-
-
-
Παίδες,εχθές είδα από κοντά (σε βιτρίνα αντιπροσωπείας) τη νέα Μ3 Ε92 με τις βασικές ανθρακί 18άρες...
To αυτοκίνητο από κοντά είναι απίστευτο....καμμία σχέση με 335,τούτο είναι άλλο πράγμα,άγριο!!
Οι φωτογραφίες την αδικούν,κατά τη γνώμη μου,ενώ χρειάζεται ανοιχτά χρώματα για να αναδεικνύονται σχεδιαστικές λεπτομέρειες του αμαξώματος!
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο,τελικά,πιστή στο σχεδιαστικό πνεύμα των Μ3 (αλώνι και σαλόνι ), και παρ'ότι η Ε92 δεν ανήκει στις αγαπημένες μου BMW σχεδιαστικά,την Μ3 θα την βάλω μακράν....σε ανοιχτό χρώμα πάντα!!
-
Σε Λευκό η νέα Μ3 είναι κούκλα...είδα μια στον Σπανό πριν καμμια 10αρια μέρες. Απίστευτο αυτοκίνητο...πανέμορφη και όσο άγρια πρέπει.
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Παίδες,εχθές είδα από κοντά (σε βιτρίνα αντιπροσωπείας) τη νέα Μ3 Ε92 με τις βασικές ανθρακί 18άρες...To αυτοκίνητο από κοντά είναι απίστευτο....καμμία σχέση με 335,τούτο είναι άλλο πράγμα,άγριο!!
Οι φωτογραφίες την αδικούν,κατά τη γνώμη μου,ενώ χρειάζεται ανοιχτά χρώματα για να αναδεικνύονται σχεδιαστικές λεπτομέρειες του αμαξώματος!
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο,τελικά,πιστή στο σχεδιαστικό πνεύμα των Μ3 (αλώνι και σαλόνι ), και παρ'ότι η Ε92 δεν ανήκει στις αγαπημένες μου BMW σχεδιαστικά,την Μ3 θα την βάλω μακράν....σε ανοιχτό χρώμα πάντα!!
Aπό ανοιχτά χρώματα, Silverstone II !
Από σκούρα, Jerez Black (μπλεδίζει υπέροχα). Αλλά εκεί θέλεις είτε τις 19άρες (όπερ άτοπον) είτε aftermarket ζάντες, για να είναι και 18άρες και ανοιχτόχρωμες! -
Πάντως ενώ παλιότερα τα σέρβις ήταν καθε 35,000 όπως μου είχαν πει, εγώ έχω πάει 3 φορές σε δύο χρόνια. Και το κόστος δεν είναι χαμηλό, τρακοσάρες κάθε φορά.
-
@erou: Σε 2 χρόνια 3 φορές....για ποιο λόγο? Πάντως εάν έκανες service και όχι απλά έλεγχο, €300 δεν είναι πολλά.
-
Την πρώτη φορά ελέγχους και λάδια-φίλτρα, optional. Μετά πάλι λάδια φίλτρα και τακάκια πρόσφατα. Τα λάδια τα άλλαξα μία φορά επιπλέον, δική μου επιλογή. Αλλά τα υπόλοιπα είναι αρκετά. Συν κάτι ψιλά που βγαίνουν πάντα στη μέση και ανεβάζουν το λογαριασμό...
-
Ο χρήστης erou έγραψε:
Πάντως ενώ παλιότερα τα σέρβις ήταν καθε 35,000 όπως μου είχαν πει, εγώ έχω πάει 3 φορές σε δύο χρόνια. Και το κόστος δεν είναι χαμηλό, τρακοσάρες κάθε φορά.Σε τι μοντέλο BMW?
-
Λάδια και φίλτρο λαδιού είναι από €60-140, ανάλογα με το πόσα λίτρα λάδι βάζεις και εάν το αγοράζεις από την αντιπροσωπεία ή από κατάστημα λιπαντικών. Τακάκια είναι στα €90 περίπου.
€300 για λάδια, φίλτρα, τακάκια και έλεγχο είναι λογικό ποσό. €300 για λάδια μόνο είναι υπερβολικό ποσό!! Λάδια και έλεγχο πλήρωσα στο ΜΙΝΙ €67 (δικά μου λάδια).
-
Όχι, λάδια από την αντιπροσωπεία.
Για τη σειρά 3 μου το είχαν πει σαν προσον της BMW ότι ξενοιάζεις από τα σερβις, ειναι πολυ αραια και οχι ιδιαιτερα ακριβα.
-
Θεωρητικά είναι αρκετά αραιά. Προσωπικά στην 120i μου γράφει λάδια στα 25000κμ, σέρβις στα 35000, μπροστινά τακάκια στα 40000κμ και πίσω τακάκια στα 70000κμ.
Αν συνεχίζει αυτό και δεν αλλάξει...θα είναι το πιο φθηνό σε συντήρηση αυτοκίνητο που είχα ever!
-
Γιατί όχι;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Γιατί όχι;Γιατί (θεωρητικά) ανάλογα με τη χρήση μεταβάλλεται. Αν το σκίζεις δηλαδή...και φρενάρεις απότομα κλπ κλπ...θα αλλάξει η ένδειξη
-
Nαι, εντάξει, μπορεί τα 25,000 χλμ να γίνουν 21,000 χλμ ανάλογα τη χρήση.
Πάντως, αρκετές φορές, δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. -
Hartge H50 V10 Coupe.
-
-
Ωραίες ζάντες! (της Hartge)
... πώς λέμε 'ωραία φέτα!' -
E92 plastic Fenders http://www.youtube.com/watch?v=iu6QcAfZB58
-
Είναι σε όλα τα καινούρια μοντέλα BMW αυτό (από το 2004 και μετά βασικά). Όλο το αμάξωμα γύρω-γύρω δε παθαίνει ζημιά σε μια σύγκρουση έως 5κμ/ω.
BMW FORUM