-
Είδες που σου το έλεγα!!! τα Dell IBM Toshiba τα καλύτερα λαπτόπ είναι!!!
να μην είναι και η οθόνη???
-
Ωραία, αφού βρήκαμε ότι έχω πολύ καλό λαπτόπιο, να ξέρεις ότι κάποιοι δρουν διαφορετικά από εσένα. Το γεγονός αυτό δεν είναι απίθανο ούτε αδύνατο όπως ίσως σου φαίνεται. Μπορεί να είμαι φλώρος ή χίλιαδυο, αλλά αν οδηγώ δεν πίνω καθόλου αλκοόλ, στοπ εννοείται ότι δεν βιάζω, ενώ έχω φάει δούλεμα γιατί περιμένω το κόκκινο να πρασινίσει σε ερημική περιοχή που περνάω εγώ και ένα δυο σκυλιά. Οπότε άλλη φορά να μην είσαι τόσο σίγουρος, οκ;
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
...έχετε ανθεκτικές οθόνες μάλλονΕπειδή εσύ κάνεις κάποια πράγματα δε σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι κάνουν το ίδιο. Εσένα μπορεί να σου φαίνεται λογικά να πίνεις και να οδηγείς, να μη φοράς ζώνη ή να οδηγάς κουρασμένος και νυσταγμένος.
Εμένα μου φαίνεται μαλακία και αδιαφορία για το συνάνθρωπο. -
Επειδή εγώ έχω φάει πολύ περισσότερο δούλεμα από σενα, από τους φίλους μου (ειδικά με τις ζώνες και το αλκοολ...) όσον αφορά τα θέματα ασφαλείας, όλα αυτά που λές είναι χοντρά σφάλματα και είναι πιθανό όντως να μην τα έχεις κάνει. Δεν μπορώ όμως να δεχτώ ότι άμεσως μόλις πήρες το δίπλωμα έγινες Σταθάκης...
Υπάρχουν απειροελάχιστα σφάλματα που μπορούν να οδηγήσουν σε απίστευτα ατυχήματα όπως το να αργήσεις να ανοίξεις τον αέρα να ξεθολώσει το τζάμι, μια λογομαχία στο αμάξι ή να μην έχεις στο αθόρυβο το κινητό και χίλια άλλα δύο...
Αν μου πεις ναι και σε αυτό πάντως, φτιάξε μία σχολή ασφαλούς οδήγησης και θα είμαι ο πρώτος πελάτης!!!!
-
Λογομαχίες έχουν γίνει αλλά τις πεισσότερες φορές αφήνω τον άλλο(άλλη μάλλον) να λογομαχεί μόνος(-η)...
Το κινητό δεν το έχω ποτέ στο αθόρυβο αλλά και πάλι δεν το ακούω λόγω μουσικής( κανείς δεν είναι τέλειος...!!!) -
Ναι, αμέσως μόλις πήρα το δίπλωμα έγινα. Αγαπώ την ζωή μου, και δεν θέλω σε καμλια περίπτωση να φέρω πόνο σε αυτούς που με αγαπούν. Και ναι, όσο μπορώ να το ελέγξω, στην οδήγηση είμαι απίστευτα ψείρας, δεδομένου ότι το αυτοκίνητο είναι ένα εν δυνάμει όπλο. Από την άλλη, για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, και η στραβή μπορεί να γίνει από την μιά στιγμή στην άλλη, αλλά δεν νομίζεις πως δεδομένου του ευμετάβλητου παράγοντα, είναι καλύτερο και φρονιμότερο να ελέγχουμε ό,τι μπορούμε;
Και βέβαια, το παλικάρι δεν αμέλησε να ξεθολώσει εγκαίρως το παρμπριζ, αλλά σοβαρότερα λάθη. Ξέρεις κάτι όμως; Μιλάμε για ένα παιδί που ποιός ξέρει τι μπορεί να κουβαλά σε όλη του την υπόλοιπη ζωή, και αυτό γιατί ακριβώς δεν έλεγξε σωστά τους παράγοντες που περνάνε από το χέρι του. Και δυστχώς το κατάλαβε με τον σκληρό τρόπο.
-
Αυτό που κατάλαβα εγώ μετά από τόοοοσες σελίδες είναι πως μάλλον ο κόσμος μας είναι μαυρόασπρος (άσπρος, μαύρος)... ούτε μια τόση δούλα ρημάδα ικμάδα γκρίζου δεν υπάρχει. Με άλλα λόγια ή ακολουθείς το νόμο με το νι και με το σίγμα ή είσαι φονιάς.
-
Και επείδη όπως είπα και πιο πάνω κανείς δεν είναι τέλειος όλα αυτά δεν τα πρόσεχα αμέσως μόλις πήρα το δίπλωμα αλλά πριν ακόμα το πάρω αφού το αμάξι το έπαιρνα και πριν βγάλω δίπλωμα. Έτσι πάντα φόραγα ζώνη, πάντα πήγαινα αργά στην πόλη και σταμάταγα σε όλα τα στενά είχα δεν είχα στοπ....
-
Αυτό λέω ρε παιδιά, ότι για αυτό τα γράφει εδώ μπας και βάλουμε μυαλό όσοι δεν βάζουμε (εσείς έχετε βάλει δεν αντιλέγω άλλο γιατί έχω πρωινό ξύπνημα αύριο!!!) αλλά οι περισσότεροι από εμας θα το ξεχάσουμε πάλι...
