-
α σορρυ.
-
Ο χρήστης tallyho έγραψε:
Απέφυγε το car.gr όσο μπορείς. Δεν έχει και πολύ αξιόπιστα αυτοκίνητα απ'όσο έχω καταλάβει. Διαψεύστε με αν κάνω λάθος.
Ψάξε τις μάντρες, νομίζω μόνο έτσι θα βρεις κάτι καλό.
Βέβαια! Στις μάντρες τα αυτοκίνητα είναι διαλεγμένα με μεράκι απο ανθρώπους με γούστο!
Το Car είναι πλέμπα
Ελπιζω να κανετε και οι 2 σας πλακα..
Οι ιδιωτες γενικως ειναι η λυση αν εχεις στοιχειωδη χρονο. -
Όχι τελικά άλλαξε γνώμη(μόλις πήρα εγώ την βάρκα)και κοιτάει αυτοκίνητα περιπου ένα μέτρο μικρότερα(55αρης που άρχισε να παλιμπαιδίζει? )
@Θωμά αυτή του αρέσει του ανθρώπου τι να κάνουμε.Δεν λες αμα την πάρει να σε πηγαίνω βολτούλες -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Όχι τελικά άλλαξε γνώμη(μόλις πήρα εγώ την βάρκα)και κοιτάει αυτοκίνητα περιπου ένα μέτρο μικρότερα(55αρης που άρχισε να παλιμπαιδίζει? )
@Θωμά αυτή του αρέσει του ανθρώπου τι να κάνουμε.Δεν λες αμα την πάρει να σε πηγαίνω βολτούλεςΑφου αρχισε να παλιμπαιδιζει μια C class ειναι οτι πρεπει
(ειμαι σε σκεψη να ανοιξω θεμα για μια Alfa Romeo )
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αφου αρχισε να παλιμπαιδιζει μια C class ειναι οτι πρεπει
Μήπως μια νέα A με κινητήρα TCE από τους συνέταιρους στη Renault
Τέλος από εμένα -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Απέφυγε το car.gr όσο μπορείς. Δεν έχει και πολύ αξιόπιστα αυτοκίνητα απ'όσο έχω καταλάβει. Διαψεύστε με αν κάνω λάθος.
Βέβαια! Στις μάντρες τα αυτοκίνητα είναι διαλεγμένα με μεράκι απο ανθρώπους με γούστο!
Το Car είναι πλέμπα
Οι ιδιωτες γενικως ειναι η λυση αν εχεις στοιχειωδη χρονο.Πια και αυτοί εχουν χαλάσει...
πουλάνε πιο ακριβά απο μάντρες... και πάρα πολλες φορες κατεβάζουν τα χιλιόμετρα... -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Το Car είναι πλέμπα
Οι ιδιωτες γενικως ειναι η λυση αν εχεις στοιχειωδη χρονο.Πια και αυτοί εχουν χαλάσει...
πουλάνε πιο ακριβά απο μάντρες... και πάρα πολλες φορες κατεβάζουν τα χιλιόμετρα...Για αυτο προτιμω μαντραδες
@ Ορεστη σωστο σε βρισκω
-
BMW Z5 Concept
Από Τουρκικό σχεδιαστικό γραφείο. -
είδαμε και τα TOFAS
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Πια και αυτοί εχουν χαλάσει...
πουλάνε πιο ακριβά απο μάντρες... και πάρα πολλες φορες κατεβάζουν τα χιλιόμετρα...Γιατί το λες αυτό.
Υπερβολικό σε βρίσκω.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/581976/ -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Το Car είναι πλέμπα
πουλάνε πιο ακριβά απο μάντρες... και πάρα πολλες φορες κατεβάζουν τα χιλιόμετρα...απλά οι μαντραδες έχουν χαμηλωσει πολυ τις τιμές τους για να κινηθεί ρευστο.ο ιδιώτης και να μη πουλήσει στα @ρχιδ.... του.!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Για 518 e34 τι αποψη εχουμε? Ετοιμαζεται ενας φιλος και μεσολαβω να μαθουμε 5 πραγματα στο τι πρεπει να προσεξει.. Τι εβγαζε σαν αμαξι? Απο κοστος συντηρησης σα bmw σχεδον 20τιας τι να περιμενει? Ενα τυπικο μεγαλο service με ιμαντες ποσο παει?
-
Δεν μπορεί να κοιτάξει σε δίλιτρο καλύτερα..? Το αμάξωμα είναι υπερβολικά βαρύ για τον 1800άρη κινητήρα... Πόσα km έχει αυτή που κοιτάει? Γνωρίζεις?
