-
Όταν ταξιδέψαμε Ιταλία φέτος το καλοκαίρι, ένας φίλος ο οποίος είναι πιο έμπειρος τόσο στα θέματα οδικής ασφάλειας/τεχνικά θέματα δικτύου κτλ, όσο και στα ταξίδια στην Ευρώπη, μας έκανε μια επίδειξη του εξής:
Η δεξιά λευκή γραμμή (που οριοθετεί την βοηθητική λωρίδα) είναι αρκετά παχιά και σαγρέ έτσι ώστε όταν την πατάς ακούγεται φασαρία και -πρέπει να- το νοιώθεις και στο τιμόνι. Πολύ έξυπνος τρόπος να αποφεύγονται ορισμένες έξοδοι απ' το δρόμο σε περιπτώσεις ήπιας υπνηλίας... Τώρα βέβαια δεν λέω να βλέπεις το τρίτο όνειρο στο τιμόνι, δεν σε ξυπνάει αυτό με τίποτα. Όμως για στιγμιαίο ύπνο, πρέπει να είναι αποτελεσματικό.
Αλλά βέβαια, εδώ μιλάμε για χώρες με οργάνωση, όχι την παιδική χαρά τη δική μας...
-
Προσωπικά συμφωνώ με τον ομικρόνε τον τρίτο.
Ισως να ασκεί κριτική κάπως σκληρή αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι και λάθος.
Πάντως δεν πίστεψα και πολύ στην ιστορία για τον απλό λόγο που λέει ότι πουλάει το μηχανάκι.
Και αλήθεια να είναι, 'ελεος' είανι η πρώτη λέξη που μου ήρθε στο μυαλό.
Προχθές μέσα στο χώρο του νοσοκομείου προχωρούσε ένα νεότατο ζευγαράκι. Και οι 2 δεν έκαναν 40 χρόνια. Περπατούσαν πάνω στο πεζοδρόμιο αμέρημνοι ώσπου ένας καριόλης με ένα μεγάλο SUV σκέφτηκε ότι είναι καλύτερα να κόψει το τιμόνι προς τα δεξιά και να καταλήξει στο πεζοδρόμιο (σιγά τη ζημιά), παρά να τρακάρει το αμάξι που ερχόταν προς το μέρος του (άλλος καριολης κι αυτός). Και βέβαια δε μιλάμε για ταχύτητες που διαλύουν τοίχους.
Το κοριτσάκι είναι σε κρισιμη κατάσταση και κανείς δεν ξέρει τι θα απογίνει.
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Οι δουλειές και οι ηλίθιοι δεν τελειώνουν ποτέ...
xenos εγραψε:
Σε αυτο θα συμφωνησω
Δλδ οποιος δεν συμφωνει μαζι σου ειναι ηλιθιος θελεις να μας πεις?
-
Ανεξάρτητα αν είναι αλήθινή ή όχι η ιστορία κι ανεξάρτητα αν ο απώτερος στόχος είναι η αγγελία ή όχι, η απαξιωτική απάντηση του Omikrone κι η ξερολίστικη επίθεσή του συλλήβδην σε όλους δήλωσαν συμπαραστση στο αρχικό ποστ, είναι το λιγότερο αήθης. Και μιας και το έθιξε και ο ίδιος [color=red]edit [kouk][/color
Λοιπόν Ομικρόνε, είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου ακόμα και να ζήσεις αποστειρωμένος μέσα σε μια γυάλα, με χαλιναγωγημένα όλα σου τα ένστικτα, τις ανάγκες κι τις επιθυμίες από νόμους και νομίσκους που σκέφτοναται κι αποφασίζουν πριν απο σένα για σένα για το κάθε δευτερόλεπτο της ζωής σου. Άσε όμως να υπάρχουν και κάποιοι με... ελαττώματα και να ταράζουν που και που τη νιρβάνα της... γυάλας!
-
migf1
Ι raise my hat...
-
Συμφωνω κατα βαση με τον Ομικρονε 3.
Το ολο ποστ μας κανει σε ημουν 'μαγκια κλανια και εξατμιση' αλλα την πατησα σε καποια φαση και τωρα ζηταω τον οικτο σας.Δεν χαιρομαι να τραβαει καποιος ανθρωπος αυτα που τραβαει το παιδι, αλλα καπου το να εισαι κουρασμενος και νηστικος και και και... και τελικα να πινεις και 2 ουσκακια και μετα να οδηγεις, ε πρεπει να σε τρωει λιγο...
Αποψεις σαν τις δικες σου migf1 μας οδηγουν εδω που μας οδηγουν, δηλαδη να μην ισχυει κανενας νομος στη χωρα μας, και ολοι να αφηνουν αχαλινωτα τα ενστικτα τους ανεξαρτητα του ποσο ενοχλουν τους αλλους και ποσο επικυνδυνα ειναι...
