-
Αν στο κάνει απλή ρύθμιση γιατί να αγοράσεις το έξτρα εγκεφαλάκι;;;
Περίεργο να υπήρχε το hardware (διακόπτης) για το αυτόματο παράθυρο και να μην είναι ενεργοποιημένο.
Είμαι εναντίον του θορύβου στο συναγερμό. Απλά ενοχλείς κόσμο (συχνά τους φίλους που επισκέφτηκες και τα παιδιά τους) ενώ εσύ δεν κερδίζεις κάτι, το να ανάψουν τα φλας αρκεί.
Εμένα το άνοιξε κλείσε παράθυρα με πατημένο το ανάλογο κουμπί στο κλειδί το κάνει από το 1997.... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Είμαι εναντίον του θορύβου στο συναγερμό. Απλά ενοχλείς κόσμο (συχνά τους φίλους που επισκέφτηκες και τα παιδιά τους) ενώ εσύ δεν κερδίζεις κάτι, το να ανάψουν τα φλας αρκεί.
- οτι καταλαβαινουν οι γονεις, ποτε γυρνας στο σπιτι κι αρχιζει η παντοφλα οταν ειναι μετα τις 3 τη νυχτα.
-
Μερικοί συναγερμοί έχουν 2 λειτουργίες κλειδώματος/ξεκλειδώματος. Μια με ήχο και μια χωρίς. Πάντως προσωπικά όταν δεν τίθεται θέμα όχλησης, προτιμώ με ήχο για να είμαι βέβαιος ότι όπλισε/ξε-όπλισε.
-
...Αλεξανδρε, δεν βγαζεις καμμια φωτο με την μπεμπα 'διπλωμενη' καλυτερα?
-
Αν καταφέρω να την διπλώσω και να βγάλω φωτό μαζί, τύφλα να έχει ο Λούκι Λουκ!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αν στο κάνει απλή ρύθμιση γιατί να αγοράσεις το έξτρα εγκεφαλάκι;;;
Περίεργο να υπήρχε το hardware (διακόπτης) για το αυτόματο παράθυρο και να μην είναι ενεργοποιημένο.
Εμένα το άνοιξε κλείσε παράθυρα με πατημένο το ανάλογο κουμπί στο κλειδί το κάνει από το 1997....Γιατί η ίδια η BMW δεν το κάνει και έχω την εντύπωση ότι με αυτή τη ρύθμιση χάνεται το safety feature που σταματάει παράθυρα/οροφή όταν βρουν εμπόδιο.
Για κάποιο περίεργο λόγο, το παράθυρο του οδηγού ήταν πλήρως αυτόματο ενώ του συνοδηγού μόνο στο κατέβασμα.
Τα φλας πολλές φορές δεν τα παίρνεις χαμπάρι. Το να ξαναπατήσεις το κλείδωμα δε βοηθάει γιατί τότε απενεργοποιείς το ραντάρ χώρου οπότε πρέπει να ξεκλειδώσεις και πάλι από την αρχή.
Αν είναι πολύ ενοχλητικό θα το βγάλω.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Αν έχει ησυχία θα ακούσεις το κλείδωμα.
Αν έχει φασαρία ή τη νύχτα θα δεις τα φλας. Έτσι κι αλλιώς νομίζω οι περισσότεροι θέλουν να κοιτάνε το αυτοκίνητο την ώρα που το κλειδώνουν ότι πχ δεν έχουν ξεχάσει πόρτα παράθυρο ανοιχτό κλπ. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν καταφέρω να την διπλώσω και να βγάλω φωτό μαζί, τύφλα να έχει ο Λούκι Λουκ!Eσυ θα την διπλωνεις, και θα εχεις καποιον στημενο σε σωστο σημειο να τραβηξει μερικες φωτο...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αν έχει ησυχία θα ακούσεις το κλείδωμα.
Αν έχει φασαρία ή τη νύχτα θα δεις τα φλας. Έτσι κι αλλιώς νομίζω οι περισσότεροι θέλουν να κοιτάνε το αυτοκίνητο την ώρα που το κλειδώνουν ότι πχ δεν έχουν ξεχάσει πόρτα παράθυρο ανοιχτό κλπ.7 παρά που πάω στο γραφείο, πολλές φορές δεν καταλαβαίνω κι ας κοιτάζω.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
REALZEUS έγραψε:
Αν καταφέρω να την διπλώσω και να βγάλω φωτό μαζί, τύφλα να έχει ο Λούκι Λουκ!Eσυ θα την διπλωνεις, και θα εχεις καποιον στημενο σε σωστο σημειο να τραβηξει μερικες φωτο...
Έτσι πρέπει!!!
