-
Νομιζω οτι υπαρχει θεμα για το υγραεριο. Μπορειτε να συνεχισετε εκει.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Νομιζω οτι υπαρχει θεμα για το υγραεριο. Μπορειτε να συνεχισετε εκει.Όχι δεν μπορούν. Ο φίλος Need4Speed προσπαθεί να μεγαλώσει το target group
-
Ε ας μπει και στο φερραρι φορουμ ακα ριαλζευς και να ξεκινησει κι εκει να λεει τα καλα της υγραεριοκινησης. Αλλωστε, γιατι να παρεις μια ενζο και να καταξοδευεσαι με βενζινες??
-
+1 μπορεί να γίνουν και αξιόπιστες επιτέλους και να μην παίρνουν φωτιά κάθε τρεις και λίγο.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ε ας μπει και στο φερραρι φορουμ ακα ριαλζευς και να ξεκινησει κι εκει να λεει τα καλα της υγραεριοκινησης. Αλλωστε, γιατι να παρεις μια ενζο και να καταξοδευεσαι με βενζινες??Θα πέσουν κεραυνοί αν κοπιάσει κανένας στο τοπικό μου!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ε ας μπει και στο φερραρι φορουμ ακα ριαλζευς και να ξεκινησει κι εκει να λεει τα καλα της υγραεριοκινησης. Αλλωστε, γιατι να παρεις μια ενζο και να καταξοδευεσαι με βενζινες??
Θα πέσουν κεραυνοί αν κοπιάσει κανένας στο τοπικό μου!
Εχω μια 360 Modena Και θελω να βαλω υγραεριο
Είσαι off-topic, το θέμα των Ferrari είναι εδώ [Mod]
-
Οκ ζητώ συγγνώμη αν κούρασα κάποιους με το υγραέριο, απλά είναι κάτι που γνωρίζω από πρώτο χέρι και δεν μου είναι εύκολο να ακούω ασυναρτησίες και γενικούς αφορισμούς χωρίς βάση. Ούτως η άλλως εδώ είναι ένα φόρουμ για τεχνικό θέματα έτσι δεν είναι; επίσης τα επιμέρους θέματα συζήτησής του φόρουμ δεν είναι αμοιβαίως αποκλειομενα καθώς μπορούν να έχουν κοινους τόπους αναφοράς. Πχ φόρουμ πόρσε και φόρουμ για αλλαγή ελαστικών:-)
Τέλος πάντων με την ευκαιρία θα ήθελα να διατυπώσω μια εύλογη απορία.
Αφού είστε όλοι τόσο μερακληδες και αγνοί φαν των επιδοσεων και δεν μασατε ούτε από βενζίνη ούτε από τέλη κυκλοφορίας, που έχετε χαθεί ρε παιδιά απότους δρόμους τον τελευταίο χρόνο; μήπως συναντιεστε κρυφά σε πίστες να μην σας πιάσει το κακό το μάτι.;
Μέχρι πρότινος έβλεπα Μ3, Μ5, 335, καρρερα, καγιεν, Σ2000, Σ3, ΡΣ4 κτλ στους δρόμους να πηγαίνουν αέρα,
σε κάθε βόλτα πετυχαίνα τουλάχιστον 3με4 πολύ ζόρικα αυτοκίνητα.
Πουχαθηκατε όλοι τώρα;Πως ξαφνικά γεμίσαμε από τόσα χιλιαρια και χιλιοτρακοσαρια αφού κανείς δεν έχει μασησει με το κόστος χρήσης του αυτοκίνητου του; πολύ μεγάλο μυστήριο πράγματι.
Προσωπικα είμαι εθισμενος στην ταχύτητα, για να παω μέχρι το περίπτερο μπαίνω εθνική η αττικη οδό έστω για ένα άνοιγμα η ένα μπαντιλικι. Η αίσθηση να κολλάει η πλάτη σου βίαια στο κάθισμα δεν περιγράφεται όπως και η χαρά του πηγαίνεις με το πλάι, για αυτό και με αφήνουν αδιάφορο αυτοκίνητα κάτω από τόσα150 ίππους /τόνο η προσθιοκινητα.
Μου αρέσει να πηγαίνω πάτωμα όλη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, 4 εβδομάδες το μήνα, δώδεκα μήνες το χρόνο. Χάνω το δίπλωμά μου 3 φορές το χρόνο αλλά το αίμα νερό δε γίνεται.
Εχω εταιρικό αυτοκίνητο 125 ίππων και το αφήνω σπίτι γιατί η έλλειψη ισχύος μου προκαλεί κατάθλιψη, είμαι κλινική περίπτωση ότι και να πει κανείς.Μπορεί για κάποιους να ειμαι ιεροσυλος και φτηνιαρης που σκέφτομαι λύσεις όπως υγραέριο για το 335 η το Μ3 αλλά για μένα η μεγαλύτερη κατάντια είναι να το εχω στο γκαράζ και να το βγάζω για βόλτα ένα απόγευμα η ένα σαββατοκύριακο όπως πολύ καλά ξέρετε ότι πλέον κάνουν οι περισσότεροι.