Εβαλα εμπρος μια πηγή MP3 JVC μπροστα & πισω μοναδα ultimate 12ιντσο sub woofer στην ταβλα εβαλα κατι θηρια JPL και κατω απο το καθισμα 2 ενισχυτες Blaunpukt (ο ενας για το sub). Εκτος απο αυτα εβαλα φυμε... και οργανα θερμοκρασια κινητήρα, θερμ. λαδιου και βολτομετρο που το εβλεπες να ανεβοκατεβαινει σε καθε χτυπημα του SUB. Ολα αυτα σε μια ανθρακονηματινη βαση στην κολονα που ταιριαξε κουτι. (τα οργανα δουλευαν ολα οχι μονο καγκουρια). Ειχα σκοπο να συνεχισω και σε αλλες βελτιωσεις οπως αναρτιση, φρενα μιας και το προετοιμαζα για μελοντικη μετατροπη σε CZT ειχα βρει και μοτορι απο γερμανια.
Εαν εσεις τα 12ιντσα subwoofer και τα θηρια JPL Και τα οργανακια σε καθε χτυπημα του SUB σας φαινονται φυσιολογικα και οτι τα εχει για να ακουει μουσικη νορμαλ παω πασσο.
Αλλα εμενα μου φαινεται οτι ηταν αλλος ενας καγκουρας που περναει και σε ξυπναει το βραδι...και την αποψη μου ενισχυει αυτο.
εχω και ενα καλο tip για να κανει τρελο θορυβο η εισαγωγη.
Αναμεσα λοιπον στη γυαλα την αποστειρωμενη και σε ενα κοσμο που πληθαινουν φαινομενα σαν το παραπανω quote (ανεξαρτητα του τρακαρισματος) διαλεγω τη γυαλα.
ΥΓ. Εκτος και αν το γουφερ το ειχε για να μην τον παρει ο υπνος στο τιμονι, αλλα και παλι δε νομιζω να επιασε.
-
Όπως σε όλα τα θέματα, υπάρχουν δύο όψεις.
Η μία είναι η κυνική, η αυστηρή. η 'γιατι να το κάνεις αυτό που έκανες'.
Η άλλη είναι αυτή του παραδείγματος.
Ακόμα και αλήθεια να μην είναι, καλό είναι γιατι σε βάζει σε σκέψεις, ώστε να αποφύγεις να κάνεις κάτι παρόμοιο.Μην βάζετε στον τοίχο λοιπόν το συγκεκριμένο παλικάρι...μακάρι να γίνει καλά. Άλλωστε, σε όλους μας μπορεί να τύχει η στραβή. Ανεξάρτητα αν έχουμε ή όχι δικαιολογίες μετά...
-
Omikrone3, ευτυχώς που υπάρχεις κα ιεσύ και βάζεις τα πράγματα στη θέση τους!:lipsealed:
Να υποθέσω λόγω της ηλικίας σου ότι δεν έχει τύχη να πάει να σε πάρει ο ύπνος, αν δουλεύεις κανένα 12ωρο την ημέρα επι μήνες, είναι πολύ πιθανό να συμβεί και χωρίς αλκοόλ.
Εγώ πίνω αλκοόλ σπάνια, και αν πιω θα είναι μισό ποτό, και πραγματικά πιστεύω πως ο νόμος θα πρέπει να είναι πολυ΄αυστηρώς για αυτους που πίνουν και οδηγούν, ο φιλος εδώ όμως είχε πιει 2 ποτά...δε νομίζω ότι είναι παράνομος κα ιαν είναι θα είνα ιγια ελάχιστο θα παίζει στο 0,30 0,35.....μήπως θυμάσαι πριν 6-7 χρόνια πόσο ήταν το όριο? θα σου πώ εγώ 0,80 (και μετά πήγε 0,50) δλδ αν αυτό είχε συμβεί πριν λίγα χρόνια ο άνθρωπος δεν θα θεωρούνταν καν ότι είχε πιει!
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω προς τι τόση κυνικότητα!
-
Το προβλημα (κατι που οι περισσοτεροι παραβλεπετε) ειναι οτι μοιαζει σαν να μη συνεβη τιποτα. Πως να το πω. Φαινεται να ηταν μαγκια και οδηγηση, και να μην εμαθε κατι απο αυτο, να εξακολουθει να κουβαλαει τα ιδια μυαλα. Οποτε για πιο παραδειγμα μιλαμε???
Ετσι εκλαμβανω εγω εστω το 'οτι δε σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο' κτλ...
Αυτο νομιζω οτι κινει τον ομικρονε να ειναι κυνικος.Ξαναλεω δε χαιρομαι να κοντευει να μεινει αναπηρος ενας ανθρωπος οτι και να εχει κανει...
