-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Ξερεις ποιο κινητηρα θα φοραει πανω η 4αρα που θα οδηγησεις φιλε Emperor? Σου εδωσαν παραπανω info?Θα εχει πολυ ενδιαφερον η γνωμη σου.. ειδικα αν σου δωσουν καμια 420d οπου για μενα ειναι σαν μια χαμηλωμενη Χ1, σαν σενταν που θεωρειται αλλα και λογω ιδιου περιπου βαρους και ιδιου κινητηρα. Περιμενω να δω πως θα σου φανει οδηγικα.
δυστυχώς δεν μου είπαν...να πω την αλήθεια όταν μίλησα στο τηλέφωνο απογοητεύτηκα που δεν μπορούσα να κάνω την M2, με έπιασαν και λίγο απροετοίμαστο να διαλέξω εκείνη τη στιγμή...και μου είπαν ότι οι άλλες επιλογές ήταν σειρά 1, 2 (το πολυμορφικό), 3, Χ και μου ανέφερε και την 4άρα coupe...
Σειρά 1 και 2 δεν μου κάνουν κλικ, Χ έχω δει αρκετές, έμεναν οι 3άρες και η 4άρα...Χωρίς 2η σκέψη είπα την coupe... -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Ξερεις ποιο κινητηρα θα φοραει πανω η 4αρα που θα οδηγησεις φιλε Emperor? Σου εδωσαν παραπανω info?
Θα εχει πολυ ενδιαφερον η γνωμη σου.. ειδικα αν σου δωσουν καμια 420d οπου για μενα ειναι σαν μια χαμηλωμενη Χ1, σαν σενταν που θεωρειται αλλα και λογω ιδιου περιπου βαρους και ιδιου κινητηρα. Περιμενω να δω πως θα σου φανει οδηγικα.
δυστυχώς δεν μου είπαν...να πω την αλήθεια όταν μίλησα στο τηλέφωνο απογοητεύτηκα που δεν μπορούσα να κάνω την M2, με έπιασαν και λίγο απροετοίμαστο να διαλέξω εκείνη τη στιγμή...και μου είπαν ότι οι άλλες επιλογές ήταν σειρά 1, 2 (το πολυμορφικό), 3, Χ και μου ανέφερε και την 4άρα coupe...
Σειρά 1 και 2 δεν μου κάνουν κλικ, Χ έχω δει αρκετές, έμεναν οι 3άρες και η 4άρα...Χωρίς 2η σκέψη είπα την coupe...Λογική επιλογή Βασίλη, αναμένουμε εντυπώσεις.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Τι αλλα αμαξια ειναι?! Λεω να παω για την δυναμικη οδηγηση αλλα οχι για τεστ ντραιβ εκτος και αν εβρισκα Μ αμαξι.Δεν ξέρω τι άλλα έχει. Εγώ έχω κλείσει μια Χ1 25d το Σάββατο.
-
http://www.caroto.gr/2016/10/04/π% ... %8C%CF%83/
Την απάντηση στην Mercedes EQ δίνει η BMW ανακοινώνοντας πως θα διευρύνει την γκάμα της στα ηλεκτροκίνητα, τόσο στην γκάμα BMW i, όσο και στη κανονική γκάμα μοντέλων της…
bmw-1Tο ηλεκτρικό Mini βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης και θα βγει στην παραγωγή μέσα στο 2019, ενώ έναν χρόνο αργότερα θα ακολουθήσει και η ηλεκτρική Χ3, σύμφωνα με τα όσα είπε ο CEO της BMW Harald Krueger σε συνέντευξή του στο Bloomberg. Στόχος της BMW σύμφωνα με τον πρόεδρό της είναι να δείξει στους καταναλωτές ότι είναι έτοιμη να προσφέρει την ηλεκτροκίνηση σε πλήρη εμπορική εκμετάλλευση, και μάλιστα σε αυτοκίνητα τα οποία είναι ευρείας παραγωγής και απήχησης. Προς το παρόν δεν υπάρχουν κάποιες πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τα μηχανικά τους μέρη, όμως το αφεντικό της BMW είπε ότι θα έχουν πολύ μεγάλη αυτονομία και εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.BMW-i5-Q2Τα νέα μοντέλα της εταιρίας, θα μεγαλώσουν την ήδη υπάρχουσα γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων της εταιρίας (i3 και i8), ενώ έπεται και το i5 (μπορείτε να δείτε μερικά σκίτσα από την διαρροή πατέντας). Και έρχονται ως άμεση απάντηση στο λανσάρισμα του Chevrolet Bolt ως Opel Ampera-e στην Ευρώπη, αλλά και σε άλλους κατασκευαστές με οχήματα όπως το Renault Zoe. Και βέβαια κυρίως απέναντι στον εσωτερικό ανταγωνισμό, είτε αυτός αφορά την Mercedes και τα μοντέλα EQ που θα παρουσιαστούν μέχρι το τέλος της δεκαετίας, είτε και την VW η οποία υπόσχεται ότι θα έχει όχι λιγότερα από 30 ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2025.
