-
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Δεν είναι και πολύ αναλυτικό το άρθρο των 4Τ...Μιση σελιδα αν βγαλεις τισ φωτογραφιες,και δεν λεει τιποτε καινουργιο.
-
-
Kάτι ενδιαφέρον για το οποίο δε διάβασα κάποιο σχόλιο:
Το ίδιο μοτέρ (EP6DTS) των 175 ονομαστικών ίππων στο 207RC έδωσε 163 PS στους μπροστινούς τροχούς ενώ στο Cooper S είχε δώσει σχεδόν 174 - σύμφωνα με τις δυναμομετρήσεις των αυτοκινήτων που δόθηκαν για δοκιμή στους 4Τ. -
Αν το καλοσκεφτεις και το 163 ειναι πολυ καλο νουμερο (αν ειναι 175 στροφαλο που προφανος δεν ειναι γιατι δεν γινετια να εχει κατω απο 10% απωλειες) μπορει να ετυχε το μινι που μετρησανε να ειχε βγει τερατακι απο το εργοστασιο
Παντως και οι δυναμομετρησεις μια ταξη μεγεθους μπορουν να σου δωσουν αν γινουν την ιδια μερα στο ιδιο δυναμομετρο.
-
eee θα ηταν πειραγμενμο το μινι
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
μπορει να ετυχε το μινι που μετρησανε να ειχε βγει τερατακι απο το εργοστασιοΚαμιά φορά ξεχνούν να τα δαμάσουν οι Γερμανοί. Αντίθετα, στην Πεζώ τους σπάνε τον τσαμπουκά με το καλημέρα.
Μπορεί βέβαια απλά να φορούσε το νέο σούπερ λιπαντικό διαστημικής τεχνολογίας που εκμηδενίζει όλες τις απώλειες στο σύστημα μετάδοσης...
-
to abarth 500 tha einai anwtero se ola apo to grande punto abarth
(ektos apo tous xwrous)to abarth grande punto vgike prosfata se sigritiko safws anwtero
apo to 207na thymisw.
autocar:The car goes so hard and handles so well, it won't matter (except to macho-men and zealots) that the standard and specially sports-tuned ESP can't be disengaged.) -
-
http://www.euroncap.com/tests/Fiat_500_2007/298.aspx 35points
http://www.euroncap.com/tests/bmw_mini_2007/288.aspx 33points
to swsto einai 207rc me abarth ss
kai 270gt me abarth (afto ennow)
autobild test apofygis tarandou.
fiat 500 80km. xwris esp
niwtheis san na odigeis go kart. to timoni einai ameso to kratima einai apsogo....... (pou na ethei kai to abarth)sto idio test polla alla aytokinita dyskolevontai poly!
-
-
Το 207RC είναι ή του ύψους ή του βάθους.. Άλλοι το βγάζουνε πολύ καλό, άλλοι το ακριβώς αντίθετο.. Προσωπικά πάντως, η άποψη που έχω διαμορφώσει είναι ότι ΔΕΝ είναι γρηγορότερο ή πιο ευχάριστο από ένα Cooper S..
-
-
έχρισε το 207 RC βασιλιά των μινι hot-hatches-προσπέρασε MIni Cooper S, Corsa OPC
mazi sou! mexri na dokimastei to abarth ss?? (isws)
to 500 pantws sigoura anwtero apo grande punto abarth ara kai mini cooper S -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το 207RC είναι ή του ύψους ή του βάθους.. Άλλοι το βγάζουνε πολύ καλό, άλλοι το ακριβώς αντίθετο.. Προσωπικά πάντως, η άποψη που έχω διαμορφώσει είναι ότι ΔΕΝ είναι γρηγορότερο ή πιο ευχάριστο από ένα Cooper S..Να υποθεσω οτι τα εχεις οδηγησει και τα 2?
Καλα τον παραγοντα τιμη βεβαια μην τον βαλουμε στην μεση!
-
Εγώ σέ ότι δοκιμές που έχω διαβάσει, βγαίνει πισω απο opc ,rs, mini σταθερά.
Μιλάω για πάνω απο 3 δοκιμές....
Προσωπική άποψη φυσικά δεν έχω γιατί δεν το οδήγησα -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το 207RC είναι ή του ύψους ή του βάθους.. Άλλοι το βγάζουνε πολύ καλό, άλλοι το ακριβώς αντίθετο.. Προσωπικά πάντως, η άποψη που έχω διαμορφώσει είναι ότι ΔΕΝ είναι γρηγορότερο ή πιο ευχάριστο από ένα Cooper S..
Να υποθεσω οτι τα εχεις οδηγησει και τα 2?
Δεν τα έχω οδηγήσει, από αυτά που έχω διαβάσει την έχω διαμορφώσει την άποψη μου.
Σαφέστατα είναι πιο φθηνό και πιο τίμιο για τα λεφτά του το 207, δεν τίθεται θέμα.
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
έχρισε το 207 RC βασιλιά των μινι hot-hatches-προσπέρασε MIni Cooper S, Corsa OPC
mazi sou! mexri na dokimastei to abarth ss?? (isws)
to 500 pantws sigoura anwtero apo grande punto abarth ara kai mini cooper Sγια ποιο λογο το 500 θα ειναι καλυτερο απο το punto abarth?
ή αν θες, γιατι η Φιατ να το κανει καλυτερο?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Να υποθεσω οτι τα εχεις οδηγησει και τα 2?
Δεν τα έχω οδηγήσει, από αυτά που έχω διαβάσει την έχω διαμορφώσει την άποψη μου.
Σαφέστατα είναι πιο φθηνό και πιο τίμιο για τα λεφτά του το 207, δεν τίθεται θέμα.
Οποτε η ενσταση μου γινεται δεκτη, παρακαλω να διαγραφει απο τα πρακτικα η αποψη του κιντ!
-
Ο χρήστης Nikos997 έγραψε:
Θα συμφωνήσω..
Γρηγορότερο δεν είναι. Για μένα πάντως είναι πιο ευχάριστο. Εξίσου ζυγισμένο στα κλειστά, λιγότερο τρομοκράτης στα πολλά (γιατί και στα δύο, έχεις ΠΟΛΛΑ στο κοντέρ πριν πάρεις χαμπάρι). Προτιμώ ΚΑΙ το τιμόνι του από του κούπερ, και τη θέση οδήγησης γενικά (καθισματάρες ). Προσωπική γνώμη όλα αυτά βεβαίως, αφού πρώτα πάλεψα πολύ για να ξεχάσω τον άθλιο πεζο-λεβιέ του. Α! είναι και... ίσαμε 10k φθηνότερο έτσι;
-
Peugeot 207 RC 2007