-
Τελικά δεν πρόλαβα να αλλάξω τα υγρά φρένων από βδομάδα.
-
γιαννη αν καταλαβα καλα αυτα τα πηρες μεταχειρ για πιστα μονο
δεν ειναι τα κανονικα σου λαστιχα
οποτε σιγουρα δε θα ηταν και στη καλυτερη κατασταση??παντως υποτιθεται οτι το drive κανει 1.39κατι (καλα μη πιασουμε συζητηση πως μετρανε τους χρονους τους) αρα πιστευω οτι εισαι αρκετα κοντα...
-
Ναι παναγιώτη τα πήρα μεταχειρισμένα.Ακόμα δεν είμαι έτοιμος για αγορά καλού ελαστικού για πίστα.
Το drive είχα διαβάσει ότι έκανε 1.39.6.
Εν καιρό και δουλειά ίσως πιάσουμε αυτό τον χρόνο. -
Καλησπέρα. Τα λάστιχα τα έβαλες στις εργοστασιακές ζάντες? Πόσο περίπου σου κόστισαν? Είχες κανένα άλλο θέμα (φρένα π.χ.)?
-
Ναι τα έβαλα στις εργοστασιακές ζάντες και πληρωσα μόνο τα εργατικά.Τα λάστιχα ήταν από φίλη με rallye που τα άλλαξε.
-
Άλλαξα σήμερα λαδάκια στις 20κ δεν έκαψε τ'ιποτα απολύτως!!Συνεχιζουμε ακάθεκτοι και πάμε για λάστιχα σιγά σιγά!
-
Μην μπεις στο τριπακι του γυρολογιου, το πιθανοτερο ειναι να σου χαλασει την φαση.
Κρατα απο καθε επισκεψη σου εναν ενδεικτικο χρονο (να εχεις να συγκρινεις κατα ποσο βελτιωνεσαι φορα τη φορα) και αφου το μαθεις πολυ καλα το αμαξι, δωσε βαση στο χρονο, ωστε να βρεις τα πατηματα αλλα και το πιο καλο λαστιχο για την πιστα, το οποιο θα εχει να κανει και με το κοστος βεβαια -
Σε Γαλλια, Ιταλια, Γερμανια ειδα οτι πλεον το 207 ειναι διαθεσιμο με τον 1.6 turbo κινητηρα των 156 ιππων με 6αρι σαζμαν!Γνωριζει κανεις τι θα γινει με το RC;Καιρος ηταν να μπει το 6αρι κ στο 207...
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Σε Γαλλια, Ιταλια, Γερμανια ειδα οτι πλεον **το 207 ειναι διαθεσιμο με τον 1.6 turbo κινητηρα των 156 ιππων με 6αρι σαζμαν!**Γνωριζει κανεις τι θα γινει με το RC;Καιρος ηταν να μπει το 6αρι κ στο 207...Eπιτελους, απλα τα led πισω ετσι οπως τα εχουν κανει στο fl ειναι ψιλοχαλια...
-
Eμένα πάλι τα πίσω φώτα μου άρεσαν πολύ... Μπροστά έτσι και έτσι...
Μέχρι να δω το 6αρι δεν πιστευω τπτ!
-
Καλησπέρα,
Ξέρει κανείς κάθε πότε θέλει service το 207 RC?
Επίσης το ηχοσύστημά του τι υποστηρίζει? Έχει usb ή εξωτερική σύνδεση ήχου?
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Καλησπέρα,Ξέρει κανείς κάθε πότε θέλει service το 207 RC?
Ευχαριστώ
Σκεφτεσαι το rc αντι του gti?
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Καλησπέρα,
Ευχαριστώ
Σκεφτεσαι το rc αντι του gti?
Η ερώτηση ειναι γενική... οχι προσωπική. Ποτέ δεν ξέρεις ομως...
Γιατι σου φαίνεται περίεργο?
-
Καλησπέρα,Ξέρει κανείς κάθε πότε θέλει service το 207 RC?
Ευχαριστώ
- Service κάθε χρόνο ή κάθε 15000χλμ... Καλό θα ήταν κάθε εξάμηνο λάδια
- Ηχοσύστημα. Στάνταρ έκδοση RadioCD-MP3, 6 ηχεία με Line In στο ντουλαπάκι και **προαιρετικό **USB πάλι στο ντουλαπάκι. Υπήρχε και μία έκδοση με JBL ηχεία και ενισχυτή αλλά μάλλον δεν βγαίνει αυτή πλέον. Επίσης υπάρχει και η έκδοση με Navigator και έγχρωμη οθόνη αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει παραγγελία.