-
Είχε δηλώσει η BMW όταν λάνσαρε το ''i' brand, ότι η γκάμα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα μεγαλώσει πολύ στα επόμενα χρόνια, με το i5 να είναι το επόμενο μοντέλο και την 'κλασσική' σειρά την BMW να δανείζεται τεχνολογία για Plug-In Hybrid.
-
Καλημέρα σε όλους,
Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά μιας BMW 320 2.0, έτους 10-11, βενζίνη.
Γνωρίζοντας το πρόβλημα με τους πολλαπλασιαστές, θα ήθελα να ρωτήσω εάν το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει αντιμετωπιστεί από τη BMW.
Αγοράζοντας ένα μεταχειρισμένο, θεωρητικά σε καλή κατάσταση, θα είμαι ήσυχος ότι έχουν ήδη αντιμετωπιστεί τα προβλήματα και ότι το αμάξι ρολάρει ή όχι? Υπάρχει περίπτωση να έχει αφήσει κουσούρια στο αυτοκίνητο και αν ναι, πως θα μπορούσα να το ελέγξω? Να ζητήσω από το μηχανικό που θα το δει να ελέγξει κάτι συγκεκριμένο?
Γενικότερα πως είναι από θέμα αξιοπιστίας το συγκεκριμένο μοτέρ διότι πρέπει να ομολογήσω ότι σκέφτομαι να το κρατήσω αρκετά χρόνια.
Επιπλέον επειδή υπάρχει η περίπτωση να είναι αυτόματο, ξέρετε εάν το συγκεκριμένο κιβώτιο έχει βγάλει προβλήματα?
Γνωρίζω ότι σε όλα τα αυτοκίνητα και σε όλα τα μοντέλα υπάρχουν περιπτώσεις άσχημες, δεν ρωτάω για την εξαίρεση, ρωτάω για τον κανόνα.
Θεωρείται ότι είναι καλή επιλογή ή μου διαφεύγει κάτι?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Ο χρήστης tasosgt έγραψε:
Καλημέρα σε όλους,
Γνωρίζοντας το πρόβλημα με τους πολλαπλασιαστές, θα ήθελα να ρωτήσω εάν το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει αντιμετωπιστεί από τη BMW.
Αγοράζοντας ένα μεταχειρισμένο, θεωρητικά σε καλή κατάσταση, θα είμαι ήσυχος ότι έχουν ήδη αντιμετωπιστεί τα προβλήματα και ότι το αμάξι ρολάρει ή όχι? Υπάρχει περίπτωση να έχει αφήσει κουσούρια στο αυτοκίνητο και αν ναι, πως θα μπορούσα να το ελέγξω? Να ζητήσω από το μηχανικό που θα το δει να ελέγξει κάτι συγκεκριμένο?
Γενικότερα πως είναι από θέμα αξιοπιστίας το συγκεκριμένο μοτέρ διότι πρέπει να ομολογήσω ότι σκέφτομαι να το κρατήσω αρκετά χρόνια.
Επιπλέον επειδή υπάρχει η περίπτωση να είναι αυτόματο, ξέρετε εάν το συγκεκριμένο κιβώτιο έχει βγάλει προβλήματα?
Γνωρίζω ότι σε όλα τα αυτοκίνητα και σε όλα τα μοντέλα υπάρχουν περιπτώσεις άσχημες, δεν ρωτάω για την εξαίρεση, ρωτάω για τον κανόνα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων-
Το πρόβλημα με τους πολλαπλασιαστές έχει αντιμετωπιστεί με την αλλαγή των πολλαπλασιαστών (σε πλαίσια εγγύησης ή goodwill ή με πληρωμή, διότι δεν έγινε ποτέ ανάκληση αφού η BMW δεν αναγνωρίζει το πρόβλημα επίσημα ) μέχρι να βρεθεί η παρτίδα που δεν είχε ελάττωμα (στου πατέρα μου έχουμε αλλάξει 10 πολλαπλασιαστές!!). Τώρα, εάν έχουν αλλαχτεί στο αυτοκίνητο που πιθανόν να αγοράσεις, θα πρέπει να σου πει ο ιδιοκτήτης (πάντως εάν δεν βγάλανε πρόβλημα, δεν θα έχουν αλλαχτεί λογικά).
