-
Δεν έχω πάει εκεί που λες...πρέπει να είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑΑΑ
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
New picsΔεν έχω πάει εκεί που λες...πρέπει να είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑΑΑ
Ωραία είναι αλλά ......... προσοχή στους ποδηλάτες !!
-
Νεες φωτογραφιες απο την Ε90 facelift που αναμενεται τον προσεχη Μαρτιο.
http://www.e90post.com/forums/attachmen ... 1196436504
http://www.e90post.com/forums/attachmen ... 1196436504Τελικα μαλλον δε θα μπουν τα μπροστινα φωτα απο την Ε92...Τι κριμα.Θα δουμε βεβαια...
-
Μου θυμίζει αρκετά το Polo classic από πίσω (τα φώτα)
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ο αυτόματος κλιματισμός είναι 2 ζωνών
περιλαμβάνει αισθητήρα μόλυνσης, όπου γυρνάει αυτόματα σε ανακύκλωση
λειτουργία Rest - θερμαίνει όσο μπορεί την καμπίνα μετά το σβήσιμο
και τις κλασσικές αυτόματες λειτουργίες max και deicingτον ένα τον χαρακτηρίζει όπως είδα 'ημιαυτόματο' και τον άλλο 'αυτόματο'. Ημιαυτόματο εννοεί το απλό A/C;
-
Οντως το απλό a/c είναι ημιαυτόματο, δλδ. όταν φτάσει στη θερμοκρασία που έχεις επιλέξει τη διατηρεί (στο μέσον είναι 18
-
-
Σου ξυπνά το καλλιτεχνικό σου η γηραιά κυρία?
-
Ναι!!
-
ποσες ε30 εχεις?
-
Μία.
Στο συγκεκριμένο σημείο έχω τραβήξει φωτογραφίες με όλες τις 'μπέμπες'...θα ρίξω φωτογραφίες αύριο! -
-
Επρεπε να μπει εδώ.
Για LSD στην Ζ4 (ισχύουν και για όλα τα 6cyl Z4, non-M E46 και Ε39)
H Quaife δεν βγάζει bolt on οπότε δεν υπάρχει προσιτή και αποτελεσματική λύση
(έχουν προσαρμοστεί αλλά θέλει δουλειά στο case)Εχουμε .....
Της Diffonline απο Αμερική
Απευθείας απο την Drexler Motorsport (πρωταθλητές πάλι στο WTCC)
Της TMS απο Αγγλία
Της TMS απo Αμερική
Το Super Lock LSD της OSGIKEN όπου στους αντιπροσώπους αναφέρεται και ο Μαραβέλιας της Autoturbo
Θεωρητικά είναι το καλύτερο αφού συνδιάζει καθημερινή όσο και αγωνιστική χρήση.
Eίναι βελτίωση ακόμα και για τα Μ-diff ενώ παρουσιάστηκε και το Traction Control Diff μόνο για Μ , 8cyl,10cyl, 12cylΟσο για την ανάρτηση εκτός από τις κλασσικές λύσεις KW , Bilstein, H&R κλπ.
υπάρχει και η απόλυτη λύση Intrax Racing 1K2 για χρήση δρόμου και πίστας. -
-
-
-
-
Πόσο τον πουλάς τον βράχο;
-
-
Εχει δει κάποιος άσσο με το M-pack;
Αξίζει τον κόπο; -
Οταν ο αντιπρόσωπος λέει ότι έχει παραγγείλει αμάξι στο εργοστάσιο και παρακολουθεί και το στάδιο που βρίσκεται η κατασκευή του τι μπορεί να παίζει; Παραεισαγωγή; Δεν θα έπρεπε κανονικά να παραγγέλνει μέσω της κεντρικής αντιπροσωπείας;
-
Ξέρετε πότε έρχεται η 1 κουπέ;
-
-
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
-
Εχει δει κάποιος άσσο με το M-pack;
Αξίζει τον κόπο; -
Οταν ο αντιπρόσωπος λέει ότι έχει παραγγείλει αμάξι στο εργοστάσιο και παρακολουθεί και το στάδιο που βρίσκεται η κατασκευή του τι μπορεί να παίζει; Παραεισαγωγή; Δεν θα έπρεπε κανονικά να παραγγέλνει μέσω της κεντρικής αντιπροσωπείας;
-
Ξέρετε πότε έρχεται η 1 κουπέ;
Θα ξεκινήσω λέγοντάς σου ότι γενικά είμαι αρκετά πορωμένος με τον άσσο μου...και παρακολουθούσα όλα τα στάδια γέννησής της.
