-
Εγω κατι ακουσα για turbo M5.Δεν ξερω αν ειναι αληθεια.To μεγαλο ψυγειο γιατι να το εβαλε καποιος???Το θεμα ειναι οτι το αυτοκινητο δε πολυφαινεται για δοκιμαστικο...Ολο και κανενα καλωδιο θα βλεπαμε μεσα.
http://www.worldcarfans.com/9070910.004 ... ypes-spied -
-
Ψήθηκες;
-
....κάρβουνο!!
-
Εγώ προτιμώ την κολοβή
-
+1
-
Παίδες,και εγώ την κολοβή θα προτιμούσα....αλλά δυστηχώς η κολοβή δεν θα βγεί σε 135.....αν δω οτι δεν με παίρνει οικονομικά για 135....φύγαμε για 130 κολοβή.
-
Γεια σου ρε Παντελή
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Παίδες,και εγώ την κολοβή θα προτιμούσα....αλλά δυστηχώς η κολοβή δεν θα βγεί σε 135.....αν δω οτι δεν με παίρνει οικονομικά για 135....φύγαμε για 130 κολοβή.Ναι Παντελή να κάνει παρεούλα με την μικρή ασπρούλα μου!!
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Παίδες,και εγώ την κολοβή θα προτιμούσα....αλλά δυστηχώς η κολοβή δεν θα βγεί σε 135.....αν δω οτι δεν με παίρνει οικονομικά για 135....φύγαμε για 130 κολοβή.
Ναι Παντελή να κάνει παρεούλα με την μικρή ασπρούλα μου!!
Tι έγινε τελικά Μιχάλη....πήρες και την coupe?Φώτο?
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Ναι Παντέλο και τα δύο M-Pack, το ένα μαύρο και το άλλο άσπρο, όπως τα όνειρα που έκανα παδί, όπως σοφά λέει το γνωστό άσμα
Φωτό αύριο, μεθαύριο αν και συ θα τα δεις live! -
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Ναι Παντέλο και τα δύο M-Pack, το ένα μαύρο και το άλλο άσπρο, όπως τα όνειρα που έκανα παδί, όπως σοφά λέει το γνωστό άσμα
Φωτό αύριο, μεθαύριο αν και συ θα τα δεις live!εχεις pm..
-
Στο ελληνικό 'evo' που θα κυκλοφορήσει έχει συγκριτικό cayman s vs M3 vs RS4....
Έχω και μερικά videakia αλλά πιστεύω δεν είναι σωστό να τα δημοσιεύσω πριν κυκλοφορίσει το περιοδικό.. -
Έλα που σε πιάσαν οι ντροπές. Και αυτό με την Μ3 των 4Τ το βγάλαν εδώ πριν κλείσει ο μήνας... Αφού όλοι υποσχόμεθα ότι θα πάμε να πάρουμε το τεύχος ρίχτα...
-
Ας κυκλοφορήσει πρώτα το περιοδικά καλύτερα...
-
Αυτό πάντως δεν είναι δικό μου.
Youtube Video'bmw m3 e92,audi rs4,porsche cayman s drag race! the m3 won although it didn't start well!'
-
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Mου ζήτησε ο MICZ να βάλω φωτογραφίες από τα αυτοκίνητα.
116 και 320 coupe.....η coupe πάει για πούλημα.... -
Ο χρήστης pad έγραψε:
navouxodonosoraskosta,oraia einai kai piso!Emena to esoteriko me xalaei ligo....
maxmara,tha rotiso times kai tha sou po.Any news?
-
Η coupe η 1 πρέπει να έχει μηδενικούς χώρους στα καθίσματα των πίσω επιβατών. Τουλάχιστον στην compact μου παρόλο που είμαι δύο μέτρα από πίσω μου κάθεται άνετα ένας normal σε διαστάσεις άνθρωπος.
BMW FORUM