-
Κάτι συγκεκριμένο δεν μπορείς να ελέγξεις, παρά μόνο εάν έχει δισταγμούς στην επιτάχυνση, ίσως να είναι ένδειξη πολλαπλασιαστών (συνήθως ένα χαλάει, οπότε ο κινητήρας δουλεύει, αλλά όχι σωστά).
-
Η μόνη λύση 'πρόληψης' για να καθυστερήσεις το φαινόμενο (ή ίσως και να το αποφύγεις) να χαλάσουν οι πολλαπλασιαστές, είναι να βάζεις όσο πιο καθαρή βενζίνη μπορείς.
-
Το αυτόματο κιβώτιο δεν βγάζει γενικά προβλήματα (είναι από τα αξιόπιστα αυτόματα), αλλά καλό είναι να ελεγχθεί. Πάντως, σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν στις 100.000χλμ περίπου να αλλάξεις λάδια και φίλτρο κιβωτίου για να ζήσει για πολλά χρόνια το κιβώτιο.
-
Ο έλεγχος καλό είναι να γίνει σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, ώστε να μπορέσουν να διαβάσουν όσα περισσότερα μπορούν και να ελέγξουν και το ιστορικό service.
-
-
Καλημέρα σε όλους,
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρωνΠοια 320i κοιτας ? κουπε ή σεντάν ?
-
Καλησπέρα.
Καταρχάς να ευχαριστήσω το Φάνη για την απαντησή του.
Από ότι καταλαβαίνω, λαχείο.
Όσον αφορά το τύπο, κοιτάω τη σεντάν. Δεν γνώριζα ότι έχει διαφορά. -
The end? Ας ελπισουμε να μην κλεισει το 4tforum
http://www.gazzetta.gr/plus/article/989613/ekleisan-ta-periodika-hello-7-meres-tv-kai-4-trohoi
Έκλεισαν τα περιοδικά «Hello», «7 μέρες TV» και «4 Τροχοί»
Λουκέτο στον Όμιλο Alpha Editions - Δημοσιογράφος που εργάζεται στα περιοδικά ΕΓΩ και HELLO έγραψε στο twitter: «Σήμερα ανακοινώθηκε το κλείσιμο των περιοδικών ΕΓΩ Weekly, Τηλεκοντρόλ, Κάθε Μέρα με την Αργυρώ, 4Τροχοί, Autobild και MySelf.gr. Ανάπτυξη...».
-
Καλησπέρα.
Όσον αφορά το τύπο, κοιτάω τη σεντάν. Δεν γνώριζα ότι έχει διαφορά.Λαχείο είναι όλα τα μεταχειρισμένα. Γενικά δεν έχουν πολλά προβλήματα, οπότε με έναν καλό έλεγχο και ένα σωστό ιστορικό συντήρησης, θα έχεις μια πολύ καλή άποψη για το αυτοκίνητο.
Η διαφορά της Coupe με την Sedan δεν είναι στα μηχανικα μέρη, αλλά στο σχέδιο του αμαξώματος, στους χώρους και στον εξοπλισμό (η Coupe ερχόταν με πιο πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό).
-
Μία coupe της αντιπροσωπίας - άραγε αυτή για την οποία λέγαμε Φάνη ; είδα ήδη στα Γιάννενα και αναμένω σε 10 περίπου μέρες να τεστάρω ιδίοις όμμασι και χερσί κτλ.!
-
στις κουπε πέφτουν και τα καθίσματα
στις σενταν όχι σε όλες -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Καλησπέρα.
Όσον αφορά το τύπο, κοιτάω τη σεντάν. Δεν γνώριζα ότι έχει διαφορά.Λαχείο είναι όλα τα μεταχειρισμένα. Γενικά δεν έχουν πολλά προβλήματα, οπότε με έναν καλό έλεγχο και ένα σωστό ιστορικό συντήρησης, θα έχεις μια πολύ καλή άποψη για το αυτοκίνητο.
