-
Η τρόικα απαίτησε αλλαγές και στο bmwforum.gr
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
ρωτησες τον μαστορά σου στο συνεργείο και αντέκρουσε?
για το επίπεδο των μπιζνες πλαν σου σε ρηχά νερά βλέπω τις απολαβές σου..
Δεν χρειαζεται να ρωτησω κανενα μαστορα... Το θεμα ειναι οτι την κανεις ακομα γαργαρα, για την λιπαντικη ιδιοτητα της βενζινης, και πηδας θεματα σαν καγκουρω, αλλα η ουσια ειναι αυτη που μενει...
Οσο για τα δικα μου business plan και απολαβες...ξερουν καλυτερα οι εργοδοτες μου. Οταν εξαλλου πρωτομπηκα στην αγορα εργασιας, δεν ειχες ακομα τελειωσει σχολειο, οποτε, τα παρακατω σχολια, ουτε ως χιουμορ δεν περνανε...
το οτι όταν άρχισες να δουλεύεις όταν ακόμα δεν είχα τελειώσει το σχολείο ( λογικά πιο επιτυχημένα από εσένα ) το μόνο που δείχνει είναι οτι είσαι μεγαλύτερος ηλικιακά από εμένα ...
το οτι είσαι ο μόνος χρήστης - εν ενεργεία στο φόρουμ - που αυτοπενεύεται σε τέτοιο βαθμό για τις οδηγηκές του ικανότητες και τα μπιζνες πλαν του κάτι πρέπει να σου λέει...
ενώ την ίδια στιγμή είσαι από τους εμγαλύτερους κλάψες του φόρουμ... -
Και νομίζεις μας ενδιαφέρει να μαθαίνουμε τι γνώμη έχεις για κάποιον άλλον;;;
Είτε στο θέμα της BMW είτε οπουδήποτε αλλού....
Και μην το παίρνεις προσωπικά, η παρατήτηση ισχύει γενικότερα....
[mod] -
Σορυ ονυξ αλλά έπρεπε να απαντήσω στον πιλότο...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Σορυ ονυξ αλλά έπρεπε να απαντήσω στον πιλότο...Eτσι ακριβως...Επειδη ειναι ενα απροσωπο Forum, μπαινετε μεσα διαφοροι πιτσιρικαδες, μιλατε για 'χαμπαριασματα', καταλαβαινετε τα μισα απ' οτι γραφει αλλος χρηστης, και οταν παιρνετε τις απαντησεις που σας αξιζουν, το γυρνατε μετα
στην τρελιτσα...Ουτε αυτοπαινευομαι ουτε τιποτε, το ξερουν πολυ καλα αυτο ολοι οι χρηστες που με εχουν γνωρισει απο κοντα, αλλα προφανως οταν καποιος ξεκιναει την επιθετικη ειρωνια μαζι με τρολλαρισμα ρουτινας και δεν εχει ουσιαστικη επιχειρηματολογια, ο αλλος χρηστης αυτοματως 'αυτοπαινευεται' και 'κλαιγεται'... -
Σορυ ονυξ αλλά έπρεπε να απαντήσω στον πιλότο...
Eτσι ακριβως...Επειδη ειναι ενα απροσωπο Forum, μπαινετε μεσα διαφοροι πιτσιρικαδες, μιλατε για 'χαμπαριασματα', καταλαβαινετε τα μισα απ' οτι γραφει αλλος χρηστης, και οταν παιρνετε τις απαντησεις που σας αξιζουν, το γυρνατε μετα
στην τρελιτσα...Ουτε αυτοπαινευομαι ουτε τιποτε, το ξερουν πολυ καλα αυτο ολοι οι χρηστες που με εχουν γνωρισει απο κοντα, αλλα προφανως οταν καποιος ξεκιναει την επιθετικη ειρωνια μαζι με τρολλαρισμα ρουτινας και δεν εχει ουσιαστικη επιχειρηματολογια, ο αλλος χρηστης αυτοματως 'αυτοπαινευεται' και 'κλαιγεται'...κίκιζα είσαι για λύπηση ... τίποτα άλλο ...
κάνε ένα πολ βρε ... να δεις τι πιστεύουν οι χρήστες...
