-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Thanks Νονέ!
Νίκο αύριο πρωί η σειρά σου;
Μπορεί και Τρίτη.
Roger! Just let me know
-
Εμένα το καμένο μου φαίνεται για 5άρα Ε60. Το χαρακτηριστικό σημείο για μένα είναι η μάσκα (τα νεφρά).
-
Μα εχει ανοιγμα για φωτα στη πορτα του πορτ μπαγκαζ.
-
Και πρέπει να έχεις δίκιο! Εγώ πάντως έχω σίγουρα λάθος γιατί δεν μπορεί να είναι η 5άρα Ε60 γιατί το πορτπαγκάζ της εκτός από αυτό που λες κανονικά καλύπτει τα φώτα από πάνω και δεν είναι απλά ανάμεσά τους.
-
5αρα ειναι το καμμενο αλλα η νεα, η σειρα F10 .
Δυστυχως δεν εχουμε ιδιαιτερη εξοικειωση του πως ειναι απο κοντα τα μοντελα που βγηκαν μετα το 2009 . Κι εγω δυσκολευτηκα να το καταλαβω.
Κανα τριλιτρο 523 θα ναι του οποιου ο ιδιοκτητης καιγοταν για ρευστοποιηση .
Ελπιζω να ηταν οντως ετσι και να μην επαθε κανενας κατι ασχημο
-
Ναι και εγω για F10 τη βλεπω.Βεβαια απο πισω F10 &F30 ειναι ολοιδιες...
-
Μας ξεγέλασε το πίσω μέρος.
Στα εμπρός φανάρια/προφυλακτήρα είναι η διαφορά.
Σωστός ο Mango
-
Just for ενημέρωση.
Πουλάω την μπέμπα μου για... άλλη μπέμπα (οχι απο τώρα λεπτομέριες)
Φρέσκιες φωτογραφίες στην αγγελία κτλ απο αύριο.
Αν έχετε καποιον που ενδιαφέρετε, let me know. -
εχει κανεις αποψη για την Χ1 με τον 1.6?ειμαι στην διαδικασια επιλογης οικογενειακου και η τιμη της ειναι αρκετα δελεαστικη και το σκεφτομαι........
-
Περαστικά
-
Το δελεαστική είναι σχετικό. Διάλεξες και τα έξτρα που σε ενδιαφέρουν, μελέτησες όλες τις λεπτομέρειες και συνεχίζει να σου φαίνεται δελεαστική;
Αν ναι τότε προχώρα άφοβα, και μην ακούς κάτι οχτρούς μερσεντόφιλους.... άπιστους Θωμάδες! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το δελεαστική είναι σχετικό. Διάλεξες και τα έξτρα που σε ενδιαφέρουν, μελέτησες όλες τις λεπτομέρειες και συνεχίζει να σου φαίνεται δελεαστική;
Αν ναι τότε προχώρα άφοβα, και μην ακούς κάτι οχτρούς μερσεντόφιλους.... άπιστους Θωμάδες!το αυτοκινητο με τα εξτρα που θελω που δεν ειναι λιγα αλλα ουτε κ φουλ μπορει να βγει απο 24 εως 26000 τελικη τιμη.......το μονο οτι εχει υψηλα τελη.....ειλικρινα δεν ξερω σε αυτα τα χρηματα τι αλλο οικογενειακο μπορεις να κοιταξεις οταν παιρνεις bmw.....και δεν ειμαι bmw να ειναι κ οτι να ναι........μετα πας σε 2λτ.....
-
BMW says European CO2 targets are 'impossible to meet'
According to an unnamed BMW executive, 'These new regulations will force us to spend additional money on research and development which will reduce earnings to merely above average. I may be forced to buy a smaller yacht!'
http://green.autoblog.com/2013/05/09/bmw-says-european-co2-targets-impossible/
http://www.eea.europa.eu/highlights/most-car-manufacturers-on-track
-
Αν και μου αρέσει περισσότερο ο συνδυασμός του 'χάλκινου' χρώματος με τις ασημί ζάντες,
δεν παύει να είναι ένα πολύ πολύ ενδιαφέρον όχημα :http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3257079/
Έχει ρωτήσει κανείς για τιμή ?
-
Τα παρακάτω τα πήρα από το θέμα της κατανάλωσης για να τα συζητήσουμε εδώ.
Ανέφερα ότι το αυτόματό μου σε κάποιες κατηφόρες μοιάζει να αποσυνδέεται και οι στροφές πέφτουν στο ρελαντί.Ο χρήστης chemic έγραψε:
Σοβαρα? εχει λειτουργια coasting που εχουν -κ διαφημιζουν- καποια καινουργια Γερμανικα?Τι εννοείς, coasting δεν είναι να αφήνεις το γκάζι και να κυλας ή κάτι τέτοιο; Ποια είναι η λειτουργία;
ναι αυτο ειναι το coasting. να αφηνεις το γκαζι κ να 'συμπλεκταρει' ωστε να κρατας την ταχυτητα σου. πραγμα που μας δειχνει πως κ αυτοι που κοροιδευαμε που βαζουν νεκρα στις 'κατηφορες' στις εθνικες οδους μπορει να ειχαν κ δικαιο?
