-
Ο χρήστης pad έγραψε:
:shifty: ...ασπρούλα
...ασπρούλες Παντέλο....έχει και άλλη κούκλα παραμέσα!!
+1
Θα πάρω όποια απ' τις δυό μου πείτε!
(ως κυανο-μαυρούλα) -
-
Ευχαριστώ!
Κούκλα,και με original τιμονάκι! -
http://www.bmwdriversclub.nl/index.php? ... sc&start=0
-
-
-
-
Σύμφωνα με τον επίσημο κατάλογο της BMW Hellas
η τιμή της νέας Μ3 ορίστηκε στα ... 89.300 euro -
Kαλή τιμή φαίνεται
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
η τιμή της νέας Μ3 ορίστηκε στα ... 89.300 euroΑν δίνουν και τα πατάκια δώρο, καλά είναι...
-
η τιμή της νέας Μ3 ορίστηκε στα ... 89.300 euroΚάθησε απέναντι από την Cayman S....
Δίλημμα που από μεριάς μου τουλάχιστον,μάλλον θα έκλινε προς Porsche μεριά!
-
τρουλη, εμενα δεν μου αρεσει να μπαινω σε τετοια διλημματα...
wny not both? -
η τιμή της νέας Μ3 ορίστηκε στα ... 89.300 euroΑυτή είναι τελική τιμή, με το κλειδί; Αν είναι έτσι να το ...σκεφτώ.
Αλλιώς αν προσθέτουν διάφορα έξοδα και πάει στα 90.500 δεν το σκέφτομαι καθόλου, πολλλύ ακριβή.
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
η τιμή της νέας Μ3 ορίστηκε στα ... 89.300 euroΚάθησε απέναντι από την Cayman S....
Δίλημμα που από μεριάς μου τουλάχιστον,μάλλον θα έκλινε προς Porsche μεριά!
Μετά από οδήγηση και των δυο αυτοκινήτων, θα προτιμούσα το νέο Μ3 σε κάθε περίπτωση! Ενώ το Cayman S είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο σε επίπεδο δυναμικών χαρακτηριστικών του σασί του, υστερεί σε δύναμη απέναντι στο νέο Μ3. Ως διθέσιο (πολυτελές και σπορ) κουπέ εκτιμώ πως είναι σχεδόν μονόδρομος η επιλογή του Cayman S σ'αυτή τη κατηγορία τιμής, αλλά πιστεύω πως το νέο Μ3 θα κλέψει πολλές καρδιές τόσο με τις δυνατότητες του κινητήρα και του σασί του, όσο και με την επιπλέον ευχρηστία που παρέχει!
Πάντως το 89.300 είναι και λίγο παραμύθι τιμή, καθώς μιλάμε για ένα 'γυμνό' αμάξι. Εκτιμώ πως δεν θα βγει Μ3 από πόρτα αντιπροσωπείας κάτω από το 100ρικο... Πόσο μάλλον όταν σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και με το MCT (αλά DSG) κιβώτιο!
-
Δυστηχώς εμένα η Ε92 μου φάνηκε λίγο 'τεμπέλα'...
Επιφυλάσσομαι όμως για αναλυτικότερη 'οδήγηση' στο άμεσο μέλλον.. -
Το σέβομαι απόλυτα αυτό που λέγεις Τheo, και το καταλαβαίνω....αλλά για τις δικές μου δυνατότητες οι σχεδόν 300 είναι υπεραρκετοί,ενώ τα πλεονεκτήματα του πλαισίου της μού είναι επιθυμητά...
Από την άλλη το λογικό της μέγεθος είναι ένα ακόμη + στην επιλογή μου,ενώ μου αρέσει πολύ αισθητικά
Ομολογώ ότι θα της έβαζα extra ένα Quaife ATB, μερικά ακόμη πραγματάκια που θα τόνιζαν το σπορ χαρακτήρα της,θα την έφτανα κοντά στα 100 χιλ και θα ήμουν ευτυχής!
-
-
παιδες καλημερα...
χθες οδηγησα το τερατακι στον τοπικο αντιπροσωπο για 1 τεταρτο ....πηγαμε σε κατι λοφους...
τα αξιοσημειωτα...
ΑΙΣΘΗΣΗ....απιστευτη....πατημα...παταει πολυ καλα καλυτερα απο την Ε46.....ηχος φοβερος..
..δυστυχως δεν εκανα κατι το υπερβολικο αφου ημουν με τον αντιπροσωπο ...
η τιμη ειναι ιδια και στην ιταλια...πχ αυτο που οδηγησα εγω το εδινε 90χιλιαρικα....
επισης τον ρωταω αν κανει ανταλλαγη και μου λεει στις Μ δεν δεχονται καμμια με αλλο αυτοκινητο και επιπλεον χρηματα...
παντως ειναι κουκλι...χρωμα ιδιο με την φωτο του Παντ απο πανω και μαυρο εσωτερικο....
-
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
κλασικό πλέον...
Αχ!
BMW FORUM