-
Ο χρήστης tm έγραψε:
bye bye!
Α το πρόσεξες βλέπω τι γράφουν τα type R στην πίσω πόρτα τους.
Βρήκα 4 κλήσεις στο κινητό μου από τις 16:00 μέχρι τις 16:15.
Τόσο περίπου κρατάει το lag της τουρμπίνας. Γι αυτό και είχε χρόνο για τηλεφωνήματα.
Selenia και ξερό ψωμί ε;
Selenia σε premium. Tres banal.
Βρήκα 4 κλήσεις στο κινητό μου από τις 16:00 μέχρι τις 16:15. Προσπαθώ να τον βρω από τις 19:30 και δεν απαντάει.
μαλλον αποφασισε να ολοκληρωσει το σπάσιμο σημερα!
-
χα χα χα!
ρε οτι και να λετε, το οχημα ειναι αεροπλανο!
αυριο - μεθαυριο ερχεται η δευτερη φαση... -
Aρχίσαμε τα 'σταδια' κιόλας;
-
Άντε ντε στρώσε το μοτόρι ντεεεεεεεεεεεεεε, θέλω να δω τι γίνετε, και να είμα ισίγουρος ότι πατάει ο άλλος!
-
θέλουν στρώσιμο τα premium?
-
προς θεου, οχι.. βολτουλες θελει
(χανεις τη μπαλα, ΛΕΜΕ!) -
-
-
Στρώσιμο κανα εξακοσάρι χιλιόμετρα,όχι παραπάνω
Οσο Αθήνα-Σέρρες
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
χα χα χα!
ρε οτι και να λετε, το οχημα ειναι αεροπλανο!Τότε να γράφεις τις εντυπώσεις σου στα ανάλογα θέματα.
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=21817
ή
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=9939
αυριο - μεθαυριο ερχεται η δευτερη φαση...
Η μετάκαυση;
-
Γνωστός γαλλόφιλος εθεάθη να βολτάρει παρέα με νεοεισαχθέντα εις την premium, γύρω γύρω στην Αττική τις απογευματινές ώρες.
Δεν παίζει μουσική με τίποτα το ρημάδι, θέλει πολύ δουλειά για να έρθει στα ίσα του.
-
για τα αλογα να πει..
για τα αλογα! -
Τα ποια?
-
κανουμε και τον αδιαφορο, ε?
ο ταζιο, τι θελει και πεταγεται, μπορεις να μου πεις??
μηπως θελει κι αυτος λιγο 'μυρωδια', αραγες??ρε συ, μη ντρεπεσαι! αν θες, ζητα!
-
Ελα μωρέ τώρα, επειδή έχει ροπή κάτι έγινε...
Ξέρεις πόσα diesel υπάρχουν με μεγαλύτερη ροπή εκεί έξω?
-
-
το 106 ειναι ετοιμο..
μονο να βελτιωσω λιγο την αναλογια κιλων/ιππο (να βγαλω τον κοτσαδορο, δηλαδη) και πες του να ειναι λιγο κρυωμενος...
θα το σερβιρω ζεστο!Βασιλη η 3η τελος (η 2η φαση!)
-
Καλοτάξιδο 30φυλλε, και ας πήρες αυτό με το ένα μόνο τουρμπο. Εκεί που παλιά σε ρωτάγανε γιατί πήρες το 1,4 γκολφ τώρα θα σε ρωτάνε γιατί δεν πήρες το 1,4...GT. Που αν έπαιρνες το gt θα σου μένανε και λεφτά να πάρεις και ένα ραλύ για τρακ ντεϊς (γιατί το δικό σου 106 για καποιο λόγο όλοι το διαχωρίζεις από τα ραλύ!)
Προβλήματα πάντως. Αν σε ρωτήσει κάποιος πόσα άλογα έχει δεν θα ξέρεις με τα κόλπα της VW! 200,210,220;
ΥΓ
Επειδή δεν διάβασα από όλο το θέμα, τί χρώμα το πήρες;
Επειδή θα σταματήσεις και εσύ να διαβάζεις το θέμα μόλις το πας για σέρβις και ακούσεις της τιμές, απάντα λίγο σύντομα -
καλημερα ρε πανο!
να 'σαι καλα!
το 106 το διαχωριζω απο τα ραλλι, γιατι πολυ απλα ειναι το GTI!το γκολφακι το πηρα ασπρο χρωμα, εξ ου και το ονομα Μιλκα!
Το Ορκα - η φαλαινα δολοφονος - ειχε κατι πολυ ... μπρουταλ ρε παιδι μου και σε καιρους πολιτικαλι κορρεκτ θα μας κακοχαρακτηριζαν...
οποτε παμε σε πιο 'ηπιες' καταστασεις!
οσο για τα αλογα...
ποιος ασχολειται?
Ηρθε... Και τωρα??