-
Συνέδεσα USB Stick 32 Gb στον υπολογιστή της BMW για μουσική κ λειτουργεί κανονικά...
Μέχρι τώρα είχα δοκιμάσει 16ρια, αλλά προς το παρόν κ το 32ρι δεν υστερεί σε χρόνο...Sent from space using Tapatalk
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
4.0 0-100!!!!!!!!!!!!!!!!!
με ούτε καν 8 λίτρα για τα 100 χλμ !!!
und danach aufgewacht....
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
με ούτε καν 8 λίτρα για τα 100 χλμ !!!
und danach aufgewacht....
έχει 8άρι κιβώτιο, δεν φαίνεται ακατόρθωτο στην autobahn με 200 χαω για κινητήρα που τερματίζει στα 305 χαω...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
πανεμορφο!
60 κιλά ροπής.....Χειμερινά λάστιχα φοράει ή λάστιχα για χιόνι χωρίς καρφιά;
-
Πολύ ποζεράδικο εργαλείο αλλά και πολλά respect στον τυπά που το πήγαινε όπως του αρμόζει! Ήχος αλλού!
-
Αν είναι αυτός που νομίζω, φοράει akrapovic.
-
Δεν αποκλείεται να ήταν aftermarket η εξάτμιση. Τρομερός ήχος πάντως στα στενά της Ν. Σμύρνης.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν αποκλείεται να ήταν aftermarket η εξάτμιση. Τρομερός ήχος πάντως στα στενά της Ν. Σμύρνης.Μάλλον αυτός είναι.
-
Akrapovic + S65 = Ακουστικο Επος
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Akrapovic + S65 = Ακουστικο ΕποςAkrapovic + Ducati
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Akrapovic + S65 = Ακουστικο Επος
Akrapovic + Ducati
Ducati + Termignioni
(Nexus + Tapatalk)
-
Τις προδιαγραφές θορύβου τις τηρεί αυτή η εξάτμιση όταν πηγαίνεις νορμάλ, ή βλαστημάνε όλες οι γειτονιές από τις οποίες περνάει τα βράδια;
Το να πηγαίνεις μέσα στην Νέα Σμύρνη -και σε οποιαδήποτε γειτονιά- 'όπως του αξίζει' δεν είναι μαγκιά.
-
Αν ένα αυτοκίνητο με 100-200 άλογα παραπάνω από το δικό σου ρίξει μια γρήγορη επιτάχυνση ξέρεις αν έριξε στην άσφαλτο τα +100 ή τα +200;; Πώς έκρινες ότι πήγαινε όπως της άξιζε; Ποιο είναι το όπως του αξίζει? Σε μια Μ από πότε της αξίζει να πηγαίνει κάπως μέσα στην πόλη;
Τελικά νομίζω ότι απλά ακουγόταν ωραία και δυνατά και πήγαινε πιο γρήγορα από τον παρατηρητή. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τις προδιαγραφές θορύβου τις τηρεί αυτή η εξάτμιση όταν πηγαίνεις νορμάλ, ή βλαστημάνε όλες οι γειτονιές από τις οποίες περνάει τα βράδια;Το να πηγαίνεις μέσα στην Νέα Σμύρνη -και σε οποιαδήποτε γειτονιά- 'όπως του αξίζει' δεν είναι μαγκιά.
Δεν είναι και τρύπια, είπαμε.
Είναι εντός κανονισμών, απλά όταν ξεπερνάει τις 5-6Κ στροφές ακούγεται όπως πρέπει για ένα μοτέρ Μ
-
Οι κανονισμοί δεν είναι οι ίδιοι για όλους.... Υπάρχει σαφώς υψηλότερο όριο για τα διάφορα υπεραυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. Δεν ξέρω ποια αυτοκίνητα πιάνονται στο απλό όριο και ποια στο πιο ψηλό.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Οι κανονισμοί δεν είναι οι ίδιοι για όλους.... Υπάρχει σαφώς υψηλότερο όριο για τα διάφορα υπεραυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. Δεν ξέρω ποια αυτοκίνητα πιάνονται στο απλό όριο και ποια στο πιο ψηλό.Μόνο που η Μ3 δεν είναι υπεραυτοκίνητο
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Οι κανονισμοί δεν είναι οι ίδιοι για όλους.... Υπάρχει σαφώς υψηλότερο όριο για τα διάφορα υπεραυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. Δεν ξέρω ποια αυτοκίνητα πιάνονται στο απλό όριο και ποια στο πιο ψηλό.Νομιζω οτι απλως εχουν κλαπετα που ανοιγουν πανω απο το οριο που μετρανε τον θορυβο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οι κανονισμοί δεν είναι οι ίδιοι για όλους.... Υπάρχει σαφώς υψηλότερο όριο για τα διάφορα υπεραυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. Δεν ξέρω ποια αυτοκίνητα πιάνονται στο απλό όριο και ποια στο πιο ψηλό.
Νομιζω οτι απλως εχουν κλαπετα που ανοιγουν πανω απο το οριο που μετρανε τον θορυβο.
Τον θόρυβο τον μετράνε στα 2/3 των στροφών.
Πάντως στην άδειά μου αναγράφεται 105db στις 5.500....
Το 105 είναι πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αν ένα αυτοκίνητο με 100-200 άλογα παραπάνω από το δικό σου ρίξει μια γρήγορη επιτάχυνση ξέρεις αν έριξε στην άσφαλτο τα +100 ή τα +200;; Πώς έκρινες ότι πήγαινε όπως της άξιζε; Ποιο είναι το όπως του αξίζει? Σε μια Μ από πότε της αξίζει να πηγαίνει κάπως μέσα στην πόλη;
Τελικά νομίζω ότι απλά ακουγόταν ωραία και δυνατά και πήγαινε πιο γρήγορα από τον παρατηρητή.Απλα αυτοκινητο με τετοιο ηχο,το πας οπως του αξιζει ακομα κ αν ριξεις ξερογκαζια μεσα σε κανα στενο
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τις προδιαγραφές θορύβου τις τηρεί αυτή η εξάτμιση όταν πηγαίνεις νορμάλ, ή βλαστημάνε όλες οι γειτονιές από τις οποίες περνάει τα βράδια;Το να πηγαίνεις μέσα στην Νέα Σμύρνη -και σε οποιαδήποτε γειτονιά- 'όπως του αξίζει' δεν είναι μαγκιά.
Τελικά νομίζω ότι απλά ακουγόταν ωραία και δυνατά και πήγαινε πιο γρήγορα από τον παρατηρητή.'Οπα παιδιά χαλαρώστε. Δεν την μπορώ καθόλου αυτή τη δήθεν ενόχληση όταν κάποιος πάει και καλά γρήγορα κτλ. Τον άνθρωπο τον ακολούθησα από έξοδο ΣΕΦ μέχρι και 1η είσοδο Ν. Σμύρνης στην Συγγρού. Όσοι ξέρουν τη διαδρομή ξέρουν ότι και να στρίψεις έχει και ευθεία να ανοίξεις και να ακουστεί το αμάξι. Αυτό είναι το όπως του αρμόζει συν 2-3 παντιλικάκια που έκανε. Ούτε διαγωνισμό drift έκανε ούτε είχε ανοίξει την οροφή να λούζονται τα μαλλάκια καμιάς bimbo.
Απλα αυτοκινητο με τετοιο ηχο,το πας οπως του αξιζει ακομα κ αν ριξεις ξερογκαζια μεσα σε κανα στενο
Άντε γειά σου, αυτό ακριβώς!
BMW FORUM