-
22700E συν 390Ε για μαυρο(μεταλλικο χρωμα) συν τα εξοδα των πινακιδων φυσικα.
Ειναι 200Ε πανω απο τα απλα RC. -
-
Να διορθωσω λιγο κατι...
Ηρθε το πρωτο Le Mans.
Τελικα παρα τις εικονες και τα στοιχεια που δινει το γαλλικο site,το Le Mans δεν εχει λευκα οργανα.
Α!Και το αριθμημενο ταμπελακι ειναι στο τιμονι.Σε λευκο,ουτε κρυο-ουτε ζεστη(με τα αυτοκολλητα).
Σε κοκκινο που ειδα ενα απλο σημερα το πρωι,ολα τα λεφτα. -
Χρόνο παράδοσης 10 μερούλες μου είπαν στη ΜΙΝΙ ΜΟΚΕ απ' το τηλέφωνο.. (όχι, δεν το παρήγγειλα ακόμα )
-
Αμα ειναι στοκ,τοσο θελει.
Αμα ειναι παραγγελια,δηλαδη δεν υπαρχει το χρωμα ή ο εξοπλισμος που θελεις,κανενα μηνα υπολογιζε... -
Για παραγγελία θέλει παραπάνω από μήνα. Δίμηνο σίγουρα.
-
Οχι απαραιτητα.
Αναλογα σε πιο σταδιο ειναι το αμαξι που ενδιαφερει. -
Να επανέλθω και εγώ.
Μετά από περίπου 5000χλμ σε διάφορους δρόμους έχω παρατηρήσει τα εξής.
Σε ανοιχτές καμπές είναι βράχος ακόμα και σε πολλά χλμ >170.
Σε κλειστό στροφιλίκι δεν είναι και στα καλύτερα του ειδικά αν είναι γλιστερό.Θέλει προσοχή με το γκάζι.
Το ευχάριστο και το ωραίο είναι ότι μπορείς αν το μάθεις να το τοποθετείς και εκεί είναι που αρχίζεις να το γουστάρεις (ελέω ροπής)!!
Το μόνο κακό είναι ότι θα πρέπει να αλλάξω πίσω προφυλακτήρα που μου τον χτύπησε μια 'κυρία'
ή μήπως να πάρω το Λε Μαν??? -
Τι 'ναι δαύτο ρε σύντεκνοι...
Παραμιλάωωωωω... -
Και μετα μου κρινεις τη μιτο..
Για πες τπτ.. -
4αρα και αλάτι.
Κοίτα, ραλλί δεν έχω οδηγήσει σε πολύ γρήγορο ρυθμό για να μπορώ να κάνω και εγώ την αναπόφευκτη στερεοτυπική σύγκριση. Από κει και πέρα, το κάνεις ό,τι θες στον δρόμο. Θες γραμμές, πας με γραμμές. Θες να τρως μούτρα, φυτεύεις το γκάζι στο άπεξ. Θέλεις μικροδιορθώσεις με ανάποδα, τις έχεις. Θες κανονικά ανάποδα, βγάζεις το esp (κάτι σαν το DNA ένα πράμα ). Παρόλο που δεν ήταν δικό μου (δυστυχώς) το αμάξι, μάλλον βρέθηκα να κινούμαι πολύ πιο γρήγορα (οκ, λογικό) από όσο έχω τσουλήσει ποτέ με το δικό μου, έχοντας πάντα στο μυαλό ότι ήμουν με άγνωστο αμάξι, αλλουνού και σε άγνωστη διαδρομή.
Κλασσικά με ξενέρωσε το τιμόνι που στις χαμηλές ταχύτητες είναι για τσούπρες με μυϊκή δύναμη σπουργιτιού (μα καλά, ποιά κοπέλα θα πάρει ρουσου;;;), ενώ και το SSP δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε, δεδομένου ότι η τάση που δίνει στο τιμόνι σε αναγκάζει να διορθώσεις αυτήν που έδωσες εσύ. Για αρχάριους καλό θα είναι φαντάζομαι πάντως. Μείον μάλλον η έλλειψη του 6αριου... Με τάπα γκάζι σε 3ες-4ες και πάνω από τις 5 βλέπεις πως μάλλον μια πιο κοντή κλιμάκωση θα ήταν καλή φάση...
Κατά τα άλλα, ακριβές και πληροφοριακό τιμόνι, φρένα με καλές προοπτικές αλλά τα λάστιχα μάλλον δεν λένε και πολλά καθώς έβαζαν αυτά το φρένο, πίσω άξονας συμμετοχικός όσο πρέπει, καθισματάρες και ανεκτή ποιότητα κύλισης για τα δεδομένα της κατασκευής.
Ευχαριστώ τον Γιαννη206 για την επίδειξη που μας έκανε, αλλά και μου εμπιστεύτηκε το καμάρι του.
-
Aπο καταναλωση πως παει το κτηνακι?Ειναι καινουριο βεβαια ακομη αλλα για να εχουμε μια ιδεα.