Όπως είπα δεν έχω ακόμα καταλάβει πότε το κάνει αλλά αν υφίσταται επισήμως τέτοια λειτουργία μάλλον πρέπει να ενεργοποιείται μόνο σε ήπια κατηφόρα. Διαφορετικά κρατάει την ταχύτητα μέσα για να με φρενάρει.
Πάντως έχω και περιέργεια για το πως το κάνει, βάζει νεκρά μόνο του ενώ δεν το έχω στο Ν ή κάτι άλλο; Θα το ψάξω.Ειναι πιθανό να βάζει νεκρά μονο του.Στα νέα κιβώτια της Audi όταν σταματήσει το αμάξι ,σε φανάρι πχ,μπαίνει αυτόματα νεκρά και ας ειναι ο επιλογέας στο D.Οποτε μπορει να συμβαίνει κάτι ανάλογο.
Στη 525i παντως εγω δεν εχω καταλαβει κατι τετοιο που περιγραφεις.Μονο το κλειδωμα του μετατροπεα.Οι ερωτήσεις μου είναι.
- Υπάρχει κάποια λειτουργία που βάζει νεκρά ή κάνει κάτι άλλο σε ήπια κατηφόρα χωρίς γκάζι και χωρίς φρένο;
- kostis20 πώς καταλαβαίνεις το κλείδωμα του μετατροπέα;
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Αν και μου αρέσει περισσότερο ο συνδυασμός του 'χάλκινου' χρώματος με τις ασημί ζάντες,
δεν παύει να είναι ένα πολύ πολύ ενδιαφέρον όχημα :http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3257079/
manual
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
manual
H 1M βγήκε μόνο manual!!!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Τα παρακάτω τα πήρα από το θέμα της κατανάλωσης για να τα συζητήσουμε εδώ.
Ανέφερα ότι το αυτόματό μου σε κάποιες κατηφόρες μοιάζει να αποσυνδέεται και οι στροφές πέφτουν στο ρελαντί.Σοβαρα? εχει λειτουργια coasting που εχουν -κ διαφημιζουν- καποια καινουργια Γερμανικα?
Τι εννοείς, coasting δεν είναι να αφήνεις το γκάζι και να κυλας ή κάτι τέτοιο; Ποια είναι η λειτουργία;
ναι αυτο ειναι το coasting. να αφηνεις το γκαζι κ να 'συμπλεκταρει' ωστε να κρατας την ταχυτητα σου. πραγμα που μας δειχνει πως κ αυτοι που κοροιδευαμε που βαζουν νεκρα στις 'κατηφορες' στις εθνικες οδους μπορει να ειχαν κ δικαιο?
Όπως είπα δεν έχω ακόμα καταλάβει πότε το κάνει αλλά αν υφίσταται επισήμως τέτοια λειτουργία μάλλον πρέπει να ενεργοποιείται μόνο σε ήπια κατηφόρα. Διαφορετικά κρατάει την ταχύτητα μέσα για να με φρενάρει.
Πάντως έχω και περιέργεια για το πως το κάνει, βάζει νεκρά μόνο του ενώ δεν το έχω στο Ν ή κάτι άλλο; Θα το ψάξω.Ειναι πιθανό να βάζει νεκρά μονο του.Στα νέα κιβώτια της Audi όταν σταματήσει το αμάξι ,σε φανάρι πχ,μπαίνει αυτόματα νεκρά και ας ειναι ο επιλογέας στο D.Οποτε μπορει να συμβαίνει κάτι ανάλογο.
Στη 525i παντως εγω δεν εχω καταλαβει κατι τετοιο που περιγραφεις.Μονο το κλειδωμα του μετατροπεα.Οι ερωτήσεις μου είναι.
- Υπάρχει κάποια λειτουργία που βάζει νεκρά ή κάνει κάτι άλλο σε ήπια κατηφόρα χωρίς γκάζι και χωρίς φρένο;
- kostis20 πώς καταλαβαίνεις το κλείδωμα του μετατροπέα;
Βασικα τις περισσοτερες φορες το ξεκλειδωμα καταλαβαινω.Νιωθω εναν πολυ μικρο κραδασμο και το αμαξι ρολαρει λιγο ομαλοτερα και πιο ελευθερα.Το κλειδωμα το καταλαβαινω κυριως οταν επιταχυνω,παλι σαν κραδασμο.
Γινετε να μου πεις σε ποια κιβωτια ανaφερουν τη λειτουργεια'coasting 'οπως την περιεγραψες?
To νεο 8αρι της Audi που μπαινει και στο Α8 δεν την εχει παντως.Το εψαξα.
Βαζει μονο νεκρα κατα την ακινησια,ακομα και αν ο επιλογεας ειναι στο D και ενεργει και το start-stop. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
manual
^2
Mercendes και ξερό ψωμί.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
manual
^2
Mercendes και ξερό ψωμί.
Mercendes, παπουδίστικα αυτοκίνητα με δωρεάν πάνες ακράτειας στο glovebox.
Τι να κλ@σει μπροστά στο stallion που ακούει στο 1 ΜΙ και σε ξεπαρθενιάζει με το που γυρνάς το κλειδί ?
BMW FORUM