-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Εθεαθην εθεαθην
Ποιος σε πέτυχε και πού?
575HP? Τα άλογα σε λίγο θα τα πουλάνε και στα περίπτερα...
-
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
που είμαι δύο μέτρα από πίσω μου κάθεται άνετα ένας normal σε διαστάσεις άνθρωπος.το 'άνετα' είναι σχετικό ψηλέ!
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Η coupe η 1 πρέπει να έχει μηδενικούς χώρους στα καθίσματα των πίσω επιβατών. Τουλάχιστον στην compact μου παρόλο που είμαι δύο μέτρα από πίσω μου κάθεται άνετα ένας normal σε διαστάσεις άνθρωπος.Στην 1 3θυρη πάντως οι χώροι πίσω είναι μια χαρά. Είμαι 1.80 και ο αδερφός μου που είναι 1.85 χωράει άνετα πίσω. Επίσης έχω να πω στη 3θυρη λόγω της θέσης που μετατοπίζεται μπροστά, έχει μεγαλύτερο χώρο να μπεις σε σχέση με τη 5θυρη.
Στη Coupe κάποιος ψηλός θα έχει πρόβλημα πίσω λόγω της κεκλιμένης πίσω οροφής.
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Mου ζήτησε ο MICZ να βάλω φωτογραφίες από τα αυτοκίνητα.
116 και 320 coupe.....η coupe πάει για πούλημα....Μη γελάτε βρε παιδιά! Αφού πρέπει να έχετε καταλάβατε πόσο άρρωστος είμαι (και μεγαλώνοντας δεν βλέπω να γίνομαι ποτέ καλά - θα έπρεπε να είχα ''σοβαρευτεί'' προ πολλού, τώρα με έχει πάρει η κάτω βόλτα!).
Ειδικά που μετά την αγορά της 320, με το που έμαθα (από ένα πουλάκι) τα προγράμματα της hartge και της infinitas για την 335 και το πόσες καρότσες (σχεδόν 8!!) ρίχνει στην Ε46 Μ3 (με το πρόγραμμα, το μπλοκέ και την εξάτμηση της hartge), αλλά και από ρεπρίζ στην νέα Μ3 (ναι σε αυτή τη μπλέ τη δημοσιογραφική και όχι από εκκίνηση βεβαίως βεβαίως), ε δεν ήθελα και άλλη δικαιολογία να ''σκοτώσω'' την 320 για τα μάτια μιας 335 με όοοολα αυτά τα καλούδια!!
-
MICZ
η 'απλή' 335 δεν σου φτάνει;Πάντως από οικονομικής άποψης, η κίνησή σου είναι καταστροφική.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
MICZ
η 'απλή' 335 δεν σου φτάνει;Πάντως από οικονομικής άποψης, η κίνησή σου είναι καταστροφική.
Αφού είπαμε είμαι άρρωστος!!
Το ξέρω charmak66 αλλά έχω κάποιες άκρες Γερμανία και πιστεύω (αν πάνε όλα καλά, αλλιώς μένω στα αυγά μου )η χασούρα να μην είναι τόσο μεγάλη
-
MICZ
με το καλό τότε! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
MICZ
με το καλό τότε!+1
...άρρωστε!
-
pad...αντε κανε κινηση να τρελαθουμε
χαιρετω τα παιδια μετα απο πολυ καιρο που δεν μπαινω...καλα ολοι?
βρε παιδια εχω 2 γιγα βιντεακια Μ3 στο iPod τα βλεπω παντου...
την παρασκευη τα εβλεπα στο ταχυδρομειο και με κοιταζε μια κοπελα διπλα (πολυ καλο...)και την κοιταω σαν να της λεω ελα μωρε ασε μας ησυχους εδω ειναι τα τερατα....
βρε παιδια εχει απιστευτο ηχο...κελαηδαει....
-
Σας φτάνουν αυτές οι Μ3 Ε92 ή να φέρω κι άλλες;;;
-
Κι ένα video περί της μικρής αδελφής του Μ5 που λατρεύουν στο http://www.m5board.com!
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Σας φτάνουν αυτές οι Μ3 Ε92 ή να φέρω κι άλλες;;;Προσπαθώ να φανταστώ το ύφος στο πρόσωπο του τύπου που τραβούσε το βίντεο.
-
Ίσως και να ήταν πιο ευτυχισμένο απ'ότι νομίζεις μιας και πιθανότατα να συμμετείχε ως εκπαιδευόμενος στην επέλαση των M3 στο Ρινγκ που συνέλαβε με τον φακό της κάμεράς του....
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Σας φτάνουν αυτές οι Μ3 Ε92 ή να φέρω κι άλλες;;;Ban Him!
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Σας φτάνουν αυτές οι Μ3 Ε92 ή να φέρω κι άλλες;;;Παραλίγο να ήμουν κι γω εκεί...αυτό είναι από μια εκδήλωση της BMW σε τυχερούς σε όλον τον κόσμο. Στην Ελλάδα είχε γίνει μια κλήρωση τον Μάιο ανάμεσα σε αγοραστές της 1 3θυρης. Το δώρο ήταν οδήγηση (training) Μ3 στο Ring.
Δυστυχώς δε κέρδισα
-
Tο βάζω εδώ και όχι στο αντίστοιχο νήμα της Βυρτεμβέργης, για να το απολαύσει περισσότερος κόσμος.
Μόνη ενοχλητική λεπτομέρεια: Η τρισβάρβαρη και ακατάληπτη κωλόγλωσσα
Γκραφ Ντε Γιετ ζυγγνώμη!E92 M3 vs. 997 GT3
http://dailycarclips.com/index.php?link ... bmw-e92-m3
-
Πολύ ξύλο έφαγε το κακόμοιρο το bmwδακι.....
-
Άδικη σύγκριση... η Porsche κοστίζει τα διπλά
-
Video χωρίς λόγο..
Με μία Carrera S έπρεπε να την βάλουνε..
BMW FORUM