-
Περιεργο με βαση τα παραπονα σου δε μου φαινεται, απλα το θεωρω πολυ κακη ιδεα
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλησπέρα,
Ευχαριστώ
- Service κάθε χρόνο ή κάθε 15000χλμ... Καλό θα ήταν κάθε εξάμηνο λάδια
- Ηχοσύστημα. Στάνταρ έκδοση RadioCD-MP3, 6 ηχεία με Line In στο ντουλαπάκι και **προαιρετικό **USB πάλι στο ντουλαπάκι. Υπήρχε και μία έκδοση με JBL ηχεία και ενισχυτή αλλά μάλλον δεν βγαίνει αυτή πλέον. Επίσης υπάρχει και η έκδοση με Navigator και έγχρωμη οθόνη αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει παραγγελία.
Ευχαριστω
Μήπως ξέρεις αν και τα rc τσιμπάνε λάδι ή λόγω διαφορετιών εσωτερικών μερών την έχουν γλυτώσει?
Έχω διαβάσει πολλά στο ps club, αλλά ασφαλές συμπέρασμα δεν έχω βγάλει...
Το line in μου κάνει...
Το προαιρετικο usb που λες ειναι το usb box ή αυτά ειχαν κάτι άλλο?
Μιλάω για μετάχειρο οποτε δεν παίζει ουτε jbl ουτε navi edition... που δε θα με ενδιέφεραν κιόλας.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Περιεργο με βαση τα παραπονα σου δε μου φαινεται, απλα το θεωρω πολυ κακη ιδεαSent from my LG-P500 using Tapatalk
Αφού δεν ειναι περίεργο...
Δεν υπάρχει εναλλακτική στα 16 χιλιάρικα και μέχρι 2ετίας!!!
-
...
ΕυχαριστωΜήπως ξέρεις αν και τα rc τσιμπάνε λάδι ή λόγω διαφορετιών εσωτερικών μερών την έχουν γλυτώσει?
Έχω διαβάσει πολλά στο ps club, αλλά ασφαλές συμπέρασμα δεν έχω βγάλει...
Το line in μου κάνει...
Το προαιρετικο usb που λες ειναι το usb box ή αυτά ειχαν κάτι άλλο?
Μιλάω για μετάχειρο οποτε δεν παίζει ουτε jbl ουτε navi edition... που δε θα με ενδιέφεραν κιόλας.
-
PsClub, μεγάλη ιστορία... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο.
Λάδι ίσως τσίμπαγαν τα πρώτα που είχαν βγει και αυτό όχι κανόνας.
Ωστόσο θεωρώ ότι αρκετοί έχουν μπλέξει τα λάδια που συστήνει η Peugeot και άλλοι για οικονομία βάζουν φτηνά ή άσχετα λάδια και άλλοι αργούν πολύ να τα αλλάξουν και άλλοι είναι πολύ νέοι σε ηλικία, αγόρασαν ένα αρκετά ακριβό αυτοκίνητο και προσπαθούν με πενιχρά οικονομικά μέσα να το συντηρήσουν.
Το δικό μου πάντως που το προσέχω πολύ, λάδια δεν έχει κάψει, καθόλου. -
Το USB είναι προαιρετικός εξοπλισμός, τον ζητάς κατά την παραγγελία.
Κοστίζει 220euro αλλά συνήθως κάνουν έκπτωση από 10% έως 20%.
Είναι ένα κουτί (USB BOX) που μπαίνει στο ντουλαπάκι, συνδέεται με το RadioCD και σου δίνει δυνατότητα για USB. Σημείωσε ότι στην λειτουργία του έχει και κάποια αρνητικά. Αν όμως δεν είσαι φανατικός με τη μουσική, τον ήχο και όλα αυτά μάλλον δεν θα σε απογοητεύσει. Περισσότερο εδώ: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11881
Αν πας για μεταχειρισμένο RC προτίμησε κάποιο που να μην είναι πειραγμένο μηχανικά. Κυκλοφορούν αρκετά THP 150ps/175ps πειραγμένα. Επίσης αν σε ενδιαφέρει η άνεση τότε μην προτιμήσεις κάποιο με 18άρες ζάντες. Αν έχει αλλαγμένη ανάρτηση να ξέρεις ότι μπορεί να έχει χαλάσει πολύ σε κράτημα και σε άνεση.
-
-
Συγνώμη αλλά αν δεν κάνω λάθος πουλάς αυτό το Golf GTi;
viewtopic.php?f=9&t=39897&start=45και σκέφτεσαι να πάρεις το RC;
Ποιος ο λόγος να πας από VW Golf GTi σε ένα RC; Από ένα 3θυρο γρήγορο σε άλλο 3θυρο γρήγορο;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Συγνώμη αλλά αν δεν κάνω λάθος πουλάς αυτό το Golf GTi;
viewtopic.php?f=9&t=39897&start=45και σκέφτεσαι να πάρεις το RC;
Ποιος ο λόγος να πας από VW Golf GTi σε ένα RC; Από ένα 3θυρο γρήγορο σε άλλο 3θυρο γρήγορο;
Πλήρως απενεργοποιούμενο ESP στο RC. Αυτό νομίζω είναι το παράπονο του dimgster από το GTi.
Peugeot 207 RC 2007