-
-
Ο χρήστης Nikos997 έγραψε:
Παιδιά συγνώμη για το off-topic..
Krustestern..αν έχεις οδηγήσει το RC με την έξτρα γυάλινη οροφή, δίνει τίποτα από αίσθηση cabrio?Έχω οδηγήσει GΤ με οροφή, το RC δεν είχε. Για αίσθηση cabrio, εχμ... δεν θα το έλεγα. Γενικά μια πανοραμική οροφή προσφέρει ΠΟΛΥ ωραία αίσθηση τη νύχτα, αλλά ανοιχτό ουρανό πάνω από το κεφάλι σου δεν έχεις.
Μεταφέρω τα offtopic posts για το 207 εδώ, στο θέμα του.
-
εγω ρωταω.
αν ειμασταν ευρωπη που κλιο μινι 207 κορσα εχουν ιδια τιμη (+-1000) τι θα περνατε οεο?γιατι σορυ αλλα εγω κλιο θα επαιρνα ή μινι.
το πεζο και το κορσα ουτε θα το σκεφτομουνα.υ.γ. σα κατοχος πεζο κρους πιστευω οτι το 30-40% του προβληματος του σαζμαν στο 207 λυνεται με καλες βαλβολινες(συνηθεστερη elf trp). το εχω δει το θεμα σε πολλα 206 και 2.0-rc με ΒΕ σαζμαν.στο δικο μου δε(ΜΑ) με κουικσιφτ και καλες βαλβολινες απλα δεν υπαρχει θεμα σαζμαν το ξεχνας.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
υ.γ. σα κατοχος πεζο κρους πιστευω οτι το 30-40% του προβληματος του σαζμαν στο 207 λυνεται με καλες βαλβολινες(συνηθεστερη elf trp). το εχω δει το θεμα σε πολλα 206 και 2.0-rc με ΒΕ σαζμαν.στο δικο μου δε(ΜΑ) με κουικσιφτ και καλες βαλβολινες απλα δεν υπαρχει θεμα σαζμαν το ξεχνας.και γιατι δε το κανει αυτο η Πεζο?
λιγες κριτικες εχει δεχθει για τα κιβωτια της?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
υ.γ. σα κατοχος πεζο κρους πιστευω οτι το 30-40% του προβληματος του σαζμαν στο 207 λυνεται με καλες βαλβολινες(συνηθεστερη elf trp). το εχω δει το θεμα σε πολλα 206 και 2.0-rc με ΒΕ σαζμαν.στο δικο μου δε(ΜΑ) με κουικσιφτ και καλες βαλβολινες απλα δεν υπαρχει θεμα σαζμαν το ξεχνας.
και γιατι δε το κανει αυτο η Πεζο?
Γιατι για καθημερινη και σβελτη οδηγηση ειναι μια χαρα τα κιβωτια της.
Αν θες το κατι παραπανω οπως ο pskarm, τοτε πρεπει να βρεις λυση στομ προβλημα.
Και εξαλλου, τι να κανει η πεζω, να βαλει κουικσιφτ? -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
υ.γ. σα κατοχος πεζο κρους πιστευω οτι το 30-40% του προβληματος του σαζμαν στο 207 λυνεται με καλες βαλβολινες(συνηθεστερη elf trp). το εχω δει το θεμα σε πολλα 206 και 2.0-rc με ΒΕ σαζμαν.στο δικο μου δε(ΜΑ) με κουικσιφτ και καλες βαλβολινες απλα δεν υπαρχει θεμα σαζμαν το ξεχνας.
Και εξαλλου, τι να κανει η πεζω, να βαλει κουικσιφτ?δηλ ενα κιβωτιο που να δουλευει αψογα σε καθημερινη και γρηγορη οδηγηση δε μπορει να κατασκευαστει?
οι Γερμανοι, Ιαπωνες πως το εχουν καταφερει (εδω και χρονια)?
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
εγω ρωταω.
αν ειμασταν ευρωπη που κλιο μινι 207 κορσα εχουν ιδια τιμη (+-1000) τι θα περνατε οεο?γιατι σορυ αλλα εγω κλιο θα επαιρνα ή μινι.