Αλλά όπως λέει και παροιμία: 'πέντε μέρες τρως αγγούρι και το σάββατο είσαι μούρη':-)
-
σιγουρα εισαι κλινικη περιπτωση αφου χανεις το διπλωμα 3 φορες το χρονο και εξακολουθεις και κυκλοφορεις
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
σιγουρα εισαι κλινικη περιπτωση αφου χανεις το διπλωμα 3 φορες το χρονο και εξακολουθεις και κυκλοφορειςΕίναι οι μόνες περίοδοι που οδηγώ σαν συνταξιούχος:-)
-
Ο χρήστης Need4Speed έγραψε:
σιγουρα εισαι κλινικη περιπτωση αφου χανεις το διπλωμα 3 φορες το χρονο και εξακολουθεις και κυκλοφορεις
Είναι οι μόνες περίοδοι που οδηγώ σαν συνταξιούχος:-)
Mηπως δεν πρεπει να οδηγεις καθολου;Αφου δεν εχεις διπλωμα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατι υπαρχει τροχαια στους δρομους?? , καμποσοι κυκλοφορουν χωρις διπλωμα, αλλοι χωρις πινακιδες, αλλοι χωρις ασφαλεια. Νταξ και τι εγινε?
Στην 3η φορα δεν ειναι που ξαναδινεις για διπλωμα ή κανω λαθος?? -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ζητώ συγγνώμη κύριε εισαγγελέα, πάντως την στιγμή αυτή το δίπλωμά μου το εχω στην τσέπη μου:-)
-
ναι αυτο ειναι το προβλημα, οχι οτι κυκλοφορεις παρανομα. Εισαι ενας αξιος ελληναρας. Συγχαρητηρια.
-
Ζητώ συγγνώμη κύριε εισαγγελέα, πάντως την στιγμή αυτή το δίπλωμά μου το εχω στην τσέπη μου:-)
:whatever
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Γιατι υπαρχει τροχαια στους δρομους?? , καμποσοι κυκλοφορουν χωρις διπλωμα, αλλοι χωρις πινακιδες, αλλοι χωρις ασφαλεια. Νταξ και τι εγινε?
Στην 3η φορα δεν ειναι που ξαναδινεις για διπλωμα ή κανω λαθος??Δεν εχω κυκλοφορήσει ούτε μερα στην ζωή μου χωρίς άδεια, πινακίδες, σήμα κυκλοφορίας και προπαντώς ασφάλεια μικτή.
Αυτό που λες για την 3η φορά η δεν ισχύει η αν ισχύει πρέπει να είναι πολύ πρόσφατο και ευτυχώς εδώ και ένα χρόνο δεν μου το έχουν αφαιρέσει
-
Συγνώμη αλλά εσύ είπες πως 3 φορές το χρόνο χάνεις το δίπλωμα και σου απάντησαν πως χωρίς δίπλωμα δεν πρέπει να οδηγάς.
Χάνω το δίπλωμά μου 3 φορές το χρόνο αλλά το αίμα νερό δε γίνεται. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Συγνώμη αλλά εσύ είπες πως 3 φορές το χρόνο χάνεις το δίπλωμα και σου απάντησαν πως χωρίς δίπλωμα δεν πρέπει να οδηγάς.Χάνω το δίπλωμά μου 3 φορές το χρόνο αλλά το αίμα νερό δε γίνεται.
-
Η όλη κατάσταση μου θυμίζει ένα συνάδελφο που πήγε κ αγόρασε εδώ και 3 μήνες ένα Hummer, αλλά δεν το έχει οδηγήσει ακόμη γιατί περιμένει να του φέρουν στο συνεργείο τα κατάλληλα εξαρτήματα ( ή δεν έχει φτάσει ακόμη το ραντεβού του- όλο μας τα μασάει) για να το γυρίσει σε υγραέριο. Μέχρι τότε το έχει κ κάθεται κ δεν το έχει μετακινήσει σχεδόν καθόλου...
Πενία τέχνας κατεργάζεται...
Sent from space using Tapatalk
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Η όλη κατάσταση μου θυμίζει ένα συνάδελφο που πήγε κ αγόρασε εδώ και 3 μήνες ένα Hummer, αλλά δεν το έχει οδηγήσει ακόμη γιατί περιμένει να του φέρουν στο συνεργείο τα κατάλληλα εξαρτήματα ( ή δεν έχει φτάσει ακόμη το ραντεβού του- όλο μας τα μασάει) για να το γυρίσει σε υγραέριο. Μέχρι τότε το έχει κ κάθεται κ δεν το έχει μετακινήσει σχεδόν καθόλου...Πενία τέχνας κατεργάζεται...
Καλα εχει το περιπτερο και δεν βγαζει κανα φραγκο ετσι ακινητοποιημενο που το εχει???
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Η όλη κατάσταση μου θυμίζει ένα συνάδελφο που πήγε κ αγόρασε εδώ και 3 μήνες ένα Hummer, αλλά δεν το έχει οδηγήσει ακόμη γιατί περιμένει να του φέρουν στο συνεργείο τα κατάλληλα εξαρτήματα ( ή δεν έχει φτάσει ακόμη το ραντεβού του- όλο μας τα μασάει) για να το γυρίσει σε υγραέριο. Μέχρι τότε το έχει κ κάθεται κ δεν το έχει μετακινήσει σχεδόν καθόλου...
Πενία τέχνας κατεργάζεται...
Καλα εχει το περιπτερο και δεν βγαζει κανα φραγκο ετσι ακινητοποιημενο που το εχει???
εδώ που τα λέμε δεν είναι περίπτερο, με τέτοιο όγκο σούπερ μάρκετ είναι
BMW FORUM