-
εχει κανεις καποιο καταλογο με τιμες απο τα extra σε bmw 320i coupe. απο ελλαδα βεβαιως βεβαιως. ευχαριστω.
-
Έχω τον κατάλογο με τα έξτρα....αλλά είναι 12 σελίδες οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να τον περάσω εδώ! Πες μου για ποια θές να σου πώ.
-
με e-mail γινεται; pm;
-
ευχαριστω για την απαντηση
-
Όλο τον κατάλογο δύσκολο, γιατί δεν έχω σκάνερ και τον έχω τυπωμένο! Θα δώ εάν μπορέσω να τον σκανάρω στην δουλειά αύριο. Αλλιως, ρώτα με αν θές για μερικά έξτρα.
-
θα τα γραψω και θα στειλω. παντως αν σκαναρεις θα εισαι θεος. θα με γλυτωσεις απο επισκεψη στην αντιπ.
-
Στην αντιπροσωπεία να πάς για να το δείς και να το κάνεις βόλτα!
Θα προσπαθήσω αύριο, εάν με αφήσουν στο σκάνερ του Δ/ντη και θα στο στείλω με email.
-
ευχαριστω πολυ. παντως στην αντιπροσωπεια ειναι λιγο καρδιναλιοι. πηγα στον τρικαλιωτη και μας κοιταγαν με το φιλο μου με μισο ματι οταν ρωτουσαμε για εξτρα. σαν να ελεγαν οπα ρε μαγκα θες και εξτρα. παρτο ετσι και πολυ σου ειναι. αλλη φορα πρεπει να παω με εκκαθαριστικο εφοριας δηλαδη; anyway χαβαλε ειχε. παντως για να μη τους κραζω αδικα η κοπελα που δουλευε εκει (μετα απο παρακαλια) μας αφησε να παμε βολτα με την 325. μικρη βεβαια και αυτη εννοειται μαζι μας. αλλα μαλλον μας πηρε για χαβαλεδες που περναμε τον καιρο μας. την αλλη φορα θα παω με τον πατερα για να ειναι σιγουροι οτι καποιος θα πληρωσει.
-
ευχαριστω πολυ. παντως στην αντιπροσωπεια ειναι λιγο καρδιναλιοι. πηγα στον τρικαλιωτη και μας κοιταγαν με το φιλο μου με μισο ματι οταν ρωτουσαμε για εξτρα. σαν να ελεγαν οπα ρε μαγκα θες και εξτρα. παρτο ετσι και πολυ σου ειναι. αλλη φορα πρεπει να παω με εκκαθαριστικο εφοριας δηλαδη; anyway χαβαλε ειχε. παντως για να μη τους κραζω αδικα η κοπελα που δουλευε εκει (μετα απο παρακαλια) μας αφησε να παμε βολτα με την 325. μικρη βεβαια και αυτη εννοειται μαζι μας. αλλα μαλλον μας πηρε για χαβαλεδες που περναμε τον καιρο μας. την αλλη φορα θα παω με τον πατερα για να ειναι σιγουροι οτι καποιος θα πληρωσει.
-
Για πήγαινε και στον Αδαμίδη μια βόλτα μήπως έχεις καλύτερη αντιμετώπιση. Εδώ πάντως στον αντιπρόσωπο έχω άψογη εξυπηρέτηση (ΟΚ τους ξέρω) αλλά και όποιος έρθει η εξυπηρέτηση είναι πολύ καλη.
Ανέμενε email αύριο Νίκο.
-
ρε πρ-οπελακηδες!
ειδα μια 320 κουπε καινουρια σημερις, ειχε κατι ζαντες 'δε θα πω την αποψη μου'
ειναι σαν τεραστια καπακια και εχουν 5 ακτινες που βλεπεις το εσωτερικο του τροχου...δε ξερω πως να το περιγραψω αλλιως!
αυτες ειναι εξτρα? εχουν δει τα ματακια μου αλλα αυτο σημερα ηταν απιστευτο!
-
πρεπει να ειδες καποιες 19αρες?
-
To μυαλο μου στις Type IV απο AC Schitzer.
-
Kαι ψαχνοντας για τις ζαντες επεσα πανω σε αυτο:
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ρε πρ-οπελακηδες!ειδα μια 320 κουπε καινουρια σημερις, ειχε κατι ζαντες 'δε θα πω την αποψη μου'
ειναι σαν τεραστια καπακια και εχουν 5 ακτινες που βλεπεις το εσωτερικο του τροχου...δε ξερω πως να το περιγραψω αλλιως!
Αυτές?
-
Μια ερωτηση...στην Z4 3.0si υπαρχει επιλογη για μπλοκε(ισως της Μ) ή θα πρεπει να καταφυγει καποιος σε after-market λυση?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Μια ερωτηση...στην Z4 3.0si υπαρχει επιλογη για μπλοκε(ισως της Μ) ή θα πρεπει να καταφυγει καποιος σε after-market λυση?Αfter market.
-
thanx
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ρε πρ-οπελακηδες!ειδα μια 320 κουπε καινουρια σημερις, ειχε κατι ζαντες 'δε θα πω την αποψη μου'
Eμενα γιατι μου πηγε το μυαλο σε αυτες απο την περιγραφη?
Αλλα της Z4 δεν ειναι αυτες?
[/img] -
Ναι της Ζ4. Είναι παλιές και πλέον δεν υπάρχουν σαν έξτρα...ειδικά στην 3άρα Coupe.
BMW FORUM