-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
260...στη κορινθου-τριπολεως...και αλλαξες καυσιμο...Κανονικα πρεπει να σου παρουν το διπλωμα μια και καλη...
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Έχεις δίκιο,
Και μάλιστα δεν θα είναι δύσκολο να με εντοπίσουν καθώς είμαι ο μόνος που κινούμαι πάνω από τα όρια ταχύτητας.
Επίσης περνάω αέρα όλα τα δυνατα Μ3 και Μ5 γιατί όλοι αυτοί πηγαίνουν το πολύ με 140 για να μην τους πάρουν το διπλωμα
-
Εγω κερναω τσαγακι με μελι σε κατι Αουντι με το F360 Modena, Infinity εσυ το ξεκαπνιζεις καθολου το Μ3 σου??
-
Εμένα το Punto ρετάρει λίγο στα 320 με 4η;
Τι μπορεί να έχει;Πέρα από την πλάκα δε μου φαίνεται άσχημη ιδέα το γλιτώνεις λεφτά ειδικά σε τέτοια αυτοκίνητα που η διαφορά είναι μεγάλη αλλά θα περιμένω να κάνουν οι υπόλοιποι το beta testing.
Σε RX8 θα ήθελα να το δω. -
Ο χρήστης Need4Speed έγραψε:
Δεν ξέρω αν υπάρχει αξιοπιστία, αλλά αφού το βάρος δεν είναι τραγικό δεν το βρίσκω παράλογο να γίνει μετατροπή έστω και σε Μ3. Το ότι είναι ακριβό αυτοκίνητο δε σημαίνει πως πρέπει να πληρώνεις 1.70€ το λίτρο, μπορεί να υπάρχει άνεση αλλά είναι γελοίο. Εξάλλου αν δεν κάνω λάθος μπορείς να το γυρνάς οποιδήποτε στιγμή θες στη βενζίνη, κυρίως για επιδόσεις.
Η αλλαγή από υγραέριο σε βενζίνη γίνεται άμεσα με το πάτημα ενός κουμπιού ακόμα και όταν κινείσαι με την τελική ταχύτητα του αυτοκίνητου.
Η αλλαγή από βενζίνη σε υγραέριο θέλει περίπου 50 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει, καθώς οι αισθητηρες του υγραερίου πρέπει πρώτα να διαγνώσουν επαρκή πίεση στα μπεκ για αδιάκοπη παροχή υγρού καυσίμου. Και η αλλαγή αυτή μπορεί να γίνει ασχέτως ταχύτητας.Προσωπικα το πιο ακραίο που εχω κάνει είναι να αλλάξω καύσιμο με ταχύτητα 260 χλμ/ώρα στην κορίνθου-τριπόλεως και δεν κατάλαβα κιχ.
Μπράβο, εξαιρετική ιδέα να αλλάζεις καύσιμο ενώ είσαι τάπα.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εμένα το Punto ρετάρει λίγο στα 320 με 4η;
Τι μπορεί να έχει;Πέρα από την πλάκα δε μου φαίνεται άσχημη ιδέα το γλιτώνεις λεφτά ειδικά σε τέτοια αυτοκίνητα που η διαφορά είναι μεγάλη αλλά θα περιμένω να κάνουν οι υπόλοιποι το beta testing.
Σε RX8 θα ήθελα να το δω.Μηπως βαζεις μαπα βενζινη?
-
ΕΚΟ economy.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
ΕΚΟ economy.Αυτο σε εφαγε Shel V-power 97αρα βαλε και θα με θυμηθεις. Οταν βαζω 100ρα μου αναβει τσεκ εντζιν
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το οποίο πως είναι εφικτό??
Είχα διαβάσει πως μετά τα 120-130 γυρνάει μόνο του σε βενζίνη, εκτός αν λάθος κατάλαβα. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Το οποίο πως είναι εφικτό??
Είχα διαβάσει πως μετά τα 120-130 γυρνάει μόνο του σε βενζίνη, εκτός αν λάθος κατάλαβα.Με το Ικομ τζι τι πι κει ολα αλλαζουν και στα 200χλμ
-
-
Σκέφτομαι από οκτώβρη να πάω μια βόλτα nurburgring. http://www.bmw-motorsport.com/de/formel ... ience.html Έχει ασχοληθεί κανείς με το θέμα ; Φαντάζει εμπειρία ζωής !
