-
Ποια στροφη και ποιες αναπηδησεις....
το τιμονι δε βλεπεται πως το κραταει? Οτι νανε τον κανει το αμαξι...τελοσπαντων...
-
Μου θυμίζει μια σκηνή από screwdrivers που λέει ο τυπάς 'Δεν έστριψα ποτέ!' και φεύγει ίσα για το γκρεμό.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Ποια στροφη και ποιες αναπηδησεις....το τιμονι δε βλεπεται πως το κραταει? Οτι νανε τον κανει το αμαξι...τελοσπαντων...
Τιμόνι (εντελώς αλλού τα χέρια) και η στάση του σώματος.
Ό,τι να'ναι.
An accident waiting to happen που λένε και στο χωριό μου...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Understeer: it's a bitch...Αναμενομενο σχεδον το αποτελεσμα, φαινοταν απο την αρχη. 'Άνιωθες' ( copyright by qsis ) καταστασεις...
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Ποια στροφη και ποιες αναπηδησεις....το τιμονι δε βλεπεται πως το κραταει? Οτι νανε τον κανει το αμαξι...τελοσπαντων...
Νόμισε ότι οδηγάει ποδήλατο μάλλον... Ή ότι παίζει στο PS3.
-
ΞΕχασε να στριψει.Μπορει παλι να νομιζε οτι εχει και αλλη 'ζωη'
-
μονο σε μένα φαινεται δλδ ότι η μουρη πήδηξε;
-
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
μονο σε μένα φαινεται δλδ ότι η μουρη πήδηξε;Όχι. Τα fails βέβαια ήταν πολλαπλά...
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΞΕχασε να στριψει.Μπορει παλι να νομιζε οτι εχει και αλλη 'ζωη'reset to track
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
μονο σε μένα φαινεται δλδ ότι η μουρη πήδηξε;
Όχι.
ευτυχώς...
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΞΕχασε να στριψει.Μπορει παλι να νομιζε οτι εχει και αλλη 'ζωη'Ξεχασε πολλα πραγματα μαζι, αλλα αυτη η...ελλειψη φαινοταν σταδιακα απο πριν...
Δεν φρεναρε εκει που επρεπε, δεν 'ζυγιστηκε', δεν κατεβασε ταχυτητα, οχι μονο -και κυριως- πριν την στροφη που 'αγορασε', αλλα γενικοτερα και πιο πριν...Εκανε τις στροφες...ευθειες, -μεχρι την τελικη ευθεια - χωρις ομως να νιωθει επι της ουσιας τιποτε απολυτως, ως προς, το πως φορτιζονται αξονες και αναρτησεις. Με λιγα λογια, δεν 'επικοινωνουσε' με το αυτοκινητο...Τουλαχιστον δεν χτυπησε ο ιδιος και κυριως δεν χτυπησε καποιον αλλο... -
Καθε ομοιότητα με εμένα, σταματάει στο 46άρι κουπε και στο χρώμα...
-
Μπορεί αναπηδήσεις, μπορεί η δεξιές ρόδες να ήταν εκτός ασφάλτου (έδειξε ότι το πατάει το κερμπ ο νεαρός) αλλά η θέση οδήγησης ήταν τέτοια που απορώ πώς οδηγούσε χωρίς να κάθεται.... Μετά τα παραπάνω προσθέστε ότι μπορεί και να άφησε γκάζι και να πάτησε φρένο στην είσοδο της στροφής η συνταγή της υποστροφής...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
ΞΕχασε να στριψει.Μπορει παλι να νομιζε οτι εχει και αλλη 'ζωη'
Ξεχασε πολλα πραγματα μαζι, αλλα αυτη η...ελλειψη φαινοταν σταδιακα απο πριν...
Δεν φρεναρε εκει που επρεπε, δεν 'ζυγιστηκε', δεν κατεβασε ταχυτητα, οχι μονο -και κυριως- πριν την στροφη που 'αγορασε', αλλα γενικοτερα και πιο πριν...Εκανε τις στροφες...ευθειες, -μεχρι την τελικη ευθεια - χωρις ομως να νιωθει επι της ουσιας τιποτε απολυτως, ως προς, το πως φορτιζονται αξονες και αναρτησεις. Με λιγα λογια, δεν 'επικοινωνουσε' με το αυτοκινητο...Τουλαχιστον δεν χτυπησε ο ιδιος και κυριως δεν χτυπησε καποιον αλλο...Ανηφορα, μικρη ορατοτητα και μετα στροφη. Τ αλλα ολα περιττα.
-
Δεν είναι ακριβώς έτσι, γιατί όποιος έφτανε σε ανηφόρα με μικρή ορατότητα και μετά στροφή, θα έπρεπε αναπόφευκτα να τρακάρει.
-
Απλά τα πράγματα παίδες.
Η στροφή ήταν τυφλή κι ο μικρός την έγραψε στα @@ του.
-
Κάτι μου λέει ότι σε 5-6 posts θα έχουμε γιουτουμπική εκτίμηση τηλεμετρίας.
Έχω περιέργεια να μάθω πόση πίεση ασκούσε στο φρένο λίγο πριν την έβγα.
-
Eδω και μερες επαψε να δουλευει το σταρτ/στοπ
Ξερω οτι υπο ορισμενες συνθηκες δε σβηνει το αυτοκινητο,αλλα το σσ γενικα δε λειτουργει οπως φαινεται..Παμε αντιπροσωπεια και βλεπουμε
BMW FORUM