-
Την παραπάνω αγγελία την είχε δει ο SV2 πριν πάρει αμάξι στην κόρη?
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Είναι τέτοια ευκαιρία που προσπαθεί να το πουλήσει πάνω ένα χρόνο αλλά δεν έχει εκτιμήσει κανείς την πραγματική αξία του. Μάλλον τόσα του λείπουν για να πάρει το εφταθέσιο τώρα που έγινε πολύτεκνος.Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει!
Πώς τολμάς να μιλάς έτσι γι' αυτό το αριστούργημα, ειδικά το συγκεκριμένο, είναι Μ-Ο-Ν-Α-Δ-Ι-Κ-Ο !
Να ξέρεις, αν δεν αλλάξεις άποψη, θα έρθει να σε κάνει ντα! -
Αν και δεν τον γνωρίζω τον τύπο, αν τον δεις πες του να προσέχει μην σκίσει κανά καλτσόν
-
Αν και δεν τον γνωρίζω τον τύπο, αν τον δεις πες του να προσέχει μην σκίσει κανά καλτσόνΕίναι ιδιαίτερα γοητευτική προσωπικότητα, και όχι, ΔΕΝ φοράει καλσόν, μην ξεχνάμε πως είναι και πολύτεκνος! Οπότε εύκολα συμπεραίνουμε πως τέτοιου είδους 'προστασίες' από nylon και latex, ΔΕΝ φοράει.
Κανένας σεβασμός πια!
-
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Την κίνηση την ακολουθούσε;Sent from my HTC One_M8 using smoke signals.
Δεν είναι δα και κανά Gt86
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μιας και πιάσαμε και σειρά 1.
Η coupe 120i έχει άλλη κλιμακωση απο την hatchback?Απαντάω μόνος μου γιατί είμαι μάγκας!
Και επεδή το βρήκα πιο εύκολα από ότι περίμενα!Φαίνεται πως έχει πιο κοντή τελική σχέση μετάδοσης. Υποθέτω το υπόλοιπο κιβώτιο είναι ίδιο.
-
Πάντως και στην hatch, είναι μάλλον κοντό το κιβώτιο, μήπως να κοιτούσες καμιά 320d για οικονομία;
-
Βγάζει 0,7 παραπάνω χλμ/ωρα από το Punto μου.
Θεόμακρο! -
-
Καλά, στο παλιό κομμάτι Καλαμάτα-Μεγαλόπολη-Τρίπολη δεν χρειάζονται ούτε 100 άλογα για να βρεθείς στον γκρεμό αν είσαι κουλομαρία. Αλλά αν το έχεις και ξέρεις πού βρίσκεσαι και τι οδηγάς, κανένα αυτοκίνητο δεν είναι a priori επικίνδυνο.Ωραίες στροφές αλλα γεμάτο λακκούβες, ειδικα στις εξόδους των στροφω... Αν έχεις όχημα με σκληρό σετ απ στα κάνει τσουρέκια
-
http://f80.bimmerpost.com/forums/showth ... p?t=985624
-
Πριν και μετά.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Πριν και μετά.
τι απιστευτο μουτρακι ειναι αυτο ρε γαμωτο...
ΥΓ.η δικη μου ειχε ενα θεμα με την ηλιοροφη,δεν ανοιγε με την μια αλλα κατα διαστηματα.
Ανοιγε δηλαδη 5 εκατοστα,σταματουσε και μετα παλι επρεπε να πατησω το κουμπακι για να συνεχισει.
Ομοιως για το κλεισιμο.
Τελικα ευτυχως δεν ηταν κατι,απλα ηθελε ενα update το αμαξι και ολα οκ.
Κοστος 30Ε. -
Αυτό ακούγεται για reset του anti-pinch. Είχες δοκιμάσει να το κάνεις μόνος σου;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτό ακούγεται για reset του anti-pinch. Είχες δοκιμάσει να το κάνεις μόνος σου;οχι
δεν πηγε καθολου το μυαλο μου εκει!
αρα τσαμπα τα 30Ε....? -
και η δικιά μου ηλιοροφή έκανε κάτι ανάλογο από τη θέση της ανάκλησης και κάτω και τελικά δεν σώθηκε με ρεσετ παρα μόνο με επαναπρογραμματισμό
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
και η δικιά μου ηλιοροφή έκανε κάτι ανάλογο από τη θέση της ανάκλησης και κάτω και τελικά δεν σώθηκε με ρεσετ παρα μόνο με επαναπρογραμματισμότον οποιο ποσο πληρωσες αν επιτρεπεται;
-
εμένα δεν είναι πρίμιουμ, και ήταν τσάμπα μαζί με το σέρβις
BMW FORUM