το πεζο και το κορσα ουτε θα το σκεφτομουνα.εγω απανταω.
αν ηθελα γκάζι, ροπες και ταξιδια το πεζο και το κορσα μια χαρα θα μου καθονταν. σχετικη οικονομια, ησυχια και ωραια εμφανιση.για στριψιμο μαλλον το κλιο, με το μινι εχω φιλοσοφικο κωλυμα.
τα κιβωτια της πεουγκεοτ μια χαρα ειναι και για σβελτη και για καθημερινη οδηγηση, εκτος αν οδηγησεις και κάνα αυτοκινητο με επιλογεα και οχι κουταλα μαγειρεματος.
Spiros, προσπαθώ να θυμηθώ κάνα γερμανό με ωραίο κιβώτιο!
-
BMW
-
funkyreverend
ακομη και οι Μerc εχουν πλεον καλο κιβωτιοκανε μια απλη συγκριση του Λεον που εχεις με το Κλιο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
BMWO Spiros είπε 'τόσα χρόνια'. Τα παλιά των BMW τα έχεις δουλέψει ποτέ;
Όσο για τον επιλογέα του Κλιό, είναι τρελό πανηγύρι! Από τα πράγματα που θα άλλαζα από την 1η μέρα...Του Leon πάλι έχει πολύ βολικό πιάσιμο και εμφάνιση, οι διαδρομές και το κούμπωμα όμως είναι κάπως 'αποκομμένο'.
-
Επειδή αναφέρθηκε πιο πριν, στο 207 RC δεν μπαίνει ηλιοροφή. Η peugeot κρατά χαρακτήρα...
-
Ο χρήστης MR2 έγραψε:
Επειδή αναφέρθηκε πιο πριν, στο 207 RC δεν μπαίνει ηλιοροφή. Η peugeot κρατά χαρακτήρα...μπα, το new rallye ειναι της skoda?
-
-
Kαλοτάξιδο
-
-
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Και εξαλλου, τι να κανει η πεζω, να βαλει κουικσιφτ?Να βάλει επιτέλους ένα κιβώτιο που να μην γρατζουνάει την τρίτη στις γρήγορες αλλαγές από 2α και ψηλές στροφές, και να μην ψάχνεις την πέμπτη στα πόδια του συνοδηγού. Έλεος πια. Το RC το οδηγείς και γουστάρεις κάθε του στιγμή, αλλά ο επιλογέας πραγματικά με κουράζει.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Να βάλει επιτέλους ένα κιβώτιο που να μην γρατζουνάει την τρίτη στις γρήγορες αλλαγές από 2α και ψηλές στροφές, και να μην ψάχνεις την πέμπτη στα πόδια του συνοδηγού. Έλεος πια. Το RC το οδηγείς και γουστάρεις κάθε του στιγμή, αλλά ο επιλογέας πραγματικά με κουράζει.Και να βάλει επιτέλους μόνιμη καλλίγραμμη γυναίκα συνοδηγό, γιατί βαρέθηκα να χουφτώνω τριχωτές γάμπες σε ταξίδια!
-
Είναι το κόλπο για να έχεις δικαιολογία όταν πιάνεις μπουτάκι. 'Μα αγάπη μου, εγώ ταχύτητες άλλαζα'.
Για το γρατζούνισμα συμφωνώ, με τις μαμά βαλβολίνες είναι σπαστικό.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και εξαλλου, τι να κανει η πεζω, να βαλει κουικσιφτ?Να βάλει επιτέλους ένα κιβώτιο που να μην γρατζουνάει την τρίτη στις γρήγορες αλλαγές από 2α και ψηλές στροφές, και να μην ψάχνεις την πέμπτη στα πόδια του συνοδηγού. Έλεος πια. Το RC το οδηγείς και γουστάρεις κάθε του στιγμή, αλλά ο επιλογέας πραγματικά με κουράζει.
Mαλλον μιλας για 206/207 γιατι στο 106 η τριτη δεν γρατζουναει....η 2ρα θελει απλα προσοχη....εκτος αν βαλεις πυργολεβιε και ξενιασεις!
Peugeot 207 RC 2007