Αφαιρέθηκαν προκλητικές ή προσβλητικές και ανορθόγραφες εκφράσεις. [mod]
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Κλεινει το bmwforum.gr
Και χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο...
Εκτος αν υπαρχει κατι αλλο που δε γνωριζουμε.
Νομίζω ότι κάποιοι είτε απλά δεν ξέρουν να αντιμετωπίσουν καταστάσεις κι ανθρώπους είτε δεν έχουν άλλο χρόνο κι όρεξη να ασχοληθούν και με τη πρόφαση ότι φταίνε οι άλλοι, το πάνε στα άκρα και 'το κλείνουν'.
Και δεν αναφέρομαι στους χρήστες αλλά στους διαχειριστές.
Βεβαίως αυτή είναι απλά η ταπεινή μου άποψη.
ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ....είσαι τελείως off Νίκο....υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζεις (όπως και οι περισσότεροι). Και δεν κλείνει...αλλάζει μορφή...γίνεται όπως θα έπρεπε να είναι από την αρχή.
Μισό λεπτάκι Φάνη. Αυτή δεν είναι δική μου άποψη, είναι η άποψη των περισσότερων με τους οποίους έχω μιλήσει. Ξέρεις ότι κρατώ επαφές με κόσμο μέσα από το φόρουμ.
Επίσης γνωρίζεις ότι σε εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο και τις απόψεις σου, αλλά προσπάθησε να δεις τα πράγματα πιο αντικειμενικά.
Διάβασε την ανακοίνωση, μίλησε με κόσμο (εκτός στενού κύκλου, καταλαβαίνεις τι εννοώ) και μετά θα δεις ότι όντως κάπως έτσι είναι τα πράγματα ή τελοσπάντων αυτό βγαίνει προς τα έξω.
Επίσης, το 'αλλάζει μορφή....γίνεται όπως θα έπρεπε να είναι από την αρχή' τι σημαίνει? Το φόρουμ όπως γνωρίζεις είναι ένας ιστότοπος ανταλλαγής απόψεων μέσα από θεματικές ενότητες. Αυτό που πάει να γίνει τώρα είναι ένα blog σχολιασμού άρθρων σε νέα της BMW. Άρα πως κάτι που εξ'αρχής είχε ονομαστεί 'forum' ήταν σωστό να είχε γίνει 'blog'?
Δες το λίγο αντικειμενικά, αυτό ζητώ.
-
@redmonster
Kαλα ενταξει, οτι νομιζεις, πολυ ασχοληθηκα...Εσυ μπαινεις εδω μεσα στο forum καθε τρεις και λιγο για να τρολλαρεις, να ειρωνευτεις κοροιδεψεις, και να προβαλλεις ανωριμους εξυπνακισμους...
Για ολα αυτα υπαρχει συγεκριμενο τοπικο στον αντιλογο 'καφετερια Pub σουβλατζιδικο', να πας εκει να βγαλεις ολες τις ικανοτητες και γνωσεις σου.
Κατα τα αλλα το ποιος ειναι στην συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων on topic και με συζητηση που να σχετιζεται αμεσα με το εκαστοτε τοπικο, και ποιος τρολλαρει και μπαινοβγαινει σε διαφορα τοπικα κανοντας χαβαλε, ειναι πασιφανες. -
Ε ναι, η αλήθεια να λέγεται.
-
Ουτε αυτοπαινευομαι ουτε τιποτε, το ξερουν πολυ καλα αυτο ολοι οι χρηστες που με εχουν γνωρισει απο κονταΜπα...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ουτε αυτοπαινευομαι ουτε τιποτε, το ξερουν πολυ καλα αυτο ολοι οι χρηστες που με εχουν γνωρισει απο κοντα
Μπα...
Έλα ντε αναρωτιέμαι πώς εφττσε τέτοιο συμπέρασμα
Κάτι πμ που κυκλοφορούν άλλα περιγράφουν
-
Ουτε αυτοπαινευομαι ουτε τιποτε, το ξερουν πολυ καλα αυτο ολοι οι χρηστες που με εχουν γνωρισει απο κοντα
Μπα...
Mπου...
-
Μπα...
Mπου...
Ε αφού δεν ισχύει! Τι να κάνουμε, με το ζόρι;
-
Μπα...