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Τι εννοείς μόνο;
Εννοώ ότι μου ενεργοποίησε αυτό που κάνει αυτό το εγκεφαλάκι και βάζουν έχω δει στο z4-forum αβέρτα: http://www.gap-tech.co.uk/rch.html
Προφανώς και δεν είναι για να το κάνεις όλη την ώρα. Βολικό όμως επίσης να κατεβάζεις τα παράθυρα από το κλειδί σε περίπτωση που έχουν παρκάρει κοντά σου (ειδικά με τις μακριές πόρτες τις Ζέτας) για να μπεις πιο εύκολα. Επίσης μου έκανε το δεξί παράθυρο πλήρως αυτόματο (ήταν μόνο στο κατέβασμα) και 'μπιπ' στην ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του συναγερμού. Μου φαίνεται λίγο δυνατό γιατί είναι από την κόρνα του συναγερμού αλλά θα το δούμε βράδια.
.Eννοω οτι με το κλειδι εχω δοκιμασει μονο το ανοιγμα της οροφης και των παραθυρων και οχι το κλεισιμο
Το εγκεφαλακι αυτο που παει ακριβως? (οχι πως θα πειραξω κατι απλα ενημερωτικα ρωταω )Επισης ειμαι και εγω υπερ μονο να αναβουν τα flash στο κλειδωμα χωρις ηχο.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Τι εννοείς μόνο;
Εννοώ ότι μου ενεργοποίησε αυτό που κάνει αυτό το εγκεφαλάκι και βάζουν έχω δει στο z4-forum αβέρτα: http://www.gap-tech.co.uk/rch.html
Προφανώς και δεν είναι για να το κάνεις όλη την ώρα. Βολικό όμως επίσης να κατεβάζεις τα παράθυρα από το κλειδί σε περίπτωση που έχουν παρκάρει κοντά σου (ειδικά με τις μακριές πόρτες τις Ζέτας) για να μπεις πιο εύκολα. Επίσης μου έκανε το δεξί παράθυρο πλήρως αυτόματο (ήταν μόνο στο κατέβασμα) και 'μπιπ' στην ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του συναγερμού. Μου φαίνεται λίγο δυνατό γιατί είναι από την κόρνα του συναγερμού αλλά θα το δούμε βράδια.
.Eννοω οτι με το κλειδι εχω δοκιμασει μονο το ανοιγμα της οροφης και των παραθυρων και οχι το κλεισιμο
Το εγκεφαλακι αυτο που παει ακριβως? (οχι πως θα πειραξω κατι απλα ενημερωτικα ρωταω )Επισης ειμαι και εγω υπερ μονο να αναβουν τα flash στο κλειδωμα χωρις ηχο.
Installation
Installation is very straight forward and can be completed with 10 minutes but briefly it involves removing the ashtray, taking out the screw located underneath it and then it is a simple matter of removing the centre console to reveal the Z4 wiring loom. The three wires of the module are then connected to the loom using either the supplied connectors or by your own preferred method. There’s no need to break any of the existing connections (as with other modules) and full installation instructions with diagrams and pictures are included. The RCH has been designed as a nano-module to allow for very easy placement within the existing body trim. -
Nikos! Η δικη σου σε μπλε είναι σαφώς πιο όμορφη -
εδω και καιρο βοηθαω τον φιλο αγγλο bmw-ακια να επαναφερει στο δρομο μια e30 (εκανε και engine swap ) και τελικα το καταφεραμε Το βιντεο ειναι χθεσινο και το τραβαω εγω.
το sump ειναι περιπου 5 εκατοστα απο το εδαφος (το χαμηλοτερο σημειο στο αμαξι )
no exhaust και το viscous fan δινει πονο με τη σκονηο ηχος απο το μοτερ ακουγεται λες και ειναι αεροπλανο
παρτε και μια pic
-
Eντύπωση μου κάνει πάντως που δεν βρήκα τρόπο να συνδέσω την αριστερή με την δεξιά ένδειξη θερμοκρασίας στο κλιματιστικό της Ε92 ούτως ώστε ρυθμίζονταν την μία πλευρά να αλλάζει κατευθείαν και η άλλη. Το manual δεν αναφέρει κάτι σχετικό. Κάνω κάτι λάθος;
-
κανονικα θα πρεπει να εχει κουμπι που τα συνδεει... τι μπεμπα ειναι αν εχει δυζωνικο θα πρεπει να εχει επιλογη και για να γινεται μονοζωνικο... Η Thesis παντως του 2003 εχει την επιλογη και νομιζω οτι και η BMW θα πρεπει να το εχει...Διαβασε το μανουαλ!!!!
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Nikos! Η δικη σου σε μπλε είναι σαφώς πιο όμορφηΚαλά πήγε και άλλαξε ένα από τα πιο όμορφα σημεία επάνω στο αυτοκίνητο? Τις ζάντες του?
-
Σαν απλη mpack την εκανε
Παντως τη μεγαλη διαφορα την κανουν τα blackline σε προf/l -
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Σαν απλη mpack την εκανε
Παντως τη μεγαλη διαφορα την κανουν τα blackline σε προf/lΑκριβώς!
Εν τω μεταξύ λευκή si με blackline είναι...
BMW FORUM