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Το προβλημα (κατι που οι περισσοτεροι παραβλεπετε) ειναι οτι μοιαζει σαν να μη συνεβη τιποτα. Πως να το πω. Φαινεται να ηταν μαγκια και οδηγηση, και να μην εμαθε κατι απο αυτο, να εξακολουθει να κουβαλαει τα ιδια μυαλα. Οποτε για πιο παραδειγμα μιλαμε???Ετσι εκλαμβανω εγω εστω το 'οτι δε σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο' κτλ...
Αυτο νομιζω οτι κινει τον ομικρονε να ειναι κυνικος.Ξαναλεω δε χαιρομαι να κοντευει να μεινει αναπηρος ενας ανθρωπος οτι και να εχει κανει...
Και όμως....λέει ακριβώς το αντίθετο. Ότι έκανε μαλακία, την πληρώνει, και ας προσέξουμε οι υπόλοιποι να μην αφήσουμε να μας συμβεί το ίδιο.
Βλέπεις πως το ίδιο πράγμα, δύο άνθρωποι το βλέπουν διαφορετικά?
Σε 3 δευτερολεπτα αλλαξε ολη μου η ζωη, χρωσταω 8000Ευρω σε ενα αμαξι που θα παει για ανταλλακτικα και αλλα τοσα σε γιατρους κλινικες..
-
Omikrone3, ευτυχώς που υπάρχεις κα ιεσύ και βάζεις τα πράγματα στη θέση τους!
Να υποθέσω λόγω της ηλικίας σου ότι δεν έχει τύχη να πάει να σε πάρει ο ύπνος, αν δουλεύεις κανένα 12ωρο την ημέρα επι μήνες, είναι πολύ πιθανό να συμβεί και χωρίς αλκοόλ.
edit [kouk]!Που δουλευεις ολη μερα στο ματσακονι και μετα θες να παρεις το αυτοκινητο και οποιον παρει ο Χαρος..Ειναι δικαιολογια αυτη?
Και ναι εχω νυσταξει στο τιμονι.και εκανα στο πλαι στην πρωτη ευκαιρια και κοιμηθηκα μες στην ερημια.Αλλα εθεσα σε κινδυνο απλα τον εαυτουλη και το αμαξακι(που δεν ειναι και δικο μου) καθως μες στον υπνο μου θα μπορουσε να μου την πεσει ο οποιοσδηποτε.Δεν συνεχισα να οδηγω με κινδυνο να παρω κι αλλους στο λαιμο μου.Εγώ πίνω αλκοόλ σπάνια, και αν πιω θα είναι μισό ποτό, και πραγματικά πιστεύω πως ο νόμος θα πρέπει να είναι πολυ΄αυστηρώς για αυτους που πίνουν και οδηγούν, ο φιλος εδώ όμως είχε πιει 2 ποτά...δε νομίζω ότι είναι παράνομος κα ιαν είναι θα είνα ιγια ελάχιστο θα παίζει στο 0,30 0,35.....μήπως θυμάσαι πριν 6-7 χρόνια πόσο ήταν το όριο? θα σου πώ εγώ 0,80 (και μετά πήγε 0,50) δλδ αν αυτό είχε συμβεί πριν λίγα χρόνια ο άνθρωπος δεν θα θεωρούνταν καν ότι είχε πιει!
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω προς τι τόση κυνικότητα!
Τι κυνικοτητα ρε φιλε,πας καλα?Κυνικοτητα εγω που αναδεικνυω το προφανες ή καμμια 15ρια εδω μεσα που σπευσατε να του πειτε 'Μπραβο παλικαρι μου καλα εκανες,παρε τωρα κι αλλο αμαξακι και πηγαινε για high score'?
Το ποσο αλκοολ ειχε στο αιμα του θα το μαθουμε αν μας το πει ο ιδιος.Και εν τελει κανε οτι θες ρε αδερφε.Πιες,φτιαξου αλλα παρε ταξακι μετα.Δε θελω να σε βρω μπροστα μου.
ο migf1 εγραψε:
Και μιας και το έθιξε και ο ίδιος edit [kouk]edit [kouk][/color:h7xdakg6]
Λοιπόν Ομικρόνε, είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου ακόμα και να ζήσεις αποστειρωμένος μέσα σε μια γυάλα, με χαλιναγωγημένα όλα σου τα ένστικτα, τις ανάγκες κι τις επιθυμίες από νόμους και νομίσκους που σκέφτοναται κι αποφασίζουν πριν απο σένα για σένα για το κάθε δευτερόλεπτο της ζωής σου. Άσε όμως να υπάρχουν και κάποιοι με... ελαττώματα και να ταράζουν που και που τη νιρβάνα της... γυάλας!
edit [kouk] Γράφε ότι θέλεις χωρίς να προσβάλεις! Υπάρχει και άλλη άποψη ξέρεις......
