-
Ξερει καποιος ποσο θα παει το τελωνειο για μια 335 με αρκετα εξτρα και 20 χιλ χμ περιπου;
Τα σπεκς ειναι:
2007 e92 335i
Space Gray
Manual Trans
Black Leather/Alum Trim
iDrive with UK Map DVD
Premium Pack
Sports Pack -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αφήστε τα σοβαρά και τα αστεία και ζητάτε πάντα ΑΠΟΔΕΙΞΗ από τους αλήτες!
Και τι πετυχαίνεις με αυτό?
Αποδεικνύεις ότι είχες συναλλαγή μαζί του, και ότι βάσει χιλιομέτρων και ημερομηνίας από εκεί έκανες τον τελευταίο σου ανεφοδιασμό.
Γιατί στην απόδειξη αναγράφονται και τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου τη στιγμή του γεμίσματος?
Πως μπορείς ποτέ να αποδείξεις ότι δεν ξαναγέμισες μετά από 3-4 ώρες? Πως επίσης θα αποδείξεις ότι δεν άδειασες το ντεπόζιτό σου και μετά έβαλες εσύ ό,τι θέλεις μέσα μόνο και μόνο για να 'ενοχοποιήσεις' το πρατήριο ?
Δεν μου ακούγεται πολύ πειστικό, είναι πολύ εύκολο να σπάσει η αλυσίδα γέμισμα - βλάβη. Ο αιτιώδης σύνδεσμος βλάβης - γεμίσματος είναι εξαιρετικά χαλαρός για να θεμελιώσει αιδκοπρακτική ευθύνη ενός συγκεκριμένου πρατηρίου
Κάνω κάπου λάθος?Αν έχεις μηδενίσει τον χιλιομετρητή και σε 10-20χλμ πχ σου εμφανίσει βλάβη, σε σχέση με τα λίτρα που έχεις βάλει και το υπόλοιπο που έχει το ντεπόζιτο φαίνεται αν τα έχεις κάνει από εκείνη την στιγμή του ανεφοδιασμού ή όχι. Ειδικά αν στο παρουσιάσει την ίδια ημέρα, αν καλέσεις την οδική βοήθεια φαίνεται ότι έκανες μια x απόσταση και το αυτοκίνητο έμεινε, έχοντας και την καταγραφή (άρα και μαρτυρία) του περιστατικού από τρίτο άτομο.
Ειδικά σε περίπτωση που βάζεις ΜΟΝΟ από έναν συγκεκριμένο βενζινά και του έχεις πει πρόσεξε μην μου κάνεις μλκια, από τη στιγμή που σε έχει χρόνια σταθερό πελάτη δεν νομίζω πως μπορεί μετά να πει οτιδήποτε.
Εξάλλου όταν κρατάς δείγμα της ύποπτης βενζίνης από το αυτοκίνητό σου και κάνεις καταγγελία, αυτό αποστέλλεται για χημική ανάλυση, ενώ κάνουν άμεσα και δειγματοληψία από το συγκεκριμένο πρατήριο για το οποίο υπάρχει καταγγελία (και τη συγκεκριμένη αντλία μάλιστα).
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ειδικά σε περίπτωση που βάζεις ΜΟΝΟ από έναν συγκεκριμένο βενζινά και του έχεις πει πρόσεξε μην μου κάνεις μλκια, από τη στιγμή που σε έχει χρόνια σταθερό πελάτη δεν νομίζω πως μπορεί μετά να πει οτιδήποτε.Αυτό ακριβώς κάνω. Βάζω εκεί βενζίνη και στο εταιρικό και στο δικό μου...και τον έχω προειδοποιήσει.
-
οι κουτοι νοθευουν σημερα, οι πιο εξυπνοι απλα πειραζουν την αντλια...
πολυυυ μεγαλυτερο κερδος και πολυυυ μικροτερο ρισκο...
-
Σήμερα πήαγαμε στα Μέγαρα με οδήγησα μια 325 ε30 ενός φίλου.
Με δυσκολία κατάφερα και έγραψα 1:16.To αυτοκίνητο είναι μετατροπή και φοράει ακόμα την ανάρτηση από τετρακύλινδρο..
Είχε έρθει και ένας άλλος φίλος μαζί μας με την 335 του(noelle) αλλά τελικά δεν μπήκε πίστα,γιατί από το αυτοκίνητο λείπεί το σημαντικότερο 'αξεσουάρ'....μπλοκέ...
Πάντως στην εθνική το όχημα πήγαινε λίγο...
-
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Με δυσκολία κατάφερα και έγραψα 1:16.To αυτοκίνητο είναι μετατροπή και φοράει ακόμα την ανάρτηση από τετρακύλινδρο..
Είχε έρθει και ένας άλλος φίλος μαζί μας με την 335 του(noelle) αλλά τελικά δεν μπήκε πίστα,γιατί από το αυτοκίνητο λείπεί το σημαντικότερο 'αξεσουάρ'....μπλοκέ...
Λίγο τι?
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Σήμερα πήαγαμε στα Μέγαρα με οδήγησα μια **325 ε30 **ενός φίλου.
Με δυσκολία κατάφερα και έγραψα 1:16.To αυτοκίνητο είναι μετατροπή και φοράει ακόμα την ανάρτηση από τετρακύλινδρο..Ρε θηρίο...