-
Ο χρήστης audikon έγραψε:
Σκέφτομαι από οκτώβρη να πάω μια βόλτα nurburgring. http://www.bmw-motorsport.com/de/formel ... ience.html Έχει ασχοληθεί κανείς με το θέμα ; Φαντάζει εμπειρία ζωής !Είναι πολυ καλη φάση αλλα λίγο ακριβο. Το professional στο formula BMW αξίζει, αλλα το κόστος είναι 3.000 ευρω. Με ξενοδοχεία, αεροπορικά φαγητά θα σου παει ένα 4αρι το πακέτο.
Το intensive είναι 1.500 νομίζω, αλλα δεν αξίζει. Αν πας, να πας για το professional.
Πάντως, for the record με 4Κ οδηγείς μονοθέσιο f1 στο silverstone.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
να το κανεις τι;
να το πας στο 5% των δυνατοτητων του και να δωσεις 2 γκαζιες στην ευθεια;
υπαρχουν πολυ πιο χρησιμα/χρηστικα σχολεια -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
να το κανεις τι;
να το πας στο 5% των δυνατοτητων του και να δωσεις 2 γκαζιες στην ευθεια;
υπαρχουν πολυ πιο χρησιμα/χρηστικα σχολειαΚαλα δε δίνεις μονο δυο γκαζιές...είπαμε.
Σου παρέχουν ένα σύνολο εκπαίδευσης και η βόλτα με το μονοθέσιο είναι 15 γύροι.
Δες εδω: http://www.racing-school.co.uk/driving/formula1.asp
Οδηγείς, Gallardo, F360, Formula Renault, Formula 3 και μετα μπαίνεις στη F1.
Δε νομίζω 15 γύροι με ένα μονοθέσιο F1 να σε χαλαγαν πάντως και στο 1% να το πηγαινες
Παρόμοιο experience είχα κάνει και τα σπάει. Αν έχεις να τα δώσεις, αξίζει!
-
προσωπικα θα με χαλαγαν, γιατι δεν θα μαθαινα κατι
οκ θα εντυπωσιαζομουν απο φρενα και επιταχυνση και τελος. Τα αλλα αυτοκινητα που λες θα ειναι πολυ πιο διασκεδαστικα. -
Παντως, ωραια, μεταξυ αλλων και ρομαντικα πραγματα, προσφερει και η συγκεκριμενη εταιρια:
http://www.rsrnurburg.com/sightseeing-t ... stles-tour
Mεγαλη γκαμα αυτοκινητων, oπως επισης προετοιμασμενες για χρηση πιστας, αλλα και καθαροαιμες αγωνιστικες
Bmw (M3 e92, M3 e46), και ποικιλια πακετων, για οδηγηση ειτε στο Νurburgring, ειτε σε διαδρομες γυρω απο αυτο... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
προσωπικα θα με χαλαγαν, γιατι δεν θα μαθαινα κατι
οκ θα εντυπωσιαζομουν απο φρενα και επιταχυνση και τελος. Τα αλλα αυτοκινητα που λες θα ειναι πολυ πιο διασκεδαστικα.Μη το λες ότι δε θα μαθαίνεις κάτι. Καταρχάς υπάρχει καθηγητής μαζι σου που σε κοουτσαρει απο την αρχη μέχρι το τέλος. Στην αρχη γίνεται ένα briefing που σου μαθαίνουν κάποια βασικά πράγματα και μετα οσο προχωράτε. Σου λένε τι κάνεις σωστά και τι λάθος. Μέχρι και τηλεμετρια σου δείχνουν.
Το δε μονοθέσιο F1 θα πρέπει να είναι τρομερή εμπειρία...δεν το κάνουν και όλοι
Η συνολική εμπειρία απλα τα σπάει. Τώρα αν πιστεύεις ότι δε θα βρεις διασκεδαστικό το F1...πες τους ότι δε το θες
Αυτα, επειδη ο φίλος θέλει να οδηγήσει Formula BMW.
Για πολιτικά αυτοκίνητα, η BMW έχει κάτι γαμάτα προγράμματα με Μ3 μέχρι και στο nurburgring.
-
Έχω μια bmw 320 coupe 2009 και παρατηρώ το εξής..
Κατά το παρκάρισμα όπου στρέφω το τιμόνι δεξιά ή αριστερά ανάλογα, 1,5 και 2 στροφές , ακούω ένα τρίξιμο μέσα στη καμπίνα από το τιμόνι. Aργοτερα θα επανελθω και στο θεμα 'bmw formula' . -
Μάλλον κολώνα τιμονιού. Πήγαινε το γρήγορα στη BMW μη τα παίξει εντελώς και σου κλειδώσει.
-
Που έχουν παει οι τιμές στα Ε92 Μ3?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2130429/
Με 48.000κμ, 37.800€ ...και πιστεύω ότι με 34-35.000 του το πήρες!
Γμτ
BMW FORUM