-
Εμείς λέμε, η PSA δε νομίζω να ακούει όμως...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εμείς λέμε, η PSA δε νομίζω να ακούει όμως...Ημίμετρα. Κάντε 250 τα άλογα να γουστάρουμε
-
μια ερωτηση αν ξερει κανεις να μου πει ..
το rc με το rallye φοραει την ιδια τουρμπινα ?τα παραπανω λεφτα ειναι σε καθισματα και ψιλοδιαφορες ?και αν ειναι ετσι αξιζει η οχι να παρεις το rc σε σχεση με το rallye? -
Ο χρήστης nikos2004dj έγραψε:
μια ερωτηση αν ξερει κανεις να μου πει ..
το rc με το rallye φοραει την ιδια τουρμπινα ?τα παραπανω λεφτα ειναι σε καθισματα και ψιλοδιαφορες ?και αν ειναι ετσι αξιζει η οχι να παρεις το rc σε σχεση με το rallye?Έχουν πολλές διαφορές σε ανάρτηση, συμπλέκτη, φρένα,κινητήρα(εντόσθια)και κάποια διαφορά στην τουρμπίνα.
Επίσης έχει πλήρως απενεργοποιήσιμο ESP.Και αυτό που έχει είναι διαφοπερικά ρυθμισμένο. -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εμείς λέμε, η PSA δε νομίζω να ακούει όμως...Και πότε άκουγε άραγε..
Είναι δυνατόν από το 2003 xsara/C4 να έχουν σαρώσει και αυτοί ακόμα να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου??
-
Γενικώς το group δουλεύει με διαφορά φάσης πολλές φορές σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
-
Επειδή έρχεται το track event των NHAC .βρήκα μετά κόπων και πολλών βασάνων λάστιχα για σκίσιμο.
Pirelli P.Zero Nero.Αν και έχουν τα χιλιόμετρα τους είναι πολύ ανώτερα των Bridgestone!
Να δούμε τώρα τι θα κάνουν και μέσα στην πίστα. -
Εχω 1 θεματακι ελπιζω να μην ειμαι πολυ off topic
Εχω 207 RC με 6500 km 4 μηνων , εντυπωσεις σε αλλο post , τωρα το μοναδικο
προβληματακι οταν το πρωτοπηρα λιγο ο μαλακος συμπλεκτης λιγο το
αμεσοτατο πεταλι φρενου οδηγουσα σα στραβαδι προοδευτικα το
πεταλι υποχωρησε αλλα λιγο η χαρα του καινουργιου λιγο να μαθω ολα τα
κουμπακια λιγο να το στρωσω δεν εδωσα σημασια. Καποια στιγμη αποφασισα
να κανω μια εξαερωση , πραγματι το πεταλι ανεβηκε με μια νεκρη διαδρομη
(τα νουμερα ειναι σχετικα) 5 χιλ , την επομενη μερα ομως παλι το πεταλι ειχε παλι 20 χιλ
νεκρη διαδρομη , αποφασισα να αλλαξω υγρα (φαγανε κατι ζεσταματα το καλοκαιρι )
και επι τη ευκαιρια σωληνακια υψηλης , τη δουλεια τη εκανε Φρενας που εμπιστευομαι και συνεργαζομαι.
Πεταλι φανταστικο θυμιζε 156 καταχαρηκα , μετα απο 3 χλμ ξαναπεσε , νεα εξαερωση την
επομενη ημερα που κρατησε παλι 3 χλμ και 10 φρεναρισματα
Να του δωσω βιαγκρα -
Εγγύηση δεν έχει το αυτοκίνητο;
Να πας σε κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
Πιθανόν να χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο στην εξαέρωση που δεν είναι γνωστό στο φρενά σου. Για παράδειγμα στο δικό μου 307 η εξαέρωση πρέπει πάντα να αρχίζει από τον εμπρός αριστερό τροχό, σύμφωνα με τεχνική οδηγία της Peugeot.
Τα υγρά είναι εντός προδιαγραφών κατασκευαστή; -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Πιθανόν να χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο στην εξαέρωση που δεν είναι γνωστό στο φρενά σου. Για παράδειγμα στο δικό μου 307 η εξαέρωση πρέπει πάντα να αρχίζει από τον εμπρός αριστερό τροχό, σύμφωνα με τεχνική οδηγία της Peugeot.Δέν είναι κάτι ιδιαίτερο αυτό, σε όλα τα αυτοκίνητα έτσι είναι. Ξεκινάς την εξαέρωση απο τον τροχό που είναι πιό κοντά στην τρόμπα των φρένων δηλαδή η σειρά στα αριστεροτίμονα είναι: εμπρός αριστερά, εμπρός δεξιά πίσω αριστερά, πίσω δεξια.
-
Ο χρήστης Panizzi έγραψε:
Εχω 1 θεματακι ελπιζω να μην ειμαι πολυ off topic
Εχω 207 RC με 6500 km 4 μηνων , εντυπωσεις σε αλλο post , τωρα το μοναδικο
προβληματακι οταν το πρωτοπηρα λιγο ο μαλακος συμπλεκτης λιγο το
αμεσοτατο πεταλι φρενου οδηγουσα σα στραβαδι προοδευτικα το
πεταλι υποχωρησε αλλα λιγο η χαρα του καινουργιου λιγο να μαθω ολα τα
κουμπακια λιγο να το στρωσω δεν εδωσα σημασια. Καποια στιγμη αποφασισα
να κανω μια εξαερωση , πραγματι το πεταλι ανεβηκε με μια νεκρη διαδρομη
(τα νουμερα ειναι σχετικα) 5 χιλ , την επομενη μερα ομως παλι το πεταλι ειχε παλι 20 χιλ
νεκρη διαδρομη , αποφασισα να αλλαξω υγρα (φαγανε κατι ζεσταματα το καλοκαιρι )
και επι τη ευκαιρια σωληνακια υψηλης , τη δουλεια τη εκανε Φρενας που εμπιστευομαι και συνεργαζομαι.
