίνητο' τότε όλα τα αντίστοιχα 'παίζουν'. Μην ξεχνάμε πως και η Mitsu και η Subaru 'έβαλαν νερό στο κρασί τους' και προσπαθούν να κάνουν 'upscale' τα ράλι-ρέπλικά τους για να παίζουν και σε άλλα χωράφια.
Μην ξεχνάς εξάλλου πως ακόμα και αν είναι αλλαγή γραμμής πλεύσης, εφ΄όσον το ένα δεν μου κάνει και το άλλο δεν μου αρέσει, η αρχική γραμμή πλεύσης (σκληροπυρηνικό ράλι ρέπλικα) είναι αδιέξοδη και άρα ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξω γραμμή πλεύσης
Τότε...πάρε BMW, να σωθείς!
-
ποιός σας είπε οτι το σήμα τις BMW είναι προπέλλα?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Είναι όντως ?
...Μην ξεχνάς εξάλλου πως ακόμα και αν είναι αλλαγή γραμμής πλεύσης, εφ΄όσον το ένα δεν μου κάνει και το άλλο δεν μου αρέσει, η αρχική γραμμή πλεύσης (σκληροπυρηνικό ράλι ρέπλικα) είναι αδιέξοδη και άρα ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξω γραμμή πλεύσηςΣε θέματα οδηγικής απόλαυσης, χωρίς να αναφερόμαστε σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, και η μία σχολή και η άλλη θα σε καλύψουν. Πιθανώς με άλλο τρόπο, αλλά θα σε καλύψουν. Τα λοιπά είναι που δημιουργούν σκέψεις.
Και σαφέστατα πρέπει να αλλάξεις αν δεν καλύπτεσαι από κανένα. Με το ζόρι παντρειά δε γίνεται.ποιός σας είπε οτι το σήμα τις BMW είναι προπέλλα?
Χαϊδευτικά... Αν και κάτι έχω ακούσει για τις έλικες των αεροπλάνων...
-
Eγώ ξέρω ότι είναι η έλικα στο γαλάζιο ουρανό.
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
ποιός σας είπε οτι το σήμα τις BMW είναι προπέλλα?Ελικα είναι...χαϊδευτικά, προπέλα!
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
ποιός σας είπε οτι το σήμα τις BMW είναι προπέλλα?Ρίξτε μια ματιά εδώ στο κείμενο που έχω παραθέσει γράφει για το σήμα της BMW.
-
σωστός, όταν το είδα στο Ultimate Factories που έδειχνε την BMW έπαθα την πλάκα μου
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
σωστός, όταν το είδα στο Ultimate Factories που έδειχνε την BMW έπαθα την πλάκα μουΨάχνω να το βρω...δε το βρίσκω με τίποτα
BMW FORUM