Πάμε λίγο να δούμε τα θέματά σου.
-
Είναι πολύ όμορφο το Mpack...το κόστος όμως είναι αρκετά μεγάλο για 2 προφυλακτήρες και κάτι μικροπραγματάκια όπως τιμόνι/λεβιέ Μ κλπ. Αν είναι όμως για κάποια 'δυνατή' έκδοση...τότε πάω πάσο. Προσωπικά δεν ήθελα να δώσω άλλα 2000 για το Mpack όταν με 2000 βάζω μπλοκέ.
-
Οποιαδήποτε αντιπροσωπεία μπορεί να βάλει ότι παραγγελία θέλει. Η παραγγελία αυτή περνάει ορισμένα στάδια. Αναφορικά θα σου πω ότι 7 Μαΐου παρήγγειλα το δικό μου...τέλη Ιουνίου τους έβαλε εβδομάδα παραγωγής 34...και σιγά-σιγά έπεσε στην 28η γιατί το είχαν βάλει σαν ΕΠΕΙΓΟΝ. Δηλαδή κατασκευάστηκε κάπου μεταξύ 9 με 14 Ιουλίου. Ο 3θυρος άσσος κατασκευάζεται στη Ληψεία (εκεί που κατασκευάζεται η 1 Coupe και η 3 sedan)...ενώ ο 5θυρος με τη 3αρα Coupe στο Regensburg.
Θέλει περίπου 3-4 μέρες για να κατασκευαστεί...και μετά άλλες 2-3 εβδομάδες για να έρθει Ελλάδα. Εμένα έφτασε Ελλάδα και εκτελωνίστηκε στις 5/8/2007. Παρέλαβα 21 Αυγούστου.
Η BMW είναι η μοναδική εταιρία ευρείας παραγωγής που δίνει το δικαίωμα στον αντιπρόσωπο να αλλάξει ή να μορφοποιήσει τη παραγγελία 6 μέρες πριν μπει στη παραγωγή.
Ο αντιπρόσωπος στο σύστημά του παρακολουθεί όλο το process του αυτοκινήτου...αλλά του βγάζει παραγωγές 3 βδομάδες in advance. Περισσότερο δε μπορεί να δει. Το σύστημα 3 βδομάδες πριν δηλαδή του βγάζει πότε μπαίνει για παραγωγή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο...μετά μέρα με μέρα αν είναι αλλάζει, ανάλογα με τη ζήτηση κλπ. Μετά βλέπει ότι κατασκευάστηκε και περιμένει να φύγει...δηλαδή μπορεί τη μια μέρα να λέει παραγωγή εβδομάδα τάδε...και την άλλη μέρα να του λέει Assembled and ready for shipping. Μετά του λέει ότι έφτασε Ελλάδα και περιμένει εκτελωνισμό...και μετά του λέει ότι έφτασε στον dealer (in showroom).
Ελπίζω να σου απάντησα στην ερώτηση...γιατί δε κατάλαβα ακριβώς τι ρωτάς.
- Άγνωστο πότε και αν θα έρθει η Coupe 1 στην Ελλάδα. Ίσως όταν βγει κανένα 2λτ μοτέρ...γιατί την 135i λίγοι θα την πάρουν...αν και θα μπορούσε ΑΝΕΤΑ να ήταν το επόμενό μου αυτοκίνητο.
-
BMW FORUM