είναι παρα πολύ καλός χρόνος για το συγκεκριμένο....μπράβο Παντελή!!! -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Σήμερα πήγαμε στα Μέγαρα με οδήγησα μια 325 ε30 ενός φίλου.
Πάντως στην εθνική το όχημα πήγαινε λίγο... [/URL]1:16=not bad, sir!
Για λέγε για την βελτίωση Noelle: είναι το chipάρισμα στα 360 άλογα? Που, πόσο και είχε κάποιο πρόβλημα? Ευχαριστημένος?
Το σχόλιο ότι δεν μπήκε στην πίστα λόγω έλλειψης μπλοκέ, δεν είναι λίγο υπερβολή?
ΥΓ Μπορεί να κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι όλα έχουν την ίδια ανάρτηση πλήν της 335i που έχει standard την M-ανάρτηση.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λίγο τι?
Λίγο φέτες ίσως;
-
Το ζαντικό είναι aftermarket?
Γιατί? -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Το ζαντικό είναι aftermarket?
Γιατί?Είναι original schnitzer.
Max,το αυτοκίνητο δεν έβρισκε πουθενά πρόσφυση.
Έχει τραβήξει μερικά χουνέρια με την τοποθέτηση μπλοκέ.
Σύντομα θα αποκτήσει κάποιο μπλοκέ που ταιριάζει σίγουρα. -
Και κάτι άσχετο.....
ΝΑΙ,η άποψη μου είναι οτι η Μ3 Ε36 είναι η πιό άχρωμη ///Μ....Το μεγαλύτερο ελάτωμα του Νεοέλληνα είναι οτι ταυτίζεται με το όχημα του.....και το βλέπει σαν επέκταση του πέους του
Καλά θα κάνουν μερικοί να σέβονται τις απόψεις άλλων.-
Το θέμα κλείνει εδώ..
Ευχαριστώ πολύ -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Το μεγαλύτερο ελάτωμα του Νεοέλληνα είναι οτι ταυτίζεται με το όχημα του.....και το βλέπει σαν επέκταση του πέους του
Παντέλο δεν ξέρω με ποια αφορμή το γράφεις, αλλά έχεις απόλυτο δίκηο.
Θυμάμαι έναν τύπο σε άλλο φόρουμ που έλεγε ότι το καμάρι του βγάζει χψ άτια με πρόγραμμα και μπουρί και κερνάει τσάι, και μαλώνανε σαν τα κοκόρια με άλλους που είχανε (ή όχι) ψζ άτια.
Θεώρησα καλό να παραθέσω αμέσως λινκ προς ιστοσελίδα με τίτλο 'Πέος: Μπορώ να το μεγαλώσω;'
Ένας συντονιστής όμως του φόρουμ εκείνου το έσβησε αμέσως και μου έκαμε παρατήρησιν...
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Max,το αυτοκίνητο δεν έβρισκε πουθενά πρόσφυση.
Έχει τραβήξει μερικά χουνέρια με την τοποθέτηση μπλοκέ.
Σύντομα θα αποκτήσει κάποιο μπλοκέ που ταιριάζει σίγουρα.Για μπλοκέ σε Ε92 είμαι απαισιόδοξος. Γ ....
Για λέγε για την βελτίωση Noelle: είναι το chipάρισμα στα 360 άλογα? Που, πόσο και είχε κάποιο πρόβλημα? Ευχαριστημένος?
Ξέρεις κάτι παραπάνω για την βελτίωση της Noelle? Εχω δεί το site, αλλά θα ήθελα να ακούσω και απο χρήστη!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
....Προσωπικά βάζω 100άρα γιατί τα προβληματάκια υπάρχουν στις 95άρες...άλλωστε το manual λέει να βάζω βενζίνη με 98 οκτάνια. ....Και τώρα ακούστε και την αντίθετη άποψη. Ο εξειδικευμένος μηχανικός μου είπε να αποφεύγω τις 100άρες. Είναι φτιαγμένες όχι με τον σωστό τρόπο αλλά με ζαβολιά, δηλαδή βάζουν ειδικά πρόσθετα για να πετύχουν τα οκτάνια. Ειδικά στα νεότερα αυτοκίνητα μου είπε ότι δημιουργούνται προβλήματα, ανάβει το λαμπάκι του κινητήρα κλπ!!
Το δικό μου, Ε39 520i έχει 82000χλμ νομίζω με 98-100άρα και δεν νομίζω να έχει εμφανίσει πρόβλημα. Βέβαια είναι παλιότερης τεχνολογίας αλλά φύλαγε τα ρούχα σου.... Πλέον δοκιμάζω 95άρα για να δούμε τι παίζει. Αν δεν μου κακοφανεί μπορεί να το γυρίσω σε 95άρα. Εϊμαι στο δεύτερο ντεπόζιτο 95άρα, μάλλον ίδια δύναμη, μάλλον μεγαλύτερη κατανάλωση. -
Max,θα σου πω λεπτομέριες σύντομα.
Πάντως το αυτοκίνητο κόστισε πολλά.......80.000 -
-
Ελλάδα?
-
Όχι,Γερμανία.
BMW FORUM