Mπου...
E, δεν ισχυει για εσενα, και ομοιους τρολλακηδες και flame baiters του forum...
-
Για να καταλάβω...προσπαθείς να πείσεις τους συνομιλητές σου ότι είσαι τελικά χεράς αντίθετα με τις μαρτυρίες συμφορουμιτών? un-FUCKIN-believable
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Για να καταλάβω...προσπαθείς να πείσεις τους συνομιλητές σου ότι είσαι τελικά χεράς αντίθετα με τις μαρτυρίες συμφορουμιτών? un-FUCKIN-believableπάντως στους παροξυσμούς του στα πμ που μού εστελνε, πεντακάθαρα το 'υπονοούσε'
-
Μπα...
Mπου...
E, δεν ισχυει για εσενα, και ομοιους τρολλακηδες και flame baiters του forum...
Βρε καλέ μου άνθρωπε, όταν ΞΕΡΕΙΣ οτι μερικοί από αυτους που σε έχουν γνωρίσει σε θεωρούν (δικαίως ή αδίκως - δεν το εξετάζουμε εδώ) Οι προσωπικοί ή άσεμνοι χαρακτηρισμοί απαγορεύονται[mod], δεν είναι *κάπως *να γράφεις κάτι σαν το παραπάνω; Δεν μπορείς ΜΙΑ φορά να γράψεις κάτι με μετριοπάθεια χωρίς υφάκι 1000 καρδιναλίων;
Μαι 0.02...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Για να καταλάβω...προσπαθείς να πείσεις τους συνομιλητές σου ότι είσαι τελικά χεράς αντίθετα με τις μαρτυρίες συμφορουμιτών? un-FUCKIN-believableEpic! Ο ορισμος του χαλασμενου τηλεφωνου...
-
Βρε καλέ μου άνθρωπε, όταν ΞΕΡΕΙΣ οτι μερικοί από αυτους που σε έχουν γνωρίσει σε θεωρούν (δικαίως ή αδίκως - δεν το εξετάζουμε εδώ) [Edit], δεν είναι *κάπως *να γράφεις κάτι σαν το παραπάνω; Δεν μπορείς ΜΙΑ φορά να γράψεις κάτι με μετριοπάθεια χωρίς υφάκι 1000 καρδιναλίων;
Μαι 0.02...
Ενταξει, βγηκες και εσυ απο την ναφθαλινη ξαφνικα, να μας την πεις... Δεν θα σου το χαλασω, αφου πλεον εισαι guest star στο forum, και βγαινεις πολυ σπανια να μας 'τιμησεις'...
Συνεχισε το τρολλαρισμα... -
Βρε καλέ μου άνθρωπε, όταν ΞΕΡΕΙΣ οτι μερικοί από αυτους που σε έχουν γνωρίσει σε θεωρούν (δικαίως ή αδίκως - δεν το εξετάζουμε εδώ) [Edit], δεν είναι *κάπως *να γράφεις κάτι σαν το παραπάνω; Δεν μπορείς ΜΙΑ φορά να γράψεις κάτι με μετριοπάθεια χωρίς υφάκι 1000 καρδιναλίων;
Μαι 0.02...
Ενταξει, βγηκες και εσυ απο την ναφθαλινη ξαφνικα, να μας την πεις... Δεν θα σου το χαλασω, αφου πλεον εισαι guest star στο forum, και βγαινεις πολυ σπανια να μας 'τιμησεις'...
Συνεχισε το τρολλαρισμα...Ξέρεις, μερικών ανθρώπων η καθημερινότητα δεν περιορίζεται σε σερφάρισμα, διάβασμα φυλλάδων και φραπόγαλα. Μέχρι λοιπόν να μου βρεις έναν καλύτερο τρόπο να πληρώνω τους λογαριασμούς μου θα μου επιτρέψεις να καθορίζω ΕΓΩ τον χρόνο που θα περνάω εδώ μέσα.
Και στην τελική, από που και ως που θα ζητήσω άδεια από τον κάθε αργόσχολο για να ποστάρω κάτι στο φόρουμ; Μήπως το έχουμε χάσει τελείως; Οι προσωπικές επιθέσεις απαγορεύονται [mod]
BMW FORUM