-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το Mini μια χαρά στρίβει παιδιά, μην λέμε ότι θέλουμε.Προσωπικά πάντως δεν ξέρω αν υπάρχει 'καλύτερο' αυτοκίνητο σε αυτά τα λεφτά (για χειρότερο δεν το συζητάμε, Astra OPC ).
σωστος ρε φιλε!!! αν κ μερικοι πιστευουν οτι με λιγη ή μαλλον αρκετη προσπαθεια μπορεις να το ελεγξεις...
-
το opc εννοω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Το Mini μια χαρά στρίβει παιδιά, μην λέμε ότι θέλουμε.
Προσωπικά πάντως δεν ξέρω αν υπάρχει 'καλύτερο' αυτοκίνητο σε αυτά τα λεφτά (για χειρότερο δεν το συζητάμε, Astra OPC ).
σωστος ρε φιλε!!! αν κ μερικοι πιστευουν οτι με λιγη ή μαλλον αρκετη προσπαθεια μπορεις να το ελεγξεις...
Για πλάκα το γραψα για το OPC, διαβάζοντας περιοδικά και μιλώντας με φίλους που το έχουνε οδηγήσει πάντως, έχω σχηματίσει την άποψη ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερο στον τομέα του στριψίματος.
-
αν κ εδω ενα φιλαρακι που αγαπα το opc μου λει οτι στο nurburgring ειναι λιγο πιο αργο απο exige
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
(για χειρότερο δεν το συζητάμε, Astra OPC ).Μικρο Kid...να δω ποτε θα μεγαλωσεις!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
(για χειρότερο δεν το συζητάμε, Astra OPC ).
Μικρο Kid...να δω ποτε θα μεγαλωσεις!
Μεγάλο Αμότ... να δω πότε θα πάρεις αυτοκίνητα που στρίβουν με ταχύτητα >10km/h.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
clio rs ή type r ποιο mini κ βλακειες???
MPS, ποιο Clio & CTR και βλακείες?
MINI και πάλι ΜΙΝΙ! Κανένα δεν παρκάρει όπως αυτό....Κολωνάκι, Γλυφάδα, Κηφισιά κλπ κλπ
**Πέρα από την πλάκα, γιατί είναι καλύτερο το Clio από το ΜΙΝΙ; **Για το ΜPS δεν το συζητώ, σε λίγο θα έχει συλλεκτική αξία, αφού σχεδόν κανείς δεν πρόκειται να το αγοράσει...Το είχα παραθέσει και στο thread του Clio:
http://www.pistonheads.com/roadtests/do ... 47&i=15503
(νέο Cooper S - Clio 197) -
Ρε παιδιά τι σχέση έχει το κλιό με το κούπερ?
Εγώ αν και κάτοχος 106 16ν, θα πήγαινα καρφωτός για κούπερ, με μπλοκέ, σε γαλάζιο με άσπρη οροφή καθρέφτες και ζάντες! Κάνεις το χαβαλέ σου σε βουνά κλπ, έχει αρεκτό γκάζι και πολύ καλές ρεπρίζ, και έχει και στυλ.
Στα 30.000 € βέβαια.....θα αγόραζα κάτι πιο διασκεδαστικό, και όχι ένα λίγο πιο γρήγορο rallye (σε εργοστασιακή κατασταση γιατί μαμά κούπερ, με λίγο βελτιωμένο 106 δεν υπάρχει σύγκριση....παρα μόνο στο παρκάρισμα στο κολονάκι! )
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
offset Το +1.500 για το απλό μου φαίνεται μικρό ποσό. Από 2Κ και πάνω θα
έλεγα..Σημείωσε κωδικούς:226,255.2rg,481.
Εφόσον είσαι διαβασμένος,θα μπορείς να τους αποκωδικοποιήσεις
Pai mei,κάπως έτσι τα φαντάζομαι.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
offset Το +1.500 για το απλό μου φαίνεται μικρό ποσό. Από 2Κ και πάνω θα
έλεγα..Σημείωσε κωδικούς:226,255.2rg,481.
Εφόσον είσαι διαβασμένος,θα μπορείς να τους αποκωδικοποιήσεις
Pai mei,κάπως έτσι τα φαντάζομαι.
Την έχω στην Αθήνα την λίστα..
Chilli pack, ESP, άσπρη οροφή + καθρέφτες, ζάντες. Τίποτα άλλο..Α ρε κατακαημένη ελληνική παιδεία τι μας κάνεις..
-
Αγγλια ειναι πιο φθηνο....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αγγλια ειναι πιο φθηνο....- Το κόστος σπουδών στην Αγγλία είναι υπερδιπλάσιο απ' ότι στην Ελλάδα.
- 26Κ για 3 μήνες/χρόνο είναι πολλά.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
- Το κόστος σπουδών στην Αγγλία είναι υπερδιπλάσιο απ' ότι στην Ελλάδα.
Αγγλικες πινακιδες θα εχει...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το 1 δεν το διάβασες?
Ας ανέβω πρώτα UK και βλέπουμε.. Προς το παρόν, αναμονή.. (σε αναμμένα κάρβουνα βέβαια αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το 1 δεν το διάβασες?
Ας ανέβω πρώτα UK και βλέπουμε.. Προς το παρόν, αναμονή.. (σε αναμμένα κάρβουνα βέβαια αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)
το διαβασα, απλα εκει θα κανεις σπουδες, εδω απο οτι φαινεται κανεις διακοπες...
-
Ε τι να κάνω? Αφού έχουμε κατάληψη. Όλο το 6άμηνο όμως δεν έχασα πάνω από μία βδομάδα μάθημα συνολικά.. Γι αυτό τα χω πάρει. Πέρσυ που το κωλοβάραγα μια χαρά ήταν, γλύτωσα και την εξεταστική μέσα στο καλοκαίρι.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ε τι να κάνω? Αφού έχουμε κατάληψη. Όλο το 6άμηνο όμως δεν έχασα πάνω από μία βδομάδα μάθημα συνολικά.. Γι αυτό τα χω πάρει. Πέρσυ που το κωλοβάραγα μια χαρά ήταν, γλύτωσα και την εξεταστική μέσα στο καλοκαίρι.Πηρες αμαξι τελικα ρε ΠΑΙΔΙ??? Εγω πηρα το ιμπρεζα τελικα...Αμα κατεβεις Αθηνα ελα να σε παω βολτα......
Μην ξεχασεις να παρεις και κανα δυο αλλξιες PAMPERS....
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Εγω πηρα το ιμπρεζα τελικα...Αμα κατεβεις Αθηνα ελα να σε παω βολτα......naso το αβαταρ σου δεν φαίνεται...δείχνει ένα 10.000 αβαταρς
-
-
μαρτυριάρη
Πανω στην τρελα μου πανω στην αλητεια μου..(ΜΙΝΙ COOPER S)