ΥΓ: Έχουμε το 5.20 e34 αλλά εδώ και ένα χρόνο απλά τρώει κουτσουλιές . Από συντήρηση στα 16 χρόνια δεν είχε βγάλει τίποτα. Μόνο ένα καμένο καντράν στα 10κ km, μια αλλαγή εξάτμισης και μπαταρίας (η αντιπροσωπεία μας έχασε μετά από αυτό ). Άλλα προβλήματα δεν θυμάμαι να έβγαλε , θα ρωτήσω αύριο όμως και θα σιγουρευτώ .
-
Δε παει σε 2λιτρο για ευνοητους λογους..Αν και γι αλλου ειχε ξεκινησει και απλα παρουσιαστηκε το συγκεκριμενο αυτοκινητο. Απο το φιλικο του περιβαλλον και κοντα στα 3000e και φαινομενικα αριστο μεσα-εξω..Περι τις 180000km απ οτι μου ειπε..
Καλο ακουγετε..εδω εγω και το σκεφτηκα φευγαλεα.. Ειναι και λευκη και η αγαπημενη μου 5αρα μαζι με την e39..
Αν μπορεις να μαθεις και να μου πεις καποια πραγματακια περι αξιοπιστιας και κοστος service..
-
Αν θυμάμαι καλά στις Ε34 η 518 είχε πιο κοντή μετάδοση οπότε δεν υστερούσε σε επιδόσεις σε γενική χρήση σε σχέση με την 520.
Όχι ότι δεν θα προτιμούσαμε τον γλυκό εξακύλινδρο της BMW αλλά στην εποχή μας είναι αποδεκτό να προσπαθεί κανείς να αποφύγει τα 2λτ. Θα το οδηγήσεις φυσικά και θα κρίνεις και μόνος σου.
Επειδή είναι ένα παλιό αυτοκίνητο (είναι από τα πρώτα ή από τα τελευταία, έχει διαφορά) εκτός από την τιμή αγοράς και συντήρησης να κοιτάξεις τι κάνει από καυσαέρια, λάστιχα, αμορτισέρ, εξάτμιση γιατί με αυτά μπορεί να προκύψει μια αύξηση των εξόδων κατά πάνω από 50% της τιμής αγοράς! -
Μαλιστα..Απ οτι καταλαβαινω παντως το συγκεκριμενο μοντελο δε ζηταει κατι συγκεκριμενο και ειναι αξιοπιστο ετσι..?
-
Πως, ζητάει βενζίνη . Αξιόπιστος ήταν ο 6κύλινδρος, για τον 1800άρη δεν γνωρίζω και πολλά
-
-
τα όρια όπως λένε είναι για όλες τις συνθήκες!!!
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Για 518 ( E34) λοιπόν, υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που χρειάζεται προσοχή στον έλεγχο;Σήμερα:
Δεν μπορεί να κοιτάξει σε δίλιτρο καλύτερα..? Το αμάξωμα είναι υπερβολικά βαρύ για τον 1800άρη κινητήρα... Πόσα km έχει αυτή που κοιτάει? Γνωρίζεις?
ΥΓ: Έχουμε το 5.20 e34 αλλά εδώ και ένα χρόνο απλά τρώει κουτσουλιές . Από συντήρηση στα 16 χρόνια δεν είχε βγάλει τίποτα. Μόνο ένα καμένο καντράν στα 10κ km, μια αλλαγή εξάτμισης και μπαταρίας (η αντιπροσωπεία μας έχασε μετά από αυτό ). Άλλα προβλήματα δεν θυμάμαι να έβγαλε , θα ρωτήσω αύριο όμως και θα σιγουρευτώ .Αν θυμάμαι καλά στις Ε34 η 518 είχε πιο κοντή μετάδοση οπότε δεν υστερούσε σε επιδόσεις σε γενική χρήση σε σχέση με την 520.
Όχι ότι δεν θα προτιμούσαμε τον γλυκό εξακύλινδρο της BMW αλλά στην εποχή μας είναι αποδεκτό να προσπαθεί κανείς να αποφύγει τα 2λτ. Θα το οδηγήσεις φυσικά και θα κρίνεις και μόνος σου.
Επειδή είναι ένα παλιό αυτοκίνητο (είναι από τα πρώτα ή από τα τελευταία, έχει διαφορά) εκτός από την τιμή αγοράς και συντήρησης να κοιτάξεις τι κάνει από καυσαέρια, λάστιχα, αμορτισέρ, εξάτμιση γιατί με αυτά μπορεί να προκύψει μια αύξηση των εξόδων κατά πάνω από 50% της τιμής αγοράς!Ευχαριστώ πολύ!!!
Υ.γ. No hard feelings though, αφού σας
BMW FORUM