-
και οι τιμές της 316i με τον 1.6 τούρμπο
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Τα Pirelli έχουν ελάχιστο rim protection. Παλιότερα που είχα κοιτάξει, πολύ καλή προστασία είχαν τα Goodyear - Dunlop. Τα τελευταία στην έκδοση ΜΑΧΧ έχουν καλές κριτικές, αν και γενικώς, δεν τα εμπιστεύομαι...
(Nexus + Tapatalk)
Φοράω τα maxx GT αν ενδιαφέρεσαι για εντυπώσεις σε 225/40/18, αν και ίσως στο δικό σου αμάξι να μην ταιριάξουν το ίδιο καλά με το Α3 'μου'.
Έχεις γράψει κανά review στο ελαστικο-τοπικό; Σε μερικούς μήνες θα χρειαστώ κι εγώ λάστιχα
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Τα Pirelli έχουν ελάχιστο rim protection. Παλιότερα που είχα κοιτάξει, πολύ καλή προστασία είχαν τα Goodyear - Dunlop. Τα τελευταία στην έκδοση ΜΑΧΧ έχουν καλές κριτικές, αν και γενικώς, δεν τα εμπιστεύομαι...
(Nexus + Tapatalk)
Φοράω τα maxx GT αν ενδιαφέρεσαι για εντυπώσεις σε 225/40/18, αν και ίσως στο δικό σου αμάξι να μην ταιριάξουν το ίδιο καλά με το Α3 'μου'.
Έχεις γράψει κανά review στο ελαστικο-τοπικό; Σε μερικούς μήνες θα χρειαστώ κι εγώ λάστιχα
όχι, δεν έχω γράψει. Μπορούμε όμως να βρεθούμε για καφέ να στα πω.
ΥΓ: δε γράφω και σεντόνια εγώ...με ξέρεις...
-
BMW M3 CRT
Probably the ultimate M3
http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarr ... tures.html
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μεταπτυχιακό το κάνατε με τους υαλοκαθαριστήρες!
Έλα ντε
Παίδες... αυτά δεν είναι τα δικά μας που κάνανε παλιά 50 ευρω
http://www.automoto-eshop.gr/bosch-aerotiwin-a072s.html
Τώρα λεει σετ.... με 27 ευρω. Μάλλον θα τον επισκεφτω... χειμώνας έρχεται
Νομίζω αυτοί είναι, ναι. Για δοκίμασε.
To βαζω και εδω μιας και το bmwforum.gr εκλεισε....
Λοιπον σιγα σιγα ,πρεπει να αλλαχτούν τα ελαστικα στη 525i E60.** 225/55/16** (95W ) με 'νυχι' προστασιας.
Φοραει ακομα τα μαμα Dunlop SP Sport τα οποια για τη χρηση που τους γινετε ηταν μια χαρα.Δηλαδη καθε μερα στην Αθηνα και ΑΟ,αλλα και 1 με 2 ταξιδακια το μηνα,σε σχετικα ηρεμους ρυθμους ,μιας και εγω την οδηγαω σπανια πλεον...
Επισης θα ηθελα να σημειωσω οτι τα μπροστινα εχουν φθαρει περισσοτερο απο τα πισω,ενω ισως να χρειαζεται ενα λαστιχο με σχετικα σκληρα πλαινα( οχι σαν τα Potenza βεβαια!) ,μιας και η αναρτηση ειναι σχετικα μαλακη,ενω δε λειπει και η οδηγηση σε ασχημους δρομους.
Θα αρχισω να ψαχνω απο τους γνωστους που εχουν προταθει κατα καιρο.Ενας συναδελφος πετυχε παρα πολυ καλη τιμη για SC5 σε καποιον Φωκα.Τον εχετε ακουστα?
Καθε προταση ευπροσδεκτη!Τα POTENZA RE050A έχουν νύχι.
Προσωπικά είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ευχαριστημένος με τα Pirelli PZERO (rft) και επιτέλους ήρθαν και τα σωστά λάστιχα.
Το λάστιχο είναι Α ΠΙ ΣΤΕ ΥΤΟ!
θα παω από κει... και θα πω στην γυναίκα μου ότι μ εστειλες εσύ....
Μετά θα ργησω... κατάλαβες... και φταις εσυ...
-
-
Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τα εμπρός φωτιστικά.
Κατά τ' άλλα σταθερές αξίες...
-
Το θέλουμε το θέμα που άνοιξα στα 'μελλοντικά' ή όχι?
-
Είναι πολύ μικρό το παράθυρο ή πολύ μεγαλόσωμος ο οδηγός;;
Αλλά βλέπω την πόρτα πολύ ψηλή, μάλλον στο βωμό του σπορ χαμηλού παραθύρου το παρακάνανε... -
Πάντως το πίσω έχει μεγαλώσει αρκετά.
-
-
Η ατάκα στο τέλος είναι το ζουμί.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η ατάκα στο τέλος είναι το ζουμί.+1
-
-
-
ειναι πολλά τα αγόρια στο σπίτι!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ειναι πολλά τα αγόρια στο σπίτι!!! -
Ειχα και γω μια τετοια μοκετα οταν ημουν μικρος!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ειχα και γω μια τετοια μοκετα οταν ημουν μικρος!!O κογιοτε την εχει ακομα
-
Ζηλευεις;;; Ικεα
BMW FORUM