-
Δεν θυμάμαι καθόλου... Ας μας πει ο Γιάννης...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κατά τα άλλα, ακριβές και πληροφοριακό τιμόνι, φρένα με καλές προοπτικές αλλά τα λάστιχα μάλλον δεν λένε και πολλά καθώς έβαζαν αυτά το φρένο, πίσω άξονας συμμετοχικός όσο πρέπει, καθισματάρες και ανεκτή ποιότητα κύλισης για τα δεδομένα της κατασκευής.205/45/17 PZero Nero φοράει?
-
Φοράει Potensa RE050 205/45/17 τα οποία είναι κατώτερα του αυτοκινήτου.
Από κατανάλωση σε χαλαρό ταξιδάκι με ανοίγματα σε προσπεράσεις και 125-140χλμ κάου στα 8,7.
Σε ανάβαση που τρώει σπάσιμο πάνω από 11,5 δεν έχω δει.Κωνσταντίνε..να 'σαι καλά!
-
Παιδιά το 207RC είναι ΜΑΚΡΑΝ ό,τι πιο ολοκληρωμένο έχει φτιάξει σε GT η Peugeot. Το 206RC μοιάζει με φτωχό συγγενή... αυτό για όσους γνωρίζουν το 206 στην καλύτερή του εκδοχή. Αντιδιαμετρικές εικόνες συνδυασμένες με έναν απίθανο τρόπο: Δυνατό και σκληρό, πολυτελές και άνετο, πολύ γρήγορο και άμεσο, απίστευτα οικονομικό και πολύ εύκολο-φιλικό, βαρύ στο ζύγι αλλά ελαφρύ στο δρόμο, κράτημα και φρένα ανώτερης κατηγορίας, το ίδιο και η ποιότητα κατασκευής.... και τώρα αναζητούνται λάστιχα που να μπορούν να εκτελέσουν τουλάχιστον τις περισσότερες από τις εντολές του οδηγού που το έμαθε... μάλλον για Yokohama S-Drive ή Parada είμαστε... και βλέπουμε!
Α, ρε Γιάννη φωτιές που μας άναψες καλοκαιριάτικα... Καλοτάξιδο και... επιτέλους... ένα δυνατό GTi στα σωστά χέρια!
-
Πραγματικα δεν περιμενα τοσο χαμηλη καταναλωση και που να στρωσει κιολας.Καλοταξιδο αντε και στα δικα μας
-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Φοράει Potensa RE050 205/45/17 τα οποία είναι κατώτερα του αυτοκινήτου.Από κατανάλωση σε χαλαρό ταξιδάκι με ανοίγματα σε προσπεράσεις και 125-140χλμ κάου στα 8,7.
Σε ανάβαση που τρώει σπάσιμο πάνω από 11,5 δεν έχω δει.Κωνσταντίνε..να 'σαι καλά!
Παράξενο! Κανα δυό rallye που έχω πετύχει φοράνε Pzero σε αυτή τη διάσταση.
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Παιδιά το 207RC είναι ΜΑΚΡΑΝ ό,τι πιο ολοκληρωμένο έχει φτιάξει σε GT η Peugeot. Το 206RC μοιάζει με φτωχό συγγενή... αυτό για όσους γνωρίζουν το 206 στην καλύτερή του εκδοχή. Αντιδιαμετρικές εικόνες συνδυασμένες με έναν απίθανο τρόπο: Δυνατό και σκληρό, πολυτελές και άνετο, πολύ γρήγορο και άμεσο, απίστευτα οικονομικό και πολύ εύκολο-φιλικό, βαρύ στο ζύγι αλλά ελαφρύ στο δρόμο, κράτημα και φρένα ανώτερης κατηγορίας, το ίδιο και η ποιότητα κατασκευής.... και τώρα αναζητούνται λάστιχα που να μπορούν να εκτελέσουν τουλάχιστον τις περισσότερες από τις εντολές του οδηγού που το έμαθε... μάλλον για Yokohama S-Drive ή Parada είμαστε... και βλέπουμε!Α, ρε Γιάννη φωτιές που μας άναψες καλοκαιριάτικα... Καλοτάξιδο και... επιτέλους... ένα δυνατό GTi στα σωστά χέρια!
Τα S-drive σε 185/55/14 στο 106 μου ηταν ικανοποιητικα για τα πρωτα 5-6κ χλμ, μετα τπτ.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Φοράει Potensa RE050 205/45/17 τα οποία είναι κατώτερα του αυτοκινήτου.
Από κατανάλωση σε χαλαρό ταξιδάκι με ανοίγματα σε προσπεράσεις και 125-140χλμ κάου στα 8,7.
Παράξενο! Κανα δυό rallye που έχω πετύχει φοράνε Pzero σε αυτή τη διάσταση.
Σχεδόν όλα τα GT- Rallye φοράνε πιρελια
Τα RC potensa
Peugeot 207 RC 2007