-
Kαλοτάξιδο Τριαντάφυλλε
Δύσκολη η περίπτωση σου
Πριν 4 χρόνια ο αδελφός μου παρέλαβε το Terios 24 Δεκ.
Εφυγε αμέσως και πήγε εκδρομή στο Πάπιγγο -αν θυμάμαι καλά-
Γύρισε 4-5 Γεν. με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά
Μου είπε ... ήταν οι καλύτερες διακοπές μου, καινούργιο αμαξάκι σε ονειρεμένα μέρη, ούτε τέλη με ένοιαξαν ούτε τίποταΔεν είναι λογικό και συμφέρον βέβαια .... αλλά καμιά φορά δεν πάμε συνέχεια με τη λογική.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
@@ γιατί απο 10 και μετά? Μήπως σε πιέζει εμμέσος να το ταξινομήσεις μέσα στο 06?μήπως ο πωλητής έχει άδεια εκείνες τις μέρες?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
@@ γιατί απο 10 και μετά? Μήπως σε πιέζει εμμέσος να το ταξινομήσεις μέσα στο 06?Οχι ,οχι μαλλον ειναι φορτος εργασιας σε ολες τις υπηρεσιες που θα μεσολαβησουν για την κυκλοφορια του αυτοκινητου.
Εγω ξοφλησα 31 Δεκεμβρη και παρελαβα το φοκους στις 5 Ιανουαριου.
Και εμενα τοσες μερες με την αγωνια μη ριξει κανενα κανονι ο εμπορος και μεινω εγω με τα χαρτια στο χερι. -
άλλο 5 του μήνα άλλο 10 ρε συ.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
...καπου εδω ακουσα το μπουμ μπουμ του ισοσταθμισμενου!
ΙΣΟΣΤΑΘΜΙΣΜΕΝΕΕΕΕΕΕ!! ΑΥΤΟΥΝΟΣ ΕΔΩ ΜΕ ΚΟΡΟϊΔΕΥΕΙ!!
Τέτοια που σκέφτεσαι, καλά σε κάνει.
Πλατφόρμα και κλείδωμα στο γκαράζ Ή υπομονή 20 μέρες. Αμάν πια αυτή η νεολαία. Αντρα θέλει, τώρα τον θέλει.
-
Kαλοτάξιδο να είναι!
Εγώ θα περίμενα. Τέτοιες γλυκιές αναμονές δε με χαλάνε. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Πληρωνω τωρα και το παιρνω τωρα (+τελη 2007)
Μοναδική επιλογή για μένα.
-
Πινακιδες κυκλοφοριας 1 ημερας μονο απο την εφορια και αφου εχει ασφαλιστει το αυτοκινητο...
Δεδομενου οτι η εφορια στην οποια υπαγομαι ειναι κατι εκατονταδες χιλιομετρα μακρυα ... -
Πρώτον καλορίζικο!!
Δεύτερον περίμενε. Σε ένα - ενάμιση χρόνο που θα το βαρεθείς θα βγείς κερδισμένος από το '2007 μοντέλο'.
Τρίτον τώρα στις γιορτές οι έμποροι πουλάνε ό,τι ληγμένο τους έχει μείνει. Μη το ρισκάρεις.
Καλοτάξιδο!!!
-
Ελπίζω να μην το βαρεθεί στον ένα - ενάμιση χρόνο. Οχι τίποτα άλλο, αλλά θα έχω φάει όλο το πρήξιμο περί ηχοσυστήματος άδικα.
Edit: εξάλλου, Ευριπίδη, το αμάξι ήταν παραγγελία, δεν είναι από τα ετοιμοπαράδοτα που έχουν ξεμείνει.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ελπίζω να μην το βαρεθεί στον ένα - ενάμιση χρόνο. Οχι τίποτα άλλο, αλλά θα έχω φάει όλο το πρήξιμο περί ηχοσυστήματος άδικα.Edit: εξάλλου, Ευριπίδη, το αμάξι ήταν παραγγελία, δεν είναι από τα ετοιμοπαράδοτα που έχουν ξεμείνει.
Τώρα εσύ με ποιόν είσαι;
-
Eώ πάντως είμαι με τον Ευρυπίδη!
Κάνε υπομονή ρε!
-
δυστυχως το να το παρω νωριτερα χωρις να πληρωσω, αρχιζει να μην παιζει..
συνεπως το βλεπω να μενει αραγμενο μεχρι ιανουαριο.. -
Οριστικο! Παμε ιανουαριο ..
-
Καλό κουράγιο
-
Μια χαρά....θα σε παρηγορήσουμε εμείς στο μεσοδιάστημα!!!
-
Λέτε να θέλει καμία βόλτα;
-
Αναβλήθηκε η εκτέλεση?
-
κανενα τεστ drive ρε παιδια!
κανενα γερμανικο ρε παιδια!
κατι σε λευκο
και γρηγορο
ας ειναι και ατμοσφαιρικοΜΩΒ κανει - στην τελικη!
-
..Προσθιοκίνητο θέλεις...και μαλιστα του ιδίου χρώματος με αυτό που θα πάρεις για να αποκτήσεις παραστάσεις!
Ηρθε... Και τωρα??