Πεταλι φανταστικο θυμιζε 156 καταχαρηκα , μετα απο 3 χλμ ξαναπεσε , νεα εξαερωση την
επομενη ημερα που κρατησε παλι 3 χλμ και 10 φρεναρισματα
Να του δωσω βιαγκραΠαίρνει αέρα από κάπου; Τρόμπα;
-
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Οντως,μηπως ηταν βρεγμενα κατω;
Γιατι το ιδιο ακριβως φαινομενο θυμαμαι και στα Opel οποτε ηταν κατω βρεγμενα.
Ιδιαιτερα στα Vectra νομιζες οτι θα φυγει η γεφυρα.
Σε στεγνο παντως εγω δεν παρατηρησα κατι τετοιο...Tι εννοεις ακριβως?
Εχω Vectra B sport και αυτο που λες πρωτη φορα το ακουω... -
Τα υγρα ειναι motul rtf600 , η σειρα νομιζω εχει να κανει με το ποσο γρηγορα θα γινει
η εξαερωση η τι εργασια εγινε . Ο φρενας μου ειπε οτι του ειχε ξανατυχει κατι τετοιο και
τον αερα στο κυκλωμα τον δημιουργουσε η συγκρατουσε η μοναδα ABS , αλλαχτηκε και
τελειωσε το προβλημα . Η απορια μου κυριως ειναι αν αλλος κατοχος 207 εχει παρατηρησει
κατι παρομοιο και ποση κενη διαδρομη εχει το πεταλι.Σιγουρα θα παω αντιπροσωπεια
και ελπιζω να μην μου γκρινιαξουν για τα σωληνακια υψηλης -
Συστήνουν να τα εξαερώσεις σε τέτοια περίπτωση σε συνεργείο που να διαθέτει διαγνωστικό, ώστε να ανοίξουν τις ηλεκτροβάνες του abs και να βγει ο αέρας που έχει τυχόν παγιδευτεί.
-
ΟΠΩΣ και στο 206 rc και σε αλλα μοντελα με esp Peugeοt
εξαερωση θελει καπου 40+λεπτα με το διαγνωστικο της πεζο
να πατας καμια 30αρια φορες το φρενο για να εξαερωνει μονο του καθε φορα μια μια δαγκανα...μιλαμε για μια διαδικασια που αμα πεις σε μηχανικο στην αντιπροσωπεια να τη κανει σε περνα γενιες 14 εσενα και ολο σου το σοι. τρομερη πικρα!!!
οποτε να μπορεσε να στο κανει σωστα φρενας εξω ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ........
-
Καταρχην ευχαριστω πολυ.Ο φρενας που συνεργαζομαι βελτιωνει και συντηρει φρενα σε πολυ
ακριβοτερα και ειδικοτερα αυτοκινητα με επιτυχια , ομως θεωρω πολυ πιθανο να μην εχει
ξαναασχοληθει με συγχρονο peugeot που διαθετει και esp και πιθανον σαν φιλοσοφια να
διαφερει απο αντιστοιχα γερμανικα . Το 306 που του πηγαινα ειχε μονο abs . Λογικα αυριο
θα παω να το συζητησουμε και ισως φιλος μηχανικος στο Γερακα με εξειδικευμενο συνεργειο
peugeot μου λυσει το προβλημα ! Ελπιζω αυριο να πανηγυριζω -
Αύριο θα πάω να αλλάξω υγρά θα σας πω πως θα το κάνω και βλεπουμε!
-
Το έβαλα και στην πίστα.
Μου άρεσε πάρα πολύ αλλά θέλει πολύ δουλειά!!
Τα φρένα δεν πιέστηκαν ποτέ γιατί απλά δεν το ξέρω ακόμα τόσο καλά!
Το πάτημά του είναι πάρα πολύ καλό βιδωμένο είναι κάτω.Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να το χαρακτηρισω παιχνιδιάρικο.Πρέπει να έχεις ακόμα πιο καθαρές γραμμές (σε σχέση με το 206 που είχα) για να πας γρήγορα.
Ο καλυτερος χρόνος που έκανα ήταν 1.42.488 -
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Το έβαλα και στην πίστα.
Μου άρεσε πάρα πολύ αλλά θέλει πολύ δουλειά!!
Τα φρένα δεν πιέστηκαν ποτέ γιατί απλά δεν το ξέρω ακόμα τόσο καλά!
Το πάτημά του είναι πάρα πολύ καλό βιδωμένο είναι κάτω.Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να το χαρακτηρισω παιχνιδιάρικο.Πρέπει να έχεις ακόμα πιο καθαρές γραμμές (σε σχέση με το 206 που είχα) για να πας γρήγορα.
Ο καλυτερος χρόνος που έκανα ήταν 1.42.488Τα Nero πώς σου φάνηκαν στην πίστα? Αυτά φορούσες?
-
Ναι αυτά φορούσα, μου άρεσαν αλλά θα τα προτιμούσα για τον έξω δρόμο.
Γενικά οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες ώστε να κρίνουμε ελαστικά αλλά αυτό που είδα είναι ότι ακούγονται αρκετά νομίζεις ότι θα τα δεις κουρέλια αλλά βγαίνοντας τα είδα με ωραίο φάγωμα σε όλο το πέλμα και όχι στα πλαινά.Αυτό δείχνει επίσης ότι και η ανάρτηση είναι πολύ καλή.
Peugeot 207 RC 2007