Αngel!!!!! σε τρώω πάντως, δεν ακούω μουσική για να μην αποσπάμαι !!! (εκεί να δεις δούλεμα...)
σοβαρά τώρα με το θέμα της μουσικής δεν ξέρετε πόσοι γνωστοί μου έχουν κινδυνέψει αλλάζοντας σταθμό ή cd...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αυτό που κατάλαβα εγώ μετά από τόοοοσες σελίδες είναι πως μάλλον ο κόσμος μας είναι μαυρόασπρος (άσπρος, μαύρος)... ούτε μια τόση δούλα ρημάδα ικμάδα γκρίζου δεν υπάρχει. Με άλλα λόγια ή ακολουθείς το νόμο με το νι και με το σίγμα ή είσαι φονιάς.Δεν νομίζω, απλά υπάρχουν κάποια βασικά πράγματα τα οποία αν τα παραμελήσεις, έχουν άσχημες συνέπειες. Τόσο παράλογο είναι αυτό;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτό που κατάλαβα εγώ μετά από τόοοοσες σελίδες είναι πως μάλλον ο κόσμος μας είναι μαυρόασπρος (άσπρος, μαύρος)... ούτε μια τόση δούλα ρημάδα ικμάδα γκρίζου δεν υπάρχει. Με άλλα λόγια ή ακολουθείς το νόμο με το νι και με το σίγμα ή είσαι φονιάς.
Δεν νομίζω, απλά υπάρχουν κάποια βασικά πράγματα τα οποία αν τα παραμελήσεις, έχουν άσχημες συνέπειες. Τόσο παράλογο είναι αυτό;
Δεν έχουν άσχημες συνέπεις, μπορεί να έχουν άσχημες συνέπειες...υπάρχει μεγάλη διαοφορά!
Σε λίγο θα μου πείτε πως και μέσα στην πόλη πάτε με 20 χλμ, γιατί τόσο λέει η πινακίδα
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Αυτό λέω ρε παιδιά, ότι για αυτό τα γράφει εδώ μπας και βάλουμε μυαλό όσοι δεν βάζουμε (εσείς έχετε βάλει δεν αντιλέγω άλλο γιατί έχω πρωινό ξύπνημα αύριο!!!) αλλά οι περισσότεροι από εμας θα το ξεχάσουμε πάλι...Αngel!!!!! σε τρώω πάντως, δεν ακούω μουσική για να μην αποσπάμαι !!! (εκεί να δεις δούλεμα...)
σοβαρά τώρα με το θέμα της μουσικής δεν ξέρετε πόσοι γνωστοί μου έχουν κινδυνέψει αλλάζοντας σταθμό ή cd...
Αυτό το φροντίζω από πριν. Βάζω ένα CD να παίζει και δεν το αλλάζω. Εκτός αν υπάρχει συνοδηγός που βάζει ότι θέλει.
Σε βραδυνές, μοναχικές βόλτες **ΠΟΤΕ **μουσική....
-
τοτέ σωστός!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δεν νομίζω, απλά υπάρχουν κάποια βασικά πράγματα τα οποία αν τα παραμελήσεις, έχουν άσχημες συνέπειες. Τόσο παράλογο είναι αυτό;
Δεν έχουν άσχημες συνέπεις, μπορεί να έχουν άσχημες συνέπειες...υπάρχει μεγάλη διαοφορά!
Σε λίγο θα μου πείτε πως και μέσα στην πόλη πάτε με 20 χλμ, γιατί τόσο λέει η πινακίδα
Είναι το ίδιο αυτό με το να οδηγείς μεθυσμένος και κουρασμένος;
-
Εγώ πάντως αν δω πουθενά τριγύρω τίποτα παιδάκια ή υπερήλικες πάω με λιγότερο από 20......
-
Υπονοείς μήπως πως αν οδηγείς ξεμέθυστος και ξεκούρατσος δεν πέφτεις ποτέ σε στυλο;
edit: εγώ νομίζω πως αν είναι να πέσεις σε στύλο, θα πέσεις όπως και να είσαι.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Υπονοείς μήπως πως αν οδηγείς ξεμέθυστος και ξεκούρατος δεν πέφτεις ποτέ σε στυλο;Εσύ υπονοείς πως έχεις τις ίδιες πιθανότητες να πέσεις αν είσαι μεθυσμένος ή κουρασμένος;;;;
-
Όχι, αλλά έχεις λιγότερες πιθανότητες.
Να σε ρωτήσω, τι προσπαθείς να δείξεις; Ότι είναι σωστό αυτό που έκανε το παιδί;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγώ πάντως αν δω πουθενά τριγύρω τίποτα παιδάκια ή υπερήλικες πάω με λιγότερο από 20......+1
(καθώς και μηχανές, ποδήλατα κλπ)
Για να γίνει καλός οδηγός κάποιος (δε μιλάω για πιλοτος) πρέπει να περάσει από όλα τα ήδη κινησης. αλλιώς δεν μπορεί να αντιληφθεί πώς είναι να είσαι ποδηλάτης ή άτομο με 3 σακούλες στο χέρι πχ και να βρέχει.
-
+1
είδικά για τα παιδάκια που οι μαμάδες τους κοιτάνε βιτρίνες και όχι ότι πολυτιμότερο έχουν...
μάγκες και άμα σας πεταχτεί μπάλα κατευθείαν φρένα!!!
μία φορά πετάχτηκε μία, βουτάω στα φρένα και μετά σκάει και το αναμενόμενο ανέμελο παιδάκι...
Ημουν ενας πανευτυχης κατοχος COLT CZ3...