Η διαφορά της Coupe με την Sedan δεν είναι στα μηχανικα μέρη, αλλά στο σχέδιο του αμαξώματος, στους χώρους και στον εξοπλισμό (η Coupe ερχόταν με πιο πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό).
Πρωτη και μεγαλυτερη διαφορα ειναι στην ιπποδυναμη.
150 αλογα η σενταν, 170 η κουπε. Εχει πολυ μεγαλη σημασια αν σε ενδιαφερει να εχει το αυτοκινητο σου λιγο γκαζι.
Του ΄10 που κοιτας πιθανοτατα ειναι το facelift μοντελο ( αρα 170 αλογα, τσεκαρε το αυτοκινητο τι χρονολογιας ειναι ), με χαρακτηριστικη διαφορα τα πιο μακρια πισω φωτα ( πιο ορθογωνια σε σχεση με τα προ facelift, που τα πισω φαναρια ειναι τετραγωνα).
Φανταζομαι οτι εχεις συνυπολογιζει το σημα και τον φορο πολυτελειας που θα βγαινουν 1000 ευρω το χρονο! -
Ο χρήστης tsaltinho έγραψε:
150 αλογα η σενταν, 170 η κουπε.Αυτό ισχύει μόνο τα πρώτα χρόνια που η Coupe (e92) δεν υπήρχε. Όταν άρχισε η παραγωγή της Coupe, ήδη είχε αντικατασταθεί ο κινητήρας των 150 ίππων με αυτόν των 170 ίππων. Οπότε, εάν μιλάμε για ίδιας χρονολογία αυτοκίνητα, είναι ακριβώς ίδια μηχανικά.
-
150 αλογα η σενταν, 170 η κουπε.Αυτό ισχύει μόνο τα πρώτα χρόνια που η Coupe (e92) δεν υπήρχε. Όταν άρχισε η παραγωγή της Coupe, ήδη είχε αντικατασταθεί ο κινητήρας των 150 ίππων με αυτόν των 170 ίππων. Οπότε, εάν μιλάμε για ίδιας χρονολογία αυτοκίνητα, είναι ακριβώς ίδια μηχανικά.
Ξανακοιτα τι εχω γραψει..για το μοντελο του 2010
ΥΓ. Πόσα αλογα είναι, θα φανει στην αδεια κυκλοφοριας του αυτοκινητου.
-
To 2010 έβγαινε μόνο ο κινητήρας με τους 170 ίππους, συμφωνούμε. Απλά, δεν κατάλαβα γιατί έγραψες ότι η βασική διαφορά είναι ο κινητήρας, αφού τελικά ο κινητήρας δεν έχει διαφορά!?!?
-
To 2010 έβγαινε μόνο ο κινητήρας με τους 170 ίππους, συμφωνούμε. Απλά, δεν κατάλαβα γιατί έγραψες ότι η βασική διαφορά είναι ο κινητήρας, αφού τελικά ο κινητήρας δεν έχει διαφορά!?!?Ισως λαθος. Πολλοι την εχουν πατησει με τα μοντελα. Ας κοιταξει την αδεια κυκλοφοριας για να σιγουρευτει με τα αλογα
-
Εάν είναι του 2010 είναι με τα 170 άλογα. Εάν είναι και πρός το τέλος του ´10 και είναι με ρύπους ακόμη καλύτερα λόγω μειωμένων τελών (νομίζω γύρω στα 250 ευρώ)
Με την συγκεκριμένη είχα αλλάξει πολλές φορές πολλάπλασιαστές (περίπου κάθε εξάμηνο ) την τελευταία φορά κρατήσανε περισσότερο, πόσο δεν ξέρω καθώς την ξεφορτώθηκα.
Εκτός αυτού πρόβλημα είχα και με το βολάν διπλής μάζας.
Σε μερικές έχει παρατηρηθεί επίσης πρόβλημα με τον Nox.
Κατά τα άλλα εντύπωση μεγάλη μου είχε κάνει η χαμηλή της κατανάλωση. -
Καλησπέρα,
Τελικά ενώ είναι του 11 και περίμενα να έχει 170, ένα συγκεκριμένο που είδα ήταν 145 (ύποπτο).
Επιπλέον είχε αλλάξει μόνο τον ένα πολλαπλασιαστή παρότι ο φίλος έλεγε ότι τους άλλαξε στην εγγύηση.
Όπως και να έχει, σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.
BMW FORUM