-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
...
Πλήρως απενεργοποιούμενο ESP στο RC. Αυτό νομίζω είναι το παράπονο του dimgster από το GTi.Το ESP; ... Περίεργα πράγματα.
Εδώ λένε όλοι ότι το ESP πρέπει να στάνταρ εξοπλισμός και από την άλλη υπάρχουν αρκετοί που δεν το θέλουν...
Και στο PSCLUB υπάρχει θέμα για απενεργοποίηση του ESP σε GT/Rallye ...
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει το λόγο... -
Το ESP πρέπει να είναι στάνταρ και πρέπει να απενeργοποιείται όταν το θέλει ο οδηγός.
-
Το ESP πρέπει να είναι στάνταρ και πρέπει να απενeργοποιείται όταν το θέλει ο οδηγός.Γιατί να απενεργοποιείται;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το ESP πρέπει να είναι στάνταρ και πρέπει να απενeργοποιείται όταν το θέλει ο οδηγός.
Γιατί να απενεργοποιείται;
- Πίστα
- Οδήγηση με προτοποθέτηση, φλικ, διώξιμο ουράς κλπ
- Για να μη κόβει ισχύ στις εξόδους στροφών αν διαγνώσει υπερ/υπό-στροφή
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
ειναι κακο για τους χεραδες.
Ερχεσαι με 4η γεματη σε κλειστη δεξια. Ο χερας θελει να, κατεβασει 2 με μυτη-τακουνι, να στριψει αριστερα, αμεσως δεξια, να διωξει το πισω μερος, να ελεγξει το γλυστρημα με γκαζι/τιμονι, και στην εξοδο να δωσει τερμα γκαζι αλλα να μην του βγαλει πολυ υποστροφη.
απλα καθημερινα πραγματα που βλεπεις συνεχεια στην Αθηνα δηλαδη, μη νομιζεις οτι ειναι κατι ιδιετερο. -
- Πίστα
Δεν καταλαβαίνω τίποτα από τα παραπάνω...
Φαντάζομαι ότι θα έχει σχέση και με αυτά που λένε περί 'γαλλικών τιμονιών' , 'peugeot 106' , 'γαλλική ανάρτηση' κλπ...κλπ... Μάλλον...Τέλος πάντων. Για να το ζητούν κάτι θα ξέρουν...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ερχεσαι με 4η γεματη σε κλειστη δεξια. Ο χερας θελει να, κατεβασει 2 με μυτη-τακουνι, να στριψει αριστερα, αμεσως δεξια, να διωξει το πισω μερος, να ελεγξει το γλυστρημα με γκαζι/τιμονι, και στην εξοδο να δωσει τερμα γκαζι αλλα να μην του βγαλει πολυ υποστροφη.
απλα καθημερινα πραγματα που βλεπεις συνεχεια στην Αθηνα δηλαδη, μη νομιζεις οτι ειναι κατι ιδιετερο.Τι είναι τούτα πάλι;
Έχουμε ξεφύγει μου φαίνεται...
Για αγώνες το θέλει το RC; Μάλλον. Τέτοια οδήγηση μόνο σε αγώνες επιτρέπεται... ή όχι;
-
Ούτε εγώ καταλαβαίνω γιατί να έχει USB port το ηχοσύστημα αλλά για να το ζητάνε κάποιοι...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
απλα καθημερινα πραγματα που βλεπεις συνεχεια στην Αθηνα δηλαδη, μη νομιζεις οτι ειναι κατι ιδιετερο.Τι είναι τούτα πάλι;
Έχουμε ξεφύγει μου φαίνεται...
Για αγώνες το θέλει το RC; Μάλλον. Τέτοια οδήγηση μόνο σε αγώνες επιτρέπεται... ή όχι;
απλα καθημερινα πραγματα που βλεπεις συνεχεια στην Αθηνα δηλαδη, μη νομιζεις οτι ειναι κατι ιδιετερο.
-
-
@ Storm
για να σε βοηθησω λιγο να καταλαβεις τι εννοω:
εδω ειναι ενα παραδειγμα απλης καθημερινης οδηγησης στα στενα της πολης.
το ESP σε κοβει, δε μπορεις να πας σαν ...ανθρωπος
-
- Πίστα
ναι αλλά μια φορά θα γίνει η στραβή και θα κλαίμε περιουσίες και ζωές...
γενικά συμφωνώ οτι πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα για 100% off για διάφορους λόγους -
Αν είναι να γίνει η στραβή (αν δηλαδή είσαι τόσο πολύ εκτός φακέλου λειτουργίας), δε σε σώζει όχι το ESP αλλά ούτε το χέρι του Θεού το ίδιο. Από την άλλη καλό είναι να το απενεργοποιεί μόνο όποιος ξέρει τι κάνει.
ΥΓ: Πολύ ωραίο βίντεο Σπύρο.
-
- Πίστα
Έλεος
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
- Πίστα
Έλεος
?
-
Αν είναι να γίνει η στραβή (αν δηλαδή είσαι τόσο πολύ εκτός φακέλου λειτουργίας), δε σε σώζει όχι το ESP αλλά ούτε το χέρι του Θεού το ίδιο. Από την άλλη καλό είναι να το απενεργοποιεί μόνο όποιος ξέρει τι κάνει.ΥΓ: Πολύ ωραίο βίντεο Σπύρο.
Σε σωζει ομως στη πληθωρα των περιπτωσεων
Με αυτη τη λογικη να μην φοραμε καν ζωνη,γιατι μπορει να τρακαρουμε τοσο ασχημα που ουτε η ζωνη να μη μας σωζει
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ούτε εγώ καταλαβαίνω γιατί να έχει USB port το ηχοσύστημα αλλά για να το ζητάνε κάποιοι...Συγνώμη αλλά το USB δεν έχει καμιά σχέση με θέματα που αφορούν το τρόπο οδήγησης ή το στυλ οδήγησης.
Από εκεί και πέρα, αν ο άλλος θέλει να απενεργοποιείται το ESP, εγώ δεν ήμουν αντίθετος.
Απλά αναρωτήθηκα γιατί να το θέλει αυτό.@ Storm
για να σε βοηθησω λιγο να καταλαβεις τι εννοω:
εδω ειναι ενα παραδειγμα απλης καθημερινης οδηγησης στα στενα της πολης.
...το ESP σε κοβει, δε μπορεις να πας σαν ...ανθρωπος
Με αγώνες δεν ασχολούμαι καθόλου. Ποτέ δεν ασχολήθηκα. Δεν ξέρω καν τι είναι αυτά.
Οπότε μάλλον αν κρίνω από το βίντεο το ESP μάλλον εμποδίζει την αγωνιστική οδήγηση.
Ok. Δεκτό. -
υπαρχουν παντως και ηλεκτρονικα που δεν χαλανε καθολου τη ζμπορ οδηγηση, υπαρχουν και αυτοκινητα που δεν οδηγουνται χωρις ηλεκτρονικα (Αλεξανδρε )
στο θεμα μας ομως , το esp στα 207 (και σε οσα psa εχουν πεσει στα χερια μου) ειναι ιδιαιτερως παρεμβατικο
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
?Oι τοποθετήσεις του Σπύρου δεν σε καλύπτουν?
Μια χαρά πετάνε κώλους και γυρίζουν τα αυτοκίνητα με ESP. -
τον εστειλες τωρα...
Peugeot 207 RC 2007