-
Ο χρήστης tm έγραψε:
...κανενα γερμανικο ρε παιδια!
κατι σε λευκο
και γρηγορο...Έχω ένα ψυγείο Bosch με κουμπάκι ταχείας κατάψυξης. Κάνει;
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
...κανενα γερμανικο ρε παιδια!
κατι σε λευκο
και γρηγορο...Έχω ένα ψυγείο Bosch με κουμπάκι ταχείας κατάψυξης. Κάνει;
Φτιάχνει και παγωτό?!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Οριστικο! Παμε ιανουαριο ..επραξες το σωστο και το λογικο
καλοριζικο!
(καλα σε καταλαβαινω αυτες τις μερες πως θα νιωθεις... ομως μετα απο ενα χρονο θα λες 'παλι καλα'.. το καλυτερο εκανες απ'ολες τις αποψεις, και δε θα πληρωνεις τσαμπα και θα γραφει η αδεια 2007
φατα στις πουτ ρε )
-
ευριπιδη εχουμε ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο!
θελω κατι .... διαφορετικο!φτιαχνει και παγωτο παντως!
Τα σχολια του νικου τα προσπερναω!
(βασικα ηταν πολυ εξυπνα και δεν εχω να απαντησω! ) -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool: ..Προσθιοκίνητο θέλεις...και μαλιστα του ιδίου χρώματος με αυτό που θα πάρεις για να αποκτήσεις παραστάσεις!Αντε ρε σε έφτιαξα πάλι.
-
βλεπω κυριε boombastic, δε χανουμε ευκαιρια, ετσι??
καλαααααααα
καλααααααα -
bombastic.....
-
Μη στεναχωριέσαι ρε, όπως σου είπα και στο τηλέφωνο χθες, θα σου πάρω ένα Matchbox να κάνεις ΒΡΟΥΜ ΒΡΟΥΜ ΦΦΦΦΦΦΦΣΤΠΑΦ μέχρι να έρθει το κανονικό.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
:lol:Μη στεναχωριέσαι ρε, όπως σου είπα και στο τηλέφωνο χθες, θα σου πάρω ένα Matchbox να κάνεις ΒΡΟΥΜ ΒΡΟΥΜ ΦΦΦΦΦΦΦΣΤΠΑΦ μέχρι να έρθει το κανονικό.
Κανεις μεγα λαθος.Το ματσμποξ κανει σαν το πραγματικο.Πρα πρααα πραα πππρρρααα γκουφφφ.
-
Ημουν έτοιμος να συμπληρώσω: 'αν και σε βλέπω να μη θέλεις να αποχωριστείς το Matchbox'...
Αλλά δεν είμαι τόσο .
-
Καλορίζικο ρε thirtyleaf!!!!
Το καλοτάξιδο στις 10 του Γενάρη. Όταν το ασημώσω θα σου δώσω και την μπλε μπογιά για το βάψιμο. Έρχεσαι στο Λαγονήσι και σε πάω στην καταλληλότερη ράμπα
-
σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια...
(as if!)τελικα ειναι αληθεια..
οσοι οδηγουν την πιο premium απο τις premium μαρκες, προκαλουν τον φθονο των υπολοιπων...
εχω μεγαλη καρδια, ομως! (ο γιατρος μου ορκιζεται πως αυτο λεγεται υπερπλασια, αλλα ποιος τον ακουει! )tm: ο πιο premium απο τους premium
-
Ντάφυ είσαι θεός.-
-
η αδερφη μου πηρε ενα πολο το 99. το πηραμε 20-25νοεμβρη?
δε θυμμαμαι.παντως δεκεμβρης δεν ειχε μπει.
το φερανε η αντιπροσωπεια με δοκ πινακιδες απο τη καρεντα πατησια στη κηφισια. το βαλαμε σε ενα γκαραζ και γεναρη πηγαμε και πηραμε πινακιδες...
βασικα αυτοι μας το προτειναν γιατι ηταν εκει το αμαξι στη καρεντα και δεν ειχαν χωρο...οποτε το βλεπω χλωμο να μη μπορει να εκτελωνιστει αμαξι χωρις τελη και πινακιδες.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:ysterical:
Ντάφυ είσαι θεός.-Να, κάτι τέτοια βλέπουν και πάνε κι αγοράζουν premium αμάξια.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
:ysterical:
Ντάφυ είσαι θεός.-Να, κάτι τέτοια βλέπουν και πάνε κι αγοράζουν premium αμάξια.
Καλά εσυ περιμένεις το C28 για να πάρεις αμάξι premium!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια...
(as if!)τελικα ειναι αληθεια..
οσοι οδηγουν την πιο premium απο τις premium μαρκες, προκαλουν τον φθονο των υπολοιπων...
εχω μεγαλη καρδια, ομως! (ο γιατρος μου ορκιζεται πως αυτο λεγεται υπερπλασια, αλλα ποιος τον ακουει! )tm: ο πιο premium απο τους premium
-
... στην αδεια κυκλοφοριας, δεν θα επρεπε να αναφερει οτι φερει ηλιοροφη?
(τριτη το εχω στα χερια μου!! )
-
Ρώτα στο υπουργείο ρε.
καλοΞΕΣΚΙΣΤΟΟΟΟΟ!!!!!!!
-
μη μπλεκουμε με υπουργεια ρε συ..
απλα στο πεζω στην αδεια το γραφει..
ενω στο γκολφ δεν το γραφει.. γι αυτο μου εκανε εντυπωση...για το τελευταιο... τι ακριβως εννοεις?
ΒΑΣΙΛΗΗΗΗΗΗΗ!! Την τριτη, τι λεει το προγραμμα σου ρε συ??
Ηρθε... Και τωρα??