-
Τι κάνεις μπάρμπα; Κουκιά σπέρνω!
Ομικρόνε, θα σου κάνω μήνυση για εξύβριση
-
στα κοκκινα υπηρχαν βαριες εκφρασεις.Οχι ομοως τοσο βαριες οσο εδω
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... &start=930
-
στα κοκκινα υπηρχαν βαριες εκφρασεις.Οχι ομοως τοσο βαριες οσο εδωhttp://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... &start=930
Υπονοείς κάτι?
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
[snip]
Αποψεις σαν τις δικες σου migf1 μας οδηγουν εδω που μας οδηγουν, δηλαδη να μην ισχυει κανενας νομος στη χωρα μας, και ολοι να αφηνουν αχαλινωτα τα ενστικτα τους ανεξαρτητα του ποσο ενοχλουν τους αλλους και ποσο επικυνδυνα ειναι...
[snip]Απο που ακριβώς προκύπτει το συμπέρασμα αυτό; Να πω δηλαδή κι εγώ ότi απόψεις σαν τις δικές σου μας οδηγούν σε σταλινισμό ή σε φασισμό; Δεν το λέω!
Μάθετε να καταλαβαίνετε τι διαβάζετε, plz!
-
@kouk:Ημουν ξεκαθαρος
-
@kouk:Ημουν ξεκαθαροςΓια να μην παίζουμε με τις λέξεις.
Εφόσον υπονοείς ότι κάποιος mod αυτού του Φόρουμ έστειλε υβριστικό μύνημα σε χρήστη, μας προσβάλεις όλους.
Ιδιαίτερα την στιγμή που αποδεδειγμένα εχει γίνει παραβίαση της ασφάλειας του Φόρουμ. Τόσο αυτού όσο και άλλου.Σε προειδοποιώ λοπόν να προσέχεις τα λόγια σου.
Το επόμενο ΒΑΝ θα είναι μόνιμο.Αντε γιατί φαίνεται ότι η ελαστικότητα παρεξηγιέται.
-
Χανεις την ψυχραιμια σου φιλε μου
Και δεν νομιζω κανενας να σου εβαλε μαχαιρι στο λαιμο (ή να σε απειλησε με ban) για να γινεις moderator και αν επωμιστεις τις οποιες ευθυνες
τεσπα δε συνεχιζω γιατι ειμαστε ηδη off topic
-
Χανεις την ψυχραιμια σου φιλε μουΚαι δεν νομιζω κανενας να σου εβαλε μαχαιρι στο λαιμο (ή να σε απειλησε με ban) για να γινεις moderator και αν επωμιστεις τις οποιες ευθυνες
τεσπα δε συνεχιζω γιατι ειμαστε ηδη off topic
Ακου. Για να έχουμε καθαρούς λογαριασμούς.
Υπονοούμενα με εμένα οχι!Δεν θα πετάς κουβεντούλες σχετικά με υβριστικά πμ των mods την στιγμή που ξέρεις ότι δεν είναι αλήθεια για να ικανοποιήσεις την εμμονή σου.
Το γιατι είμαι moderator ούτε σε ενδιαφέρει ούτε σε αφορά.
Αρκετά...........
-
Συμφωνώ με τις απόψεις του Ο3, που αν και ιδιαίτερα αντικειμενικές θεωρώ ότι φάνηκε λίγο πιο αυστηρός από ότι μερικοί μπορούν να αντέξουν.... Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν λυπάμαι για το κακό και δεν εύχομαι πλήρη αποκατάσταση του τραυματία.
Ο κυνισμός, η αγάπη για τον εαυτό και τον συνάνθρωπο, η πειθαρχία, η υπακοή στους νόμους, η κοινή λογική καθώς και η μαγκιά, ο οίκτος, η συμπόνοια, η ελπίδα κλπ κλπ είναι όλα χαρακτηριστικά των ανθρώπων..... και δεν παύουμε να είμαστε άνθρωποι διαθέτοντας οποιοδήποτε από αυτά. Στις περισσότερες μάλιστα περιπτώσεις μπορούμε κατά περίπτωση σε δάφορες φάσεις στη ζωή μας να εκφράσουμε όλα τα παραπάνω κι ακόμα περισσότερα....
Εμείς είμαστε οι κριτές και οι κρινόμενοι ταυτόχρονα... από τη μία αυστηροί από την άλλη επιεικείς αλλά ταυτόχρονα θύτες και θύματα, ηλίθιοι και άτυχοι... ποιος μπορεί να απαιτήσει να είμαστε αντικειμενικοί?!
Ημουν ενας πανευτυχης κατοχος COLT CZ3...