-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... στην αδεια κυκλοφοριας, δεν θα επρεπε να αναφερει οτι φερει ηλιοροφη?Βεβαίως θα έπρεπε, εμένα ακόμα με πρήζουν να πάω να το τακτοποιήσω το θέμα. Άλλη δουλειά δεν είχα!
(τριτη το εχω στα χερια μου!! )
Καλότυχο και καλοτάξιδο.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
για το τελευταιο... τι ακριβως εννοεις?
Σκίστ',πχιέτ'του αίμα,ξιπάτουσ'του του ρμάδ
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
... στην αδεια κυκλοφοριας, δεν θα επρεπε να αναφερει οτι φερει ηλιοροφη?
Βεβαίως θα έπρεπε, εμένα ακόμα με πρήζουν να πάω να το τακτοποιήσω το θέμα. Άλλη δουλειά δεν είχα!
ποιος σε πρηζει? δε πολίς?
θενκς!
-
Και το σημαντικότερο, κάντου όλα τα παραπάνω πριν προλάβει να τα κάνει αυτό σε εσένα.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... στην αδεια κυκλοφοριας, δεν θα επρεπε να αναφερει οτι φερει ηλιοροφη?
Βεβαίως θα έπρεπε, εμένα ακόμα με πρήζουν να πάω να το τακτοποιήσω το θέμα. Άλλη δουλειά δεν είχα!
ποιος σε πρηζει? δε πολίς?
θενκς!
Μία φορά σε έλεγχο που κάνανε στο δρόμο μου το ανέφεραν οι πολίς και μου το ξαναθύμισε ο κτέος που πέρασα το καλοκαίρι. Αν στον επόμενο έλεγχο ΚΤΕΟ δεν αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας με σφραγίδα από επίσημο συνεργείο Renault ότι έχω εργοστασιακή ηλιοροφή (που ΕΧΩ), τότε το αυτοκίνητο δεν περνάει ΚΤΕΟ.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ΒΑΣΙΛΗΗΗΗΗΗΗ!! Την τριτη, τι λεει το προγραμμα σου ρε συ??
Τι εγινε Γαρυφαλλε.Δεν εχεις ακομα βγαλει διπλωμα;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Μία φορά σε έλεγχο που κάνανε στο δρόμο μου το ανέφεραν οι πολίς και μου το ξαναθύμισε ο κτέος που πέρασα το καλοκαίρι. Αν στον επόμενο έλεγχο ΚΤΕΟ δεν αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας με σφραγίδα από επίσημο συνεργείο Renault ότι έχω εργοστασιακή ηλιοροφή (που ΕΧΩ), τότε το αυτοκίνητο δεν περνάει ΚΤΕΟ.
εχμ... δηλαδη σε ενα συνεργειο premium μπορουν να το γραψουν στην αδεια και να πατησουν και μια σφραγιδα και να ειμαστε ο.κ.?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
η αληθεια ειναι οτι βγαινω πρωτη φορα σε ανοιχτο δρομο (βουλιαγμενης) και χρειαζομαι λιγη βοηθεια!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
η αληθεια ειναι οτι βγαινω πρωτη φορα σε ανοιχτο δρομο (βουλιαγμενης) και χρειαζομαι λιγη βοηθεια!
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!
εσυ να τα αφησεις αυτα και να κανονισεις να περασεις να σε δουμε σε καμμια συναντηση στις αλλες πιστες!
να δεις και τα οπλα μας, να γουσταρεις! (για ενα 'γεια' βρε αδερφε!) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!
εσυ να τα αφησεις αυτα και να κανονισεις να περασεις να σε δουμε σε καμμια συναντηση στις αλλες πιστες!
να δεις και τα οπλα μας, να γουσταρεις! (για ενα 'γεια' βρε αδερφε!)μα δεν σας βλέπω να μαζεύεστε και πουθενα!??
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!
να δεις και τα οπλα μας, να γουσταρεις! (για ενα 'γεια' βρε αδερφε!)μα δεν σας βλέπω να μαζεύεστε και πουθενα!??
περα απο τις 16 του μηνα στις αφιδνες, ειχαμε συναντηση και στον ασπροπυργο παραμονες χριστουγεννων (πολυ κρυο) και προπαραμονη πρωτοχρονιας (σαφως καλυτερα)..
http://www.greek-kart.gr
πες να δεις τι γινεται.. και μπες και στην γκαλερυ να δεις υλικο! -
Καλοτάξιδοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
-
καλοτάξιδοοο!
-
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ
Θα ...... μιλήσουμε
-
Βασιλη σε παρακαλω προσεξε στην παραλαβη μη δωσουν στο μικρο αντι για Golf κανενα Trampant και δεν ειναι premium.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Βασιλη σε παρακαλω προσεξε στην παραλαβη μη δωσουν στο μικρο αντι για Golf κανενα Trampant και δεν ειναι premium.πατερα δεν υπαρχει περιπτωση.. πηγα και πηρα μπρελοκ, για να φαινεται!
-
Μπρελόκ Premium φυσικά.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Ο,τι χρειαστείς...πμ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο,τι χρειαστείς...πμ.
Πάσχε μήπως μπερδεύτηκες; Δεν είπε ότι του καίει λάδια και θέλει βοήθεια
Ηρθε... Και τωρα??