-
-
-
-
Νιαμ νιαμ, μια C4 με εκείνα τα 210 παρακαλώ. Σε λευκό.
-
Ωραίο φαίνεται...αλλά με 1300 κιλά κοντά....No Thanks!
Προτιμό ένα Focus 1600 5πορτο (που θα πάει κάποια θα με πάρει αν της δώσω προίκα) και οτ 106 Joy machine!
-
Åíá 6ôá÷õôï 210 ßððùí åßíáé êáëÜ .....
-
Θεωρητικά το 175 θα ειναι φθηνοτερο του Cooper S δηλ γυρω στα 23 - 24.000 Για το 200 περιπου στα 26.000 κοντα δηλαδη στο Clio 200.
-
το αμαξι θα ειναι περιπου στα 23 χιλιαρικα με τρομερο εξοπλισμο καθισματαρες κτλ...
θα εχει σημαντικες αλλαγες στην αναρτηση σε σχεση με το GT ενω απ οτι λενε το ESp θα γβαινει πληρως.. -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Νιαμ νιαμ, μια C4 με εκείνα τα 210 παρακαλώΚαλά θα ήταν...
-
Μήπως είναι το επόμενο μου αυτοκίνητο;!; Χμμ... γιατί όχι;
-
αυτα τα φαναρια
-
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ
-
Τελικά θα βγει αυτό; Και με τιμή μόνο 4-5 χιλιάρικα πάνω από το GT? Είναι δυνατόν;
-
Ναι. Η διαφορά τόσο υπολογίζεται, εξάλλου η διαφορά μεταξύ του 206 Gti 2λιτρο και 206 RC πόσο ήταν;
-
Και θα έχει και τα φουσκώματα που βλέπουμε στις φωτογραφίες; Κράτει λοιπόν ένα χρόνο ακόμα...
-
Στο ποστ του cctop βλέπεις το S2000, αγωνιστική έκδοση. Τo RC είναι αυτό που έχω βάλει στην αρχή της σελίδας.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στο ποστ του cctop βλέπεις το S2000, αγωνιστική έκδοση. Τo RC είναι αυτό που έχω βάλει στην αρχή της σελίδας.Δηλαδή εμφανισιακά δεν θα έχει αλλαγές σε σχέση με το GT?
-
Άλλος πίσω προφυλακτήρας με δίμπουκο, άλλες 17αρες ζάντες, άλλοι καθρέφτες (με επιφύλαξη) και μετά διαφορές στο εσωτερικό.
-
Ο χρήστης Dr_Michael έγραψε:
Τελικά θα βγει αυτό; Και με τιμή μόνο 4-5 χιλιάρικα πάνω από το GT? Είναι δυνατόν;Μόνο??? ΣΙγά ρε παιδιά, τι είναι τα χιλιάρικα, φιστίκια?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τελικά θα βγει αυτό; Και με τιμή μόνο 4-5 χιλιάρικα πάνω από το GT? Είναι δυνατόν;
Μόνο??? ΣΙγά ρε παιδιά, τι είναι τα χιλιάρικα, φιστίκια?
Με 6 χρόνια δόσεις είναι 60-70 ευρώ παραπάνω στη δόση.
Peugeot 207 RC 2007